DOOM 3 and Resurrection of Evil
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
:3
Érdemes azért belegondolni, hogy ez 1 friss game. Jelenleg a legújabb videókártyák használják ki az összes effektet. Emléxem még a Far Cry-t néztem meg egy radoen 8500-össel, aztán 9600XT-n nem egyszerû a különbség. Nem akarok okoskodni (nagyon
), de jó felszerelés kell, hogy kiüssön az a hangulat, amit terveztek a készítõk. Pl. egy jó hangfalrendszer, vagy egy jó fülhallgató (nem halkra véve), és bizony fogsz ugrálni a székben párszor.
Ez is csak egy vélemény...

Hát az én személyes véleményem az a gámáról, hogy nem valami nagy szám.
Szerintem 4 vagy mennyi év fejlesztéshez képest nem olyan átütõ a grafika, a hangok nem rosszak csak ismétlõdnek, a sztori lapos, én személy szerint egyszer sem fostam be vagy ilyedtem meg pedig direkt sötétben próbáltam ki!
Maga a game nem rossz, lehet benne nagyokat hentelni, de szerintem ahogy beharangozták és mindenki várta, hogy mekkora kurva jó játék lesz, háááát...
na mindegy, ez csak az én véleményem volt!
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
Retail gore patch beta 2 - Doom3Maps
Chainsaw Only MP mini-mod - Doom3Maps
Ultra Extreme Quality mod - Doom3Maps
Fight Club MP mini-mod - Doom3Maps
Coop mod - Ingame.de
Next PC upgrade: 2022
지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Nekem ezzel tokeletesen fut a doom3 szal nemtom mi a bajotok.
ati radeon8500 am van
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
http://s2b-hu.ikariam.gameforge.com/reg.php?fh=400ce81271ab4218ebc88d115104c2f1

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Nekem ezzel tokeletesen fut a doom3 szal nemtom mi a bajotok.
ati radeon8500 am van
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
Egy vállalkozó szellemû önként jelentkezõt kérnék 😊)
Akinek nem modolt, eredeti 9800pro 128 megás ATI-ja van, és felrakta a 4.9-es bétát!
Szal a windows/system32/drivers könyvtárban lévõ ati2mtag.sys fájlra lenne szükségem.
megpróbálom ezzel megmodolni a 4.9-es bétát, úgy, hogy még a telepítés elõtt az ati2mtag.sy_ fájlt kicserélem a 9800pro féle már felinstallált ati2mtag.sys-re, és így, ezzel installálom fel a 4.9bétát a 9800SE-mmel.
Elméletileg mûködnie kell! Ha jól emlékszem a korábbi módokat is így manuálisan kellett kicserélni.
Íme egy kép, amin látszik, hogy a kliens is bambázik. Állítása szerint fekete képernyõt látott, akadt a játék stb...

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

\"Life is around you and in you.\"
Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?