DOOM 3 and Resurrection of Evil

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MerlinW
há némá... kééényeztetjük... phö..😊

[merlinw.org]

MerlinW
ja T2..😄
azt nemtom, az kimaradt😊

[merlinw.org]

Igen! Íme:

Version: 61.77
Release Date: July 27, 2004
U.S. English
File Size: 12.0 MB

Persze van minden nyelven...

MerlinW
az (DX 9.1c)

[merlinw.org]

Andie
61.77?
Wouw, köszi, megnézem!

Don\'t be afraid of the Dark... Be afraid of what it hides!

Andie
Az nekemis...

B@dsector
THX all, most jelenleg dolgozok, majd este kiprobálom.
Kandurex
Nem tudja valaki, hogy lehet bekapcsolni a játék alatt a fejlesztõi módot? (Developer)

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Ez részemrõl ma este ki is lesz próbálva😊
Andie, tedd fel a 61.77-est. Egyik barátomnak szintúgy GF3Ti-je van és feltette, azóta szépen fut, mivel elõtte csak nagy fehérséget látott. DirectX-bõl neki a "b" verzió van. Azt nem tudom melyik volt neki régebben, de az biztos, hogy 50.xx-60.xx közötti valamelyik. Én amúgy az 56.xx-el (mindig elfelejtem, talán 56.64 vagy ilyesmi) játszom, de nekem nem GF3-asom van, viszont tök jól megy ezzel is és semmi képi hiba vagy ehhez hasonló.
MerlinW
hmm.. nekem ment jól T3 52.xx-el...

[merlinw.org]

Andie
Na azért egy 72 centis Sony TV-n se rossz ám 😊

Kandurex
Vááázzz! Nem normális banda...faxommá én is akarok kertben prdzsektóron dúúmozni meg gyûrûkúrázni...!!!!!

Ez korszakalkotóan nagy ötlet volt! Mekkora élmény lehetett! Fantasztikus! A képeken keresztül teljesen el tudtam képzelni a dolgot. Kár, hogy a szél közbeszólt... Nem fújt a szél port a számítógépházba? Mert eléggé csak letettétek a földre, ráadásúl oldalt nyitva. Én azért erre vigyáztam volna...
Lacc
Lál hát ez nagyon nagy 😄DD Irigyellek hogy ki tudtátok próbálni projektoron! Nagy feeling lehetett!
Andie
Dx 9.1c???

Nvidia drivertöl igenis lehet bajom 😞 Lásd Thief 2.
Felraktam az 52.xx-es drivert, és onnantól nem volt hajlandó elindulni. Azt javasolták, tegyem vissza a 42.xx-eset. Kösz

gpm
Mar 4.7 alapu omega, ez dobott rajat 10 fps-t, bar vigyazni kell vele mert opengl beallitasokban visszaveszi a textura minoseget , aki felrakja az allitsa vissza.

Sony VAIO notebook pcg-K33, Xbox+Samsung 43\" 1080i HDTV SP-43T8HL

MerlinW

[merlinw.org]

Király!

Punkerwork
gondolom a szomszédok is örültek

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Hentes Bill
állatok vagytok

Boldog Karácsonyt!

Smuge
LOL😄DDDDD

MerlinW
az új forceware valamit dob a dolgon, bár nem jelentõs.
Mindenesetre érdemes feldobni, bajod nem lehet belõle. Valamint a Directx 9.1c-t is tanácsos.

[merlinw.org]

1 kis élménybeszámoló a tegnapi doom partyról...Végre kiprószáltuk a doomot projektoron, 5.1 hanggal. 800x600-ba ment a cucc, minden maxon (a textúra persze nem ultrába), a graffal azért nem fukarkodtam mert 640-be mindent offra rakva is csak kb 50% volt gyorsabb mint így amikor is 48fps-t nyomott timedemoban. Az AA-t nagy megkönnyebbülésemre (-30% fps) nem kellett bekapcsolni még a kis felbontás ellenére sem mert kibajol nézett ki a projektoron. Sehol 1 pixel sehol 1 recés él. Ez ugye abból adódik, hogy a képpontávolság yooval nagyobb a projektoron mint a monitoron emiatt simább (nem homályos) képet ad, ellentétben a TV-vel aminek szvsz a legalkalmasabb a képe játékra és filmnézésre, viszont az meg már qrva életlen és a szövegek nem olvashatók ami a doomban pl ki is jön mert el lehet olvasni a játékon belül a monitorokon, textúrákon a kis betûket is.
Namost a haver 11kor joggolt át és kiderült, hogy nem hozott állvány és bent sem lehet a falra vetíteni...😞 Na erre éjfélkor kitaláltuk a hülye fejünkkel, hogy építsünk vásznat Elõször bent raktunk rendet] majd elkezdtünk kicipekedni.

