DOOM 3 and Resurrection of Evil

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Andie
Ja. köv tesztem az lesz, hogy quicksave-elek egy látványos, de statikus pályaszakasznál. Ne mozogjanak fények, gyak állókép lenne a legoptimálisabb. És csinálok screenshotot minden lehetséges beállitással (kivéve a felbontást, mert annak itt ugye nincs sok jelentösége, mondjuk belövöm 1024-re).
Low - shadows on/off, spekula on/off, bimbamm on/off, vsync, stb.
Medium - ...
High - ...
Ultra - ...
És mivel nem fogok mozogni, gyak nem lesz gond az ultrával sem, quickload, F12, exit. kész.
node majd holnap.
jóccaka!

Don\'t be afraid of the Dark... Be afraid of what it hides!

Istencsászár

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

hornbali
SZewa, jóccakát.

Kandurex
Najó.,...mentem szunya, holnap, azaz ma is nap. By.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Istencsászár
Egyébként jó lenne ha egyszer az elõzményekre is figyelnétek nemcsak a hibákat keresni amiknek van ésszerû magyarázatai...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Kandurex
nem tapasztaltam, egyébként a high és a médium között csak egy "szimpla" 8X aniso a különbség..szal...:p

Andie
Nyilván szerepe lehet itt egy 7200-õn pörgõ, 8mega cache-el megáldott vinyónak is

Andie
Áháán! akkor ok.
Mondjuk nálam nemis volt kaparászás, se ajtónyitáskor, se szörny elõugráskor. Simán ment akkoris, csak szörnynél leesik az fps 15-20 körülire.
Viszont akkor miért nem haszálják a 2-öt HIGH-on? Valami kis minöségbeli különbség csak van!

Bandee
nem csinál vki serrvert? adjon ipt és m1ek 😊

Kandurex
Akkor nincs, mer' a médium automatice 2-re rakja.

Kandurex
Sssszzzz...enyhén szélsõséges a gondolkodásod

Andie
Kandurex : és ha én nem highon, hanem mediumon játszok? akkor is hatása van a "2" -nek?

Istencsászár : istencsászár lennél, ha használnál írásjeleket, értenénk, mit akarsz mondani.

Istencsászár
Powerstrip rlz

hornbali
Egyébként én ezen a képen döbbentem le teljessen

Kép

hornbali
Értem, szal ajánlott 2-re állítani.

Kandurex
A pokol átlagosan sötét 😄 Egyébként agyonbutított képeket néztek, hogy ne rohadjon szét a fórum...

Istencsászár
pokol nemsötét legalábbis nekem egátalán nem rohadt volágos

Kandurex
Arra, hogy HIGH felbontáson a játék elõszeretettel "nyúl" ki a winchesterre némi tekerés céljából :p...viccet félre, tehát sokat töltöget, ezzel a "2" -re változtatással SEMMILYEN látványbeli különbség nélkül megszûnik ez az idegessítõ kaparászás. kb. ennyire jó!.

hornbali
Így igaz.

Andie
Köszi!
ÉS ez valójában micsinál? Mire van 6ással?

u.i. : ezel a pokolképek is igen sötétek. Az alsó képen pl vörös homályban egy függöleges , és két kerek zöld foltot látok. Ennyi.

Istencsászár
de nemvágod le mi mivan látom. Csákó odament a marsra lemen na bázis aljába kapott egy pisztolyt meg egy lámpát de akkor õ még nemtudta hogy világot meg kell mentenie szal ezért nincs hiper ultra világitással felszerelt szerkója meg gunja ...

hornbali
És ez mire jó?

Kandurex
A cfg fileban ezt a sort:

seta image_usePrecompressedTextures "1"

"2" -re módosítod.

hornbali
THX.

Én miért nem járok itt

tenksz

http://thenamelessphoto.com/

Kandurex
Két kép a pokolról, "ánblok" msot készült még meleg..😄

Andie
Ezt a textúra kompressziót kipróbálnám.
Kifejtené valaki, mit kell tennem az ügy érdekében?
Thx.

