DOOM 3 and Resurrection of Evil

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Glpetyus
😄DDD

viccen kívül, ez azért elég sz@r ügy...

Köszi!

csak véletlen lehetett...
bár szemtanúk szerint a férfi egész elõzõ este ezt az esést gyakorolta "Véged, te ribanc!" kiáltások kiséretében...

Hentes Bill

Boldog Karácsonyt!

Felemeltem a cache memoriát 20mbról 32re, és nálam javulást okozott!!

BEAST
HUBAZ

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Glpetyus

Andie

Don\'t be afraid of the Dark... Be afraid of what it hides!

Kandurex
Senki?.-

-..mint a belepumpált shootgun lõszer súlya..

hát nem tanultátok meg a suliba??

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Kandurex
Hullamegmaradás törvénye: Minden shootgunnal kezelt test ugyanakkora súlyt veszít, mint...

rezsofiz
lol megvan vegre nekem is lancfuresz

sazl : c

Andie
Kandúr : tegnap leforditottam a MOD mellé irt kommenteket, gyak 3 dolgot változtattak : több vér, hullamegmaradás törvénye, és egy PDA-ban el volt irva valami mail (nyelvtanilag? nemtom). Semmi mást.

Hykao tud még meglepetést okozni. Mindenesetre sötétben nem érdemes vele talizni 😊

Dant0r : ja hogy elöször visszafele menet megtisztitod a hátadmögötti részt (amin már egyszer végigmentél), aztán újra szembefordulsz a monsztával. Hát ja, ha addig nem ér utol.

Bocs, kicsit hülyén fogalmaztam 😊

Szóval ha meglátok valakit _elõttem_ akkor megyek hátra, hogy aki a hátam mögött megjelent, azt megöljem.
Utána meg visszafordulok, és így már nem támadhatnak hátba.
Nem fedezéket keresek én, csak likvidálom aki seggbe akar kúrni

Kandurex
Hmm itt olvasom, hogy ez a gore nitro peccs több minden mást is piszkál...nem nagyon tudok jól németül, sehogy, de mintha azt olvasnám, hogy több vér, meg, hogy pár effektet kivettek a játékból...mivan? Olyan nincs amibe csak annyi van, hogy ott maradnak a szörnyek a haláluk után is?

Kandurex
thx, mûxik innen is.

Shan
De ha innen nem jön, akkor nézz körül a gamestar.hu-n
BEAST
"az életben is"

kezdek félni tõled 😄DDDDD

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Shan
hykao
Nincs ebben semmi furcsa.
Sörétessel nyilván ha testre célzol több sörét találja el, mintha fejre.
Az már más kérdés, hogy sörétessel egy jó lövés - inkább nyak, áll tájékra - lerepíti a fejet a levesbe az életben is.
Shan
az = a gore patch-csel???
Honnan lehet beszerezni a nuku porladás modot?

Lacc
Roppent bonyolult dolog...
Shan
Különben is láncfûrésszel le szeretném aprítani a kezüket, lábukat, fülüket a zombiknak...Ménemlehet???
rezsofiz
lol, 32 fos szerver MOD lol😄D

sazl : c

A pisztoly 3 lõvés a zombi fejére de a shotgun furcsa mód 1 lépésrõl a testre sebez a legjobban

KOszi vegre egy 'ertelmes' ember !

BEAST
elolvasod a méjleket , meghalgatod a hangüziket ...

nem ilyenek basszak szet hanem idegesit h ott van es nem tom mire hasznalni , ezert gondoltam h ide bejovok es segitseget keret de ahogy latom magasrol Szopattok meg alaztok ...

Shan
Még vmi...az elporladós effekt szerintem nagyon állatul néz ki, de ami elõtte van, hogy leoszlik a bõre, meg kipattan a bordája, az elég gagyi.ezt mérkellett?!hmm...Sokkal jobb lenne, ha beleküldenél egyet-kettõt, és lyukkal, vérrel a fejében esne össze, nem a buffy-s effekttel.
Katt az email fülre, bal felsõ sarok....

Pda?!Igen ott vannak emberkek neve a pda-mban es tovabb honnan tom meg a kodokat ?

Shan
Teljesen egyetérek/együttérzek Andie-val. Nagyon gáz, hogy mindíg minden ugyanúgy történik...Ha látok armort a pályán, már tárazok is, mert jön az össztûz...a telitalálatos zombikatonákról meg ne is b4eszéljünk pfff...csalódás a game.

