DOOM 3 and Resurrection of Evil

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DOOM3 után kábé 65fokra melegszik fel általában.

Törölt felhasználó
Muhaha, visszavontam, mert 2-t láttam belõle, most meg egy sincs.. fórummotor enyje.
OFF:
Szinte ne lenne olyan óra, hogy ne érnék hozzá a vga-hoz.. fõleg a gpu környéke, és maga a venti tûzforró, szinte sütni lehet rajta.. nah nyomok egy kis izzasztó 3dmark03-at.
ON!

Shep
ó te bitang kinyomtad egy üzenetemet, most írhatom be újra

Sodi:
vagyél inkább 2500+ os bartont és azt húzdd fel 3200+ -ra, olcsóbb is mint a 3200+, és lehet, hogy megy 2200 felé is.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

gpm
Proci hofokat is nezd meg 2-3 min doom-ozas utan

Sony VAIO notebook pcg-K33, Xbox+Samsung 43\" 1080i HDTV SP-43T8HL

gpm
igy van csak azer irtam 3dmarkot, mert az altalaban fenn van mindenkinek:😊)

Shep
amúgy a farcry jobban megizzasztja a kártyát mint a 3dmark, mert míg 3dmarkban full élsimítás+maxaniso mellett nem volt artifact mikor húztam a kártyát a farcryban kapásból volt egy csomó.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

SoDI---
Hát nem tudom, nekem a PCI-Exress egyelõre olyan futurisztikus kategória, mint a repülõ autó. Mire érdemes lenne áttérni rá, addig már régen mindenki végig nyomta a Doom 3-on kívül a HL2-t, meg a STALKER-t is. Én pedig egyikkel se szeretnék kompromisszumokkal játszani. AMD-64 drága még, sokkal olcsóbb meg nagyon lassan lesz, hiszen ha ránézünk az árlistákra, akkor láthatjuk, hogy a Bartonok miattuk már most olcsóak miatta. Most mindenképp rámegyek egy 3200+ Bartonra, max. azt mondom, hogy proci-RAM-alaplap ügyben egy fél éves átmenetben gondolkodom. 64 bitre majd majd váltok tavasszal. Most hülyesség lenne, mert az DDR2-vel lesz majd igazi, márpedig én jó ideig ki akarom használni, hogy a valaha kapható 3200-as (400 Mhz) DDR van a gépemben most, ami nem volt olcsó...

ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.

Meglesz az, kábé negyedóra múlva vagyok.
A 3200+ az valójában 2600+-ról(1900vmennyi) 2161Mhz-re húzott procit takar 😊 Asszem az 3200+-nak felel meg, bár lehet tévednék.

Shep
tedd azt amit gpm mond, gyári hûtõ van rajta? Venti pörög még? Nézdd meg hogy mennyire forrósodik fel a kártya háta ott ahol a gpu van. Azt láttam, hogy a drivert újraraktad, de elõtte driver cleanerrel leszedted a régit?

Hú mennyire eltértünk a témától.

gpm
Sztem elotte teszteld 3D markkal, de brutalis bealitasokkal ami leizzasztja a karit:
1280*1024*4AA*4Aniso, allistd be h ismetelje a teszteket(loop), ha ebbe ne hibazik egy fel oraig, akkor a kari valoszinuleg jo.
A 3200+barci eleg kemenyen tud melegedni, azt nezted mar , fokos??

Kicseréltem a tápkábelt, de kábé 5percnyi doom3azás után is szétesett a kép.. mehet ez a vga a szervízbe szerinted?

lwb
nem lett az. 😊 kép az #15155-ben (1 lap vissza), valaki beszúrta. a jobb kezén van a rakétavetõ.

Tyler Durden
Hmm van olyan elvetemült ember aki dvd-rõl installálta a gamét? Haveromnak ez a verzió van meg, de telepítés közben feldobja az insert disc2 feliratot és onnan az istennek sem akar továbbmenni..
Én már mondtam neki, hogy használja a cd-s verziót, de ha van vkinek vmi használható 5lete, akkor ne tartsa magában

konzol powa: nds light /black/, Xbox360 /slim 500Gbyte HDD/ + Kinect + MS Wireless Racing Wheel Pc: Dell E6510 + U2410 Bringa: Specialized Stumpjumper FSR

Shep
akkor jól sejtettem, amúgy mért lett balkezes?

Shan
Ezt láttátok?

Doom III Upgrade Pack ÛÜÜÜÛß ÛÜÜÜÛß

SUPPLIER : TEAM REVELATiON RELASE DATE : 08/04/2004
CRACKER : TEAM REVELATiON RELEASE TYPE : CHEATS
PACKAGER : TEAM REVELATiON NUMBER OF FiLES : 1 x 1 MB

RELEASE NOTES:

This package applies the following upgrades to Doom 3:

Player:
+ walk/run speed
+ max health/max armour
+ ammo carry capacity increased

All weapons:
+ clip size increased
+ fire rate increased
+ damage increased

Installation:
Put the pack file next to the others in the Doom 3 'base'
dir and restart Doom 3.

NOTES:

When You load a saved game with this package newly installed, the
actual map will be restarted.If other packages are using the pak005.pk4
name, simply rename Your file to be the next (005).

Thanks to RELOADED for their nice release!!
lwb
cyberdemon

Shep
már van pci-e alaplap intelnél vami 1000¢dollárba fáj ha jól láttam.

Shep
De még mindíg nem tudom ki a fõellen a cyberdemon, vagy a spiderdemon?

Shep
na hát ezt mondom mindenkinek a saját döntése, én csak beírtam a meglátásomat, aki akar merít belõle magának is aki nem nem.

