23325
-
#15589 Már meg akartam töletek kérdezni 2 dolgot :
- a Gef3Ti200 támogatja a dupla display-t? (tehát pl tv-n is és monitoron is lássam a képet). Eddig csak vagy ez, vagy az volt, nem találtam a dupla opciót.
- a legújabb nvidia driver (ha van) hoz lényeges javulást a game-ben? -
davos80 #15588 #15532 : Ez is lehet a gáz. -
#15587 na de neked már új catalyst van nem? 4.7el szerintem megfelelő az eredménye. -
davos80 #15586 Vagy a 4.7-es Omegát. -
#15585 keves mert nekem kb uez a konfig csak a vidkaroi 9800XT(430/750) es 54fps -
#15584 Tedd fel a Catalyst 4,9 -t -
davos80 #15583 El ne sírd magad, hogy csak ennyi :)
Lehet, hogy gyenge a kareszod. Vagy a procid? -
#15582 nem -
#15581 Hi Boys,
Nekem a lenti konfigban a timedemo 1 > 55.8 FPS - 1024*768 HQ VSYNC OFF
A kártya 12 pipelines ill. a core 540 / memory 1100MHz-en ketyeg.
Nem kevés ez az 55.8 FPS egy kicsit?
WinXP with SP1
DirectX 9.0c
4.7 Catalyst -
#15580 Azt mondod ahol fullra új mindenen a textúra és a szörnyek is 3d-sek? A képek alapján néhol egész jó, néhol viszont elég gyengének tűnik, na meg aztán 1 CD az egész. -
#15579 Hát nem tudom nekem mikor fordul olyan nem is tudom megmagyarázni milyen érzést nyújt és kb 30 perc után a fejem kezd fájni tőle ezért írtam, persze meg lehet szokni, de azért egy 486-oson jobb lenne. -
#15578 köszönjük, de sajnos ön az ötödik:) Sebaj, hívjon minket máskor is!:D -
#15577 DOOM3 GYORSÍTÁS
seta image_useCache "1"
seta image_cacheMegs "xxx" Grafikus kártya memóriájának 1/4 -re állítani
seta image_cacheMinK "20480"
Bump map kikapcsolása:
GL_LINEAR_MIPMAP_LINEAR -ról GL_LINEAR -ra állítani
Ja mindet a cfg fileban. Tudom pár dolog már volt belőle, de ezt így egyben találtam ezért írom egyben.
Hogy működik e nem tudom most olvastam -
#15576 itt nézzetek szét :D -
#15575 Hiányoljátok a láthatalan monsztákat? Könyörgöm, olyan sötét van, hogy mind láthatatlan! :)
Egyébként ezek az átvezetö múvik is eléggé idegesitőek. Rendszerint úgy adja vissza a vezérlést, hogy a szörny 1 lépésre van tölem. Soxor még löni vagy hátralépni sem volt idöm, már ugrott is a pofámba.
Doom95 szerintem a hagyományos doom lesz, mert a spécizett változat (3d ojjektumok, nagyobb felbontás stb) pont 1 cd-s. Nemgondolnám, hogy a doom3 3 cdjéböl egyet ennek az easter eggnek szántak :) -
#15574 VÓT MÁ-E VAGY?
I dunno if it's just me, but I noticed this trick beefed up my DOOM3 performance by a lot.
Anyhoo:
In your DOOM 3 directory, find "DoomConfig.cfg" (x:\Program Files\Doom 3\base). Open DoomConfig.cfg in Notepad.
Find the line:
seta image_cacheMegs "32"
I changed 32 to 96.
I got a nice boost in performance. I dunno if the tweak worked or not (maybe my machine did something wierd, have no clue), so I'm just seeing if this works for others as well, or if a different setting works better than others.
-
#15573 OFF
Jah, és a zenék is fel lettek javítva:)
ON -
#15572 Gondolom a doom95-öt hozza ami a win-es verzioja. Final Doom néven jelent meg.
"amúgy minek neked a régi ezeken a mai gyors gépeken 10 perc játék után kiészülnél olyan az egész." Ez azért kicsit erős kijelentés...:D Én még a mai napig szívesen játszom a régi doom-okkal. No de mind1.
OFF
Mellesleg van egy jDoom nevü project, ami szvsz iszonyat jó lett. Q1 vagy Q2 motorra írva, tele effektekkel, új modellekkel, teljesen 3D-ben. Alápakolod a régi wad-okat és élvezed a '94-es doom-ot ~98-as látvénnyal. Én imádom:D
ON -
#15571 nekem sajna nem jön be sehogy:( -
slTotya #15570 Tudom hogy van audió fájl is csak ott se hallottam.Azért akkora láma nem vagyok :) -
#15569 Valaki csekkolja már le, hogy a hangok hogy vannak benne a játékban? Mint valami pakkos file, vagy külön-külön benne vannak a hangok minden eseményhez .mp3-ban pl.? -
Árnyvadász #15568 Ha ezt beírod a szofveres régi doom jön be, vagy van némi változtatás is? Teszem azt 3D-s lesz, magasabb felbontások is elérhetőek, effektek is vannak... -
#15567 Csak kiváncsi voltam, hogy benne van-e tényleg -
#15566 #15459 -es hozzászólásban van egy link. ott egy excell file (.xls), abban benne az összes kód. amúgy valamelyik faszi pda-jában (lehet nem emailben volt, hanem az audio log alatt mondta el szóban, ilyen is van). -
#15565 give doom95 -
#15564 hát jól gondoltam, amúgy minek neked a régi ezeken a mai gyors gépeken 10 perc játék után kiészülnél olyan az egész. Amúgy vmi turbósított verizó lenne, vagy full a régi? A régi nekem megvan. -
slTotya #15563 Lbw köszi ez az.De hol volt ez a kód?:) -
#15562 mi a pontos parancs? give_doom95 vagy mi? -
#15561 Elvileg előhozná a régi doomot -
#15560 Fps kiiratása? -
#15559 mit csinálna ez a doom95 parancs? -
Gábor #15558 Majd nightmaren előjönnek ezek a múvik -
#15557 826, asszem
de az előbb lett belinkelve egy excell file, abban benne az összes. -
#15556 én is ezt figyeltem... mikor elkezdtem a játékot és megjelentek a dögök, vártam a "híres" múvikat, de csak a kis képernyőn volt a koponyás jelentből pár másodperc... ill a pinky bemutatkozásakor -amellett h hatásos volt- is az ominozus jelenetre vártam... oszt nem.. a láthatatlan monszta, vagy akár az egész fuccsba ment kisérlet múvi, ami a trailerben volt mind kimaradt... direkt elkezdtem legnehezebb fokozatban is hátha ez a bünti a csiken gamereknek:D De nem..:) -
#15555 Ezt én is próbáltam, nekem se volt jó -
Nagydög #15554 slTotya!
Azt sajnos nem tudom. A'sszem meg nem is jutottam odaig. -
#15553 pedig úgy -
Dant0r #15552 A szellemkoponya-marine az benne van, a legelső pályán, amikor megtalálod a tudóst.
Ha megfigyeled, hátul a teremben megjelenik egy szellem-koponya, ami belehúz az egyik monitorba, ahol véletlenül pont egy olyan marine van, és átváltozik.
De a többi téleg nincs :( -
#15551 "Egy szellem koponya átmegy egy marine fején aki szép fokozatosan zombivá válik."
Ez a monitoron megy mikor az kínai átváltozik zombivá. -
#15550 A frameratát, hogyan kell kiíratni a "com_showfps 1" nekem nem működik?