DOOM 3 and Resurrection of Evil

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[NST]Cifu
Ha valaki alaplapi soundstormos hangkártyával nyomja 4 vagy 4.1-es hangfalrendszerrel, lécci árulja el hogy bírta mûködésre a hátsó hangfalait, mert ezzel szórakozom lassan fél órája...
Egyszerûen nevetséges, hogy bármely más játékban gond nélkül megoldható, itt meg közli, hogy vagy sourround, vagy sztereo...

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

RelakSfromhome
Mennyit jelent a normálmap:
Figyeljétek a manus ruháját:

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

RelakSfromhome
mind1, izzik az a része, ami a levegõvel találkozik, mint a Blade-ben 😊

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

Promi
Nekem is kb. annyit rak fel mint mindenkinek.
Eleg az mert total tomoritve vannak a palyak szerintem.
oneal1
nagyon lassan jön a 13.a😞(((((((((((((

!Forza Ferrari!

Promi
"elpárolognak"????
El egnek , szet egnek.
Hasonlo szitu mint a farkasember es az ezustgolyo tortenet.😊)

Kandurex
Fogalmam nincs, kb. onnantól, hogy ki kell kapcsolni a túlhevült reaktort.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Név szerint ez melyik pálya? Mert nem számolom.

RelakSfromhome
Wolfensteinben is legalább filágított a szemük 😄

Spoiler??? on

Jah, meg még valami, amitõl viszont badlót fogtam: Ahogy a démonok elpárolognak, hát az brutális!!!

Spoiler??? off

Kandurex
hááát...Ja!...valmivel világosabb, míg az elején sokat, onnantól már kevesebbet használtam a lámpát!

RelakSfromhome
Hangrendszerrõl jut eszembe: Kihasználja a mélynyomó adta lehetõségeket? Mert ha igen, akkor kinyomom az átirányítást

Promi
"kivilágítatlan zombi" - Ez tetszik.😊
Amugy csak szokas kerdese.
Nekem par ora utan mar fel sem tuntek ezek a problemak.😊
RelakSfromhome
És ott már felszerelnek lámpákat is, vagy még mindig csak a mûszerek fényénél lehet botorkálni???

RelakSfromhome
Jah, meg kissé akadozik ezen a gépen:
1.1-es tua 1.46-ra húzva egy tusl2-c-ben,
512 sdram
radeon 9700 128mb ram
beállítás: 800x600 mediumQ, semmi élelmosás, 16x-os AF

Kandurex
Farcryt kb. a 8. pálya után kezdi el ütni addig az FC az überebb, de utánna..húh..

Közben kibasztak a hubról, mert lejjebb vettem a megosztást, de így legalább gyorsabban töltheted.

RelakSfromhome
Asszem a doom3 most húzta ki nálam a gyufát. Mi a szar jó abban, hogy a teljesen vaksötét folyosón egy fekete odúból kiugrik egy kivilágítatlan zombi, és még az elemlámpánkat sem tudjuk a vállunkra applikálni.
Ami viszont tetszett: Az apró figyelmességek (információs videó, képek a falon Csapd agyon a pulykát szuper turbó 3, meg ilyenek), meg a bump-map-nak csúfolt normálmap. Kapcsoljátok ki, és valami undorítóan egyhangú lesz az egész környezet.

Jah, meg Quake 3-mas életcsomaghang rulez 😄

Tata exVermedve
Nem bírja a terhelést a videókártyám hûtése, túlmelegedett, lekapcsolgatja a monitort... (ATI9800 1024x768, high quality, 4-szeres élsimítás - lehet hogy lejjebb veszem, hátha úgy bírja a tempót.)

Amúgy nagyon fasza a játék, majd holnap megint játszom 2 órát.

[NST]Cifu
Valakinek sikerült beállítania a 4.1-es hangfalrendszerét? Nekem simán közli, hogy nem talál ilyet, és ennyi. Így meg csak a két elsõ hangfal megy... 😞

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

mindenkinek okés a hang játék közben??
és mennyit telepített fel??
kevésnek találom (dx nélkül, bár úgysem oda teszi...)az 1,45GB-ot...

Default az "F" gombon van...

