DOOM 3 and Resurrection of Evil

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

neozed
Akkor írd át a DoomConfig file-ban a 0-át 1 re, és akkor kiírja.

MrSpock
Még senki nemjátszotta végig?
pedig már általában ilyenkorra a profik végignyomják.
Reménykedtem valaki beírja végigvitte,de úgylátszik ez mégkorai.

Go Jeff Go!!!!

Davidus
MEGVAN A LÁNCFÛRÉSZ HUÁAÁÁAAAAAAÁÁÁÁ!

V9ykn8_TZL0

Az egyes elõtt esetleg hagyj egy szünetet :-)))))

Az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája.

Hentes Bill
hány fps-sel nyomod? mondjuk akkor mennyi, mikor jönnek a monszták?

Boldog Karácsonyt!

Ne olyan hosszú ez az interaktív bevezetõ szerintem. Elég hamal el kell kezdeni hentelni a szörnyikéket :-))))))

grebber
Valakinek van valami tippje hogy mért nem irja ki nekem az FPS-t beirom a konzolba: com_showfps1 de semmi kiir valami hibát????

Next PC upgrade: 2022

Ez a sötét zavar engem is. Amúgy meg van minden csinálva, tehát tuti, hogy nem akartak a sötéttel elfedni semmi hiányosságot. Nézd csak meg a sarkokat a zseblámpával!!!!

Tata exVermedve
Painkiller sucks, a Serious Samet meg nem játszottam.
A HL-t amúgy bírom, de ezt az interaktív introt szívesen átugranám. (Pl. az FC-ben ez összesen annyi volt, hogy ki kellett jönni a barlangból, annyi elég...)

rezsofiz
gyengébb

sazl : c

neozed
Hi
Reggel óta 1100 üzi.
Kicsit szar volt visszaolvasni :-(
Na mindegy, akinek kell acc, az írjon privit, de kb. 3 perce van, mert megyek Doomozni!!

MrSpock
Nemértem ,itt még nemtalálták fel a világítósfegyvert,vagyis esetleg a lámpa a fegyuszra van szerelve,vagy esetleg valami szigszalag.
Csak úgylehet már nehezíteni a játékot,hogy nemlátsz semmit,és kifolyik a szemed?
én ettõl féltem,hogy nagyon sötét lesz,és szart sem látsz,nemigen tudod élvezni a grafikát,bár a sötétet könnyebb megcsinálni.:-))
De akkor mi tartott 3 évig?
Egyébként kicsit nyomtam,lehet most belenézek,a hangok,árnyak jók,csak a sötétség.:-(

Go Jeff Go!!!!

hat en nembirom megolni ezt a pokasszonysagot 😊

Krinyo
neked is a serious sam való meg a painkiller

Rigley
Multiplayer crack van valahol ?

dddstudio.tk

Tata exVermedve
Amit a legjobban rühellek - a HL-es mászkáljunk kicsit a még épp bázison -, azt beletették. Miért nem lehet egy fasza hosszú videót bejátszani, mi történt, amíg el nem kell kezdeni hentelni? Ezt az unalmas kóválygást rühelltem a HL-ben is egyedül...

lol en legnehezebb fokozaton jaccok ott meg a zombiknak se par golyo kell

Priv
grebber
Eh nekem elsõre sikerül beleeresztettem egypár gólyót meg 1-2 gránátot. 😊

DJ RX7
jajj már mindenkinek megvan a doom3 csak nekem nincs

:3

saviola
Hali hol lehet megszerezni a játékot?

ezt a pokkiralynot vagy mi a rakot hogy kell megolni mer netmom oszt allandoan hozzamvag valamit es meghalok

grebber
Doom3 Private Server Crack találtam ilyet csak van ilyen is.

rezsofiz
van fizika😊

[oLe]
Akkor kezd el telepiteni...😊
Punker
mondjatok már egy helyet ahonnan a 2-3-as cd-t le tudom szedni

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Már csak 10 file aaaaaaaaaaaaaaááááááááááááaaaaaaaaáááaáaááa

Ja. De én ált. a quicksavet szoktam használni. Az a gond hogy az 5.-6. pálya felé már kezd ellaposodni szvsz. Bár most hogy megvan a minigun. Asszem csinálok notargettel egy-két oylan képet, amin szépen látszanak az ellenfelek.

War. War never changes.

Punker
thx

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Serpa
mentés, hogy mûködik ?
amikor akarsz ?

Punker
szar volt a rar-om

Serpa
ZBEN-PYR7-2W9Q-98QE-8F
PVXB-L6U7-JPUZ-V3ND-B4
ECGJ-VU9Q-TTR5-EGGN-9C

Ja, néhol elég rendesen szaggat, de van ahol nagyon jól megy. Végülis az lett a vége annak a szobának hogy befutottam a sarokba és bevágtam középre egy gránátot 😊
Legjobban az impeket utálom

War. War never changes.

Punker
megcsináltam valaki tud 1 cd-key-t?

rezsofiz
konnyebb joval

Serpa
el is találtad õket ?
még mindig akad 5600 -on ?

Serpa
az hogy lehet ?

rezsofiz
hangzás nagyon kiraly

Sztem igen, mert ott legalább láttad hol az ellenfél...
komolyan modnom volt olyan rész ahol nem láttam semmit, csak hallottam hogy jönnek az ellenfelek és elkezdtem minigunnal szórni körbe-körbe...

War. War never changes.

And5
Hát ja ha vki tudja kérem írja már le küldök neki cserébe egy rekesz sört meg egy karton cigit.

Összességében mennyire nehéz a játék ? A szörnyeket nehéz megölni ( tele kell õket rendesen lõszerrel pumpálni )?

Nehezebb mint pl.: Far Cry ?

Punker
nem tudok semmilyen rar-t kicsomagolni

And5
ja nagy jól cooperalnak ezek a zombik 😊

grebber
Na a véleményem a game-rõl hogy jó kicsit parás.
Ami tetszett benne az ember kezének kidolgozottsága, amikor a robbanásoknál a levegõn látszik a melegség.
A falak néhol okádékok.A szörnyek jók szerintem a pópókat szeretem mert a legkönnyebbek számomra.

Megneztem. Elegge szaggat, de azert turheto. A kulseje fantasztikus. A szamitogepes konzolok iszonyu jok. Erdemes alaposan megnezni oket, mert nemelyiken nehany plusz menut is elo lehet csalni, mindenfele hasznossagokkal. Ami idegesit, hogy az ilyesztgetesre van kihegyezve(nem veletlenul nem lehet fegyverrel es zseblampaval maszkalni), de inkabb csak idegesitore sikerult. Belepek egy helyre, lekapcsolodik a villany es jonnek. Belepek egy helyre sotet van es jonnek. A fegyverek megolik az ellent, de meg nem allitjak, vagyis hiaba lovod kepen a shotgunnal a nekirugaszkodo rosszarcut, azert pofan csap. Sz'al a kulseje es az otletek lenyugozoek, mint jatek idegesito.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Headshot 😊

Keresel vmit?

SPOILER********************
Ez volt az egyik rész ahol majd beszartam. Az egyik zombi ette a másikat, és mikor odamentem hozzá hirtelen felpattan a másik is 😊

Na egyenlõre ennyi

War. War never changes.

rezsofiz
*is

rezsofiz
Hat meg egy kisebb pisztoly es nagyot rug vissza😊

[HUN]PAStheLoD
@11589 valaki biztos tudja 😛

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

[HUN]PAStheLoD
de ennyi árnyékhoz meg parához már sztory is dukál ..

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]