23325
-
#15147 Én értem mindegyikőtöket, jó nekem :) -
#15146 Pfff te nem érted na mind1 nemtöröm magam -
#15145 Hali. -
antijedi #15144 ROTFL, na ez értelmes volt, kéyntelen voltam erre válaszolni mert majd lefordulok a székről röhögés közben :P
ezek után megse probálok irni semmit, ugyse tudod felfogni mit irtam az ucso 5 üzimben..., gratolálok a pengeéles elmédhez -
#15143 Na léptem by all -
#15142 lásd quake 3 motor mit műveltek azzal a ami napig ez is arra a szép sorsra fog jutni meglásd -
#15141 nemnemnem meglátod olyan játékok leszenek ezzel az enginnel hogy leesel a székről lehet hogy egy szinpompás far cry szerű játék lesz pl -
#15140 Ok, én is így gondoltam. -
antijedi #15139 figy köv generációs videokártyákal megint leszophatják magukat mert azal ako fog ezen az (óriási (legalább 10nm2 + háttér :PPP)) teren menni mongyuk átlag 30 fpsel de egy más emberi engine meg fog menni ugyanolyan helyzetben kb 200al... :)
szvsz iylen enginenek sok értelme nincs mert max egyébb doom koppintásokat lehet alá csinálni aminek lássuk be sok értelme nincs ...(mármint hogy licenselnek egy enginet ahoz hogy elhoditsák a tront az arra az enginre készült első gametól)
nah tényleg byz lilagőzös id marketingszakemberek :D -
#15138 De nem a gép a lényeg mer az tök mnd1 hogy 3ghzen vagy 5 ghzn megy ez már rég nem a fő pont hanme a VIDEÓKÁRTYA -
#15137 By. -
#15136 De jobb gépeken ebből az Engine-ből jóval többet is ki lehet hozni sztem, de ez a jövő zenéje. -
antijedi #15135 az meg a másik fele a sza.., akarom mondani érdekes dolgoknak :) najo byez all :P -
antijedi #15134 én nem is modntam hogy a maiakra de ujabb jobb gépeken se fog sokal jobban produkálni és ha igen többi egyébb engine még jobban fog azokon :P -
#15133 Következő generációs videókártyára( Ami carmacknak van) ezt probálom beleverni itt néhyán elvetemült fejébe de nemfogják az adást:D -
antijedi #15132 (még zárojelben megjegyzem, hogy kurva recések a ferde élek, ezen se sok AA van, ha meg lenne menne kb 2.5 fpsel :PPP) -
#15131 A külső terekre ott a Cry Engine. -
#15130 Az igaz hogy nem erre tervezték, de nem is a mai gépekre lett tervezve. -
antijedi #15129 nah mind1 inkább befejezem elmélkedésemet, mert a lila, id feliratú ködtől elborult emberekel ugyse lehet semit megértetni :) jo8 all :) -
antijedi #15128 jah, gyönyörű, és hány iylen hely van? és van iylen helyen harc? :P
mellesleg hiába tudsz egy ilyet megjeleniteni egy egy helyen minden akcio nélkül ha egy komolyabb game nagyobb terei bármikor kétválra fektetnék az egész enginet :)
ezen kár vitatkozni, tény hogy nem erre tervezték és kész... -
#15127 erőől beszélekén is -
#15126 Miez az ocsmányság?:DDDDDD -
antijedi #15125 én nem azt modntam hanem azt hogy nem kell megjelenitenie az engine-nek , igy esetlegesen lehet nem is tudja megjeleniteni akadásmentesen ha sok cucc van világosban :) -
#15124 Enyit a 2nm2-es terekről... (mond azt hogy ronda)
kép 1 -
#15123 te irtad nincs értelme keresni a texturákat a tök sötétba amikor nem lényeges :D -
antijedi #15122 őőő ezt magyarul pls :) -
#15121 igen:) ne keress olyat ami nincs időpazarlás -
antijedi #15120 tévedés..., iylen specifikált engineel nem sokra fognak menni, kutyának nem kell egy oylan engine ami a 2 m2-es terekre van kihegyezve + ara hogy a sötét miatt ugyis csak feleanyi dolgot kell megjeleniteni :) -
#15119 nemtudk irni már fárdat vagyok videókártyákra értettem. -
#15118 ez a hülyeség mer ugyteszteld hogy 32,64,128,256,512(caracktól kérd köcsön9 max iglenne értlme keresni a textúrák közti külömbséget mer ahogy te akrod ugy semmi értelme:D -
#15117 Ja. köv tesztem az lesz, hogy quicksave-elek egy látványos, de statikus pályaszakasznál. Ne mozogjanak fények, gyak állókép lenne a legoptimálisabb. És csinálok screenshotot minden lehetséges beállitással (kivéve a felbontást, mert annak itt ugye nincs sok jelentösége, mondjuk belövöm 1024-re).
Low - shadows on/off, spekula on/off, bimbamm on/off, vsync, stb.
Medium - ...
High - ...
Ultra - ...
És mivel nem fogok mozogni, gyak nem lesz gond az ultrával sem, quickload, F12, exit. kész.
node majd holnap.
jóccaka! -
#15116 Pá -
#15115 SZewa, jóccakát. -
#15114 Najó.,...mentem szunya, holnap, azaz ma is nap. By. -
#15113 Egyébként jó lenne ha egyszer az előzményekre is figyelnétek nemcsak a hibákat keresni amiknek van ésszerű magyarázatai... -
#15112 nem tapasztaltam, egyébként a high és a médium között csak egy "szimpla" 8X aniso a különbség..szal...:p -
#15111 Nyilván szerepe lehet itt egy 7200-őn pörgő, 8mega cache-el megáldott vinyónak is -
#15110 Áháán! akkor ok.
Mondjuk nálam nemis volt kaparászás, se ajtónyitáskor, se szörny előugráskor. Simán ment akkoris, csak szörnynél leesik az fps 15-20 körülire.
Viszont akkor miért nem haszálják a 2-öt HIGH-on? Valami kis minöségbeli különbség csak van! -
#15109 nem csinál vki serrvert? adjon ipt és m1ek :) -
#15108 Akkor nincs, mer' a médium automatice 2-re rakja.