DOOM 3 and Resurrection of Evil

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Istencsászár
a hl2-õt meg hagyd már a szögletes grafika királyát😄DD

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Istencsászár
ha te 3 év mukjátát és egy 3cds gémet techdemónak látsz akkor szívbõl sajnállak

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

hornbali
THX 😊

Istencsászár
egy értelems ember akit 3 napja láttam😊))

hornbali
Ha nem lenne sõtét akkor nem lenne meg ez a hangulat...

en felrakom a brightnesst a monitoron es teljesen jol latok.. jo azert meg mindig sotet van de ott az elemlampa..ha az se eleg akkor inkabb mennyen az ember tetrisezni.. ez masrol szol
KOXX
azé csodálkozom, mert a 2200-es procim a 9600 pro vga 512 mb memory(igaz ez mind felhúzva)..... full grafikán + 1024x768 felbontáson viszi simán a game-t csak egyedül a memoria kéne neki vagy 1GB és kész
azért mondom mert azt hittem hogy kurvanagy a gépigénye
kipróbáltam a 4.9 vga driver az is segített rajta 1 kicsit

hykao
Hiába rakja a fényerõt akárhová.
a játék egyik fõ eleme a kibaszott nagy sötétség...
Istencsászár
ÚRISTEN TECHDEMO LOL MAGYARÁZD MÁR MEG MIÉR VAGY HASONLITSAD ÖSSZE A DOOM1,2 VS DOOM3 MER TÖKEGYFORMA AZT CSINÁLT AZ ID AMIT VÁRT A NÉP NEMPEDIG ILYEN GYÖKÉR MINT TE AKKOR HASZNÁLJ POWERSTRIPET OLD MEG VALAHOGY A GAMMÁT ENNYI

tolt fekl inkabb a Brightnesst 😊...
jaj ne kezdjuk ma ezt a hl2 Vs Doom3at 😞
ibronk
Képzeld feltoltam a gammát, és ugy is sötét, épp mint te vagy, ahogy elnézlek.
A lényeg meg az hogy az id kiadott egy szép kis techdemot hogy jó sok pénzt keressenek az engine-nel, mert ez nem játék. A HL2 keresztben le fogja nyelni.

\"Racing is living. Everything else is just wating.\"

cntr + alt + 0
Istencsászár
altgr+0 a console

Istencsászár
Azt a filét bemásolod c:/doom3/coop mappába utánna játékot elinsítod modsba betöltöd és create servernél ottlesznek a single páylák. de nagyon laggos neten szal lanon érdemes probálkozni csak.

az oké,de consolet az istenneksem találtam meg =)

Istencsászár
NA NEMENNY MONDOM

shala
jolvan megoldottam srácok, azért kösz mindent 😊

non potest pluere aeternum

Bandee
ahh! tenksz 😊

Istencsászár
LÉNYEG A LÉNYEG ID ELÕTT

kis kedves 😛
Istencsászár
azér nemtalál mert a multifix fennvan ezzel nemtudsz bemenni serverekre csak a kkor ha van eredeti cdkeyed ezzel annyit tudsz csinálni hogy lanba illetve netre tudsz servert csinálni és ip alapján connectolni..

/timedemo demo1
timedemot hogyan lehet futtatni? =I

Bandee
gondom a következõ. fent van multifix, de server böngészõ semmit nem talál! 5let?

Istencsászár
TOLD FEL AZT A KURVA GAMMÁT VAGY VEGYÉL EGY SZAROS LCD MONITORT

ibronk
Srácok nem lehet valahogy a fegyverekre rávarázsolni egy elemlámpát vagy nemtom, valahogy valami fényt csinálni, mert így nekem abból áll a játék nagyrésze hogy futkozok körbe elemlámpával a kézben, és ha megjelenik valami szerencsétlen zombi, gyorsan becélzom a lámpánál aztan váltok, lövöldözök a vakvilágba, majd ujra elõveszem az lámpát hogy megnézzem, vajon meghalt-e már? Ez igy elég szar 😊

\"Racing is living. Everything else is just wating.\"

shala
szasztok, vkinek müködik az a cooperativ cucc?
lehet már leirtátok hogyan kell megcsinálni,de egyszerüenannyi hozzászolás van hogytényleg nincs eröm most ujramegkeresni. bocs all 😊

non potest pluere aeternum

ennyire... nekemis cerka

http://thenamelessphoto.com/

Istencsászár
Cerka az csak cerka marad ez van AMD RLZ

Istencsászár
Uh te még a Duke Foreverben reménykedsz😞( elég kitartó vagy😊 max az unkóáink fognak azzal jáccani

Hentes Bill
hmmm, de ennyire?

Boldog Karácsonyt!

Istencsászár
Pokól megvalósítása az valami brutál lett amit ezek összehoztak😊)

ez a gáma állat, nna...
egyre bejövõsebb.

Istencsászár
Nincs benne elég kakaó😞

PyRex
cerkán sajnos nagyon nem megy a game 😞(

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

Istencsászár
hát egy cerka nemképes a csaodákra meg a ti200 se😄

Hentes Bill
hát, nekem is hasonló konfigom van (gef3ti200 128 ram, 640ddram, 2100-es cerka), és akármit állítok be, ha jön egy rosszarcú, vagy ajtót nyitok, vagy akció van, lemegy az fps akár 5-re is. ez így meg élvezhetlen

Boldog Karácsonyt!

PyRex
én aláirásssóóóm 😊)

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

Ez a lényege ezeknek a "slágereknek" Hatvanezeszer van benne refrén

gpm
pontosabban:
píííínki ííítt pííínki óóóóótt pííínki éééngeeeem eeelkááápóóóótt

Sony VAIO notebook pcg-K33, Xbox+Samsung 43\" 1080i HDTV SP-43T8HL

gpm
romanul azt jelenti, h:
pinky itt, pinky ott, pinky engem elkapott...loooaaaalll😊

Kandurex
Máááiiaa...hííí, Máááiiaa...hóóó, Máááiiaa...háháháhá,

vázzeg!! mióta valakinek láttam az aláírásában és letöltöttem ezt a Fekete Pákó magasságokba emelkedõ klasszikust azóta nem megy ki a fejembõl

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

hornbali
Nagyon THX, jah jó lenne alapbeállításként. De lényeg hogy megoldható.

Kandurex
ÁZ!

gpm
Nekem peldaul 1024-ig alig van fps kulonbseg a felbontasok kozott,(ez kartyafuggo) 1024 felett pedig kegyetlenul belassul.
Akinek olyan konfigja van mint neked az biztos ertekelni fogja😊

báz a doom3 mostmár csak 1 bencsmárk progi...

http://thenamelessphoto.com/

Kandurex
5X? Nem. kb.3X de nem 5X

Andie
Ez volt a cél.
Gondolom egy 9800XT-n ugyanezen beállitásokkal 5x ekkora FPS jön ki, de következetsen, %-ban hasonló csökkenések tapasztalhatók. Ezt csak akkor tudjuk meg, ha valaki utánnam csinálja a tesztet.
Én csak tippet akartam adni, hogy mit érdemes be és kikapcsolni, ha játszani akarunk a teljesitmény/szépség aránnyal.

Don\'t be afraid of the Dark... Be afraid of what it hides!

Kandurex
Nagy értelmét én se látom miután egy gépre készült, bár érdekes látni a teljesítmény csökkenés ill. növekedést a különbzõ felbontásokon és beállításokon.