23325
-
#16232 Hello!
Olyan problémám van, hogy elkezdem installálni a játékot és nem kéri a többi cd-t majd valami errort ír ki. Mi lehet a probléma? Légyszi segítsetek!
Köszi -
#16231 GUComics új D3 képe.
Woody: Bakker! Már harmadik este riadsz fel sikítozva!
Komolyan haver, mikor hagyod már abba?
Ted: Amint végigviszem a Domm 3-at.
Woody: Beszari...
Ted: Jaa, jaa. Na mostmár menj és hagyj aludni!
Ja és mielőtt elmész...
Kicsit nyitva hagynád az ajtót?
És a folyósó lápáját se oltsd le légyszi... -
#16230 meknészem köszi -
#16229 Tény hogy jobb lenne bele egy karma fizika, de ezzel sincs különösebb bajom. -
#16228 Én csak nagyjából emléxem a cikkre, asszem Hykao írta be. A 4.9-es Catalyst tabfülein keresgesd valahol. Ott kell lennie... -
#16227 DOOM3 honosítás
címen a GameStar oldaláról le lehet tölteni ezt a honosítást, amire azt írják, hogy 90%-os. Aztán ott van Hykao magyarítása is. Nem egészen értem, hogy melyiket lenne célszerű használni... -
#16226 Imádok 1v1-be játszani DM-et télleg kurva élvezetes. :PPP
Fizika: nem azzal van gond, hogy nem repülnek el a dolgok egy fingástól, hanem azzal, hogy abszolút szarul van megírva a nehézkedés (lásd kép). -
#16225 Láncfűrészrush -
#16224 1. más gaméba ki sem tudod kiütögetni a téglát, mert ahogy hozzáérsz összedől az egész. ezé nagy ez.... nemérted...
2. jó a netkódja kurvára, simán jáccható 512/128 dsl-el 1on1, és ez ugye nem dedikált server...
3. ase láttya a servereket, be kell menni rájuk. ami beenged az tört, tehát mehet kedvencekbe. ami nem enged be, ahoz eredeti doom3 kell. -
#16223 Nem szeretnék 5000 oldalt végigböngészni, valaki tudja hogy lehet beállítani, hogy ne 60 Hz-en menjen a monitor, ilyen program nélkül? -
#16222 A Co-op sem nyerő, amíg nincs rendes netkód... -
#16221 Szépen a kiütögetett tégla már rég megadta volna magát és elkezdte volna balra dönteni a felette lévőket, de hát szarul van megírva. -
#16220 Szerintem sem lenne rossz ezeket az infókat összeszedni és a magyarítás oldalára akár fel is lehet tenni.
Hát visszaolvasni nem fogok, mert egy éjszaka alatt több oldalnyi üzenet jön ebbe a fórumba. Majd próbálkozgatok vele 7vgén... -
#16219 ott helybe' -
Davidsned #16218 Részvétem :( -
xtro #16217 a multi cooperativba lesz jó (talán...)de ez még fejlesztésre vár :( -
#16216 Neeem! Nagyon kell bele a multi, mert annó azzal még hatalmasabbat dobantott a D1,2 mint eredetileg csinálta volna. De hát elbaszott egy netkódja van. -
#16215 Ez hol dőlt volna le? :P -
#16214 Ha próbálok csatlakozni egy serverhez(ASE)kiírja hogy waiting for autorization és nem történik semmi. Ötlet? -
#16213 Hát sejtettem hogy szar a multi. Szerintem kár is volt belerakni :) -
#16212 Ja és fizika:
Egy normálisan megírt fizikai engine-ben ez már ezer éve ledölt volna. :P
-
#16211 -
#16210 Tömören:
Ocsmány és játszhatatlan lagparádé. -
xtro #16209 én próbáltam a multit: cooperativ nem müxik használhatatlan fagy .... a rendes dethmatch na az meg tipikus hentelös 0 stratégia mivel nincs kihajlás az ner akinél a nagyobb mordály van szoval multi fika....... -
#16208 hosszú szöveg alapból notepadba először.... -
#16207 ó a faxba!!!!!
10 perce irok nektek itt, tépem a számat, tegnap esti élmények, észrevételek, tanácsok, tippek, stb, erre bazeg nem küldi el!!! Az egész elveszett!!! Hogy az is... ba...meg ezt a kib.. ro.. fórum motort, aki irta imádkozzon, hogy ne találkozzunk egy sötét utcán!!!
-
#16206 Hi
tudna valaki modani egy serialt? -
#16205 Nem hinném. Bár én még nem próbáltam a multit, nem is látom sok értelmét :) Aki próbálta mondjon már róla valamit. -
#16204 van irc.... -
#16203 Van már olyan magyar DM server ami nonstop fut? -
#16202 Na ezt megcsekkolom (bár a rongybaba fizika néha elég röhelyes, ez tény). -
xtro #16201 Duracel én mennék de hogy kell? milyen softvare meg ilyenek -
#16200 map testmaps/test_boxstack
ezzel -
#16199 Milyen parancsal? -
xtro #16198 hogyan tudok oda menni? please ird le mi kell hozzá -
#16197 doom3 dc++ hub: metallegion.mydns.hu
jösztök dumalni? -
#16196 akkor próbáld ki a konzolparanccsal és csodálkozz....sztem odaver bárminek. -
#16195 Multifixes exe-vel nem lehet h bugos a főellenfél? mediumon tolom, lelövöm a seekereket körüle, és elkezdem osztani rakétál, újra seekerek, újra ugyanaze, egészen míg el nem fogy minden ammom, pedig van elég. 5let? -
Ferike1111 #16194 oooo,hogy a faszba!:))Van itt minden TFT meg ilyen monitor olyan monitor,ez a kártya az a kártya ilyen gép olyan gép!:))De nem találom a lényeget!:))a játékrol szolo stuffot,valamint a kérdésemre a választ -
#16193 Lol, nem egy Painkiller. :D