DOOM 3 and Resurrection of Evil
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Version: 61.77
Release Date: July 27, 2004
U.S. English
File Size: 12.0 MB
Persze van minden nyelven...
[merlinw.org]
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Don\'t be afraid of the Dark... Be afraid of what it hides!

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Nvidia drivertöl igenis lehet bajom 😞 Lásd Thief 2.
Felraktam az 52.xx-es drivert, és onnantól nem volt hajlandó elindulni. Azt javasolták, tegyem vissza a 42.xx-eset. Kösz
Sony VAIO notebook pcg-K33, Xbox+Samsung 43\" 1080i HDTV SP-43T8HL
Mindenesetre érdemes feldobni, bajod nem lehet belõle. Valamint a Directx 9.1c-t is tanácsos.
[merlinw.org]
Namost a haver 11kor joggolt át és kiderült, hogy nem hozott állvány és bent sem lehet a falra vetíteni...😞 Na erre éjfélkor kitaláltuk a hülye fejünkkel, hogy építsünk vásznat
Elõször bent raktunk rendet]
majd elkezdtünk kicipekedni.
Összeraktuk a projektor állványt
Majdpedig 1 óra
megfeszített munkával összetákoltuk a "vásznat" mindenféle kertben fellelhetõ alapanyagokból melyek közül talána hungarocelt mint fõ építõelemet emelném ki
Felállt a rencer. Ha ezt bili látná
1 kis winfos reklám a ház falán...
Aztán 1 kis butulás a Gyûrûk urával
Hamisítatlan kertmozi fíling 1enlõre hang nélkül.
És a lényeg: dooooooom..... A klíma tökéletes volt fincsi szél lengedezett a kertben még jobban emelve a para hatásfokát, az 5.1 hangról nem is beszélve!!! És még cigizni is lehetett közeben. Mindent 1bevetve az eddigi lagnagyobb game experiencem volt!!
Na eddig ez max érdekes volt de ami ezután történt az sokáig megmarad az emlékezetembe: a haver 1 olyan résznél járt amikor a bemész 1 szûk szobába amit 2 oszlop tagolt. Emberünket a gémben a belépést követõen 1 szörnyû pararoham😊 kapja el (amikor ordibálnak és vörös a kép) majdpedig megjeleni 1 imp(?). Gondolom aki jácott vele az tudja mirõl beszélek....na haver ezt pánikba esve vagy 6 soti shottal😊 leterítette megfordult (én ekkor léptem ki a házból - a valóságban😊) erre a pofájába ordít (2x2 méteres képen) a másik imp amit nem is látott addig és ebben a pillanatban hátulról a "vásznat" 1 széllöket szétdöntötte és darabokra hullott
Namost felnõtt emberek létére mi akkorát ordítottunk, hogy még az imp is elkussolt😊 Aztán pihegtünk 10 másodpercet....
...és slusszpoénnak mikor már azt hitük vége
még 1 darabka leszakadt. Na ekkor léptünk ki.
bocs ha hosszú voltam
innen tudtok mazsolázni:
ftp://server1.thefourwinds.net
login: jfiles
nincs pass
[merlinw.org]
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Itt jegyzem meg félreértések elkerülése végett, hogy nálam a grafika spec abszolut a játékmenet után foglal helyet. Tõlem kijöhet most is egy Q2 grafikájú program, ha jó akkor szeretni fogom... Én csak röhögök a FarCry-D3 grafikai összehasonlításokon, ill párbajokon. Tetszik a játék? Igen? akkor élvezzük😄 Ki nem tojik rá hogy melyik a szebb😄
Nade ez szubjektív volt, nem is szóltam bele ezekbe a vitákba😊
ON
[merlinw.org]
- a Gef3Ti200 támogatja a dupla display-t? (tehát pl tv-n is és monitoron is lássam a képet). Eddig csak vagy ez, vagy az volt, nem találtam a dupla opciót.
- a legújabb nvidia driver (ha van) hoz lényeges javulást a game-ben?
Sony VAIO notebook pcg-K33, Xbox+Samsung 43\" 1080i HDTV SP-43T8HL
Lehet, hogy gyenge a kareszod. Vagy a procid?
Nekem a lenti konfigban a timedemo 1 > 55.8 FPS - 1024*768 HQ VSYNC OFF
A kártya 12 pipelines ill. a core 540 / memory 1100MHz-en ketyeg.
Nem kevés ez az 55.8 FPS egy kicsit?
WinXP with SP1
DirectX 9.0c
4.7 Catalyst
seta image_useCache "1"
seta image_cacheMegs "xxx" Grafikus kártya memóriájának 1/4 -re állítani
seta image_cacheMinK "20480"
Bump map kikapcsolása:
GL_LINEAR_MIPMAP_LINEAR -ról GL_LINEAR -ra állítani
Ja mindet a cfg fileban. Tudom pár dolog már volt belõle, de ezt így egyben találtam ezért írom egyben.
Hogy mûködik e nem tudom most olvastam
[merlinw.org]
Egyébként ezek az átvezetö múvik is eléggé idegesitõek. Rendszerint úgy adja vissza a vezérlést, hogy a szörny 1 lépésre van tölem. Soxor még löni vagy hátralépni sem volt idöm, már ugrott is a pofámba.
Doom95 szerintem a hagyományos doom lesz, mert a spécizett változat (3d ojjektumok, nagyobb felbontás stb) pont 1 cd-s. Nemgondolnám, hogy a doom3 3 cdjéböl egyet ennek az easter eggnek szántak 😊
I dunno if it's just me, but I noticed this trick beefed up my DOOM3 performance by a lot.
Anyhoo:
In your DOOM 3 directory, find "DoomConfig.cfg" (x:\Program Files\Doom 3\base). Open DoomConfig.cfg in Notepad.
Find the line:
seta image_cacheMegs "32"
I changed 32 to 96.
I got a nice boost in performance. I dunno if the tweak worked or not (maybe my machine did something wierd, have no clue), so I'm just seeing if this works for others as well, or if a different setting works better than others.
Learn, adapt, overcome! Szavazz a Pénztárcáddal!
"amúgy minek neked a régi ezeken a mai gyors gépeken 10 perc játék után kiészülnél olyan az egész." Ez azért kicsit erõs kijelentés...😄 Én még a mai napig szívesen játszom a régi doom-okkal. No de mind1.
OFF
Mellesleg van egy jDoom nevü project, ami szvsz iszonyat jó lett. Q1 vagy Q2 motorra írva, tele effektekkel, új modellekkel, teljesen 3D-ben. Alápakolod a régi wad-okat és élvezed a '94-es doom-ot ~98-as látvénnyal. Én imádom😄
ON
[merlinw.org]

állatok vagytok