23325
-
#15387 sztem ez: a nem a textúrához kapcsolódó cuccoknak a VGA ramba pakolandó méretét adja meg. Szal ha egy 64MB-s kártyán, ezt átállítod 128-ra, elég érdekes lesz. Ettől csak lassulni fog szvsz.... Ha lejjebb veszed, szintén lassul szvsz mert, akkor ezeket a dolgokat az AGP-n keresztül rángatja majd magába a kari... -
#15386 Bocs, de ezt nem hagyhattam ki. -
#15385 Ha rosszmájú lennék beírhatnám, hogy mielőtt beírsz vmit, olvass vissza egy kicsit, de mivel nem vagyok .... -
#15384 Doom 3 gyorsítás
[2004-08-05 @ 09:49 - ZeroCool] (kommentek: 23)
Lazy egy, szerintem igen fontos fórumbejegyzésre lelt! Egy lelkes Doom 3 rajongó egy pöttynyit módosította az egyik fájlt, és állítása szerint igen látványos sebességnövekedésre tett szert. Lássuk mit kell tenni:
"Keress rá a "DoomConfig.cfg" fájlra. Nyisd meg egy szerkesztővel, pl. Notepad. Keress rá arra a sorra, hogy seta image_cacheMegs "32", majd próbáld meg átírni először 64-re, majd 128, 256-ra is akár."
Személy szerint én nem próbáltam még ki, de ettől függetlenül természetesen működhet. Egy próbát feltétlenül megér, nem?
forrás: GameStar -
#15383 Egy kis MOD gyűjtemény: KATT IDE -
Balli #15382 Most telepíteném fel a játékot.
A következő hiba történt: az 1-es cd-nél többször is kiirta hogy error de a folytatásra kattintva folytatta. Az 1cd végénél újra kiirta a hibát, de már hiába kattinzok arra hogy folytassa nem folytatja :(
Következő a hibaüzenet: Error 1305 Error reading from file: ..... Verify that the file exist and that you can asset it.
Mi lehete a hiba? -
#15381 Megmondtam -
xtro #15380 kösz azz infot :) -
#15379 Ha vetted volna a fáradtságot, és elolvasod azt a pár sort, ami a magyarítás oldalon olvasható (ahonnan letöltötted...), akkor tudnád...
De amint látom, megakadt a szemed a nagyobb betűs "LETÖLTÉS"-en, és már kattintottál is... -
#15378 Ha jól látom ez az Official, ami kissé alábecsüli a kártyákat (minden bizonnyal marketing szempontokból, hogy elkapkodják az 512-es kártyákat, amint kijönnek). Na jó, mostmár olyan részen járok, ahol nagyobb terek is vannak és néha ömlenek a szörnyek, így tényleg sok már a Radeon9800-on a high quality, de lehet, hogy némi hangolással lehet rajta segíteni, nem kell visszavennem (pl. ha nálam bejön az alább ajánlott cache állítás). -
HoTDoG #15377 Időközben tovább juottam. Delta Labs 2. Találkoztam egy emberrel, aki a teleportról, meg 1-2 dologról magyarázott. Továbbmentem, "lescanneltek", most ott vagyok valami teleportnál, alattam energiamező, de sehol semmi... Lehet visszafele kéne mennem? -
#15376 Már megint kérdezték egy páran, úgyhogy képpel illusztrálom...
Akinek ATI kártyája van, és csak 60Hz-en megy nála a DOOM3, az tegye meg, amit eddig még nem tett meg...
Szal a Frissítési frekvencia felülírását állítsa be a kívánt értékre (pontosabban a monitor számára is megfelelő értékre...), ezután már az OpenGl-es játékok alatt sem fog kifolyni a szemük (jelen esetben a DOOM3-ban...)
Tehát már nem kell Refreshlock, meg Powerstrip, meg miegymás....feleslegesek. -
Gábor #15375 Senki nem próbálja ki az addont? -
G_ArchAngel #15374 high-end kártyákhoz...:) -
#15373 Na megnéztem:) A második zombi kinyírt:) Nem kell nekik több ólom viszont sokkal nagyobbat sebeznek. Ja és 25 HP-al kezdez nem 100-al;) -
Gábor #15372 Köszi, most veszem vissza 1.5re -
xtro #15371 aranyos:) -
#15370 A HardOCP-n láttátok az ajánlott beállításokat?
http://www2.hardocp.com/ -
#15369 ctrl + alt + ~ (=0) -
#15368 Én far cry-ban feltoltam a brightnesst és a kontrasztot max-ra és visszavettem a gammát. Sokkal élesebb lett a kép. -
xtro #15367 Mégegy kérdés a magyarositást hova kell bemásolni ??? -
#15366 Hát akkor nem tom' mi van... -
#15365 mivell vetted fel?? -
#15364 Nekem sincs egy éves a monitorom, nem tudom mennyire van felhúzva rajta brighteness és a kontraszt, szerintem a Windows fehér lapjai miatt nem túlságosan, de a többi játék (SOF2, Far Cry...) sem túl sötét - bár lehet, hogy ott is állítottam valamit rajtuk, csak nem kellett config fájlt írkálni hozzá. -
#15363 :))) no comment -
#15362 ok meglesem -
pinehead #15361 bazz, a mentéseim száma elérte percenkénti 5-öt...
kész vagyok, nna. -
#15360 seta image_cacheMegs "32" I changed 32 to 96.
Nálam nem műxik(9600XT), sőtt mintha lassabb is lenne... lehet, hogy nem mindegyik kártyánál műxik... vagy xar... -
xtro #15359 shan ? hm? -
#15358 kösz -
#15357 ja -
#15356 Mi van? -
#15355 akarom mondani xtro, bocs -
#15354 na jah....lagalább néznéd meg, mit irsz...(petyus) -
#15353 A ...\Doom 3\base könyvtárban van egy DoomConfig.cfg file, ezt notepad-el megnyitod, megkeresed a seta r_gamma "1" (vagy "0.5", stb.) sort és az egyest átírod 2-re, mentés, játék indítása, hatás megvizsgálása (brightness állítás), ha túl világos át lehet állítani 1.5-re, sőt ha jól tudom tizedenként lehet hangolni. -
#15352 ha nem kérsz minket minek írod be többször? :) -
#15351 Emmég egy elég kezdetleges tákolmány...(coop-mód). ugyhogy türelem, amig nem javítják
-
#15350 Én is veteranon nyomom...a monitorom 1 éves,de 4 óra játék után se volt semmi bajom,pedig ritkán játszom ennyit egyszerre :)
A moncsin a brigtness 75-ön van...nem 100-on :P -
xtro #15349 Szegasztok skacok, SZÓVAL TEGNAP ÖSZEÜLTÜNK gondoltuk na majd most koperativba , szépen létrehoztuk a könyvtárat a doomba bele raktuk a cop mod filét, majd a domba elinditottuk azt a modot ezek után multi deathmatch. Elindul a server de amint egy másik gép belép a játékba azonnali lehalás, ugyhogy szivas volt játék nem kérlek benneteket help!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
#15348 Ó, én csak shift+0-t próbáltam. Kösz.