DOOM 3 and Resurrection of Evil

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gpm
A teszt korrekt a macsak viszont loooaaaalll::😊))

Sony VAIO notebook pcg-K33, Xbox+Samsung 43\" 1080i HDTV SP-43T8HL

Ez kit érdekel? Najó csak vicceltem 😊

micsoda? a hl2 topicban most van eleve 11vagy 12ezer hozzászlólás...

http://thenamelessphoto.com/

Andie
No nyomtam egy hatalmas tesztet, este 8 óta ezzel küzdök, megnéztem a timedemot vagy 36x, de azthiszem megérte. Berakom ide az összefoglaló táblázatot, hátha valakinek hasznos infókat rejt. (33 kbyte gif, úgyhogy ne sirjatok 😊

Megjegyzések :
- Tudom, hogy elég ócska konfigom van az itteni átlaghoz képest, de sajna csak ezzel tudok szolgálni. Az adatok az enyémhez közeli konfigokra érvényesek, nyilván egy olyan kártyán, amin az AA-t érdemben lehet mérni, lehet, hogy fullra más arányok jönnek ki. Igazából nemis a számok a lényegesek, hanem az egyes funkciók ki/be kapcsolgatása után érzékelhetõ lassulás. Ez arányaiban (pl %-ban kifejezve) feltételezem egy erösebb kártyán is hasonlót eredményez, le kéne mérni, akinek van türelme.
- Látványos különbséget egyedül a Speculator kapcsoló okozott. Valóban, csillogóssá, olajossá vált minden felület, vagy ami méginkább helyes kifejezés : mintha minden krómozva lett volna. Bevallom, nekem tetszett! És ráadásul minimális lassulást eredményez! Végülis ez egy gyár, majdnem minden fémbõl van, hát csillogjon! -ez persze szubjektiv.
A többi kapcsoló esetén akárhogy is sasoltam, nem láttam minöségbeli különbséget. Pl a Vsync rendkivül lefogja a sebességet, de fogalmam sincs, mire jó.
- Látszik, hogy a Shadow effekt nagyon megfogta a kártyámat. Ez nyilván a gef hibája, nemtok vele micsinálni.
- Végsö konklúzió : 800x600 mediumban, Spec effect+Specular+BumpMap -al fogok játszani, akadásmentes, gyönyörü képet ad (Screenshot késõbb)

Észrevétel : minden egyes alkalommal, mikor a timedemóban odaért, hogy lemegy egy lépcsön, majd rögtön jobbra kimegy egy ajtón (a sarokban páncél cellák piroslanak) iszonyatosan begyorsul. Képes 30-ról 60-70 fps-re felugrani erre a pár mp-re a sebesség. Elõtte viszont, ahogy az ajtó nyilik a lépcsõnél, belassul. Szerintem az lehet, hogy a lassulás után, mintegy kényszercselekvésként frame-eket kihagyva megpróbálja utolérni képileg a mozgó modellt, hisz az már lement a lépcsõn, a kép meg el van maradva az ajtónál. Amolyan gyorsitott felvétel lesz, és ez sztem eléggé meghamisitja a végeredményt.

Kérdés : Láttam egy csíkot a demóban a páncél és az erõ értékei alatt. Ez következetesen fogyott, majd a demo végére teljesen eltünt. Mi ez?

Don\'t be afraid of the Dark... Be afraid of what it hides!

Ja úgy! na nem mind1

Kandurex
A játék végéig meg 10

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

az tö kevés, picsába. Nagyon köszi. A pokol elg rövid úgylátszik.

Kandurex
Megnéztem a kedvedért: még 3

Igen itt himbi-limbizik

Már tudjuk, hogy kivan a faszod.

A delta labs 2b ben vagyok! az azután van mikor elõszor teleportálok egy kis szakadékon át. Onnan mennyi van a pokolig? Onnan mennyi van a játék végéig? Elutazom és faszpm kivan 😞

még 1x hátha valaki még ír

Ja, fõleg, hogy volt már olyan gém amiben látod magad. Ez már szinte alap.

BF1942 75000 üzenet. úúú

Enyém a 10.000 is...

15.000

Pont egyszerre írtunk és elrontotta.

