DOOM 3 and Resurrection of Evil

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Elfáratt 😊))
RelakSfromhome
Jól "megvilágítottad" az én gondomat is

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

Akkor én idegen vagyok :p
lwb
ez az egyik kedvenc zombis képem, kicsit spoileres lehet.

zombi

Glpetyus

Shep
Nade fiampéter az még meg se jelent, ne dobálózzunk olyasmivel ami még nincs a kezünkben, mert esetleg pórul járhatunk. 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Davidus

V9ykn8_TZL0

Az, hogy nincs teste a mukinak engem is zavarhatna, ha nem szoktam volna meg a thief és TPS-ktõl eltekintve minden játéknál. Az, hogy nem látsz el messze mert minden sötét -> a DOOM errõl szól. Meg lehetett volna csinálni (vannak is olyan pályarészek), de akkor hol marad a para?
Davidus
De lehet hogy több lesz miatta a zombi😄

V9ykn8_TZL0

Davidus
Én kértem😊

V9ykn8_TZL0

kezdjük ott hogy az emberi szem 20 fps fölött már nem érzékeli a különbséget... vagy csak egy nagy átlag volt?

War. War never changes.

Glpetyus
anyukádat hívd öcsisajtnak

ebben lehet valami...

hiba
sztem a thief 3 (is ) jopar helyen eleg bena gfx persze az arnyekolas ok, de van nagyok sok leegszerusitett resz

Andie
Direkt ugyanaz a két kép. Jól látszik rajta a "textúra", meg az, hogy hiába van mögöttünk egy ezervattos neon, nincs a falon árnyékunk.
Sötétvan? Hát mérvan sötét baze? A thief egy lopakodós játék, azt mégis látom az utca túloldalán ha jön az õr. Nem azzal kéne a motor lassuságát enyhiteni, hogy kb 2 méterre látunk csak el, a többit jótékony homály fedi. Állitom, ha egy egész szobát kivilágitanánk, fele fps-t kapnánk. Egy játék nem attól lesz izgi és jó, hogy töksötétben botorkálva jól ránkijesztenek sohanemlátott csak sejtett szörnyek. Én igenis szeretném látni , hogy mi van a szoba túloldalán, ha a délnyugati sarkát meg lehet világitani, akkor meg lehet a többit is. Nemaztmondom, hogy fényárban ússzon az egész marsi bázis, de ez az örök sötétség birodalma elég dúrva - bár érthetõ a fogás.

Mike : lecseng ez a game (1 hét?) és befejezzük, igérem 😊

Don\'t be afraid of the Dark... Be afraid of what it hides!

Davidus
Majd nézd meg a HL2-t öcsisajt. Hl2=golyónyom etalon. FarCry golyónyoma egy nulla.

V9ykn8_TZL0

Cseppet sincs szó videók fagyásáról 😊

Miért nem szúrsz be pár képet? Pl. a falakról, LÁBRÓL, olyan terekrõl ahol messzebb lehet látni mint 20 m...

War. War never changes.

Shep
Mai játékoknál már soknak számít.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Glpetyus
hülye vagy az nem rossz!!

Sil3nt
andie: azért, a thief3 is 800*600 -ba vannak a képek?

Shep
Ó ne szomoríts már el, hogy a thief grafja szebb, annak idején, mikor a deus ex-re felnyomtam a textúrapackot és beírtam, hogy olyan vele mint a doom3 csak röhögtek, pedig ezek szerint még szebb is, na szépen vagyunk.

RelakSfromhome
Persze, és hidjem el, hogy amerikában élsz, közben nem tûnik fel, hogy kér egy restartot

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

CSOCSO
ctrl+alt+0...
nah.. timedemo 28 fps.. ez UBERGAZ!!!! be is akadt jopar helyen!!!😞(((((((((((((((((((((((
sz.tem itt az elsõ párost kivéve nem a képminõség a lényeg...

Glpetyus
Lehet nem a minimumon kéne nyomnod 😛

Had ne szúrjak én be képet, mert valahogy a D3 nálam enyhénszólva _nem_ így néz ki. (Fõleg nem ULTRA-n, ahogy te állítod)
Mi? És a Thief 3 hogyhogy SOKKAL szebb ua.-ona videókártyán?

War. War never changes.

Légyszíves ezt most egy normális videokártyával is próbáld.
Még Ti4200-al is szebb.
Khm
és? 20 óra szerinted sok?

Kezdjük ott hogy sztem 2140 körül már nem 10 wattos lámpával világítanának...

War. War never changes.

Shep
Olyan rövid lenne, annak idején vmi 20 órát beszéltek.

apropó tíf...
...azt is be kellene valamikor majd fejezni...

CSOCSO
eleg LOAL osszehasonlitas...
az hogy lenezel es latod magad az oke...
az hogy nem latsz valamit messze az mar csak azert is lol. mert ott sotet van baze.. te talan latsz a sotetben mint a macskak?

tibor16
sztem az ACE 6 codec pakk segít rajta, már ha a videobejátszás fagyle...

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

az üvegembernél ua. a kép mint a homálynál 😊

War. War never changes.

#13519 -re senki? :/

Andie
Köszönöm mindenkinek a szemléltetést, tökéletesen megértettem az AA lényegét.
Bumpmap?

Készitettem egy összehasonlitást az emlitett Thief3 vs Doom3 dologról. Mindkét játék 800x600-ban, minden max, kivéve AA.

Mi ez a homály? -- Ez Textúra!
Üvegember -- Van árnyékunk!
Levitáció és asztráltest -- No comment
Ezt "látjuk" a távolban -- Mintha ott messze, a sarokban annak a szobornak le lenne csempülve a füle?

Don\'t be afraid of the Dark... Be afraid of what it hides!

altgr-0 ami a betûk fölött van😊

[NST]Cifu
Esetleg ctrl+alt+0? 😊))

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

[NST]Cifu
SPOILER!!!

>
>
>
>
>
>
>
>
Amikor választhatunk, hogy kérünk-e erõsítés a rádión vagy sem, ki mit választott?

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

CSOCSO
en nyomkodom a kurva atl+0 at de kurvara nem tortenik semmi😞( mindket alt al probalom de hiaba
hétvégén végig is viszed kb.

Shep
Hát ezért kérdem, most nyomtam egy kicsit a farcry-t de még mindíg nem tudok betleni vele annyira jó, és emiatt a magas mérce miatt kicsit félek a doomtól, de remélem kellemesen fogok benne csalódni, csak lenne már hétvége.

hiba
Ez azert engem is erdekelen, most hogy fest.
Aki nyakig benne van megkereshetne 😊

Glpetyus
nm ^.^

van.
ha megütsz egy kólásdobozt, behorpad...

Shep
Mit értesz az alatt, hogy nem fut jól, milyen felbontásban stb nyomod?

Glpetyus
hmmm..szvsz a golyónyom nagyon jól meg lett csinálva a FC-ban