DOOM 3 and Resurrection of Evil

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

And5
na tudja már vki hogy ezt a service liftes f*szságot hogyan kell megcsinalni ?

rezsofiz
Egyetértek,viszont sztem a sztoribol azt hoztak ki amit lehetett tulajdonkeppen,igaz nem egy nagy sztori(legalabbis eddig),de a fejlesztoknek nem is ez volt a celjuk.a jo sztorik legyenek RPG-kben meg mas jatekfajtakban szvsz

sazl : c

[HUN]PAStheLoD
hát nekem elég lenne a fegyverraktár kezdetben ..

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

[HUN]PAStheLoD
jó az a tga .. majd a végén irfan view .. csoportos konvertálás .. amúgy meg elég láma a kopasz , mer nembírja a kisstukkert se meg a lámpát se 1kézbe fogni 😄

Eisenhower
nah aki hozzákezd az hogy simán menjenek a dolgok hívjon maga mellé egy liftszerelõt egy villanyszerelõt egy mechanikust jah meg egy lõszerraktárat is rakjon bele a kosárba aztán lehet indulni ^.^

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]

dikki*yysw
Thumbnailben igen.

:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::

Kandurexet kérdezd.

beszúrhatok 1-2 jpg screenshotot? 😊

War. War never changes.

Nem sajna.

nem lehet vhogy beálíltani hogy jpg-be mentse a screenshotokat? Utalom hogy midnig át kell konvertálni a tga-kat...

War. War never changes.

Hypo
Jaj muszaly irnom, d3d es opengl olyan mint ket nyelv ennyi, amugy meg eloszeretettel valasztjak a programozok az opengl-t mint a d3d-t egy csomo jateknal igaz mind kettoben elmegy de opengl-be szebb bugmentesebb, nem azert mert az jobb mint a d3d hanem mert nekik konnyebben kezelheto ennyi, na jo doomolast

Nekem az nem tetszik, hogy nem lehet egyszerre fegyvert, és flashlight-ot fogni a kezünkben.

[HUN]PAStheLoD
jah a fejest kedvelik , én meg a sátgánt :]]

Na. Most van meg a minigun, de sztem kezd ellaposodni a történet... bemegyek egy szobába, tûz,bemegyek egy szobába, tûz,bemegyek egy szobába, tûz ZZZZZZzzZZzzzzzzzz
remélem lesz vmi még ezenkívûl 😊
Amúgy az baromság sztem hogy néhány szörny "odateleportálódik" a hátunk mögé, ahonnét elvileg nem jöhettek volna
Viszont egyszer nagyon befostam 😊 volt amikor kifogytam szinte midnen tölténybõl, és csak futottam és futottam töltény után kutatva. Azt nem találtam viszont kb 10 db (nem kamu) zombi elkezdett kergetni. Végül találtam 24 pisztolytöltényt, megnyugodtam. Aztán kiderült, hogy zsákutcába jutottam, és mögöttem ott vonszolja magát a 10 zombi

24-bõl egy golyó ne mtalált csak, a többi headshot volt

War. War never changes.

[oLe]
Sztem a banner alatt kisbetukkel eleg sokminden elfer. Mint a FarCry topicban. Bar ott nagybetukkel van
[HUN]PAStheLoD
Tga-t pl. irfanview -vel 😊

4 fájl, és 14 nap és már játszhatom is vele 😞
Adi
Jah kiírhatnátok!
Vagy akár megcsinálhatnád egy hozzászólásba nagy fekete betükkel szépen sorba rendezve. És ha vki kérdez akkor csak a hozzászólás számát oda írod!

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Az meg, hogy opengl kártyaspecifikus igenis nagyon durván igaz. Pont emiatt lehet jobban optimalizálni mint a dx-ben.
A kályhagyártó odatol egy rakat extension-t, mindegyik úgy mûködik, ahogy jó adott kártyának.
Ha érdekel, a Q3 engines cuccok induláskor a koznolba annó beledumpolták a extensionokat amit a adott kártya tud, és ha ilyet láttál az elején GL_NV_ az azt jelentette, hogy csak bizonyos NV kártyákon müxik, míg a GL_ATI_ plö atikon, GL_ARB_ meg amin csak lehet, stb-stb.
[HUN]PAStheLoD
méret 536 MB (562 365 552 bájt)
lemezterület 536 MB (562 368 512 bájt)
A d3a

ranGer2
rendben köszI!

