DOOM 3 and Resurrection of Evil

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

valaki végigvitte már ?? kéne 1 kis segitség.. Ott tartok hogy megvan mind a 4 teleportszoba.. de onna merre tovább ? összevissza csak teleportálgatok, de nem tom mit kell csinálni😞 Valakinek 5lete ?
CSOCSO
nemtom mennyi koze van a kvek es a dum 3 motorjanak egymashoz.. de ugy vettem szre hogy a doom 3 is olyan hogy csak siman forgolodsz.. 40-50 fps el csapja a geped a jatekot e smegis akadozva latod a cuccost!!!!
nem nagyon akadozik. hanem kicsi miniaturoket.. pont ugyanugy ahogy a kveknel😞((( ott is akadozik alapbol a jatek. hiaba fut 100 fps-t... (csak ha nezelodsz.. ha nem nezelodsz es futsz akkor semmi baj)
grebber
Ez a Doom 3 örület hamar lefutott amikor 4 napja kiadták nagy nyüsgés most meg alig-alig van valami.
De a beszámolok alapján nem is kétséges hogy miért.

Next PC upgrade: 2022

Davidus

V9ykn8_TZL0

CSOCSO
MerlinW
az alsó képeket külön ajánlom figyelmetekbe...😊 quake 1...😄

[merlinw.org]

hykao
ja, aztán meg a Jupiternél 😄DD
MerlinW
ha már doom retróztam, itt van quake retró is.. érdemes rápillantani. Ez is free, természetesen...

képek

[merlinw.org]

"nem tudjátok a monolith kódját????? valaki!?"

Az a nagy fekete hasab, amit a Holdon talaltak? 😊)

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

lwb
minden modnál uez van. a régi quicksave-ed berakja a pálya elejére. én a nitro gore-t nyomom, az egész pofás.

hykao
ezt az összes mód megtette eddig amiket próbáltam (mármint elcseszi a gyorsmentést)
CSOCSO
en is rohadtul unom hogy rohadt soxor a sotetsegbe lovok..😞
tangabuvar55
köszi!!

\"I\'m the one without a soul, i\'m the one with this big fucking hole!\"

CSOCSO
LOL
EOX
826

Retteketet

rezsofiz
rakd be a letoltott fajlt a doom3/base mappaba,meg haverod is,aztan inditson valamelyikotok egy szervert,DEATMACH modban,aztan haverod csatlakozzon es kesz

sazl : c

tangabuvar55
tudjátok, annak a kisvonatnak...amikor át kell állítani

rezsofiz
Nah ezt a lampa+pisztoly dolgot letolteni felesleges,bar ki hogy gondolja,csak a kispityura raktak ra lampat,raadasul nekem ez a fajl valamit bezavart ,mert akarmelyik mentesemet akartam betolteni,visszarakott a palya elejere 😊delete😊

Hi!
Nekem is a Co-Operative Mod-hoz kéne segítség. Szívesen kipróbálnánk a haverommal, de nem tudjuk, hogy hogyan kéne elindítani.

ASUS A8N-E, AMD Athlon 64 3200+, Gigabyte Nvidia 6600GT, Seagate 200GB Sata, ASUS DRW-1608P2

tangabuvar55
nem tudjátok a monolith kódját????? valaki!?

EOX
konzolba:developer 1

Retteketet

MerlinW
ez a Multi First Look video nem rossz... kellemes dinamikája van a dolognak, Q3 ra emlékeztet...

[merlinw.org]

rezsofiz
Jah,en meek mostan aztan kiprobalom

tangabuvar55
hali! nem tudjátok a monolith kódját?????

MerlinW
nem próbáltam ki, lehet mindenre ráteszi...

