23325
-
#14664 Elvileg amikor lehívod a konzolt, akkor annak is van hangja. -
Roll #14663 Mi ez a hiba a konzolban: Couldn't load sound 'guisounds.wav' using default? -
#14662 Ha nagyon gamer-fanatikus lennék, akkor vennék még egy ATI kártyát is, és aztán vagy az FX-et vagy az ATI-t használnám, attól függően, hogy a különböző játékok készítői melyik GPU-t favorizálták...
Bár ha most lenne annyi pénzem pluszba, mint egy elfogadható ATI ára, akkor inkább egy TFT-be neveznék most be a sulinetben -
PrOceSs #14661 bocsi ha már volt! Omega driver linket tud valaki adni? -
Waix #14660 Egyébként ez a nagy különbság gondolom nagyban köszönhető a bump mappingnek, ami miatt val'szeg őrült sokat kell számolnia a cuccnak az árnyékokon. -
#14659 még annyit megteszek, hogy este kipróbálom a 4.8-as bétát modolva...de félek az se lesz gyorsabb az OMEGA drivernél... -
Mossberg #14658 Főleg akkor furcsa ha elemlámpával kezdem bontani a hullákat -
Mossberg #14657 sorry :( -
#14656 na mindegy majd holnap megpróbálom, most megyek eladom a 256 ram-om, és holnap már 1 giga lesz a gépemben :) -
#14655 LOL!
Sikerült megoldanom a modolást (2.0-ás RivaTuner peccselőjével ati2mtag.sys megpeccselése után már fel tudtam rakni a 4.9bétát, hogy az 9800pro-nak installálta...)
De a lényeg nem ez, hanem hogy ezután a timedemo 3 FPS-sel kevesebbet adott (23 előtte meg 26.1 volt!!!), mint előtte a 4.7 alapú OMEGA driverrel.
Tehát a 4.7-es alapú OMEGA driver bizony gyorsabb, mint a 4.9béta ATI driver (így valszeg a 4.8bétánál meg még gyorsabb)!!!
Hááát...LOL... -
#14654 Miért? Az pont jó effekt, mint a Buffy a vámpírok rémében sorozatban a leszúrt vámpírok -
Waix #14653 Nem kell szőrszálhasogatni, döbbenetesen hatásos:) Belelősz a földön fekvő végtagjaiba, minden hihetetlen élethűen mozdul...Arról nem beszélve, hogy aszerint esnek,kelnek,halnak, hogy hol mivel találod el.
Engem csak az a fránya elolvadás idegesít. Miért kellett ezt a marhaságot belerakni? :((( -
#14652 próbáltam -
#14651 Mondom, csak elfelejtettem beszúrni a másik képet.
Éppen az összehasonlítás miatt tettem be. -
#14650 De rendesek !!! :)
-
Roll #14649 Az advanced options-ban mi a specular és az a map-es beállítás? -
#14648 Csak megfelelő mozgási energiával rendelkező lövedék kell hozzá - vagy a súlyt növeled, vagy a sebességet -
Waix #14647 Látod, az a 10 frame azért ott van...
Pedig az árnyékok elég fontosak a Doomban, ebben gondolom egyetértünk:) -
#14646 Mondjuk azt megnézném, hogy ha egy pisztollyal belelösz egy lógó testbe, megmozdul-e egyáltalán... -
Mossberg #14645 na most megfogtál mert nekem valahogy mégis sikerült kinyitni
508? -
#14644 Hát van a játékban kb 200 kód.
Mindet végigpróbálgatnád minden ajtónál?
Vagy komplett listát akarsz, melyik pálya, melyik szakaszán, melyik ajtónál mi a kód? - ennyire nem érünk rá sztem :) -
#14643 Na az előbb elfelejtettem a bekapcsolt árnyékok melletti eredményt betenni. Tehát:
Kikapcsolt árnyékkal:
Bekapcsolt árnyékkal:
Mindkét esetben 800x600, high beállítással, élsimítás kikapcsolva.
Konfig: Prescott P4 2.8, 1 GB RAM, FX5600/128
Ja és ForceWare 61.77-es driver, DirectX 9.0c-vel. -
Waix #14642 Ne máááááár! A FIZIKA az nagggyon zsír szerintem...
