23325
-
#14257 A játék übervasra lett kitalálva, ez nem azt jelenti hogy nem játszahato kisebb gépeken, de a teljes élvezetességért bizony kell a NASA! Ha kikapcsolod az árnyékokat, hogy élvezhetően tudj játszani, az érthető, de ne magyarázd meg hogy nincs értelme mert az bizony igen nagy hülyeség! Fantasztikus élményeket produkál ez a real time shadow!
A magas részletességű modellek+elemlámpa+árnyék kombonál meg az ember egyszerűen vizuális orgazmust él át! Amikor összefutok egy tulélővel néha csak nézegetem, mert egyszerűen gyonyoru! -
#14256 Nekem ati 9800pro-m van igaz 256ramal, plussz 1 giga ram és p43giga. High beállítással 1024x768-on gond nélkűl fut semmi akadás sincsen. -
#14255 Jo, de Freeman az doki, emez meg tengereszgyalogos :)
(Amennyiben a shotgun betoltesi sebessegrol volt szo:) ) -
#14254 Innen le lehet tölteni a 4.8-as verzió béta-ját.
ATI 4.8 béta
Mert ha jól tudom 4.8-ból is csak béta van. -
#14253 én is itt találtam a linket, de megkeresem: catalyst 4.9 dúm3 edisön :) -
#14252 Ihol ni! -
#14251 Én tegnap játszottam vele elöszőr. Mit mondajk a hideg kiráz és asszem vagy 30-szor állt meg a szívem, de marha jó game:)) -
#14250 Ati hivatalos oldaláról, csak vadászni kell rá :P -
Boroskóla #14249 4.9-es catalystet honnan tudod leszedni,ez engem is érdekelne. Az Ati hivatalos oldalán még csak 4.7 van -
#14248 Még mindig kétszer gyorsabb, mint egy bizonyos Gordon Freeman -
G_ArchAngel #14247 kevés-kevés, de legalább élvezetes vele a game, mert Vulcan gépágyúval csak darál az ember aztán nem is látja mit lő... -
#14246 Jo, es a masik kerdes?
Alapbol egy catalyst frissitesnel ATI eltavolito a regire, es felinstallal az ujat. Most is ez a teendo, vagy maradjon a regi, es ez amolyan peccs neki? Vagy tudja, amit az elozo (Nekem 4.7, meg nem lattam a 4.8-at...)
Ez nekem is felmerult kerdes. -
G_ArchAngel #14245 nem t'om, csak olvastam, nVidiám van:D -
#14244 Csak kevés a 8 skuló. És egy örökkévalóság, mire újratölti, ha közben az arcod harapdálják :)
Tata : brigthnesstöl kiszürkülnek a szinek, és azt nem komálom :( -
#14243 A sötétségre egy jó megoldás szerintem a következő: Feltolod a fényerőt a maximumra majd elmented a beállítást és kilépsz a játékból. Megkeresed a játék könyvtárba a DoomConfig.cfg fájlt megnyítód pl a jegyzettőmbbel majd megkeresed a seta r_gamma "1" sor t és az 1-et árirod 2-re. Ezturán elmented elidítod a játékot betöltöd a pályát. Ekkor már látni, hogy nagyon világos lett a játék ekkor belépsz az Optionsba és lejebb veszed a fényerőt annyival amennyire még látható minden és túl világos sincs. Így nem kell kikapcsolni az árnyékot és így nem vész el a játék egyik legjobb (szerintem) látvány effektje. -
#14242 nekem nem jött be. Le kellett volna venni az előzőt? :D -
#14241 Jaja:D -
G_ArchAngel #14240 állítólag a Doom3 miatt csinálták, szerintem akkor talán érdemes:) -
G_ArchAngel #14239 rájöttem, hogy akármilyen high-tech fegyvere lehet az embernek a shotgun nem hazudik, nem hagy cserben, jó barát:) -
#14238 ATI-kérdés :)
ezt a 4.9-es catalystet ugyanúgy kell installálni mint bármelyik másikat, vagy csak tegyem rá a meglévőre?
Továbbá: érdemes felrakni? -
#14237 fasza köszi -
#14236 Lsd. 14198-as hozzászólásom, szemmel láthatólag ez a gép erősebb mint az enyém. (Mondjuk gondolkozom rajta, hogy a 9800-ast felpatchelem PRO-ra.) -
#14235 Egyszer () már volt olyan (kb. az 5. pálya közepén járok), hogy árnyék alapján láttam, hogy jön egy zombi.
Ahogy mondtam, brightness max-ra, akkor néhol le lehet kapni egy szörnyet, de persze legjobban akkor figyelhetőek meg, amikor kinyírtak, akkor van 10-15 mp is nézegetni őket. -
#14234 az -
#14233 hájg??:D -
#14232 1024*768 jó lesz neki gond nélkül -
#14231 hmm egy hüle hardware kérdés.:D
ati 9800 pro 128m
p4 2.8 HT 800 fsb
2*512 400 memo(dual)
ez igy fog menni 1024*768 ban highon??
vagy pedig nyomjam mediumra és toljam be a simitásokat?
köszi -
#14230 Ilyen sötét katyvaszban semmi... Ki is kapcsoltam, pedig amikor éppen nem nyargaltam, akkor jól mutatott -
#14229 Lol, ja. Félig nem lehet. Enable Shadows : Yes/No.
No-n annyi a különbség, hogy oszlopoknak, gépeknek, stb nincs árnyékuk, viszont épp emiatt jobban lehet látni - pl a szörnyeket. Igy is van elég homály és sötétség a szobákban, ami rontja a látási viszonyokat. Ez tehát nem azt jelenti, hogy full világos van a pályán, mint pl Serious Samban :)
Az meg, hogy a szörnyeknek nem látom az árnyékát, hidegen hagy, mert amúgy sem látszana, hisz ő maga is sötétben van. Ha meg olyan közel jön (1-2m), hogy már láthatnám az árnyékát, már általában nem azzal foglalatoskodok.
Egyébként ezt valóban nem értem. Minek többezer poligonból, brutál textúrából és ezerféle effektből összerakni ezeket a szörnyeket, mikor a legjobb esetben is max 2 mp-re látja őket az ember? Az esetek 90%-ában sötétben vannak, csak egy részük látszik, és olyan gyorsan mozognak, hogy örülök, ha sejtem, hogy merre kell lőnöm. Sokáig azzal a képpel oltottak minket, amin egy ilyen kutya, vagy bika, vagy miafranc markolászik a budi padlóján egy dagadt zombit. Biztos emléxetek. No, ilyet nem látsz a játékban. Egyrészt nincs olyan világos a budiban - legalábbis eddig nem volt - másrészt az, hogy egy szörny pózoljon neked, mig F12-öt nyomsz, képtelenség. Te még nem is látod, a szomba túloldalán van a koromsötétben, mikor nekifut, aztán örülhetsz, ha le birod kapni, mikor egy pillanatra megvillan elötted 2 méterre.
Vagy én csinálok rosszul valamit?... -
#14228 Értem, köszi nektek! Nem tudtam hogy hihg-on automatikus az AF! 9800pro-val nyomom, 1024-highon! majd beprobálom az AA-t én is! bár lehet hogy nem sok érteleme van! -
vrob98 #14227 En 5900XT-n 2xAA 8xAF 1024 mediumban jatszom.
szvsz AF nagyon fontos AA annyira nem ... csak ha marad ra eroforras akkor miert ne. -
#14226 A játék HQ illetve UQ mellett automatice berakja a 8xAF-et, és tényleg sokat számít a távoli talaj ill. fal textúráknál. AA-t kipróbáltam, de sajnos 4xAA mellett már inkább 20-23FPS a minimum, ezért kikapcsoltam, beltéren főleg a korlátoknál tünt fel a hiánya, kültéren ,meg szinte mindenhol... :))) -
#14225 com showfps1 -
#14224 Valaki játszik AA val vagy AF-el, érdekelne mennyivel szebb?
-
vrob98 #14223 1Mega keves, de emlekeim szerint 4Megaval nyomattam vegig.
A vege volt erdekes, gyorsan beloni az agyba raksival, mert ha tul sokaig szenvedtem akkor annyi szorny volt mar a palyan, hogy a 4mega miatt nem lehetett becelozni a toltogetes miatt :) -
#14222 Fraps :P -
#14221 Azt megtudja vki mondani hogy tudom kiiratni az fps-t?cg-draw..-ra nem csinal semmit!Mas meg nem jut eszembe:) -
#14220 Lol te az árnyékokat teljesen kikapcsoltad? -
#14219 Jah, 1993-ban:) -
#14218 A Doom cirka 10 éve jelent meg, kb. ilyen felődési ütemmel számolj. :)