Összeraktuk a projektor állványt

Majdpedig 1 óra megfeszített munkával összetákoltuk a "vásznat" mindenféle kertben fellelhetõ alapanyagokból melyek közül talána hungarocelt mint fõ építõelemet emelném ki

Felállt a rencer. Ha ezt bili látná 1 kis winfos reklám a ház falán...

Aztán 1 kis butulás a Gyûrûk urával

Hamisítatlan kertmozi fíling 1enlõre hang nélkül.

És a lényeg: dooooooom..... A klíma tökéletes volt fincsi szél lengedezett a kertben még jobban emelve a para hatásfokát, az 5.1 hangról nem is beszélve!!! És még cigizni is lehetett közeben. Mindent 1bevetve az eddigi lagnagyobb game experiencem volt!!

Na eddig ez max érdekes volt de ami ezután történt az sokáig megmarad az emlékezetembe: a haver 1 olyan résznél járt amikor a bemész 1 szûk szobába amit 2 oszlop tagolt. Emberünket a gémben a belépést követõen 1 szörnyû pararoham😊 kapja el (amikor ordibálnak és vörös a kép) majdpedig megjeleni 1 imp(?). Gondolom aki jácott vele az tudja mirõl beszélek....na haver ezt pánikba esve vagy 6 soti shottal😊 leterítette megfordult (én ekkor léptem ki a házból - a valóságban😊) erre a pofájába ordít (2x2 méteres képen) a másik imp amit nem is látott addig és ebben a pillanatban hátulról a "vásznat" 1 széllöket szétdöntötte és darabokra hullott Namost felnõtt emberek létére mi akkorát ordítottunk, hogy még az imp is elkussolt😊 Aztán pihegtünk 10 másodpercet....

...és slusszpoénnak mikor már azt hitük vége még 1 darabka leszakadt. Na ekkor léptünk ki.

bocs ha hosszú voltam

MerlinW
le lehet kapni hozzá egy 198megás model pack-ot, ill az eredeti modellek is maradhatnak, nemtom melyik nem tetszett neki.

innen tudtok mazsolázni:
ftp://server1.thefourwinds.net
login: jfiles
nincs pass

[merlinw.org]

Malakai
MerlinW:

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Shep
amúgy nekem is elsõ a játékmenet hangulat és csak utánna a graf.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Hentes Bill
elsõ kérdésedre a válasz: nem. legalábbis nekem nem mûködik.

Boldog Karácsonyt!

Shep
isdn-el, márhogyne lenne lényeg a méret? nekem is kéne, haver talán le is szedi õ is nagy doomos, csak az a baj neki nem tetszett pár szörny textúrája, meg mondjuk a hellknight elég gagyisztikus lett benne.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

MerlinW
nem a méret a lényeg😊 hanem a retro fílíng😄 mellesleg ki kell próbálni. Teljsen kellemes játék közben.

Itt jegyzem meg félreértések elkerülése végett, hogy nálam a grafika spec abszolut a játékmenet után foglal helyet. Tõlem kijöhet most is egy Q2 grafikájú program, ha jó akkor szeretni fogom... Én csak röhögök a FarCry-D3 grafikai összehasonlításokon, ill párbajokon. Tetszik a játék? Igen? akkor élvezzük😄 Ki nem tojik rá hogy melyik a szebb😄

Nade ez szubjektív volt, nem is szóltam bele ezekbe a vitákba😊

ON

[merlinw.org]

Andie
Már meg akartam töletek kérdezni 2 dolgot :

- a Gef3Ti200 támogatja a dupla display-t? (tehát pl tv-n is és monitoron is lássam a képet). Eddig csak vagy ez, vagy az volt, nem találtam a dupla opciót.

- a legújabb nvidia driver (ha van) hoz lényeges javulást a game-ben?

#15532 : Ez is lehet a gáz.

Shep
na de neked már új catalyst van nem? 4.7el szerintem megfelelõ az eredménye.