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

562 365 625
Davidus
tga-t mi a retekkel lehet megnyitni?😛

V9ykn8_TZL0

[HUN]PAStheLoD
aham , én eltévedtem 😄

Davidus
Fõmonszta után beindul a game😉 Kezd szûni a para és egyre jobban jön a DOOM feeling.

V9ykn8_TZL0

ranGer2
az elsõ cd hány megás összerakva?

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

No, mind1, megvigasztalom magam egy kis Doom3-al😊

Az emberek őrültnek tartanak. Ez talán igaz is, és akkor mindegy, ha eggyel több a holdkóros. Viszont, ha igazam van, és a tudomány téved, akkor Isten irgalmazzon az emberiségnek. Viktor Schauberger

Erre most ugye ne válaszoljak?
Én nem fórumokból szedtem össze amit mondatm, hanem tapasztalatból 😊
Amikor a NV bácsik kidobnak egy új kareszt, a mikrofos nem fogja rögtön átírni a DirectX-et, és kidobni csak emiatt, szépen megvárja amíg sok jó összegyûlik, és akkor frissít.
Az NV viszont feleslegesen nem dolgozik, amit tud a kályha követekezõ detonátorba már tolja is bele opengl-be, hogy ki lehessen használni. (Divelopörz, divelopörz, divelopörz)
Ezért tud(6) több dolgot opengl mint DirectX.
Éttem?
[oLe]
A banner ala ki lehetne irni par fontos dolgot.
Pld timedemo, konzol, a 17es file linkje 😊 stb...
nekem 10ezer pont a rekordom

http://thenamelessphoto.com/

Sorry...

http://www.techimo.com/newsapp/i11559.html

Itt a bizonyság, a Doom3 OpenGL alapú...

Az emberek őrültnek tartanak. Ez talán igaz is, és akkor mindegy, ha eggyel több a holdkóros. Viszont, ha igazam van, és a tudomány téved, akkor Isten irgalmazzon az emberiségnek. Viktor Schauberger

Adi
Amúgy a timedemo-t, hogy kell lefutatni?! (biztos volt csak annyira sokan írnak, hogy egyszerûen a sok hozzászólás közöztt elveszik)

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Na, közben kipróbáltam az Ultra High beállítást 1024x768-ban. hát mit ne mondjak, kellene neki az 1 Giga RAM. Amúgy hihetetlen jól néz ki. Így kellene játszani ezt a játékot ha már belepakolták ezeket a textúrákat :-)))))))

Az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája.

Adi
#11299 neked is annyian válaszoltak mint nekem!

Köszi mindenkinek

Na azé © John Wayne is megbékélt...szeressük 1mást gyerekek, csak jönne már le ez a szar

Próbáltátok az elején a konyhában a sarokban álló kis játékgépet? Elég jó a gép: Super Turbo Pulyka Kilapító... A régi Doom textúrákkal a háttérben :-))))))))))

Akinke letöltõhely és acc kell az küldjön nekem mélt! Válaszolok amint tudok.

Múgy itt van:
FILE "RLD-D3C.BIN" BINARY
TRACK 01 MODE1/2352
INDEX 01 00:00:00

Ümm... Lehet, hogy csúful mellélõttem. Kicsit utánaolvastam, mindenütt az írják a fórumlakók, itt külföldi fórumokra is gondolok, hogy OpenGL alapú... Hmmm...
Nem láttam a hivatalos oldalon semmit errõl. De 1 milliárd légy nem tévedhet. Fejet hajtok. 😊

Minek a cue file? a daemon tools anélkül is simán bemountolja...

gyere MSNre és átküldöm

már jön is a 4?

Sil3nt
nforce -val mivan? nem müxik...

Srácok, lécci valaki postolja be a 3. cd CUE fájlját.
Köszi

Punker
miért nem csomagolja nekem ki a wincommander?

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Akkor a cooperative-ról senki nem tud semmit? 😞

The Garrett
hehe de közben jaccani is kell (onlányjn )

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Punker
reggelre átjönne 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

kamu