DOOM 3 and Resurrection of Evil

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Davidus
Megvolt az elsõ fõmonszta😊

V9ykn8_TZL0

The Garrett
na azt kicsit sokáig tartana átküldenem 😄

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Hehehe.. Aszongya az ultra high beállítás mellett: a Doom3 több mint 500MB textúra memóriát használ, :-))) Próbálta ezt már valaki?

Az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája.

DJ RX7
ez egy kicsit szer lett itt a honlap😊)

:3

DJ RX7
doom3 cheat de csak akko érdemes mikor végigvidted a játékot😊)
Open the console with the <~> key and type in:

god God mode
give all All weapons and ammo is full
give keys You get all keys you need for the game
give weapon_machinegun Machinegun
give weapon_shotgun Shotgun
give weapon_plasmagun Plasmagun
give weapon_bfg BFG
give weapon_chainsaw Chainsaw
give weapon_rocketlauncher Rocket Launcher
doomhell Jump to the last level
freeze Freeze all monsters on screen
notarget Invisibility to most enemies
noclip No Clipping mode

aviDemo Record a demo in .avi format
benchmark Game Benchmark
gfxinfo Graphicscard infomation
com_drawfps 1 Show FPS
status Your game status
quit Quit game

:3

thx
Punker
na mondjatok valami értelmes helyet ahonnan a 2. és 3. cd-t le tudom szívni

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

cifuatwork
A Doom3-nak semmi köze az OpenGL-hez.

Ilyesmit én csak akkor jelentenék ki, ha az lenne minden vágyam, hogy hülyének nézzenek a topiclakók... 😊))

Kurvára nem értessz, hozzá, bocs, nem tudom minek bölcselkedsz. A Doom3-nak semmi köze az OpenGL-hez. Tény, hogy korábban Carmackék ragaszkodtak az OpenGLhez, de igazából ma már kezdi jelentõségét veszteni.
Az OpenGL "jobban kártyaspecifikus"? Mi ez a baromság?
Két 3D SZABVÁNY (!). Egyik sem hardverspecifikus. Épp ellenkezõleg, a hardvereket igyekeznek felkészíteni arra, hogy minnél inkább támogassák az adott szabványt, legyen az épp OpenGL 2.0, vagy DirectX 9.
Úgyhogy nem tom mér világítassz itt, Linuxgurukám😊).

Az emberek őrültnek tartanak. Ez talán igaz is, és akkor mindegy, ha eggyel több a holdkóros. Viszont, ha igazam van, és a tudomány téved, akkor Isten irgalmazzon az emberiségnek. Viktor Schauberger

ReTeK
ezmiez ?
coop mód ? (bõvebben ha lehet)

Punker
legyen icq

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

altctr 0
Ez azt jelenti hogy csak Xboxon? 😞

hogy kell elõhívni a consolet?
thx
The Garrett
irc/icq msn?

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

cifuatwork
Egy kérdés: ki milyen nehézségi szinten nyomja, és mik a tapasztalatok? Emlékszem anno a Doom1-2-vel az volt a bajom, hogy könnyû fokozaton az elsõ pályákon csak keresztülrohantam, semmi kihivás nem volt benne, viszont közepes fokozaton meg a közepétõl már olyan pokoli nehéz volt, hogy csak kínszevedve jutottam túl egy-egy pályán, a végén meg aztán végképpen semmi esélyem nem volt (maradt a csít...). Szóval továbbra is túl könnyû a NOVICE? Ill. nagyon nehéz a közepes nehézség? (a Nightmare-t nem kérdezem, az a mazohistáknak van...😊)

Coop mód:
maxclients 16 a konzolba 😊
Punker
valaki plz küldje el nekem az elsõ cd-bõl az r08-at

Egyébként van jelentõsége, de általában a OpenGL-be többet tudnak (tudhatnak) a kártyák mint DirectX-be.Mert az jobban kártyaspecifikus.
mikeleroi
Okey.

Davidus
Shadows off = -25% feeling😛

V9ykn8_TZL0

mikeleroi
Árnyékok nélkül nyomod? Pont ez a legjobb benne.

Gamestaron fent van valami Coop Mod videó. Errõl tud valaki bõvebb infót? Mert elvileg nem kerülta játékba a coop. mód. Vagy én tudom rosszul?