Az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája.

Én most próbáltam ki a játékot. Egyenlõre nem nagyon tetszik. Bár nagyon para viszont a sötét részeknél idegesítõ, hogy alig látom az ellent. Grafikailag a Far Cry-t szerintem nem üti. Viszont a zseblámpa konfigurálása a jobb egérgombra vagy a "wasd" gombok környékére nagyon jó ötlet.

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

Hát szerintem 640-ben azért már elég gázosan néz ki. Jóhogy nem 320x200...

Promi
Nekem is csak a talca aljat mutatja.
Viszont 3 szor csonta fagyott a gepem.
Csak a reset segitett.
Nem tudom miert csinalta, miutan vissza toltottem a mentest mar jo volt.
=DOOM3=/4.rar könyvtárban.

hunworld.sytes.net davos80

Promi
Delta Labs Sector 5 ig van de azutan meg van jopar map.
Ahol en abba hagytam annak UAC Administration a neve.
435 Mega csak a mentes!!!!
Falja a winyot.
Adi
Tényleg emberek. Nektek kilép a játék ha alt+tab-ot nyomtok. Mert nekem csak a tálcát hajlandó megjelenníteni!😄 És néha kikéne ugranom a win-be.. másik meg, hogy a ie ablakokat kinyújtja a game teljesen.. tovább mint a képernyõ határai!

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

ranGer2
#12059 ok mondj egy hub IP-t és leszedem valakirõl.. mondjuk rólad.. 😊

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

GregSB
Vazze, tegnap délután 2 óta 40 oldalt spammoltatok össze, tuti nem olvasom át 😄

Saját tapasztalatok:

2ghz intel proci, 512 MB RAM, Gefarsz 5600 128mb ram:

Medium kvalití, 640x480ban megy jól. 800x600ban már nagyon szaggat, de nem gáz, mert 640ben is nagyon szépen néz ki.

Grafika, hangok, hangulat: 10/10
Történet: 7/10 - Semmi különös de nem is unalmas.

Összegezve: Kib*szott jó játék 😄

And5
Promi te hol tartasz én Delta labs 2 azt hittem utolsó map mert a maps könyvtárban csak akkor jelennek meg a könyvtárak ha kivégeztél egy mapot

grebber
A kis hamis 😊

Next PC upgrade: 2022

Dc?

ranGer2
a 2 es CD 42 es file ja rossz valakitõl le tudnám szedni? PLS

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

oneal1
az fasza!!!

!Forza Ferrari!

Promi
Ez is 1 megoldas😊)
En a jobb egergomra raktam a zseblampat, es mindeg keznel volt.😊
grebber
Volt egy rész ahol full sötét volt csak a hörgést halottam csak magam elé tartottam a láncfûrészt azt hent 😊)

Next PC upgrade: 2022

Promi
Jaja naon allat.
Elethu.
oneal1
láncfûrésznke fasza hangja van????????😄D

!Forza Ferrari!

Promi
De foellenseg, csak miutan meghal meg 1 kicsit jatszottam (mivel meg itt nincs vege) vele , aztan mar bele faradtam szet ultem a seggem.😊
Az biztos, hogy nem rohangál belõle tucatszámra a játékban. Igazam van?

Ha nem fõellenség akkor is valamilyen fõmonszta...

[HUN]PAStheLoD
és holnap 5kor kell kelnem .. ez nem igazság :/

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

NeoMaN
r_displayrefresh azthiszem. a konzolban természetesen

mukika
"Igen.
Meg dolgoztam vel mire meghalt, de itt meg nincs vege.
Kb 12 orat nyomtam vele mire ide jutottam." akkor ez nem fõellenség nem gondolod?

Majd csinálok neked screenshotot AA nélkül meg AA val. Méghogy minek??
[HUN]PAStheLoD
de ezen te komolyan kiveszed az alakoat ? én csak a fegyver számlálóját látom meg valami kéket középen ..

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

Azért ez erõsen Spoiler szerû szerintem. És én nem szeretem elõre látni a fõellenségeket. Lehet hogy ez az én hibám. Egy link is bõven elég lett volna, és akkor az nézi meg aki akarja.