DOOM 3 and Resurrection of Evil

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Glpetyus

Ezt a "rajongói" vidót nézve,látom már tényleg qrva idegesítõ ez a lámpa fel lámpa le játék :/

GregSB
Jogomban áll flamelni 😄

tangabuvar55
nem nyert! egyszer már vhogy sikerült beállítani bármi gond nélkül!

\"I\'m the one without a soul, i\'m the one with this big fucking hole!\"

AMD 2800 XP 2×256 400Mhz ram.
Szerintem ez elég lessz neki.

Hmuda
Ja és Yal: Merre találom a Fraps legújabb full verzióját? 😄

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Hmuda
Nem rossz de van egy tippem: a lomha zombikra csak a pisztolyt használd, a jobb skúlokat pazarlás rájuk lõni. És a Shotgunnal messziröl semmit nem érsz el, az is pazarlás.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

tangabuvar55
ok,pill

Törölt felhasználó
Próbáld ki, mondom, régebben rengeteg játék bevette a trükköt.
hiba
Ujrainditas helyett ez is segithet:
vid_restart

tangabuvar55
állítsam át, és védjem le????

Törölt felhasználó
Tedd írásvédetté! 😛 (Te jó ég, hányszor meg lehetett játszani régebben ezt a trükköt...)
Glpetyus
Nem is rossz

Glpetyus
El...valahogy

proci?ram?

http://thenamelessphoto.com/

RelakSfromhome
Megmég:
seta g_projectileLights "1"

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

Krinyo
milyen naponta 10x?
mirõl beszélsz?
ma szedtem le a játékot eddig nem mondtam róla véleményt!
Gondolod leszedtem volna ha nem érdekelne?
most irtam le hogy a full gémrõl mi a véleményem.
nehogymár ezért beszoljál

tangabuvar55
igen, de 1szerûen visszakapcsol mindent, amit átállítottam, kivéve a grafikát(low, high st.)

Törölt felhasználó
Jah, juteszembe! Rohadjon meg aki kitalálta, hogy minden grafikai változtatásnál újra kelljen indítani a játékot. Miért nem lehetett egy launcherrel megoldani? Ahh...
Én csak annyit tudok hogy az én GefFx5600 128mb-met minimumon is megizzasztja...

War. War never changes.

Hmuda
Bazd. Na mégegyszer:

Aki jelentõs sebességnövekedést akar és nem nagyon izgatják az árnyékok (pl én), akkor csak azt kapcsoljátok ki, a többi maradhat. Én most úgy játszok, hogy minden be van kacsolva az árnyékok kivételével, high részletesség és 640X480 felbontás (bõven elég). FPS-ek a lenti képeim némeikén.

RelakSfromhome
Átállítás után újraindítod a gémet?

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁaáeaáeáasáeraetrew
nézdd me ga játékot és meglátod!

War. War never changes.

RelakSfromhome
seta r_shadows "1"

Ez nem az? Régen erre mûködött a dolog

Sziasztok.
Szerintetek el fog menni a game egy Gigabyte radeon 9600 128mb se-vel?
Tudom hogy egy kicsit hüje kérdés dehát...

GregSB
Ezzel nincs is semmi bajom, elfogadom hogy valakinek nem jön be a játék. de azt nem tudom elviselni, ha valaki naponta tízszer is kifejti ugyan abban a topikban a negatív véleményét.

tangabuvar55
nem tudom állítani a felbontást, a simítást, sõt még azt sem, h full-screen legyen-e....szerintetek miért????????????????????????????????????????

hiba
veletlenul nem, a 16x mod valtasakor is csinal vmit mert pillanatra leakad, cask latszatra semmi kulonbseg is, viszont 1 fpsel lassabb 😊

rage
Az én doomcfg file-omban sincsen semmilyen dinamikus árnyékokról szóló beállítási lehetõség

Legyen szíves valaki kopizza be a saját cfg file-ból
azokat a sorokat, amik ezekre vonatkozhatnak
seta r_dynamiclights 1 .. ilyesmik lehetnek

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

Na elkeztem enis a gammat, haverjaim meg nem keztek el tolni igy csinaltam egy gagyi sajat videot tudjak kb milyen. Gondoltam megosztom veletek is, de nem kell brutalra szamitani
ez meg a jatek eleje

RelakSfromhome
Véletlenül nem nvidia vidkareszon próbáltad? Mert 16x-os anisot csak az ati khmm... "tud"

hiba
az iment vegigprobaltam driverbol allitgani az Anizo filtert AUTO OFF 16X modokat, es kurvara semmmi kulonbseg.
Aztan megtalaltam ezt:
image_anisotrophy 8

Vagyis fixen 8x AZ-t hasznal - menubol nem is allithato(vagyis biztos a semak allitjak - ez Ultra Highpn van).

Valtoztatni igy lehet

set image_anisotropy "X"
de a 8x es 16x kozott semmi kulonbseg, lehet 16xost nem tamogat - egy konzol parancs leirasban az all csak akkor allithato az adott ertek ha "available" ...

szal ez a funkcio pl nem mukodik csak ingame tok mind1 mi van a driverben allitva

a 0 es 16x mod kozott 4xAA melett volt 20 es 15 fps
ugyan azon a helyen

Hmuda
Pl az elsõn? 😄

Davidus
balettos kép

V9ykn8_TZL0

grebber
Néhyány képen látszik hogy a game mennyire világos. 😊)

Next PC upgrade: 2022

Krinyo
tépni?

Krinyo
nem igazán érdekel a véleményed, én leszedtem és azután mondtam véleményt!

Davidus
Simén fel lehet tépni egy ilyen dobozt😛

V9ykn8_TZL0

Így megnõtt? 😊

Krinyo
lol
nem fikázok semmit.
a vélemény az vélemény

Hmuda

RelakSfromhome
az ilyen neonok fényét kilõheted

GregSB
Menny vissza a HL2 topikba és ott osszad az eszedet, szerintem itt senki nem kíváncsi arra hogy hogyan fikázod a dúm3at.

Nem tudom volt-e már de a legzavaróbb számomra az a lámpa fénye! Basszus azt már HLben megcsinálták jól. Itt meg mindig kör alakú akármit világítasz vele.
??

Viszont nálam ha meglövöm a lámbát tényleg összevissza fog világítani.
Azt azért még megcsinálhaták volnba, hogy a fényeket is ki lehessen lõni! (csakhogy jobban keljen figyelni😊
RelakSfromhome
hmm... szvsz van valami gebasz a gépemmel, mert eltûntek a bumpmapok:

GregSB
Nahát, valahogy éreztem hogy te valami hasonlót fogsz majd írni ha megjelenik a játék.

Elfogultság rulez!

Krinyo
és ti még a hl2 szoldzsa lábát fikáztátok hogy belecsúszik a hullába

Glpetyus

vagy ha jobban tetszik CSirke
CSirke alias piel

Nincs rossz út, csak választás és nincs rossz választás. Teremtések vannak!!!

ranGer2
#13800 ANYÁDRA!!!

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

Davidus
Pinky

V9ykn8_TZL0