Az nem DirectX-es téma, hanem OpenGL-s :p
De most komolyan, nem a directx-es dolgok, hanem 3dkártyás dolgok. Az, hogy most directxbe nyúlnak használják, vagy opengl-be _majdnem_ mind1.
mikeleroi
Tudom, de vannak ezek a directX9-es témák. Hardveres árnyék, meg ilyenek. Igaziból erre gondoltam. Lehet, hogy itt ennek nincsen jelentõsége? Nem hinném... De igazándiból nem tudom a teljes igazságot.

Van egyébként egy nagyon jó kliens a Torrent hálózathoz. Úgy hívják Azureus Nézd meg itt ezzel mindent lehet látni, kitõl töltesz éppen stb. nagyon tuti!!!! Annak aki torrentet használ egyenesen kötelezõ!!!

NeoMaN
brightness ecsém, brightness. Shadows off. s lõn világosság...

NeoMaN
OPENGL. SEMMI KÖZE A DIRECX-HEZ!

mikeleroi
Használd a zseblámpád. Ami sötét a gaméban, az sötét is marad. Nem érdemes a brightnes-t közepesnél feljebb tenni, csak a fényes részek lesznek természet ellenesen rikító, fényes, élesek.

Jó ötlet, de ezt már megtettem :-)))) De még mindíg sötét nekem... Na mindegy megvárom amíg eljön az este 😊)))))

A torrent sebessége attól függ, hogy hányan osztanak meg egy-egy file-t. Értelemszerûen minél többen annál gyorsabb a letöltés nálad. Nekem sikerült már 40-45k-val is letöltenem...

mikeleroi
Nálam van, tehát directX8-as kariknál is él.

Bár még nem próbáltam, mondjuk sok értelme nem lenne.

cifuatwork
Engedd le a redõnyöket. 😊))

Ja bocs, mégegy bajom van, amikor új helyszínre érek szinte mindíg megröccen egy-egy pillanatra a játék, miközben tölt a vinyó. 512MB RAM-om van, a vidkari 128 megás...

Torrent valamiért max. 1-2 k-val megy, dc mindig tele van...

Nagyon tuti játék, nekem csak egyetlen egy bajom van vele, mégpedig az hogy kib@szott sötét az egész. Nappal szerintem egyszerûen nem lehet rendesen játszani.Lehet, hogy így próbálják rávenni az embert, hogy éjszaka játsszák? :-))))))
Egyébként másnál is ilyen sötét?

Davidus
A pókok nagyon gecik😊

V9ykn8_TZL0

A BitTorrent ( www.bittorrent.com )nevezetû progival a www.suprnova.com ( linkgyüjtemény)oldalon megtalálhatod.

ASUS A8N-E, AMD Athlon 64 3200+, Gigabyte Nvidia 6600GT, Seagate 200GB Sata, ASUS DRW-1608P2

Video készítõ?? consoleból?

NeoMaN
akkó majd megveszed boltba....
DC? Torrent?

Nézeget ezt a sokképesoldalt miközben várom a letöltést...hát szal aki ezt a grafot fikázza annak mi a jó? Ok tudom unreal 3😊

Nem fogok a telefonomról smst küldeni senkinek és semminek...

hykao
Amúgy az ULTRA detail mindenkinek megjelenik a képminõség beállításoknál???
hykao
fraps felesleges ehhez
van beépített FPS mérõ, timedemó, screenshot gomb, sõt még videókészítõ is!
Ridley
királynak tûnik a sebesség se rossz, high detail mellett 2x élsimítás: 35-60 fps-t (fraps 2.0)

AmdPower

NeoMaN
figy, sztem az összes warezoldalon fentvan. viccesvagymá télleg....

Az tutti!És közben azon jár az agyuk hogy hogy a faszba fogják tudni ezt lepipálni!😊)
Naja. De nemkell lopott cucc, soke'ves hulladek telefonokat is vagnad hozzad 1-2 ezresert. Bele 1 fiktiv kartya (sokan csak a telcsi miatt veszik a feltoltokartyas telefont, aztan eladjak a kartyat mert nem kell neki), es mar kesz is.

Die Hard 3 ugye... Bruce Willis.

És a következõ kérdésre a válasz: Igen, feleségül azért ne vegyetek...
Moziba se vigyetek...