23325
-
Ezt a "rajongói" vidót nézve,látom már tényleg qrva idegesítő ez a lámpa fel lámpa le játék :/ -
#13856 Jogomban áll flamelni :D -
#13855 nem nyert! egyszer már vhogy sikerült beállítani bármi gond nélkül! -
sunder #13854 AMD 2800 XP 2×256 400Mhz ram.
Szerintem ez elég lessz neki. -
#13853 Ja és Yal: Merre találom a Fraps legújabb full verzióját? :D -
#13852 Nem rossz de van egy tippem: a lomha zombikra csak a pisztolyt használd, a jobb skúlokat pazarlás rájuk lőni. És a Shotgunnal messziröl semmit nem érsz el, az is pazarlás. -
#13851 ok,pill -
#13850 Próbáld ki, mondom, régebben rengeteg játék bevette a trükköt. -
#13849 Ujrainditas helyett ez is segithet:
vid_restart -
#13848 állítsam át, és védjem le???? -
#13847 Tedd írásvédetté! :P (Te jó ég, hányszor meg lehetett játszani régebben ezt a trükköt...) -
#13846 Nem is rossz -
#13845 El...valahogy -
CUCLI #13844 proci?ram? -
#13843 Megmég:
seta g_projectileLights "1"
-
#13842 milyen naponta 10x?
miről beszélsz?
ma szedtem le a játékot eddig nem mondtam róla véleményt!
Gondolod leszedtem volna ha nem érdekelne?
most irtam le hogy a full gémről mi a véleményem.
nehogymár ezért beszoljál -
#13841 igen, de 1szerűen visszakapcsol mindent, amit átállítottam, kivéve a grafikát(low, high st.) -
#13840 Jah, juteszembe! Rohadjon meg aki kitalálta, hogy minden grafikai változtatásnál újra kelljen indítani a játékot. Miért nem lehetett egy launcherrel megoldani? Ahh... -
Braveheart #13839 Én csak annyit tudok hogy az én GefFx5600 128mb-met minimumon is megizzasztja... -
#13838 Bazd. Na mégegyszer:
Aki jelentős sebességnövekedést akar és nem nagyon izgatják az árnyékok (pl én), akkor csak azt kapcsoljátok ki, a többi maradhat. Én most úgy játszok, hogy minden be van kacsolva az árnyékok kivételével, high részletesség és 640X480 felbontás (bőven elég). FPS-ek a lenti képeim némeikén. -
#13837 Átállítás után újraindítod a gémet? -
Braveheart #13836 ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁaáeaáeáasáeraetrew
nézdd me ga játékot és meglátod! -
#13835 seta r_shadows "1"
Ez nem az? Régen erre működött a dolog -
sunder #13834 Sziasztok.
Szerintetek el fog menni a game egy Gigabyte radeon 9600 128mb se-vel?
Tudom hogy egy kicsit hüje kérdés dehát...
-
#13833 Ezzel nincs is semmi bajom, elfogadom hogy valakinek nem jön be a játék. de azt nem tudom elviselni, ha valaki naponta tízszer is kifejti ugyan abban a topikban a negatív véleményét. -
#13832 nem tudom állítani a felbontást, a simítást, sőt még azt sem, h full-screen legyen-e....szerintetek miért???????????????????????????????????????? -
#13830 veletlenul nem, a 16x mod valtasakor is csinal vmit mert pillanatra leakad, cask latszatra semmi kulonbseg is, viszont 1 fpsel lassabb :) -
#13829 Az én doomcfg file-omban sincsen semmilyen dinamikus árnyékokról szóló beállítási lehetőség
Legyen szíves valaki kopizza be a saját cfg file-ból
azokat a sorokat, amik ezekre vonatkozhatnak
seta r_dynamiclights 1 .. ilyesmik lehetnek -
yal #13828 Na elkeztem enis a gammat, haverjaim meg nem keztek el tolni igy csinaltam egy gagyi sajat videot tudjak kb milyen. Gondoltam megosztom veletek is, de nem kell brutalra szamitani
ez meg a jatek eleje -
#13827 Véletlenül nem nvidia vidkareszon próbáltad? Mert 16x-os anisot csak az ati khmm... "tud" -
#13826 az iment vegigprobaltam driverbol allitgani az Anizo filtert AUTO OFF 16X modokat, es kurvara semmmi kulonbseg.
Aztan megtalaltam ezt:
image_anisotrophy 8
Vagyis fixen 8x AZ-t hasznal - menubol nem is allithato(vagyis biztos a semak allitjak - ez Ultra Highpn van).
Valtoztatni igy lehet
set image_anisotropy "X"
de a 8x es 16x kozott semmi kulonbseg, lehet 16xost nem tamogat - egy konzol parancs leirasban az all csak akkor allithato az adott ertek ha "available" ...
szal ez a funkcio pl nem mukodik csak ingame tok mind1 mi van a driverben allitva
a 0 es 16x mod kozott 4xAA melett volt 20 es 15 fps
ugyan azon a helyen -
#13825 Pl az elsőn? :D -
#13824 balettos kép -
#13823 Néhyány képen látszik hogy a game mennyire világos. :)) -
#13822 tépni? -
#13821 nem igazán érdekel a véleményed, én leszedtem és azután mondtam véleményt! -
#13820 Simén fel lehet tépni egy ilyen dobozt:P -
Gábor #13819 Így megnőtt? :) -
#13818 lol
nem fikázok semmit.
a vélemény az vélemény -
#13817 Pics:
Té Lyózsi! Kilóg á hásád!
Csíííz!
Húbazd! Még a zombiknak is leesett az álluk a grafikától. :D
Fáj valamid? Akarsz beszélni róla?
Még a legjobb balettos is elesik néha. :DDD (mellesleg ez bizonyítja, hogy igenis van rongybaba fizika a gaméban)
Itt a világvége, ezmeg kalibrálni akar. :P
Mindig is arachnofóbiás voltam. :PPP
Nem tetszik valami?
- Ver az apád?
- Nem, leestem a lépcsőn. :P