DOOM 3 and Resurrection of Evil

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mas-Thief
SODI: ha jól tudom a 6800 Ultra elég sokkal verte az x800-at a doom3 tesztekben. playware.hu-n néztem.
Amúgy látszik az összes ékezeted. :-) Milyen telrõl írsz?

SoDI---
hmmm.
ti látjátok a hosszú ö-t, amit írok?
õ õ õ

ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.

SoDI---
Hello mindenkinek.
Tök ideg vagyok, hogy anyám pont akkorra szervezte le a nyaralást, amikor megjelent a játék. Ti már majdnem egy hete játszotok vele, amig én még jó egy hétig nem jutok gépközelbe. (Jelen sorokat a telefonomról írom).
Viszont a témába vágó cikkek ismeretében pár hozzászólásra reagálnék.
- Valaki emlitette, hogy a Medium es a High között csak az anizotropikus szûrés, meg az élsimítás a difi. Ja. No meg a textúratömörítésben egy minõségi ugrás. :-)
- Van aki a sebesség miatt leveszi az árnyékokat... Aki így meggyalázza a proggi legnagyobb erõsségét, az vegye elõ a Quake 3-at, az biztos jól megy a gépén
- A legtöbben a fegyverre erõsített lámpát sajnálják. Pedig ez nem az Alone in the dark legújabb része. Más felnyomja egekig a gammát, pedig ezzel szerintem szintén a játék egyik alapját vágják haza.
Részemrõl nem érem be ilyen félmegoldásokkal. Akármennyire is rámegy a régóta kuporgatott összes pénzem, nem fogom sajnálni egy jobb TFT monitorra, ahol a CRT-ken egybefolyó halvány átmenetek között is látható a kontraszt.
Viszont azt hiszem, van elõnye is annak, hogy éppen most nyaralok. A gépfejlesztésben legalább megfontolt döntést tudok hozni. Az új driverekkel vannak már függetleg ATI vs nVidia csúcskátyás Doom 3 teszteredmények? És ha igen, akkor azokban ki a gyõztes? X800 XT, vagy Gf 6800 Ultra a nyerõ választás?

ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.

Mas-Thief
Néha biza, le kell állni, mikor aszongya a szived:
du doom, du doom, du doom, du doom, du doom ....

"remek" :-( Tenyleg nehez mostmar nekem. Plusz a parafaktor miatt felora-orankent abba kell hagynom a jatekot es massal kell foglalkoznom. Plusz egyedul vagyok a szobamban, raadasul meg a mennyezeti villany is kiegett :-(
Mas-Thief
Fraps 2.10-essel fent van az is oldalamon. full verza.

má szedem 😊
mivel vetted fel amúgy?

http://thenamelessphoto.com/

sztem biztos ,hogy nincs...ahol most jársz ez az után van 3ommal..pont most lessz izgi..számolaltlan mennyiségü szörny jön,lõszer meg alig

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

Mas-Thief
Olyan kedvem volt, és gondoltam csinálok egy kis klippet a játékból. Csupa gyilok.

DOOM3 zenés klipp

Nézzétek meg, plz! Kiwi vagyok a véleményetekre!

Ehh... Meg csak a site3-on jarok, ezek szerint meg sok van hatra. Es nekem most mar nehez a vetaeran tulsagosan :-( Van valami modja, hogy jatek kozben visszabb vegyem a nehezseget?
3 órája ezzel küzdök és nemtom megkéselni

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

Van ragasztod?
Ezt a szarházit hogyan lehet kivégezni? (veteranba)...ez a 26.pálya vége,de ez a rohadék akkor mint egy 20 emeletes ház

hornbali
Jóccakát, én is megyek egy kicsit pihizni.

By All!

Carmak + ID + Doom 3
Crytek + Far Cry

Istencsászár
De én gondolom honnan a *** abból tudod mire képes az engine bármit kilehet hozni egy enginbõl

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Istencsászár
De lol isten mond már meg mi a bajod ne csak a hülyeséget ird pls

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

remélem te se gondolod komolyan hogy far cry stilusu gamet csinálnak alá, na midn1 már tényleg megyek mert nembirom ezt a sök röhögést 😛

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Istencsászár
DOOM 3 DOOM 3 DOOM 3 DOOM 3 DOOM 3 CARMAK CARMAK CARMAK ID ID ID ID BYZ!

azt már tom miért nincs kitöltve az infoknál az életkorod

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Istencsászár
szvsz iylen enginenek sok értelme nincs mert max egyébb doom koppintásokat lehet alá csinálni---ezt irtad én csak erre regáltam

hornbali
Én értem mindegyikõtöket, jó nekem 😊

Istencsászár
Pfff te nem érted na mind1 nemtöröm magam

hornbali
Hali.

