DOOM 3 and Resurrection of Evil

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

KG21
én is megnézem milyen, úgyis csak lopom a napot holnap 😊

AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600

RelakSfromhome
Kipróbálom, ha holnap meg is deglek a melóban a fáradtságtól 😊

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

te figyi foGGGalmam nincs mivel én még nem is játszottam a Doom 3al, mivel történt az hogy vidkarim tonkrement és most gefo2MX400am van, amin el nem inditom a jatekot, hétvégére varok hogy megjöjjön a new kari és akkor kiprobalom enis.

The pain that glips you.. the fear that binds you.. releases life in me

KG21
izé... de a 4.8 is még béta nem? akkor ez most mennyivel jobb annál?

AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600

ATI-sok örüljenek. persze CSAKIS saját felelõsségre, ahogy eddigis.

ITT!!!

The pain that glips you.. the fear that binds you.. releases life in me

CSOCSO
akkor valami gaz van.. nalam 40 fps altalaban.. neha lenmegy 10-20 koze.. es ha semmi nem tortenik csakallok szembe egy fallal akkor felmegy 50-60 ra...
hykao
2.2.5.

rakd fel ezt akkor
hiba
azert itt nem olyan csili vili minden alapbol sem

RelakSfromhome
nah, még egy kicsit nézegettem, és mostmár elégedett vagyok 😊

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

SarkanyfuaRUSH
Hol lehet egy másik felbontás frissítését átállítani a driverben?
RelakSfromhome
2-es

RelakSfromhome
Max a specular-nál le kell tiltani a kicsinyítést, de szvsz így is jó. Legalább nem tûnik minden zsírosnak 😊

Davidus
ha nem moddolt a kártyád😉

V9ykn8_TZL0

Davidus
kötelezõ

V9ykn8_TZL0

Davidus
Nekem nem ilyen a frapsem😊 Ez melyik verzio?

V9ykn8_TZL0

hykao
akkor ez itt mi középtájékon?

Lacee
wáháháá, most jött le, már installálom is 😊

érdemes átváltani a 4.8-as Catalystre?

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

hiba
bar nekem megis hianyoznak a csili vili reszek
van 2 imagem ami jol mutatja a kulonbseget:
az elso az altalad irt config 16x anizoval

RelakSmod

a masodik 8x anizoval nincs tomorites, UltraHigh kox

UltraHigh

mind2 kep 1280x1024-es, 4xAA-val

Zetorg
nekem segített, ha beállítottam driverben.

SarkanyfuaRUSH
Üdv!

Segítsen valaki pls abban, hogy hogyan lehet megcsinálni, hogy ne csak 60hz-en fusson. - Radeon 9800, 4.7cat

Ati refresh fix se segít rajta 😞

Köszi
serious
Emgem az zavar hogy a kézigránátot nem lehet akkor használni ha a kezemben van egy fegyver

Extraboy
Az 😊))

Krinyo
egy dod map 😄

serious
Na játszottam vele egy-pár órát, nekem 1024*768-ban HQ-n úgy 60 fps, nagyobb akcioknál lemegy 30-ig.

hiba
valoban
es jol is nez ki!

RelakSfromhome
Babrál a mipmap-ek határvonalának távolságával, és szebb lesz a távolabbi kép (nem folyik a textúra homájosságba)

RelakSfromhome
Nemegészen, mert rá van erõltetve a 16x-os driverbõl

ranGer2
ok kész de mi az az anzio?

