DOOM 3 and Resurrection of Evil
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyszerûen nevetséges, hogy bármely más játékban gond nélkül megoldható, itt meg közli, hogy vagy sourround, vagy sztereo...

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Figyeljétek a manus ruháját:

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
Eleg az mert total tomoritve vannak a palyak szerintem.
El egnek , szet egnek.
Hasonlo szitu mint a farkasember es az ezustgolyo tortenet.😊)
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Spoiler??? on
Jah, meg még valami, amitõl viszont badlót fogtam: Ahogy a démonok elpárolognak, hát az brutális!!!
Spoiler??? off
Amugy csak szokas kerdese.
Nekem par ora utan mar fel sem tuntek ezek a problemak.😊
1.1-es tua 1.46-ra húzva egy tusl2-c-ben,
512 sdram
radeon 9700 128mb ram
beállítás: 800x600 mediumQ, semmi élelmosás, 16x-os AF
Ami viszont tetszett: Az apró figyelmességek (információs videó, képek a falon Csapd agyon a pulykát szuper turbó 3, meg ilyenek), meg a bump-map-nak csúfolt normálmap. Kapcsoljátok ki, és valami undorítóan egyhangú lesz az egész környezet.
Jah, meg Quake 3-mas életcsomaghang rulez 😄
(ATI9800 1024x768, high quality, 4-szeres élsimítás - lehet hogy lejjebb veszem, hátha úgy bírja a tempót.)
Amúgy nagyon fasza a játék, majd holnap megint játszom 2 órát.

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
és mennyit telepített fel??
kevésnek találom (dx nélkül, bár úgysem oda teszi...)az 1,45GB-ot...
Az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája.
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
Viszont 3 szor csonta fagyott a gepem.
Csak a reset segitett.
Nem tudom miert csinalta, miutan vissza toltottem a mentest mar jo volt.
Ahol en abba hagytam annak UAC Administration a neve.
435 Mega csak a mentes!!!!
Falja a winyot.
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?
Saját tapasztalatok:
2ghz intel proci, 512 MB RAM, Gefarsz 5600 128mb ram:
Medium kvalití, 640x480ban megy jól. 800x600ban már nagyon szaggat, de nem gáz, mert 640ben is nagyon szépen néz ki.
Grafika, hangok, hangulat: 10/10
Történet: 7/10 - Semmi különös de nem is unalmas.
Összegezve: Kib*szott jó játék 😄
Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?
Next PC upgrade: 2022
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
Meg dolgoztam vel mire meghalt, de itt meg nincs vege.
Kb 12 orat nyomtam vele mire ide jutottam." akkor ez nem fõellenség nem gondolod?

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]