[merlinw.org]

rezsofiz
nah kiraly bar sokat erek vele,keveset lovok kispisztollyal,szoval ugyanugy valtogathatok...

rezsofiz

Fõhös gondolatai: De unom már ezt a játékot! Nem lépnél ki öreg! Már rég lejárt a munkaidõm! Játszadozzál valaki mással! Én csak egy biztonsági õr vagyok, ha velem akarsz szórakozni akkor fizess is meg! Tököm tele van már ezzel az IMP fesztivállal, meg Zombi tánccal... Valami újat is kitalálhattak volna szórakoztatás céljából. Biztos a fõnök ki akar rúgatni, de én már csak maradok. Asszony is mondta, hogy ha nem keresek valami jól fizetõ állást kitesz. Szóval maradok. De te azért kiléphetnél! Addig legalább benyomok egy robo-colát... Még egy rohadt tükör sincs, megnézném mennyi poligonból állok. Picsába, hogy ilyen rohadt jól optimalizálták a kódot, legalább néha kifagynék. Na mentsél le öreg, vagy nem unsz még? Tudod bármennyire is szeretnéd, nem fogok megszólalni! Talán majd a következõ részben. Na persze csak ha megfizetik...

rezsofiz
sok😊

mukika
jeeeeeee 😊))))))))))))))))

MerlinW
Pisztoly lámpa mód: tölsd le innen😄

[merlinw.org]

gergou
hat... kezd lekonyulni a kajan vigyor az arcomrol, az elso 2 oraban aszittem , hogy egy uberkiraly fpssel van dolgunk, de most a vege fele kozeletten be kell latnom, ez agyatlan hent, tartalmilag a quake 2 nel nem sokkal tobb... 😞 Kar, most mar asitozok a zombi monszta/demonok elott a para helyett, igy a vege fele jarva...

`Take a look to the sky just before you die`

beeboci
Az is FREE!

MSI K8N NEO Platinum,AMD Athlon64 2800+,1Gb DDR400,120 Gb Maxtor HDD,Inno3D FX5700 Ultra 128Mb DDR

MerlinW
kell hozzá gamespot reg.

[merlinw.org]

Ez hamar kijött!
beeboci
Épp ezért találták ki a fejlesztõk az elemlámpát a game -ba.

MSI K8N NEO Platinum,AMD Athlon64 2800+,1Gb DDR400,120 Gb Maxtor HDD,Inno3D FX5700 Ultra 128Mb DDR

Nos, ez igen érdekes. Kicsit így olyan a játék, mint az orosz rulett, vagy bejön vagy nem😊 Már ami a találatot illeti...
MerlinW
Tessék, erre vágytatok😄

doom 3 pistol flashlight mod

[merlinw.org]

LOÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁL 😄DDDDDDDDDDDDD

Arany János 2145-ben ha élt volna, bizonyára így képzelte volna el ezt a közismert párbeszédét. Persze kizárólag a marsi bázison 😊

-Hé paraszt! Melyik út vezet itten Budára?
-Hát az ott, arra:

Haver kuldte a kepet 😊 Azt mondja, azert nem tetszik a DOOM3, mert a jatek nagy reszeben csak ennyi a latas. Egyet kell vele ertsek. Encsak a 4. palyaig vittem, el de ez ido alatt 5x jatszottak el azt, hogy belepek egy teremben, veletlen a generator leall es sotetseg lesz. Majd jonnek a morgasok es hirtelen elemugrik egy zombi. Mar a 3. ilyen helyzet utan untam. 😞

Motorbol meg nem sokat lattam, mert mindig sotet volt. A Gamma sem sokat segit 😊

magamnak 😊
Bocsánat, akkor így: GAMESPOT DOOM3 REVIEW
[NST]Cifu
Sikeresen belinkeltél képnek egy .html-t. 😊))

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Punkerwork
talán ha kép fájlt szúrnál be.....

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

hát ez tényleg érdekes...

Én még csak az Alpha Labs-ban sétállok, de a fórumhozzászólások alapján (és nem csak az sg-n) elég reális értékelésnek gondolom. Egyenlõre nálam is így áll, de ez változhat még bõven (reménykedem) hisz a játék 3/4-e még hátravan. Mindenesetre érdekességképpen beszúrtam ide, hátha másokat is érdekel:

[HUN]FaTaL
9.0c ...

http://goo.gl/gd6Zi5

Nem kellett nagy szél ahhoz, hogy az atombiztos tákolmányunk összedõljön... 1énként addig csak lengedezett

hykao
LOL, valakinek sikerült már videót készítenie az avidemo konzolparanccsal???
Nekem csinált egy kattogó .wav fájlt, meg töménytelen .tga-t, az egész 386 mega lett LOL.