23325
-
#16836 Segitenél nekem? Addi eljutottam hogy a screenshotot átkonvertátam jpg-be most hogy tudom ide felrakni? -
#16835 Na kezd felpörögni a dolog, egyébként melyik nehézségi fokot ajánljátok a játékhoz? -
#16834 Duke összetett volt?? Itt részleteznéd, mire gondolsz? :D -
#16833 huh nagyon sok ember fexik -
#16832 jah meg a raketaveton sincs:) meg a chaingunon sincs. meg a plasman sincs -
#16831 Jah -
#16830 nekem sem volt gond magyaritasnal. itt meg azert nem tudom megmondani,mert en palya elejerol kezdtem amikor felraktam ezt a lampa dolgot,szal meg nemtom hogy mi van -
#16829 Ne felejtsétek el, hogy amikor kijött a Doom 1-2, akkor még nemigen volt kategóriájában összetett játék (játékmenet, NPC-k tömkelege, érdekes fordulatos TÉNYLEG sztori, stb.)
Sokkal inkább szeparáltak voltak a stílusok: RPG, Stratégia, Szimulátor, Kaland, FPS, Platform...stb.)
Szal ma már sokkal összetettebb a helyzet, az egyes játékstílusok egyre inkább keverednek.
Ma már szerintem egy olyan játék, ami a fentebb említett stílusokból csak egyet foglal magába, az már kevés...
Egy jó FPS manapság kell, hogy kaland, RPG, és stratégiai elemeket is tartalmazzon. ezeket keveslem én kissé a DOOM 3-ban, bár hozzáteszem, hogy nem is vártam többet, így csalódás nem ért, ami a játékélményt, játékmenetet illeti.
Ha jól emlékszem FPS fronton a Duke Nukem 3D nyitotta a sort, ami már jóval érdekesebb, összetettebb, poénosabb volt mint a Doom. -
#16828 Mindig is hibát irnak az ilyen gépek máshol keresd a kiutat! -
#16827 Na sikerült elakadnom, megvan William akárkicsoda PDA-ja bementem az alfa laborba oda ahol előzőleg a napszemüveges, meg a katona figura voltak, de ott kapcsolódnék a szerverhez és semmi hiábt ír, másfele meg nem tudok menni, na akkor most mi van? -
#16826 Mondjuk az tény hogy kicsit uncsi mikor az Impek ugyanolyan hanggal halnak meg. Szerintem beleférhetett volna még annyi hogy mondjuk 5 különbözű halálopzási hangot megcsinálnak nekik és randoban adja be ha megölöd őket. -
davos80 #16825 Ja, ott is volt bőven, de ez nem egy Doom1-2 remake, hanem a Doom 3. Szóval nekem sok benne az Imp, van más szörny is.
Kicsit idegesítő egy idő az a nyerítés hang amit kiadnak. -
#16824 énis énis -
#16823 Lessz hogy ugy rádoltják villanyt hogy infarktust kapsz! -
#16822 Jah voltak ott dögivel Imp-ek. Mondjuk szeritnem ugye a Doom 1-2 azért is volt más feeling, mert pörgős volt. Ma már nem hiszem hogy egy annyira pörgős, csak rohanok lövök, kulcsot szerzek game a fejlesztők szerint eladható lenne. Inkább story a lényeg. De kicsit hiányzik az amikor vagy 10-15 imp rámront mint Doom 1-2-ben. Meg a kis pinky-k is jöttek néha csapatban. A zombikról meg nem is beszélve. =) Bár lehe hogy scak nekem tűnik így a dolog. Amúgy meg télleg nagyon frankó lett a game. Imádom is =) -
#16821 Láttad már a DOOM N-Gage változatát? Állat nagyon! -
#16820 Azé a doom1-2-ben is hemzsegtek az imp-ek, nem? (keveset játszott vele) -
davos80 #16819 Ja, sötétebb, de aztán a sok Imp-et (tűzgolyót dobáló szörny) is megunod. -
#16818 Na kipróbáltam, jó meg minden, de a FC jobban tetszik nekem, és számomra jobb játék. Az elején tartok még, de eddig nem igazán kellett a lámpát használnom így érdeklődnék, hogy később sötéttebb lesz a helyzet? -
#16817 vettem új cuccokat, és ez a zixpének nemteccik -
#16816 ??? -
#16815 sok kecseg itt dúmlik, én meg a gépemet telepítgethetem :P -
#16814 lod le -
#16813 -
#16812 Viszont egy jo avn ezert ebbe a D3ba, nem kell hozza uj vidkartya 98pn is siman jatszhato koxon.
igy most jelentos osszeget takaritott meg a game :) -
#16811 Ebben a gamában elég sokan fexenek!! -
Christian #16810 elakadtam azon a részen, amikor ..még az elején valahol, aasszem a mars cytyn túl, vagy egy pasi aki fekszik, és it mitkell csinálni? -
#16809 Így is van lelkem, jobbára ezt csinálom, de ennél a játéknál... -
#16808 Ja, viszont ha valami elkezd inogni (lengő lámpa, hulla stb), akkor ha egy bizonyos szint alá esik a kilengése, hirtelen megáll. Ezzel még nem lenne gond, azzal viszont igen, hogy az ember pl ilyenkor még jól láthatóan hintázott kb 30-40 centiket a játék terében -
#16807 egyszerubb lenne ha magyarites helyet minden szoveget kirorolnenek es cask a szamok maradnanak :) -
#16806 Vázz...Ez már túl bonyolult... -
#16805 Kandurex:
Ne nyisd meg a linket ha nem akarod. Vagy pedig segíts annak aki kéri!!!!! -
#16804 Azt se nagyon. Kinyitod, végigfutod az emileket a háromjegyű számok után és anyni. Néha végig kell hallgatni egy egy dögunalmas szöveget. -
#16803 PDAt olvasgatni kell :) -
#16802 Lol, ez kábé fémjelzi a game bonyolultságát. Külön le kell írni, hogy fordulj jobbra a csak jobbre kanyarodó folyosón. Loál! -
#16801 -
#16800 Ehhez minek végigjátszás? Nem találod a tűzgombot? -
Christian #16799 kösz -
#16798 lol, a pályák ha egy kicsit is eltérnének a mostanitól már seprűnyelek lenénnek :( -
#16797 Itt a link!