ROTFL, na ez értelmes volt, kéyntelen voltam erre válaszolni mert majd lefordulok a székrõl röhögés közben 😛
ezek után megse probálok irni semmit, ugyse tudod felfogni mit irtam az ucso 5 üzimben..., gratolálok a pengeéles elmédhez

Istencsászár
Na léptem by all

Istencsászár
lásd quake 3 motor mit mûveltek azzal a ami napig ez is arra a szép sorsra fog jutni meglásd

Istencsászár
nemnemnem meglátod olyan játékok leszenek ezzel az enginnel hogy leesel a székrõl lehet hogy egy szinpompás far cry szerû játék lesz pl

hornbali
Ok, én is így gondoltam.

figy köv generációs videokártyákal megint leszophatják magukat mert azal ako fog ezen az (óriási (legalább 10nm2 + háttér 😛PP)) teren menni mongyuk átlag 30 fpsel de egy más emberi engine meg fog menni ugyanolyan helyzetben kb 200al... 😊
szvsz iylen enginenek sok értelme nincs mert max egyébb doom koppintásokat lehet alá csinálni aminek lássuk be sok értelme nincs ...(mármint hogy licenselnek egy enginet ahoz hogy elhoditsák a tront az arra az enginre készült elsõ gametól)
nah tényleg byz lilagõzös id marketingszakemberek 😄

Istencsászár
De nem a gép a lényeg mer az tök mnd1 hogy 3ghzen vagy 5 ghzn megy ez már rég nem a fõ pont hanme a VIDEÓKÁRTYA

hornbali
By.

hornbali
De jobb gépeken ebbõl az Engine-bõl jóval többet is ki lehet hozni sztem, de ez a jövõ zenéje.

az meg a másik fele a sza.., akarom mondani érdekes dolgoknak 😊 najo byez all 😛

én nem is modntam hogy a maiakra de ujabb jobb gépeken se fog sokal jobban produkálni és ha igen többi egyébb engine még jobban fog azokon 😛

Istencsászár
Következõ generációs videókártyára( Ami carmacknak van) ezt probálom beleverni itt néhyán elvetemült fejébe de nemfogják az adást😄

(még zárojelben megjegyzem, hogy kurva recések a ferde élek, ezen se sok AA van, ha meg lenne menne kb 2.5 fpsel 😛PP)

hornbali
A külsõ terekre ott a Cry Engine.

hornbali
Az igaz hogy nem erre tervezték, de nem is a mai gépekre lett tervezve.

nah mind1 inkább befejezem elmélkedésemet, mert a lila, id feliratú ködtõl elborult emberekel ugyse lehet semit megértetni 😊 jo8 all 😊

jah, gyönyörû, és hány iylen hely van? és van iylen helyen harc? 😛
mellesleg hiába tudsz egy ilyet megjeleniteni egy egy helyen minden akcio nélkül ha egy komolyabb game nagyobb terei bármikor kétválra fektetnék az egész enginet 😊
ezen kár vitatkozni, tény hogy nem erre tervezték és kész...

Istencsászár
erõõl beszélekén is

Istencsászár
Miez az ocsmányság?😄DDDDD

én nem azt modntam hanem azt hogy nem kell megjelenitenie az engine-nek , igy esetlegesen lehet nem is tudja megjeleniteni akadásmentesen ha sok cucc van világosban 😊

hornbali
Enyit a 2nm2-es terekrõl... (mond azt hogy ronda)
kép 1

Istencsászár
te irtad nincs értelme keresni a texturákat a tök sötétba amikor nem lényeges 😄

õõõ ezt magyarul pls 😊

Istencsászár
igen😊 ne keress olyat ami nincs idõpazarlás

tévedés..., iylen specifikált engineel nem sokra fognak menni, kutyának nem kell egy oylan engine ami a 2 m2-es terekre van kihegyezve + ara hogy a sötét miatt ugyis csak feleanyi dolgot kell megjeleniteni 😊

Istencsászár
nemtudk irni már fárdat vagyok videókártyákra értettem.

Istencsászár
ez a hülyeség mer ugyteszteld hogy 32,64,128,256,512(caracktól kérd köcsön9 max iglenne értlme keresni a textúrák közti külömbséget mer ahogy te akrod ugy semmi értelme😄