DOOM 3 and Resurrection of Evil

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Extraboy
Ehh... magamba 😄

rage
XBOX verzióban van cooperative multiplayer
PC-n nincs.

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

Extraboy
Ilyenkor komolyan kivanom magadba hogy szallna el a neted!

M0Dair
Nincs mit!

hykao
Nekem elég volt megnézni eddig az olyan PC-s játékokat, amit Xbox-ra párhuzamosan fejlesztettek...
Vita meg nincs, tények vannak...
Ma2ska
Pl. engem..

Ma2ska
Jó, amig nem nézed meg addig a vita elméleti sikon mozog, akkor kérdezz meg olyant aki látta...

hykao
Ühüm, na ne fárasszál már le.
És vajon hová a fészkes fenébe férne el az Xbox-ban a sok részletes textúra???
Becsomagolják a mûanyagdoboz alá???
Mert ha jól tudom összesen 64 megája van a cuccnak...
Predikator!

Hallgasd meg a PDA-kon levo hanguzeneteket, olvasd el a maileket, tapogasd meg a konzolokat! Peldaul ahol a felszerelesedet kaptad az elejen, ott ki lehet nyitni a masik szekrenyt is a biztonsagi konzolrol, csak a legalso menure kell kattintani.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

rage
A fórumon valakinek ugyanezért nem ment, sokat segítenél neki vele...

Más:
Jópofa ez a PDA-s rendszer
Ahol maileket kapunk, s esetleg weboldal címeket,
ahová valóban fel lehet lépni, s tényleg ott a kód.

Akinek meg nincs Internete , az kapja be.
Az ne lépjen be a raktárba

Különben is, akinek nincs nete, az nem is tudja a játékot letölteni
Így kénytelen megvenni jó pénzért, épp emiatt, meg is érdemli,
hogy ne tudjon belépni a raktárba

:-DDD

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

Ma2ska
Ezekre semmi szükség, nézd meg a riddicket x boxon ha ott elmosott texturát látsz, minden következményt vállalok...

hykao
Hmmm, pedig már kezdtem reménykedni, hogy van valami "csodakapcsoló", amivel az elmosott, xbox-os textúrák "megtáltosodnak", és részletességet, mintázatot kapnak...

Szal akkor marad a rajongói textúracsomag...
Ha a Deus Ex 2-höz és a Thief3-hoz is csináltak, akkor ehhez is biztos fognak...rá is fér...
Aztán lehet, hogy Carmack-ék úgy gondolták: minek pepecseljenek, majd a rajongók megcsinálják ingyé'... 😊))

Más: kiváncsi leszek a MOD-okra is.
Van valami SDK amivel készíthetõ???
RelakS
Yó, majd este (asszem kap egy kategóriát is, és kigyûjtöm õket 😄)

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Andie
Azám!! Installer hiba!
Le kell tölteni a megfelelö 9-es windows installer kitet. Valami IssScript.msi. A Doom3-nak a 9-es installkit verzió kell, ezt törölni (átnevezni) a C:\programfiles\installshield\Drivers... könyvtárból, és felinstallni az újat. Ha találok linket, iderakom, de most egy istennek nem találom amit tegnap este otthon felleltem...

Don\'t be afraid of the Dark... Be afraid of what it hides!

RelakS
Nemtom, de errõl a pulykacsapóról jutott eszembe, hogy igaz, hogy nem volt csilli-villi garf, de valahogy azok az õsi textúrák jobban néznek ki, mint az egész dúmhárom

Ams
igeeen

지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE

RelakS
Szuper Turbó Pulyka Csapó 3

Csináljak ilyenbõl SPOILER feliratút?

BaLeeX
Csak még azt nem tudom melyik oldalhoz való szóval privi. 😊

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

BaLeeX
Punkerwork megszánt eggyel köszi neki.

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

RelakS
gömbölydedségre 😊 Párszáz hozzászólással ezelõtt beraktam az otthoni galériámból egy képet, ahol az egyik fazon ruháját kell nézni normal mappal, és anélkül. Goromba...

Tata exVermedve
Annyit szerencsére hallás után is kiveszek ezekbõl az angol szövegekbõl, hogy mi a fickó belépési kódja...

Ma2ska
Megirom tesztemet: Doom 3. ha láttam volna valamit cimmel, de ez csak pojén a hangulat miatt tényleg jó csak most éppen leöltek a sötétben aztán ideges lettem.

Glpetyus

Köszönjük szépen

hykao
ezt most mire írtad? az elmosottságra, vagy a gömbölydedségre???
BaLeeX
Melóhelyen vagyok, fájlecserélgetõ nem megodlás max sms belefér. Otthon csak ISDN van.

Még mindig várok valakitõl atw-s sms accot már kaptam egyet csak az nem mûxik. Abból holnapra lesz talán valami de az atwn azt írják csütörtökön törlik addig meg lehet le sem jön.

Bazzeg itt figyel az ikon az asztalon csak rá kéne kattintani de melózni kell...Pedig milyen gyönyörûen fut.

