DOOM 3 and Resurrection of Evil

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lacc
Valaki csekkolja már le, hogy a hangok hogy vannak benne a játékban? Mint valami pakkos file, vagy külön-külön benne vannak a hangok minden eseményhez .mp3-ban pl.?
Ha ezt beírod a szofveres régi doom jön be, vagy van némi változtatás is? Teszem azt 3D-s lesz, magasabb felbontások is elérhetõek, effektek is vannak...
EOX
Csak kiváncsi voltam, hogy benne van-e tényleg

Retteketet

lwb
#15459 -es hozzászólásban van egy link. ott egy excell file (.xls), abban benne az összes kód. amúgy valamelyik faszi pda-jában (lehet nem emailben volt, hanem az audio log alatt mondta el szóban, ilyen is van).

EOX
give doom95

Retteketet

Shep
hát jól gondoltam, amúgy minek neked a régi ezeken a mai gyors gépeken 10 perc játék után kiészülnél olyan az egész. Amúgy vmi turbósított verizó lenne, vagy full a régi? A régi nekem megvan.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Lbw köszi ez az.De hol volt ez a kód?😊
Kandurex
mi a pontos parancs? give_doom95 vagy mi?

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

EOX
Elvileg elõhozná a régi doomot

Retteketet

Aschil
Fps kiiratása?

.:asChil:.

Shep
mit csinálna ez a doom95 parancs?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Majd nightmaren elõjönnek ezek a múvik

lwb
826, asszem

de az elõbb lett belinkelve egy excell file, abban benne az összes.

MerlinW
én is ezt figyeltem... mikor elkezdtem a játékot és megjelentek a dögök, vártam a "híres" múvikat, de csak a kis képernyõn volt a koponyás jelentbõl pár másodperc... ill a pinky bemutatkozásakor -amellett h hatásos volt- is az ominozus jelenetre vártam... oszt nem.. a láthatatlan monszta, vagy akár az egész fuccsba ment kisérlet múvi, ami a trailerben volt mind kimaradt... direkt elkezdtem legnehezebb fokozatban is hátha ez a bünti a csiken gamereknek😄 De nem..😊

[merlinw.org]

EOX
Ezt én is próbáltam, nekem se volt jó

Retteketet

slTotya!

Azt sajnos nem tudom. A'sszem meg nem is jutottam odaig.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Davidus
pedig úgy

V9ykn8_TZL0

A szellemkoponya-marine az benne van, a legelsõ pályán, amikor megtalálod a tudóst.
Ha megfigyeled, hátul a teremben megjelenik egy szellem-koponya, ami belehúz az egyik monitorba, ahol véletlenül pont egy olyan marine van, és átváltozik.

De a többi téleg nincs 😞

Davidus
"Egy szellem koponya átmegy egy marine fején aki szép fokozatosan zombivá válik."

Ez a monitoron megy mikor az kínai átváltozik zombivá.

V9ykn8_TZL0

Aschil
A frameratát, hogyan kell kiíratni a "com_showfps 1" nekem nem mûködik?

.:asChil:.

A Nagydög.A monorail pályán az airlock-site2 kódja kellene
MerlinW
probáltátok már azt a give doom95 parancsot? nekem azt írja nincs ilyen item. végig kell tolnom, vagy mi a szösz kell hogy menjen?

[merlinw.org]

Kandurex
Hmm...ezek a híresnek módható átvezetõ részek szerintem hiányoznak a játékból:

LÁncfûrészes zombi megjelenése akit hõsunk egy gránáttal intéz el.

Pinky demon vacsorázik a WC -be.

Hell Kngiht demon a falhoz csap egy zombit.

Egy láthatatlan ellenfél (KIMARADT A JÁTÉKBÓL!) a falhoz csap egy tudóst.

Egy szellem koponya átmegy egy marine fején aki szép fokozatosan zombivá válik.

