23325
-
#16796 -
#16795 826 !!! -
Christian #16794 nincs végigjátszás? -
#16793 Engem is az idegesít, h állandóan villágít :(, tényleg egy ki - be kapcsolható lámpamód lenne az igazi :) -
Gear #16792 OK. Én ugyis kiszedem mert zavar hogy mindenhol világít.Ha lelehetne kapcsolni akkor hagynám.
Csítnek azért nem nevezném,én betettem volna a játékba alapból mondjuk nehézségi szinttől függően.Könnyebb fokozatokon lenne a fegyvereken ki-be kapcsolható lámpa , nehezebb fokozaton meg nem. -
deicide #16791 elmondom neked...hogy nem 862...de végig probáltam 812..822..832...stb..stb..a kövépső számot végig variáltam...!!Na most a sekurity...kód..531 és ezt nem fogadta el..:(
-
#16790 uh 2aa 8az - 1280 -
#16789 Megnéztem, különben nem tudtam volna azt, amit a #16779-esben írtam, nekem egyelőre a legnagyobb fegyverem a géppisztoly.
viszont a pisztolyon nem volt, úgyhogy elhiszem amit mondasz, de szerintem ez pont így jó, ahogy van!!!
Ha minden fegyveren - ugyanolyan erősségű, mint az elemlámpa - lenne, az már túl nagy cheat szvsz! -
mustar #16788 Ahoz, hogy vonattal továbbmehess kell a kód, tisztán le van írva az egyik pda-ban. Ez 100% mert 2 perce jártam ott én is. Asszem 862 a kód, de annyi biztos hogy 8-assal kezdődik és 2-re végződik. Kezd kicsit egyhangúvá válni a játék. -
#16787 utolsó szó: "...lesznek!" -
Gear #16786 Nálam a géppisztolytól felfele már nem volt.
Nézd meg magad is , hátha nálam csak bugos. -
deicide #16785 de még a magyarosítás nincs kész...nem...? -
#16784 Jó hír angolul nem tudóknak, és kódkeresőknek!
A magyarításban az elhangzó kódok is megjelennek ímélben!
Tehát leírva is megtalálhatóak lesznek! -
deicide #16783 na most akkor mivan...? az egyikötök azt mondja nem kell kód a másik meg hogy kell...!!a PDA kódot nem fogadja el..!:((((((( -
#16782 Tehát akkor a sörétesen és a géppisztolyon?
A forgócsöves golyószórón már nincs? -
Gear #16781 Kár hogy nem minden fegyveren van. Csak a géppisztolyig. A plazmán már nincs.
-
#16780 Valamelyik PDA-ban benne kell lennia a kódnak. -
#16779 Így szerintem elfogadható ez az ELEMLÁMPA mód, hogy a fegyverek lámpája nem akkora fényerejű és szórású, mint az elemlámpa! Tehát továbbra is használni kell az elemlámpát, de váltáskor sem kell vaktában lődözni!
Ez jó mód! -
Gear #16778 Na miután ezt betettem a többi PK4 közé , nekem is jelentkezett a töltés gond. a magyarításnál semmi gond sem vol. -
deicide #16777 nem nyillik ki a vonat ajtaja..! kb 26x jártam körbe mindent..! feljutottam fentre ahol a kódot kell beütni azon kivül ott semmit nem lehet álítani..!Na most akkor mivan...igy...?!!! -
#16776 Nem kell bemenni azon az ajtón amin kód van. Bemész irtasz kicsit, átállítasz valamit egy gépen és vissza a vonatba és indulás -
deicide #16775 nem tudok tovább menni a játékban...!!
mert nem tudom azt a kurva kibaszott kódot a szar kibaszott páján ahol vonattal érkezek meg..!!Valaki legyenszives árulja el..hogy hol van a kód...??? -
Gear #16774 -
#16773 kiralysag -
#16772 ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ EZT NEZZETEK:!!!!!!!!!
"[MoD] Doom III
[2004. augusztus 07. @ 12:35 - sHadeS]
Újabb mod került elő kedvenc FPS-ünkhöz. Ez a példány annyiban módosítja a játékot, hogy nem kell váltogatni a zseblámpa meg a fegyverek között, ugyanis ráteszi a lámpát a fegyverre! Nincs több idegeskedés, vad [F]-gomb nyomogatás, szitkozódás, mi kell még? Ja, persze,
a LINK"
HAHAHAAAAAA KIRALY
forras:gémsztar
-
#16771 csak pk4-et masoltam -
deicide #16770 na mivan má...? nem tudja senki.....? -
#16769 Milyen beállítások mellett? -
#16768 Próbálta már valaki mutliban a gammát amúgy? -
#16767 agp aperutre 4mb-al is ugy ment mintha 256-ot adtam volna -
#16766 De csak a .pk4 fájlokat másoltad be a /base mappába, vagy a többit is ami a módhoz volt???
Csak a .pk4-eket kell! -
deicide #16765 Vontatoztam...a vonatba egy tag..kis mészárlás..jön az ajtó..de nem tudom a kodot...elkeveredet...vagy megette valamelyik akármelyik szörny... -
#16764 Én nem csalódtam a Doom3-ban. Egy parás hentelést vártam, és nem is kaptam mást. -
#16763 a kispisztolyra raraktak egy elemlampat,mint amilyen a jatekban van...viszont csak a kispisztolyra raktak ra... -
#16762 lehet hogy az a gond hogy nekem a multifix-es crack van fenn? -
#16761 Elemlámpa mód? Őőőő az milyenaz? -
#16760 szal en nem toltottem be,hanem mar egybol benne voltak a jatekban(pl pistolflashlight) -
#16759 Aha ertem,nekem az alapveto gondom az hogy eleve ugy csinaltam hogy beraktam base mappaba,es ugye ha volt mar olyan nevu fajl,akko atneveztem,es utana nekem a MOD listaban nem voltak benne,hanem mar egybol benne voltak a jatekban,viszont nekem igy se mukodtek a menteseim. -
#16758 A lényeg annyi, hogy nem módként kell betölteni őket, hanem a letöltött mód-okból csak a .pk4 fájlt (fájlokat) kell bemásolni a /base mappába (ez a DOOM3 mód lényegében).
Ha esetleg valamelyik mód .pk4 fájlja ugyanolyan nevű lenne, mint amilyen már található a /base mappában, akkor át kell nevezni, úgy, hogy a pak utáni szám nagyobb legyen (pl. pak004.pk4 már van, át kell nevezni mondjuk pak111.pk4-ra)
Nekem így van fenn a GORE, az elemlámpa, és a magyarítás egyszerre.
Tehát így egyszerre több mód is használható, és nem kell betölteni őket a MODS alól, hanem a játék indításakor autómatikusan aktiválódnak, és nem kúrja el a gyorsmentést sem. -
#16757 :--)