Punkerwork
ezért mondtam hogy 1 évet még várok, és mindent egyszerre cserélek majd ki

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

RelakS
Jah, egyenlõre még pci-x - agp hidat használnak az ilyen vidkareszok

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

KranaZoli
Létezik a gammához demo? (me én nem találok...)

AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10

Lacc
Egyetértek azzal, hogy meg kell várni míg legalább kicsit jobban kiforr ez a pci-express dolog. Pláne mert nem lesz 2 fillér arra váltani...
RelakS
elõtte-utána képet plíz

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Davidus
Felesleges a PCIExpress-re várni

1: Mikor kijön még drága lesz
2: Nem használja ki semmi(lásd DOOM 3 teszt)

Én 2005 karácsonyig maradok AGP-s😛 Addig röhögve kihúzza egy 2500xp+X800pro/6800GT kombó. Doom 3 is 60 fps-el megy vele 1024-ben szal nehogy már bemesáljétek hogy lesz olyan progi amit nem fog elbírni 2005 végéig😛

V9ykn8_TZL0

Lacc
Tyû látom folyik a teknikai elmélkedés.
Lacc
Szépjóreggelt mindenkinek.
Shep
ja tényleg a végére oda kellett volna írnom, " a teljesség igénye nélkül " 😊

Punkerwork
DDR2-õt se felejtsd el

Shep
én a helyedben várnék, nekem is meglenne az összeg új kártyára de a PCI-E, meg új AMD procik miatt kivárok mert lehet,hogy most megveszem a csodakártyát, de jövõ év elején mokor alaplapot procit veszek a kártyát cserélhetem ki mert nem jó a PCI-E alaplapba, és fél évre nem érdemes kártyát venni szerintem, de ez igazából a te döntésed.

Törölt felhasználó
Aztán nehogy így járj a ráncfelvarrás után...

Há nehogy!
Punkerwork
persze ez jogos, de én akkor is megvárom a normálisan mûködõ PCI-Express cuccokat, és addig csak a szükséges ránc felvarrásra költök.

gpm
Ahhoz Alienware pc kell dual 6800 ultraval :😊))

Tényleg? Köszi, reményt adtál, akkor most átcsatlakoztatom a vga-ra egy másik tápkábelt.

Shep
hát ebben igazad van, de akkor itt ki is a fõellen? 😊

lwb
kódokat? mármint az összes kódot, ami a játékban szerepel? mer' van egy pár, szal az munkás dolog.

SoDI---
Ha most veszek nVidia csúcskártyát, akkor nem fogom kibírni vele két évig? Miért is nem? A mostani gf4-esemmel is elvoltam jó sokáig, tuningolva még a Far Cry-on is egész kényelmesen átverekedtem magam. Manapság már nincs fél éves termékciklus. A hardware-es fejlesztéseket nagyon lassan követik csak az új játékok. Abban tökéletesen igazatok van, hogy még nagyon sokáig el lehet lenni a 128 megás 9800 pro-val, de szerintem amikor eljön az az idõ, hogy ez már nem lesz így, akkor az X800-GF6800 páros (fõleg xt-ultra) még mindig high-end kategóriának fog számítani. Keveset hallani az ezek után következõ kártyagenerációkról. Hogy miért? Mert még ahhoz is jónéhány hónap kell ahhoz, hogy a mostaniak valamilyen minimális mértékben elterjedjenek. (Jól jelzi ezt, hogy a legtöbb hazai árlistában nincsenek is benne). Mikor van jobb alkalom tehát igazán idõtálló kártya beszerzésére, ha nem most? 1280*1024 high, aniso, FSAA maxon. Ilyesmit szeretnék. Hogy még a legdurvább jeleneteknél is 60 fps körül maradjon a cucc, ahhoz igenis elkél a legdurvább kártya, nem? Vagy rosszul gondolom?

ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.

gpm
#14991 #14996 -ezeket nezegesd ott a megoldas, semmilyen progi nem kell hozza

lwb
SPOILER

az. Kandur írta már hogyan kell leírtani (4 soul cube). a Doom 1-ben csak a második világ fõ ellenfele volt ez, a harmadik végén a spider mastermind volt.

Szedd le a reforce nevû progit (googlen megtalálhatod), és ott beállíthatod beállítja, hogy a gamek alatt a legmagasabb értékekre állítsa a monitor képfrissítését.

Glpetyus

Frissitési frekvencia felülírása nem segít?

Shep
Na akkor azt cseréldd ki, nekem is ezt csinálta a kártya már mindenre gyanakodtam mikor eszembe jutott a kábel kicseréltem és azóta jó, nagy vszinûséggel eltört benne egy szál és érintkezési hibás volt, lehet nállad is ez a gond, mert nállam ugyanígy nézett ki a kép.

Hello All!

Nekem is megy HQ-ban 9800PRO-val, de akármit csinálok CSAK 60Hz-en.
Mit csináljak hogy legalább 85Hz-en menjen? A monitorom alapból annyin fut.
Igen, a kártyán van plusz tápcsatlakozó, priviben is ezt kérdezted, miért?

Hát, most próbáltam nyomni a DOOM3at alap vga órajeleken, ugyanúgy kifagy mint eddig.. már nagyon elkeseredett vok.

Punkerwork
kódokat írd fel plz, mert én még mindig a webes 0508-as kódnál szívok az istennek nem nyílik ki az a szar.

Shep
na a cyberdemon a fõszörny?

Shep
Na ez a cyberdemon akkor megint õ a fõellen, az egyben csak lõni kellett vmi 1000db pisztlygolyó kellett bele, vagy 50 rakéta stb stb.

lwb
végigvittem. az uccsó szörny nagyon jó, a vége úgy általában jó lett.

kezdem elõrõl nehezebben ...