Persze, azért végigtolom. nekem az FC jobban teccett.
Kandurex
olvasd el az email -det... de utálom már ezt a csítelõs lusta hozzáállást..az ilyenek teszik tönkre a Counter - Strike -ot is

Én már egy ideje goddal nyomom, mert halálra idegesít a használhatalan arzenál. Most komolyan, soha nem volt ilyen gyenge fegyverleosztás a doom szériában. Ha survival horrort akarok, akkor beteszem a GCbe a resit.....

Lacc
Talán nézegetni kellene a pda-kat...
Lacc
Ez a hulla-megmarad mod engem is érdekel.
Vannak ilyen kis koddal lezart szekrenyek . Azoknak a kodjat honnan tom megszerezni mert amit DOOM 3 PDA CODES-t letoltottem csak Delta Lab -ot ir . Es en meg a Alpha S4 ben vok ! helP !

Kandurex
Hmm...honnan szedted le?

Kandurex
Óvakodjatok a sötétoldaltól vagyis a cheat -ektõl TÖNKRE BASSZA A JÁTÉKÉLMÉNYT!

Andie
Ja, és a Nitro-féle testek-a-földön-maradnak,nem-porladnak-el mod nagyon frankó, és nem lassitja a játékot (nálam). Azért egész más látni a "munkád" eredményét a mészárlás után 😊

Kandurex
kicsukva! közelrõl 2, távolabbról 3 messzirõl meg használhatatlan a shootgun

Itt volt egy mod releaseje belinkelve, ami erõsít a fegyvereken, és még pár dolgon változtat. Sztem érdemes kipróbálni. Egyébként a fegyverek röhejesen gyengék alapból.

Andie
Nyilván nemtudok akkor célozni. Bár mindig a fejüket lövöm.
volt, hogy kinyitottam egy ajtót, és azonnal rámugrott. Sebaj. f9. Ajtót nyitom, lövök. Röptében kaptam el, kb fél méter volt közöttünk, fröccsent a vér, minden. ennek ellenére harapdál tovább. Nemhittem a szememnek - föleg miután irtátok, hogy 1 lövés kell - , arréb lépek, rálövök mégegyszer, erre megint nekemugrik. A 3. lövés küldte át a ... remélem nem a pokolba, mert onnan visszajön.

Lacc
Bár nem tudom van-e hitbox rendszer a játékban, úgy láttam valamennyire van. Ha fejbelövöd talán jobb. Zombiknál legalábbis úgy vettem észre fejbe kevesebb golyó kell nekik pisztolyból.
beeboci
Visszaolvasgatva úgy látom, hogy egyre többen igyekeznek mentõövhöz nyúlni. Nem egyszerû, de én még megpróbálom fékentartani magam.

MSI K8N NEO Platinum,AMD Athlon64 2800+,1Gb DDR400,120 Gb Maxtor HDD,Inno3D FX5700 Ultra 128Mb DDR

Lacc
Hát én nem tudom hogy célzol, mert nekem egy imp általában egy shotgun-lövés. Max kettõ, ha nem kapta el az összes sörét mert kicsit messzebb volt.
Lacc
Láncfûrész jól visz? 😊
Andie
Baszhatod, hiába tisztitottad ki a szobát, és hiszed azt, hogy a köv. sarkon ha rád támadnak, van egy biztonságot nyújtó fedezéked 10 lépéssel a hátadmögött, mikor rohannál vissza, ott fog várni egy rohadék.
A löszerproblémáról nem is beszélve.
Tegnap itt irta valaki, hogy a shotgun a legjobb barátja. Merthogy közelröl 1 lövéssel leterit mindenkit. Hát nemtom hogy csinálta. Én tegnap direkt shotgunnal nyomultam sokáig, de az esetek nagy %-ban 3 golyó is kellett egy impnek. Kb 5 lépésröl. Ha közelebb mentem, rámugrott. A Timedemoban is látszik a technika : megjelenik a szörny, odarohanni, fejbelöni, hátratolatni. Ilyen "lefejelös" módszerrel. Közelhajol, lö, hátrahúzodik. Node a timedemóban valami nyugdijas impek lehetnek baze, mert nekem nem sétálgatnak olyan kényelmesen, gyujtogatva az öklüket!! Én ha meglátom, rutinból hátralépek 10-et (hogy a hátammögötti karmaiba tolassak), mert tudom, hogy azonnal ugrik meg karmol.

Punkerwork
up

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.