Norbee.Ctrl+alt+0 a consol.Oda ird be hogy com_showfps 1
"Monorail pályán kellene nekem 1 kód de se az emilekben nem találtam se a hangfájlokban.3 szám kellene"

493

Remelem, ez a harom szam jol lesz! 😊

Kicsit komolyabban: Megmondod megis mihez kene a kod, akkor talan van esely.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Próba....még sosem raktam be képet ide..

505thZajcev[PT]
Nekem bevallt!!!!!!!
21.8at adott eddig timedemo, most 26.2ot.

AMD Norbee
Sziasztok!

Hogy lehet megoldani azt hogy kiirja fent az FPs-t???

Asus P5E x38, Core 2 Duo E8400@3600mhz, Geil Ultra 4*1GB/1066mhz, Sapphire HD 4870 OC , Chieftec 550W, Cooler Master Hyper TX2, Samsung 500GB

Arra a kis stukit használom, 2 skuló/pók.

Na van tippje valakinek a kódhoz?De asszem van olyan weboldal ahol le vannak irva.Help valaki.Kösz elõre is
"Szóval ha meglátok valakit _elõttem_ akkor megyek hátra, hogy aki a hátam mögött megjelent, azt megöljem.
Utána meg visszafordulok, és így már nem támadhatnak hátba."

Ezt a technikat valoszinuleg az ID-s fiuk is kitalaltak. Ellenszerenek meg a hatulrol falatnyit lemaradva erkezo szornyet.

Tata exVermedve
Viszont, ha a pókok elég sûrün jönnek, kettesével lehet szedni õket...

"Hát én nem tudom hogy célzol, mert nekem egy imp általában egy shotgun-lövés."

Iszonyatos szorasa van a shotgunnak. Ha valaki hajlando bekapni a csovet, az meghal, de ot lepesrol mar akkora a szorasa, hogy a kozepen allo impnek csak 3-4 soret jut.

Tata exVermedve

Monorail pályán kellene nekem 1 kód de se az emilekben nem találtam se a hangfájlokban.3 szám kellene
Nem tudod véleltenül a linket a reloaded modjához, ami a fegyvereket piszkálja meg?

Andie
Valaki sirt, hogy inditás után fehér kép fogadta. A megoldás ugyanez.

- na mivan? 15 perce semmi? alszotok?

Don\'t be afraid of the Dark... Be afraid of what it hides!

Andie
Olvastam egy rendkivül fontos és meglepö dolgot.
A srác azt irta, hogy bár 9800PRO-ja van, mégis megdöbbentöen lassan futott a játék nála. Elekezdett nyomozni, és kiderült, hogy dual monitor támogatás a ludas!! Kikapcsolta a második monitort (nemtom hol lehet, nvidiám van), és voálá : "piszok" gyors lett a játék!!
Akinek erös rendszere van, és mégis lassú a játék, esetleg csekkolja ezt meg.

És elégett az enemy ??

chain-reaction...

Tata exVermedve
Reggel a hírekben is volt egy másik hír, ahol két "jóbarát" összevitatkozott és aztán az egyik láncféresszel elrendezte a másikat (asszem "csak" a térdeit vagdalta össze). Igazi hardcore doomosok...

Andie
Viszont ha jól emléxem, 1-1 save kb 10 mega.
Ámbár ftpzhetem is.
Dobj egy privit a mailcimeddel.

ranGer2
jo ugy jó lesz... 😊

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

Andie
Pont ott tartok... de a save az otthoni gépemen van, ahhoz meg leghamarabb este 5 fele jutok :-/

ranGer2
amugy tényleg javult nem is kicsit én 20 ról egyból 64 re vettem és sokat javult..

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

kis telhetetlen!

ranGer2
Hmm valaki elküldené a communications Tower autosave jét? nekem mindig lefagy betölti és vártam már sokat is de lefagy.. szoval ha valaki elküldené megköszönném. 😊

Lássuk 64gyel milyen lesz...

jó, ne vicceljetek!

Kandurex
Ilyennel nem viccelünk!