Télleg nem csinálunk olyat, hogy akinek van kedve az beírja a gépe konfigját és, hogy mennyi lett neki a time demo?
Szentem poén lenne. Persze most nekem kéne kezdeni de csak most jutott eszembe szal nincs nincs értékem. Legyen mondjuk 800x600 high graf minden advanced be kivéve élsimítás és aniso... Habár ennek kéne 1 új topic mert itt fognak veszni au üzik.

hykao
az arcok nem nagyon elmosottak, azokkal nincsen baj, de néhány más textúra, komolyan mondom siralmas.
Ezen kívül falmintázattal se találkoztam még, pedig a menüben beállítható (és ez már a SOF elsõ részében is volt, meg a Deus Ex 1-ben, meg a NOLF 1-ben - igaz ezek fejlesztésénél még nem kavart be az a rohadt Xbox...)
Punkerwork
hol a f@stba árulnak OEM vga-t? és ki az az ökör aki megveszi 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

RelakS
Amíg ki nem kapcsolod a bump-mapping-ot Ezt a normal-mapos dolgot olyan szinten megcsinálták, hogy ha kikapcsolod, akkor egy kapcsolóról sokszor meg nem mondod, hogy mi is akar lénni

3P
Én pont emiatt nem vettem OEM-et, vettem inkább egy 128 MB-os HIS Excalibur IceQ 9800pro-t... 😊
ps. félemetes tuning potenciállal rendelkezik, illetve rettentõ hallk a spéci hûtésének köszönhetõen... 😄

Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...

hykao
A kártyán akkor is ott a matrica, amibõl kiderül, ha 9800SE!!!
A kártyára ránézve kiderül az is egybõl, hogy 128bites, avagy 256-e! (256bitesnél a ramok L alakban vannak a GPU körül, míg a 128bitesnél fölötte egymás mellett)
tibor16
Hi Andie, örömmel veszem -szük az adást, én legalábbis megvárom a magyarítást...

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

hiba
Itt akkor kapcsolt le monitor - meg egy 9500pro mellett - mikor keves volt szufla.

3P
Persze, csak több helyen OEM-ként árulják (talán szándékosan), s ott már nincs ilyen árulkodó jel. Ha rákérdez a boltosnál, akkor meg "eljátsza a hülyegyereket", tisztelet a kivételnek.

hykao
Azt kell, hogy mondjam - > kissé konzolos dolog, az, hogy az élõlények sokkal kidolgozottabbak, részletesebbek, mint a környezet néhány helyen, legalábbis textúra tekintetben.
Viszont a csövek, vezetékek, korlátok, soha nem látott gömbölydedséggel rendelkeznek.
hiba
Felteve ha az 512-es kartyan az UH nem e jobb minosegu mint a 128on?
Nekem is feltunt hogy par textura igen elmosott, meg nemeik arc is - szinten vmi kulon textura csomagra gondoltam 😊

Ma2ska
Gef4 ti 4200 128 mega ? Igen...az van, hááát médiumon 1024x768 30-40 fps /800x600 ban se jobb semmivel/ de 20 alá nem nagyon megy, az uj drivert tedd azért fel, szóval elég jók a tapasztalatok...

hiba
VKI probalja mar ki 2G rammal meg egy 9800proval 1280x1024-UH-ban akadozik e?

Tata exVermedve
Elvileg rá tudok kattintani, ki is próbálom ma. (Végülis az Intel 2.4, 1M RAM, ATI Radeon 9800-on 1024x768-ban High-on 4x-es élsimítással 30-60 FPS-t produkál a gépem, még az is lehet, hogy normálisan fut Ultrahigh-on. Végülis majd egy éve a Doom3-ra készülve vettem ezt a gépet...) Este azt hittem, valami baj van a videókártya hûtésével, de valami bug miatt kapcsolgatta le a buditükörbe-nézés környékén a monitort, mostmár túl jutottam rajta.

hykao
Nincs egetverõ különbség! Fõleg, hogy némelyik faltextúra nevetségesen alacsony minõségû!!! Ez sokat ront szerintem az összhatáson!!!
(lehet ehhez is rajongói textúracsomagot kiadni - Deus Ex2 -Thief3...)
hiba
En is ugyan igy, de a konzolba ekkor is csak annyit kozol hogy 128vram

Az egyik audio file-ban van!

\"Én csak egy rajzolt Heroin diler vagyok....\"

hiba
Mikor az UHt beallitod kozli hogy 500MB vram kell neki, de attol fuggetlenul elindult nalam 128al is, nemileg lassubb mint HQba de olyan egetvero gfx kulonbseg nincs, hogy aktivalja az ultra high-ot nemtudom, de a system optionsbe, UH-s beallitas marad kijelolve.

hykao
A dobozról kiderül! Csak el kell olvasni! Tehát amiktõl óvakodjon: 9800SE, ill. 128bit Edition.
Jól vizslassa át a dobozt, mert a 128bit editiont pl. jó kis betûkkel írták, hátha elkerüli a figyelmet 😊!!!
tibor16
Odább írtam, nekem ultrán megy, 9600XT 256 karival. A high beállításoknál sz@rabbul teljesített. Nem vágom, de az ultra bekapcsolt vmit, amitõl jobban fut (4,8 catalyst).
Tényleg, nem tudja vki mi lehet az oka???

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

hykao
Én ULTRA beállítás mellett játszom, és a vidkártyám csak 128 megás (viszont az AGP-t 256 megára állítottam).

Szal egyszerû, ha látod a menüben az ULTRA HIGH Quality-t, akkor próbáld ki.
hiba
nehogy bemenj vmi boltba es kiadj vagy 60ezret egy ilyenert, lapozz fel vmi forumot vagy hirdetesi odlalakat, es hasznaltan majdnem fele ennyiert is megkapot 40korul, meg garival...

rage
Hogy javítottad ki az installer hibát?

prédikátor
Hol találhatók a kodok amik a dobozokat nyitják, mert sikeresen elakadtam a 001-nél, pedig mindent átnéztem 50-szer de semmi, pl ez a 001-hez tartozót merre lelem

help

3P
VIGYÁZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nagyon sok helyen Radeon 9800-ként árulják az SE-t, ami messze elmard egy rendes 9800-tól!