Pl. Morrowind

gpm
vagy a jatekban konzolba:
seta r_displayrefresh 85
vid_restart

hykao
Szerintem azért, mert a saját árnyék elég nevetségesen néz ki bizonyos esetekben (pl, amikor magad alá nézel).

És mellesleg azért már megoldhatták volna, hogy amikor lenézel lássad már magadat, ne csak a nagy semmit mintha nem lenne se kezed, se lábad, de még tested sem...
Ezt én is kérdeztem már tõle.

Hajrá 15000 üzenet. Van olyan fórum ahova ilyen sokat vagy többet írtak?

Kandurex
Tényleg, Te majó'istennek váltottál nicket?

gpm
control panel-->>megjelenito eszkozok-->>jellemzok
-->>frissitesi frekvencia felulirasa
:itt a tiltott -at atirod mondjuk 85Hz-re es akkor forcolni fogja

DE LESZ! A JÁTÉK CÍME: DUKE NUKEM FOREVER
Egszer úgyis kijön...

Hentes Bill
ne oda nézz át, itt van a játékosok fórumában... konzolos topicba senki sem ír

Boldog Karácsonyt!

Kandurex
Jóvan' majd átnézek a konzolos topikba

Kandurex
Nem biztos végül is ...csak így olyan drámaian hangzott

Hentes Bill
na majd talán a San Andreas

Boldog Karácsonyt!

Cserélgettem a drivereket és most a játékban a képfrissítés nem stimmel, mit csináljak?

ReTeK
"Még a HL2 se fogja.." hehehe

gpm
Sajna en sem csinaltam shotokat😞(, de meg egyszer megneztem, maxra huzva, Win restart, doomconfigot is osszehasonlitottam a regivel, egyezik es uannyi az fps 54.

oneal1
akkor kira

!Forza Ferrari!

Egyáltalán nem .

oneal1
ez nagyon lelassitja??

!Forza Ferrari!

Mindezt a DoomConfig-ban.
Nem értem ez miért nincs alapból bekapcsolva. Vicces.

seta g_showPlayerShadow "1"

seta g_showPlayerShadow "1"

Kandurex
Még vagy 4 pálya..asszem...vagy több..passz .

Kandurex
Na, ahogy látom véget ért a nagy "hajsza", nincs már 5 perc alatt 50 üzenet...kár...

Utána néztem: 5 nap alatt, mióta kijott gamma, 7000 hozzászólást sikerült kicsiholni! Egész korrekt! Szerintem soha nem lesz ennyi! Még a HL2 se fogja tudni megközelíteni. Se a jövõben semmilyen játék. Véget ért egy legenda és nem kezdõdött másik 😞

A delta labs 2b ben vagyok! az azután van mikor elõszor teleportálok egy kis szakadékon át. Onnan mennyi van a pokolig? Onnan mennyi van a játék végéig? Elutazom és faszpm kivan 😞

hykao
Amúgy nem tudom, mert mondom, én nem vettem észre képminõségromlást.
Igaz nem is csináltam screenshotokat egyikbõl-másikból (4.7OMEGA 4.8-4.9béták) összehasonlításnak.
hykao
nekem nem ugyanannyi, mert ha úgy hagytam (nem fullon) a control panelen, akkor jócskán 30 fölött volt az FPS...még meg is lepõdtem, hogy mi van, de aztán láttam a control panelen, hogy elfelejtettem maxra tolni.
ezután lett 26.1 (amint az alábbi képekbõl látszik)
hornbali
Hogya lehet beállítani az önárnyékot?

gpm
manualisan feltolom es uannyi, tehet nem ebben csal az omega de akkor mire az a +12 fps???

oneal1
okés

!Forza Ferrari!

Találtam valamit, ha igaz, akkor mûködni fog win98 alatt is!!!!! Jó lenne, ha nem kamu lenne...
to Enable windows 9x/Me support for original Doom 3 version 1.0 (6659308 bytes):

1. download any 'Hex Edit' utility
2. open Doom3.exe with it
3. go to offset 00374F1E and 00374F1F
4. change and save it as follows:
00374F1E: 45 ----change to---->00
00374F1F: 78 ----change to---->00
5.Run and enjoy it 😊

hykao
oneal1
miyen géped van??

!Forza Ferrari!

hykao
Tessék manuálisan feltolni a maxra a textúrarészletességet a Control Panelen, és 4x-es élsimítást használni! 😊
Kandurex
no comment