DOOM 3 and Resurrection of Evil
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Doom III?
honnan most?
Ingyen. Privibe választ!!!

honnan most?
Ingyen. Privibe választ!!!

Még nem láttam fõmonsztát de sejtem már milyen lesz. Volt pár pályarész ahol ilyen szép, csillogóan nyálkás húsos reped csápok nõttek ki a falból. Na ezek vajon kihez tartoznak 

ha a telkó és a kártya is "tiszta", akkor nem tudnak semmit csinálni.sehol nem méricskélnek, csak a legveszélyesebb bûnözõket, másra nincs kapacitás. aki a saját telefonjába vesz lopott kártyát, az elég hülye, rögtön lebukik. hát még jó hogy felhívták a lopott telefonszámon, az a legegyszerûbb, hátha megijed, bemegy magától, és szépen elmondja hogy ki az orgazda.minimális munkával lehet elfogni és begyanúsítani vkit.de azárt hozzátenném hogy aki lopott cuccokat vásárol, az maga alatt vágja a fát. lehet hogy legközelebb az õ telefonját vagy felnijét lopják el és adják másnak. úgyhogy inkább próbáljon meg mindenki tisztességes maradni, amennyire lehet, mert ez saját érdek is!
játék közbe még nem néztem 😊
most visszaraktam a 4.7-est és azzal is csak 12,7-et adott 😮
lehet, hogy az elsõ tesztnél csak a d3d részét állítottam a drivernek...
most visszaraktam a 4.7-est és azzal is csak 12,7-et adott 😮
lehet, hogy az elsõ tesztnél csak a d3d részét állítottam a drivernek...

dox.uw.hu
de inkább vedd meg, mert azon kevesek egyike, ami nagyon megéri az árát. Ez nem gagyi!
de inkább vedd meg, mert azon kevesek egyike, ami nagyon megéri az árát. Ez nem gagyi!
jaja, azt én is láttam, tök faxájos 😄
Nagyon franyesz gyerekek. Én Gf4ti4800 128 megával, meg PIV 2,4-el, és 512 DDR400-al nyomom. Nagyon szépen megy 1024 X 768-ban médium beállításokkal.
Találkoztatok már a látomással a tükörben? Kissé "zombis" a fejem, és lángtenger van mögöttem...
Találkoztatok már a látomással a tükörben? Kissé "zombis" a fejem, és lángtenger van mögöttem...

A két gamma nehezen összehasonlítható, mert az egyik totál beltéri, másik meg inkább kültéri. Szerintem a maga nemében összességében mindkettõ azonos szinten mozog. A Doom belsõ terei érthetõen részletesebb grafikát és karaktereket tesznek lehetõvé.
Amúgy hangulat király, minden pillanatban történik valami, sötét, félelmetes. Hogy aztán ez leköti-e a játékost végig, az majd elválik. Amúgy van sztori, vagy inkább történetvezetés, ez sokat segít. Gépigény magas, de alacsonyabb részletességen nem az, és még akkor is istencsászár a grafika. Még xboxon is.. Na csõváz!
Amúgy hangulat király, minden pillanatban történik valami, sötét, félelmetes. Hogy aztán ez leköti-e a játékost végig, az majd elválik. Amúgy van sztori, vagy inkább történetvezetés, ez sokat segít. Gépigény magas, de alacsonyabb részletességen nem az, és még akkor is istencsászár a grafika. Még xboxon is.. Na csõváz!
A BSA-val? 😄
Die Hard 3 ugye... Bruce Willis.
Nah csõsztök !!!!!
Milyen a gamma hangulatban?grafikában?? veri a FarCry -t ????
Milyen a gamma hangulatban?grafikában?? veri a FarCry -t ????
!! FORZA MILAN !! -Johnny-
Úristen ennyire nem lehettek csórik nem igaz ,hogy sok az a 160 vagy 400+áfa. Ennyit megér ez a játék.
Csakazértis elindult a 3.cd
Uff! Ezt most jól megkaptam! Ugye most nem fogok kapni a répatortából, ifjú barátom😊?
Az emberek őrültnek tartanak. Ez talán igaz is, és akkor mindegy, ha eggyel több a holdkóros. Viszont, ha igazam van, és a tudomány téved, akkor Isten irgalmazzon az emberiségnek. Viktor Schauberger
Találkozott már valaki fõellenséggel?
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
ooo!hogy a rák egye ki a szivüket!😊)nembaj!Nekem smswebrõl jön!😊)
Az ingyenest törölték
Passz,nekem a 4.8 után jobb lett...
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Amugy d3reloaded.atw.hu ez free
mega.atw.hu 160+áfa/8nap
mega.atw.hu 160+áfa/8nap
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁHh most irtam be,csak kinyomtál!
catalyst 4.7: 19fps
1024x768 - high quality
catalyst 4.8: 12,7fps
ugyan azok a beállítások
driverben minden full minõségre van állítva!6x AA, 16x AF, v-sync be van kapcsolva.
de miért lassabb a 4.8???
1024x768 - high quality
catalyst 4.8: 12,7fps
ugyan azok a beállítások
driverben minden full minõségre van állítva!6x AA, 16x AF, v-sync be van kapcsolva.
de miért lassabb a 4.8???
Bleh... 😞
Mesélyetek egy kicsit a particlesystemrõl.
Annó azt monták, hogy a raksi füstye örvényleni fog meg ienek.
Annó azt monták, hogy a raksi füstye örvényleni fog meg ienek.
jah szikrázós kábelekre tessenek vigyázni kicit ráz ^.^
Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]
Ati 9600 sima,2500 amd,512 ram.Ez átlag gép?Mert ezen 800x600 ban mediumon 22 fps alá nemigen ment eddig.átlag olyan 30 lehet kb.
Szóval nem esik 5-re ha bevánszorog egy hulla a képbe...
Szóval nem esik 5-re ha bevánszorog egy hulla a képbe...
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
azt nem lehet megoldani hogy az egyik kezembe a lámpa legyen másikba meg a kéziágyú? 

vki hozzon egy csomag pampers-t mert az este elhasználtam az egész csomagot 

na ezt a gamest megveszem erdetibe is ^^ muháháháhá hangulat az akkora roxx mint állat graf is hangok az meg fullmaxx^^ 9600xt 2x 512 ddr 1024-be akadásnélkül megy mediumon ^^

na ezt a gamest megveszem erdetibe is ^^ muháháháhá hangulat az akkora roxx mint állat graf is hangok az meg fullmaxx^^ 9600xt 2x 512 ddr 1024-be akadásnélkül megy mediumon ^^
cd 3 - 22. file...MEGBOLONDULOK!!!😊))
http://gaborszantai.co.uk/