Amikor lelóg egy f@szi a plafonról, belelősz és tökéletesen úgy mozog, mintha valóban belelőttél volna pisztollyal!
A fizika szerintem fergeteges lett, bár a szétporladás óriási hiba volt a készítők részéről. Azt nem lehet valahogy kikapcsolni? -
#14641 Az lessz az, itt van az ablakon beugrás is -
#14640 Mondjuk ha engem lönek meg shotival, repülök 10 métert vissza, de az ellenfeleknél is megnézném ezt a hatást :-) -
Waix #14639 Azok zombi katonák és ha mondhatjuk így, "normális", hogy lőnek rád:) (csak ne lennének ilyen pontosak.Grrr).
Figyelj csak, valami rémlik, hogy hol tartasz, de nem t'om pontosan belőni. Ilyenkor mindig mászkálni kell és általában kiderül, hogy nem vettél észre egy lyukat, amibe be kell mászni, vagy egy kitört ablakot (ilyen is van ott valahol) amin be kell ugrani. Persze olyan is van, hogy találsz egy kártyát és egész hosszan vissza kell mászni.
Figyelj csak! Nem itt találkoztál a haldokló katonával? -
#14638 igen de csak 3 számot lehet megadni a második 0-át nekem nem akarja bevenni. -
Mossberg #14637 0508 -
#14636 Bazz.. ezek na közeli homályos texturák, erre k.kényes vagyok, ezt megcsinálhatták volna meg a fizikán is dolgozhattak volna még, pl. a szétfröccsenés, elporladás helyett egy kis real fizika jobb lenne, ami manapság ugye elvárható... -
#14635 valaki kiírhatná mik a kódok, mert pl ezen a www.martianbuddy.com-on ami a pda-ban van én nem találtam meg a kódot. -
Waix #14634 Lehet, hogy tényleg bekapcsolva hagytam valami opciót, ami lehúzza a teljesítményt...ha hazaérek kipróbálom. Bevallom, hogy nem sokat próbáltam ám 800*600-ban normalon. Csak mikor láttam, hogy a nagyobb tereken nem megy jól, kapásból variáltam a felbontással és a részletességgel, és a 640*480 tűnt optimálisnak:( -
#14633 a baszogatásra nem akar reagálni, elvileg mindent megnéztem meg végig hallgattam egy szekrényt nem tudtam kinyitni, rajta van az illetö neve,olyan kártyám nincs de az van rá kiirva hogy free, és nem fogad el semmiilyen kodot, valamint az normális hogy a katonák lőnek rám -
#14632 csak az árnyékok:D -
Waix #14631 árnyékok kikapcsolva?????
lol -
Mossberg #14630 timedemo
1. 22.8
2. 24.9
3. 24.9
van valami trükk ami az átlagosnál jobban emeli az fps-t ? -
#14629 Az a baj hogy angolbol kicsit gyatra vagyok igy a feladat sem tisztaitt jelenik meg elöször az a szinte csak fejböl álló mutáns kutya kinézetü izé ha ez igy segit valamit meg ezen a részen van amikor üveg fal mögött, amit ha ki lössz be is lehet menni, egy robot pakolgat mindenféle hengereket, gondolom igy kevés lesz, de hátha... -
#14628 Eszerint is, meg a játék során észlelt tapasztalataim szerint mediumon kellene tudnod játszani ezzel a konfiggal 800x600 ban teljesen folyamatosan.. -
#14627 A timedemo-m eredménye:
Beállítás: 800x600, minden high-on, csak az élsimítás és az árnyékok van kikapcsolva.
Konfig: Prescott P4 2.8, 1 GB RAM, FX5600/128 -
Waix #14626 Ezeknél az elakadásoknál általában egy kódkártya a megoldás, amit össze kell szedni valahol (ezeket érdemes meghallgatni is.
Az ajtóknál pedig próbáld meg mindig b@szogatni a mellettük lévő kis kontrolpanelt. -
#14625 Demoból tudsz csinálni avit, nem realtime.