DOOM 3 and Resurrection of Evil
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
bár szemtanúk szerint a férfi egész elõzõ este ezt az esést gyakorolta "Véged, te ribanc!" kiáltások kiséretében...

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Don\'t be afraid of the Dark... Be afraid of what it hides!
-..mint a belepumpált shootgun lõszer súlya..
hát nem tanultátok meg a suliba??

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Hykao tud még meglepetést okozni. Mindenesetre sötétben nem érdemes vele talizni 😊
Dant0r : ja hogy elöször visszafele menet megtisztitod a hátadmögötti részt (amin már egyszer végigmentél), aztán újra szembefordulsz a monsztával. Hát ja, ha addig nem ér utol.
Szóval ha meglátok valakit _elõttem_ akkor megyek hátra, hogy aki a hátam mögött megjelent, azt megöljem.
Utána meg visszafordulok, és így már nem támadhatnak hátba.
Nem fedezéket keresek én, csak likvidálom aki seggbe akar kúrni

kezdek félni tõled 😄DDDDD
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Sörétessel nyilván ha testre célzol több sörét találja el, mintha fejre.
Az már más kérdés, hogy sörétessel egy jó lövés - inkább nyak, áll tájékra - lerepíti a fejet a levesbe az életben is.

Persze, azért végigtolom. nekem az FC jobban teccett.

volt, hogy kinyitottam egy ajtót, és azonnal rámugrott. Sebaj. f9. Ajtót nyitom, lövök. Röptében kaptam el, kb fél méter volt közöttünk, fröccsent a vér, minden. ennek ellenére harapdál tovább. Nemhittem a szememnek - föleg miután irtátok, hogy 1 lövés kell - , arréb lépek, rálövök mégegyszer, erre megint nekemugrik. A 3. lövés küldte át a ... remélem nem a pokolba, mert onnan visszajön.
MSI K8N NEO Platinum,AMD Athlon64 2800+,1Gb DDR400,120 Gb Maxtor HDD,Inno3D FX5700 Ultra 128Mb DDR
A löszerproblémáról nem is beszélve.
Tegnap itt irta valaki, hogy a shotgun a legjobb barátja. Merthogy közelröl 1 lövéssel leterit mindenkit. Hát nemtom hogy csinálta. Én tegnap direkt shotgunnal nyomultam sokáig, de az esetek nagy %-ban 3 golyó is kellett egy impnek. Kb 5 lépésröl. Ha közelebb mentem, rámugrott. A Timedemoban is látszik a technika : megjelenik a szörny, odarohanni, fejbelöni, hátratolatni. Ilyen "lefejelös" módszerrel. Közelhajol, lö, hátrahúzodik. Node a timedemóban valami nyugdijas impek lehetnek baze, mert nekem nem sétálgatnak olyan kényelmesen, gyujtogatva az öklüket!! Én ha meglátom, rutinból hátralépek 10-et (hogy a hátammögötti karmaiba tolassak), mert tudom, hogy azonnal ugrik meg karmol.