Szasztok! Na segíccsen mán valaki! Lehet, hogy láma vok de nem tudok bemenni az alpha labs-ba vagy mi a tököm! Még nagyon az elején lehetek!
Vagy elbujsz valahol egy kurva sötét sarokban ahol vagy túléled vagy éhenhalsz vagy megzabál egy mocskos IMP...

Istencsászár
http://www.doom3world.hu/pfs.php?m=view&v=1-bfg2.jpg nagy hirtelen ezt találtam kb ilyen fortyogó láva tûzpiros kövek fizikát megszégyenitõ dolgok levegõbe lebegõ sziklák..

Kandurex
hrrr....nc. Császárka, tételezzük fel, hogy kijutsz a marsra és kitör a szokásos, vagyis elmegy az áram 😊,..... mindenhol sötét lesz és úgye jönnek a szörnyecskék is, hvan nálad egy 7kg shootgun és egy lámpa, nyilván Te Rambó Béla módjára egyik kézben a lámpa, másik kézben a fegyver...az értelmesebbje meg megy ragasztót keresni...kapisga?

na egy képet a pokolról pls!

hykao
vagy legalább a pisztolynál foghatná a másik kezében.
ez elfogadható kompromisszum lenne talán.
bár kétségtelen, hogy roppant életszerûtlen, hogy nem lehet ellátni pl. a sörétest felszerelhetõ lámpával.
vagy lehetne éjjellátója a madárnak, ami erõsebb fénynél meg elvakítana.
szal kicsit ötletszegény a dolog...dehát az id játékok eddig sem az ötletbõségrõl voltak híresek
Istencsászár
tuti dogd fel lámpát engem pl nemzavart mentem lámpával láttam a szörnyet elõvettem a stukkert lelõttem ennyi ezen mi bonyolult?????

hornbali
Tudnál nyomni egy print screent GOD mode-ban?

Kandurex
Egyébként a pokolban a "legszebb" a játék! Nagyon durva és nagyon gyönyörû!

Istencsászár
sjana nincs nagyon nemtudtam nézelõdni, fotózni mer jöttek a vendéglátók😄

Kandurex
Istencsászár, Te valami PR -s lehetsz az ID -nél . Tényleg nagyon jó, meg nagyon szép a játék (szebb az FC -nél is, csak HIGH -on kell nézni, no meg textura comperessio -val mert szét swapolja a játék a winyót), DE VANNAK HIBÁ IS IS! Ezt el kell fogadnod, szerintem is ÖKÖRSÉG, HOGY NEM LEHET AZT A KURVA LÁMPÁT FELRAGASZTÓZNI VALAHOVA A FEGYVERRE VAGY MAAGADRA!

hornbali
Nincsen egy képed a pokolról? Én még csak valahol az elején járok, a darunál ahol a sugárfertõzött hordókat kell eltávolítani.

Istencsászár
pokolba

hornbali
Télleg te hol tartasz éppen?

Istencsászár
bocs ripli vagy hogy irják

Istencsászár
túl sok alient néztél ez nem replay hogy agyoneszkábált világitós stukkeral megy

ibronk
Pf 😊 Na jó, nem zavarlak bennetek tovább.

\"Racing is living. Everything else is just wating.\"

hornbali
Ok, lehetne egy fegyver amin van egy hangyfasznyi elemlámpa, de sztem ez igy is jó.

Istencsászár
akkor mariózz

hornbali
Jah, meg a zombikon lesz egy céltábla ledekkel kirakva és villog hogy tudd hova kell lõni.

ibronk
Legalább egy pici elemlámpát a fegyverre, hogy egy centis körben lássam mit lövök, aztan merüljön le néha vagy mittomén. De ekkora szopást hogy váltogatni, aztan a fekete képernyõt löni, utána meg még pont látom ahogy elrohad a hulla egy másodperc alatt... Nekem ez nem jön be...

\"Racing is living. Everything else is just wating.\"

Istencsászár
KB és szerinted a marson félig leamortizált bázison diszvilágítás vár😊

hornbali
Abban mi lenne a jó hogy bemész egy szobába, látod az ellenfelet kapásból és leírtod?
Hol marad az izgalom, a rettegés...