Vagy a 4.7-es Omegát.

gpm
keves mert nekem kb uez a konfig csak a vidkaroi 9800XT(430/750) es 54fps

Sony VAIO notebook pcg-K33, Xbox+Samsung 43\" 1080i HDTV SP-43T8HL

Kandurex
Tedd fel a Catalyst 4,9 -t

El ne sírd magad, hogy csak ennyi 😊
Lehet, hogy gyenge a kareszod. Vagy a procid?

Shep
nem

B@dsector
Hi Boys,

Nekem a lenti konfigban a timedemo 1 > 55.8 FPS - 1024*768 HQ VSYNC OFF
A kártya 12 pipelines ill. a core 540 / memory 1100MHz-en ketyeg.

Nem kevés ez az 55.8 FPS egy kicsit?

WinXP with SP1
DirectX 9.0c
4.7 Catalyst
Shep
Azt mondod ahol fullra új mindenen a textúra és a szörnyek is 3d-sek? A képek alapján néhol egész jó, néhol viszont elég gyengének tûnik, na meg aztán 1 CD az egész.

Shep
Hát nem tudom nekem mikor fordul olyan nem is tudom megmagyarázni milyen érzést nyújt és kb 30 perc után a fejem kezd fájni tõle ezért írtam, persze meg lehet szokni, de azért egy 486-oson jobb lenne.

MerlinW
köszönjük, de sajnos ön az ötödik😊 Sebaj, hívjon minket máskor is!😄

[merlinw.org]

Shep
DOOM3 GYORSÍTÁS
seta image_useCache "1"
seta image_cacheMegs "xxx" Grafikus kártya memóriájának 1/4 -re állítani
seta image_cacheMinK "20480"

Bump map kikapcsolása:
GL_LINEAR_MIPMAP_LINEAR -ról GL_LINEAR -ra állítani

Ja mindet a cfg fileban. Tudom pár dolog már volt belõle, de ezt így egyben találtam ezért írom egyben.

Hogy mûködik e nem tudom most olvastam

MerlinW
Andie
Hiányoljátok a láthatalan monsztákat? Könyörgöm, olyan sötét van, hogy mind láthatatlan! 😊

Egyébként ezek az átvezetö múvik is eléggé idegesitõek. Rendszerint úgy adja vissza a vezérlést, hogy a szörny 1 lépésre van tölem. Soxor még löni vagy hátralépni sem volt idöm, már ugrott is a pofámba.

Doom95 szerintem a hagyományos doom lesz, mert a spécizett változat (3d ojjektumok, nagyobb felbontás stb) pont 1 cd-s. Nemgondolnám, hogy a doom3 3 cdjéböl egyet ennek az easter eggnek szántak 😊

gazgoblin
VÓT MÁ-E VAGY?

I dunno if it's just me, but I noticed this trick beefed up my DOOM3 performance by a lot.

Anyhoo:

In your DOOM 3 directory, find "DoomConfig.cfg" (x:\Program Files\Doom 3\base). Open DoomConfig.cfg in Notepad.

Find the line:

seta image_cacheMegs "32"

I changed 32 to 96.

I got a nice boost in performance. I dunno if the tweak worked or not (maybe my machine did something wierd, have no clue), so I'm just seeing if this works for others as well, or if a different setting works better than others.

Learn, adapt, overcome! Szavazz a Pénztárcáddal!

MerlinW
OFF

Jah, és a zenék is fel lettek javítva😊

ON

[merlinw.org]

MerlinW
Gondolom a doom95-öt hozza ami a win-es verzioja. Final Doom néven jelent meg.
"amúgy minek neked a régi ezeken a mai gyors gépeken 10 perc játék után kiészülnél olyan az egész." Ez azért kicsit erõs kijelentés...😄 Én még a mai napig szívesen játszom a régi doom-okkal. No de mind1.
OFF
Mellesleg van egy jDoom nevü project, ami szvsz iszonyat jó lett. Q1 vagy Q2 motorra írva, tele effektekkel, új modellekkel, teljesen 3D-ben. Alápakolod a régi wad-okat és élvezed a '94-es doom-ot ~98-as látvénnyal. Én imádom😄
ON

[merlinw.org]

EOX
nekem sajna nem jön be sehogy😞

Retteketet

Tudom hogy van audió fájl is csak ott se hallottam.Azért akkora láma nem vagyok 😊