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

hiba
kikapcsoltad az anizot, ez eleg feltuno romlas

RelakSfromhome
Ezzel felülírod a cfg-dben lévõ részt, majd a megjegyzéseimet törlöd

ranGer2
az kirá kinlódjak vele vagy elküldöd nekem a cfg-t? 😄

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

RelakSfromhome
Legalábbis ahol a textúrák miatt szaggatott, illetve nem fog annyit swappolni

ranGer2
#13973 és ezzel gyorsabb lesz a game?

ranGer2
#13970 jártál már ott ahol a falon végigmennek a sátánista motuvimok meg ilyen léleksikolyok... jön pinky is...utánna

RelakSfromhome
Itt vannak a dolgok, és hogy szerintem mit jelent:

seta image_downSizeLimit "256" mimimális alap text méret
seta image_ignoreHighQuality "0" nemtommi
seta image_downSizeBumpLimit "256" minimális normal map méret
seta image_downSizeSpecularLimit "64" minimális specular méret
seta image_downSizeBump "0" normalmap kicsinyítése (0-nincs, 1-egyszeres, 2-2szeres...)
seta image_downSizeSpecular "1" specular kicsinyítése
seta image_useCache "0" kess legyen-e
seta image_cacheMegs "20" mérete MB-ban
seta image_cacheMinK "200" minimális mérete kB-ban
seta image_usePrecompressedTextures "1" elõretömörített textúrák használata
seta image_useNormalCompression "0" normal map tömörítése
seta image_useAllFormats "1" nemtommi
seta image_useCompression "1" használjon-e tömörítést
seta image_roundDown "1" pontatlan méretkor lefelé kerekítsen-e (nem 2hatvány esetén, elég régi maradvány a cucc)
seta image_forceDownSize "0" erõltetett kicsinyítés
seta image_downSize "1" kicsinyítés mértéke (mint feljebb)
seta image_lodbias "0" nemtommi
seta image_anisotropy "0" anizotropikus szûrés szintje

Davidus
nincs hang rublika😊

V9ykn8_TZL0

ranGer2
le lehet venni 32 bit rõl 16 bitre?

Kandurex
Mikor mit. Néha közli, hogy hamarosan megdöglecc, néha azzal jön, hogy õ az isten, néha meg arra kér, hogy öld meg...a fene nem tud az ilyen skizó állaton eligazodni

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Kandurex
HOgy engeted a teljesméretû textuárkra a tömörítést?

ranGer2
amugy valaki leforditotta miket suttog sátánnyelven az a valami..( nemtommi ) ! amugy engem folyamatosan ráz a hideg.. ha játszok nem is birok sokáig játszani... szerintem ma már nem is merek..

RelakSfromhome
Bazz, azzal, hogy a teljesméretû textúrákra ráengedtem a tömörítést, megszûnt a szaggatásos betöltögetés
Mindenesetre babráltam a cfg-ben, és a következõre jutottam: Kicsinyített alap és specular map, tömörített alap textúra, és teljes méretû tömörítetlen normal map. Szvsz így egész jó, és a kinézet is alig észrevehetõen romlik a milió csillogás miatt

Kandurex
A nagydebbella állat nem az utolsó szörnyike, akirõl Te beszélsz az csak egy eccerû HELL KNIGHT! 😊

Kandurex
jah!

Kandurex
MInden átvezetõ videó amit mutogttak benne van a játékban, csak épppen szépen elosztva. Van BFG -m...bí, bí, bí! 😄. Naon dúúúrva!

Eisenhower
jah szeva ^.^

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]

Eisenhower
ott kiváalsztasz tetszõlegesen egyet kiveszed lerakja a placcra majd ráböksz ugyanarra a számra a vezérlõpulton és gyorsan ráugrassz a dobozra majd amikor fordul a dobozzal átugrasz fentre van egy nyílás jobb oldalt vér is van ott

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]

ranGer2
#13923 igazad van énis ilye vagyok ma majdnem eldobtam az egeret.. mikor a falon végigmentek azok a jelek meg a gyereksírás gecc 😞 stb stb..

Pupcika
remlem igen 😄

Szevasztok!

Ismét egy kis segítséget kérnék. Mit kell csinálni azokkal az energiacelákkal amibõl 9 darab van. A 6-os és a 8-as hiányzik
Melyiket hova kell rakni?

\"... Ha mindig kék az ég, ha mindig zöld a fű, ha nincsenek problémák, de mindenki tetű! ...

Hmuda
Télleg: a pokolba le lehet menni?

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun