DOOM 3 and Resurrection of Evil

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

28,8. De milyen részletességen? Low-n lehet, hogy tûzharcban is menne annyit, de szerintem mediumon alámegy, mint az állat.
grebber
timedemo demo1.demo asszem

Next PC upgrade: 2022

Valaki help pls timedemohoz mi a konzolparancs?

szerintem 800x600 high

rávilágítottál a lényegre...

Szerintetek hogy jobb egy 17-es monitoron: 800*600 high vagy 1024*768 medium?

grebber

Next PC upgrade: 2022

hogyan lehet timedemot csinálni ?

és itt melyik vagy te?

Ma2ska
Ugyanezzel a konfiggal mint neked van 800x600 ban, a timedemo tanusága szerint 28,8 fps. Amugy ezek a shotis zombik k.fárasztóak a halálpontosságukkal, könyörgöm hát ök is csak emberek /voltak/.-) igy hogy kevés a löszer nálam a játék a normál szinten egy nehéz szakaszához érkezett, mivel ez élet sincs a plafonon és zseblámpával csapkodni miközben hárman lönek shotival, ugye nem kell részletezni mennyire hatékony...

gpm

Sony VAIO notebook pcg-K33, Xbox+Samsung 43\" 1080i HDTV SP-43T8HL

Istencsászár
23fps tessék timedemo 1

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

hogy foglak így felismerni...

Andie
Nah!
Nekem is pic van mostmár a nevem helyett 😊
Mivel csináljátok ezeket az animációkat?

Don\'t be afraid of the Dark... Be afraid of what it hides!

nálam kb. ez az egyensúly a játszhatóság és az játékélmény/látvány között

Tessék. 18 fps-el lövöldözni fél méterrõl sötétben...
Persze lehet, hogy csak én vagyok finnyás😞
a legrosszabb 18 fps volt

Na, de az az éppen hogy tûrhetõ harc közben átvált néha már pont nem tûrhetõre, nem? 😊
Istencsászár
akkor 4200 antipowa ennyi

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Kandurex
Szúrj be akkro egy timedemo 1 eredményt, hadd lássuk mi is a csodát 😊

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Valaki azt írta, hogy kb. ugyanilyen vidivel, hasonló procival ment neki szépen 1024*768-ban. Na hadd'ne higyjem már el...A driverrel meg nincs semmi gond, hidd el😊
Tök ugyan ez az én configom is és 800*600 mediumon éppen hogy tûrhetõ

Istencsászár
onnan hogy ugyanugy megy egy 1200 mzhson mint egy 2200xpn csak innen

PTW
van egy reverse channels opcio audioban

Istencsászár
akkor a videókártya nincs elég kakó benne vagy szar a driver

Mitõl lehet az, hogy a jobbról ill. balról érkezõ hangokat felcserélve hallom?

Nem procifüggõ? Ezt honnan vetted?

Nekem írtad? Haverom hasonló cipõben jár, mint én. Ezt nem egy embertõl hallottam már. Az meg, hogy nem procifüggõ, csak részben igaz.
Istencsászár
Hllod akkor ott nálad valami nagyon elvan szúrva a másikmeg hogy nem procifüggõ a játék szal semmit nemszámit a procitöble ram + videókártya ez az ami számit a doomnak

Remélem senki nem sértõdik meg, ha megkérdõjelezem az alant leírt konfiguráció/teljesítmény arányok hitelét...
Csak azért, mert nálam pl. 2500+barton,Ti4200 128Mb,512 Mb ram konfiggal 800*600-ban(!) normal qualityn már igencsak zötyög harc közben. Nincs fölhúzva ugyan semmi (se kártya,se proci), de azért 2000+-es procin hasonló kártyával ne visítson már 1024*768-ban...
Kandurex
Elõször is írd oda, hogy SPOILER! Nem íruk le a fõszörnyeket. Másodszor pedig akkor passz, nem tudom 😞

Andie
Igértem egy képet az akrobatikus képességekkel megáldott zombikról.
Ez ott feküdt "összeomolva", amig az ajtó szét nem círta.

Don\'t be afraid of the Dark... Be afraid of what it hides!

ibrik
Ja és ha közben kilépsz a játékból, akkor akövetkezõ indításkor is látszódni fog. Ha ki akarod kapcsolni, akkor: com_showfps 0

ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu

köszi

ibrik
Lehozod a konzolt (CTRL+ALT+1 vagy jobbALT+1) és beírod: com_showfps 1

Hali srácok!
Hogy kell kiiratni az fps-t?
Ne mondjátok hogy lapozzak vissza, mert nem tudok, már többször betöltöttem az oldalt, de nem jönnek be az oldalak.

Laalee
nemtom volt e de catalyst 4.9beta

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

ibrik
Na látod, nem kellet volna ész nélkül futkározni, maradtál volna egyhelyben

Istencsászár
Figy a grafiaki motor brutális a doom-hoz mint játékhoz meg ez a környezet illik szürke felek cyber világ nemtudnám elkébzelni ilyan szinpompás izének igy jó ahogy van. Majd meglátod hogy ha akik ezt a motort megvásárolják fejlesztõcégek és meglátod olyan játétkokat csinálnakmajd ezel a mocival hogy leesel a székrõl..

Kandurex
Aki mégeecer megkérdi, hogy hogyan lehet megölni a fõellenfelet, törölöm. Olvass vissza bazzegg!

bon
Hogyan lehet megölni a fõellenfelet? A feladat Destroy the Heel Hole

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

Tegye fel a kezet az a gazember, aki a kezigranatokat csinalta! Ugy pattog mint valami gumilabda. Egy ajto elott alltam(kb. 3 meterre) meglenditettem a granatot, mire becsapodott az ajto, a granat meg vissza pattant. Loholok hatra, a granat meg szepen laposan vegig pattog velem a husz meterre levo szemkozti ajtoig. B+!

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Tata exVermedve
Age of Kingsre gondoltam...

rezsofiz
"Doom III: Nyilatkozik a fõnök

<2004-08-04 @ 16:59 - sHadeS> (kommentek: 14)

Nyilvánvaló volt, hogy a Doom III elég nagy port fog kavarni, ha egyszer elkészül. Nos, miután ez az örömteli esemény megtörtént, sejtésünk be is igazolódott. John Carmack (róla mindenkinek illik tudni, hogy az iD Software vezetõ embere mellesleg pedig egy programozó zseni) is nyilatkozott az ügyben. Többek között ecseteli, hogy a fogadtatás messze várakozáson felüli volt, amire nagyon büszke, valamint, hogy szerény véleménye szerint a Doom III az eddigi legjobban sikerült alkotásuk. Szerintem is 😊
A nap másik érdekessége, hogy kikerült jónéhány cheat a játékhoz. Ezek, mondani sem kell, elég hasznosak tudnak lenni, viszont az is megtekintheti õket, aki csalás nélkül akarja végigjátszani, ugyanis olyan érdekes képességek lapulnak meg a programban, hogy öröm nézni. Elég talán megemlítenem azt a karaktersorozatot, amelyet a konzolba gépelve a játék fogja magát, és éppen aktuális ügyködésünket lementi egy .avi fájlba. Nyami 😊 A kódok listáját itt tekintheti meg a nagyérdemû."

forras:GameStar

sazl : c

Tata exVermedve
Valami mégis hiányzik belõlük, mert néha olyan rajzfilmes érzésem van, annyira egyszínûek egyes faldarabok. Nem zaklat fel nagyon, végülis a mai gépeken is futnia kell és ha erõforrás igényes, pontos fény-árnyék modellezést akartak, akkor valahol le kellett csippenteni, és inkább a környezetbõl, mint a szörnyekbõl (amik szinte tökéletesek) de grafikai élményben ezért nem veri egyértelmûen a mezõnyt. Olyan, mint amikor kijött az Empire Earth és a 3D grafikától inkább csúnyább lett, mint az Age of Empire.

Kandurex
Az? Nem! Az még koránt nem a vége!

!!SPOILER!!

A kísérõit lõdd! A szörnyet is csak akkor amikor termeli a kísérõket..azt a fehéres - zöldes ragyogást lõdd a fején!

Tatyla
HOgy ilyen gépen normálisan fut!?!

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

amelyik egy nagy krater koruk kerget.szerintem ez mar a jatek vege.
Tatyla
Én nem tudom mert 45 és 60 között van!

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Istencsászár
na de azt mond mi a hülyeség