23325
-
#13977 az kirá kinlódjak vele vagy elküldöd nekem a cfg-t? :D -
#13976 Legalábbis ahol a textúrák miatt szaggatott, illetve nem fog annyit swappolni -
#13975 #13973 és ezzel gyorsabb lesz a game? -
#13974 #13970 jártál már ott ahol a falon végigmennek a sátánista motuvimok meg ilyen léleksikolyok... jön pinky is...utánna -
#13973 Itt vannak a dolgok, és hogy szerintem mit jelent:
seta image_downSizeLimit "256" mimimális alap text méret
seta image_ignoreHighQuality "0" nemtommi
seta image_downSizeBumpLimit "256" minimális normal map méret
seta image_downSizeSpecularLimit "64" minimális specular méret
seta image_downSizeBump "0" normalmap kicsinyítése (0-nincs, 1-egyszeres, 2-2szeres...)
seta image_downSizeSpecular "1" specular kicsinyítése
seta image_useCache "0" kess legyen-e
seta image_cacheMegs "20" mérete MB-ban
seta image_cacheMinK "200" minimális mérete kB-ban
seta image_usePrecompressedTextures "1" előretömörített textúrák használata
seta image_useNormalCompression "0" normal map tömörítése
seta image_useAllFormats "1" nemtommi
seta image_useCompression "1" használjon-e tömörítést
seta image_roundDown "1" pontatlan méretkor lefelé kerekítsen-e (nem 2hatvány esetén, elég régi maradvány a cucc)
seta image_forceDownSize "0" erőltetett kicsinyítés
seta image_downSize "1" kicsinyítés mértéke (mint feljebb)
seta image_lodbias "0" nemtommi
seta image_anisotropy "0" anizotropikus szűrés szintje
-
#13972 nincs hang rublika:) -
#13971 le lehet venni 32 bit ről 16 bitre? -
#13970 Mikor mit. Néha közli, hogy hamarosan megdöglecc, néha azzal jön, hogy ő az isten, néha meg arra kér, hogy öld meg...a fene nem tud az ilyen skizó állaton eligazodni -
#13969 HOgy engeted a teljesméretű textuárkra a tömörítést? -
#13968 amugy valaki leforditotta miket suttog sátánnyelven az a valami..( nemtommi ) ! amugy engem folyamatosan ráz a hideg.. ha játszok nem is birok sokáig játszani... szerintem ma már nem is merek.. -
#13967 Bazz, azzal, hogy a teljesméretű textúrákra ráengedtem a tömörítést, megszűnt a szaggatásos betöltögetés
Mindenesetre babráltam a cfg-ben, és a következőre jutottam: Kicsinyített alap és specular map, tömörített alap textúra, és teljes méretű tömörítetlen normal map. Szvsz így egész jó, és a kinézet is alig észrevehetően romlik a milió csillogás miatt -
#13966 A nagydebbella állat nem az utolsó szörnyike, akiről Te beszélsz az csak egy eccerű HELL KNIGHT! :) -
#13965 jah! -
#13964 MInden átvezető videó amit mutogttak benne van a játékban, csak épppen szépen elosztva. Van BFG -m...bí, bí, bí! :D. Naon dúúúrva! -
#13963 jah szeva ^.^ -
#13962 ott kiváalsztasz tetszőlegesen egyet kiveszed lerakja a placcra majd ráböksz ugyanarra a számra a vezérlőpulton és gyorsan ráugrassz a dobozra majd amikor fordul a dobozzal átugrasz fentre van egy nyílás jobb oldalt vér is van ott -
#13961 #13923 igazad van énis ilye vagyok ma majdnem eldobtam az egeret.. mikor a falon végigmentek azok a jelek meg a gyereksírás gecc :( stb stb.. -
#13960 remlem igen :D -
Jóska Kapitány #13959 Szevasztok!
Ismét egy kis segítséget kérnék. Mit kell csinálni azokkal az energiacelákkal amiből 9 darab van. A 6-os és a 8-as hiányzik
Melyiket hova kell rakni? -
#13958 Télleg: a pokolba le lehet menni? -
#13957 capj egy képet róla pls :DDDDDDDDDDDDDDD -
Pintyőke #13956 Hogy a francba kell kinyirni az uccso szornyiket??? Nagy debella allat... -
#13955 Lol :D -
#13954 túl lennél már rajta mi? -
#13953 :DDDDD
LOOOLLÁ -
#13952 Mi ez a pangás? ^.^
-
#13951 Miezapangás? :D -
#13950 Nekem már egy pixie-nél bekad de rendesen. :D -
#13949 inkább aki belebaszta a sok zombit meg szörnyet.. az ok hogy van de azért ennyi? azért a doom katona se egy isten már nemazért ... de sokan fogják szidni ezt a játékot jah közlöm hogy akinek aránylag jol fut a gépe majd egy két nagyobb szörnynél eléggé be fog lassulni^^ -
#13948 Karmak csak a motort csinálta, a pályatervezőt kell szidni. :-) -
#13947 -
#13946 már megvolt, de nem megy pedig a router tűzfala is ki van kapcsolva!
Flowering: 45-60 days. Height: 100-150 cm. Yield: up to 100 gr. ;) -
#13945 Egész pontosan innen. -
#13944 szegény carmack anyuka hogy csuklik egyfolytában.... mert hoyg én szidom mint a bokrot az tuti egyszerűen ez már durva amit én főellenségnek hittem hát mégse az vol mert még most sincs vége a fasz kivan lőszer alig zombik meg ezerrel jönnek grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr -
#13943 Ezt szeretném én is tudni. -
#13942 -
Davidsned #13941 Eh, nem lenne rossz, ha nekem is így futna majd. Ezek a moviek milyen gépen készültek? -
#13940 Passive módot próbáltad már a Settingsben? -
#13939 Innen :) -
#13938 azért kössz.
de ha tudsz megoldást arra, hogy router mögül hogyan lehet DC-zni akkor megnézem! :D