DOOM 3 and Resurrection of Evil
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
pedig már általában ilyenkorra a profik végignyomják.
Reménykedtem valaki beírja végigvitte,de úgylátszik ez mégkorai.

Go Jeff Go!!!!
Az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája.
Next PC upgrade: 2022
A HL-t amúgy bírom, de ezt az interaktív introt szívesen átugranám. (Pl. az FC-ben ez összesen annyi volt, hogy ki kellett jönni a barlangból, annyi elég...)
Reggel óta 1100 üzi.
Kicsit szar volt visszaolvasni :-(
Na mindegy, akinek kell acc, az írjon privit, de kb. 3 perce van, mert megyek Doomozni!!
Csak úgylehet már nehezíteni a játékot,hogy nemlátsz semmit,és kifolyik a szemed?
én ettõl féltem,hogy nagyon sötét lesz,és szart sem látsz,nemigen tudod élvezni a grafikát,bár a sötétet könnyebb megcsinálni.:-))
De akkor mi tartott 3 évig?
Egyébként kicsit nyomtam,lehet most belenézek,a hangok,árnyak jók,csak a sötétség.:-(
Go Jeff Go!!!!
Miért nem lehet egy fasza hosszú videót bejátszani, mi történt, amíg el nem kell kezdeni hentelni? Ezt az unalmas kóválygást rühelltem a HL-ben is egyedül...

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
War. War never changes.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Legjobban az impeket utálom
War. War never changes.
komolyan modnom volt olyan rész ahol nem láttam semmit, csak hallottam hogy jönnek az ellenfelek és elkezdtem minigunnal szórni körbe-körbe...
War. War never changes.
Nehezebb mint pl.: Far Cry ?

Ami tetszett benne az ember kezének kidolgozottsága, amikor a robbanásoknál a levegõn látszik a melegség.
A falak néhol okádékok.A szörnyek jók szerintem a pópókat szeretem mert a legkönnyebbek számomra.
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Headshot 😊
Keresel vmit?

SPOILER********************
Ez volt az egyik rész ahol majd beszartam. Az egyik zombi ette a másikat, és mikor odamentem hozzá hirtelen felpattan a másik is 😊
Na egyenlõre ennyi
War. War never changes.