23325
-
#17917 JOBB MOST -
#17916 amikor látod, akkor már nem :D... -
#17915 szvsz ebben a gémben nem valami jó a fizika(mondjuk nem is az a lényeg benne)
Földön megütöttem egy poroltót ami elkezdett pattogni mint egy gumilabda
és még sok ilyen van -
#17914 soha nem lesz tökéletes fizikai motor egy játékban, ha megfeszülnek akkor se...és most sincs olyan játék amiből ne lehetne ilyen vicces képeket kiszedni ami megmutatja "milyen szar a fizikája"...
...és a HL2-ben is lesz, az biztos... -
#17913 jah sztem felelmetesebbek igy lassan,igaz igy se nagyon lehet rajtuk beszarni :/ -
#17912 a zombik minden eddigi (és klasszikus) filmben lassúak voltak...úgy látszik most újítottak ebben a filmben... -
#17911 És most jobb?
Javult az állapota?
Orvos látott már? -
#17910 azért bug kisbarátom, mert ez nem általánosan jellemző a játék fizikájára, hanem néha hiba csúszik a folyamatba...nekem egyszer sem volt ilyenem, és még sokaknak nem, és minden mozgatható láda "rendesen" leesett pl valaminek a széléről, ha túltoltam, meg ilyesmik...
...a kockás cucchoz (ami nem tudom honnan van, de tényleg hülyeség) hasonlóan ládákból felrakott cucc a játékban összedöl(ne)...akkor mégsem lehet szar... -
#17909 2 NAP SE KELLETT !!!!VÉGIGVITTEM A DOOM 3-AT !!! OOLLLÉHHHHH -
#17908 nemtom, nekem összemosódott az egész -
#17907 Urak a betaban lévő pálya bene van a fullban? Hanyadik pálya? -
#17906 mert ez még az előző széria zombicsomag -
#17905 tedd csak fel nyugodtan. csak a végigjáccást rontja el, de pár pályát a teszt kedvéért végignyomhatsz vele. ráadásul bármikor deaktiválhatod (csak a quicksave vész el, illetve visszarak a pálya elejére). -
#17904 mondjuk ja ... 1ik kedvenc időtöltésem a zombik körbetáncolása és a boxmeccs :DDDD -
PrOceSs #17903 Most láttam a Holtak hajnalát.. Abban a zombik tök gyorsan mozogtak! A D3ban miért ilyen lassúak? Sokkal félelmetesebbek lennének, így inkább csak viccesek!:) -
#17902 Ha nem lenne bugos a gore mod akkor én is felraknám, hogy lássam a szörnyeket elesni. -
#17901 nekem majdnem 1 hétig tartott, mire végigvittem. mondjuk nem is jáccok napi 6-8 órát ... -
#17900 ez lol. mégcsak hasonlóval sem találkoztam, pedig kéccer nyomtam végig. :) -
#17899 muha
hát azér ez nc -
#17898 "Neszebazzegfizika." :D -
#17897 De... itt az alap gondolkodas a kovetkezo.
4 evig vartunk a csodara es most hogy megjelent sokanak egy napig tart... ez eppen igy volt a Syberia 2 jatekkal. Sokat vartuk (marmint egyesek) es egy nap allat megvolt...
Ezert idegesek sokan mert sokkal tobbet vartak.... -
-
#17895 Ez engem is érdekel. -
#17894 azt nyomd már be -
#17893 thx -
#17892 nekem van olyan screenem hogy a katona amikor meghalt úgymaradt:D Ott ált küzdelmi pozícióban:D -
#17891 ezt nem vágom én se -
#17890 nincs -
#17889 Mióta számít bugnak egy szar fizikai motor? -
#17888 Nem mondtam, hogy levon az értékéből, csak mindenki el van ájulva olyanon, amin inkább szörnyülködni kéne. -
#17887 Ez egy külön pálya, nemtom már milyen paranccsal lehet előhozni,. -
#17886 mértt lenne bug?
egyszerűen ilyen lett a fizika azt kész
-
#17885 de az ülve maradt hulla, az az... -
#17884 így van! -
#17883 de ez nem bug...
-
#17882 igen...de az, hogy azok a kockák nem dőlnek össze, meg hogy a hullád ülve maradt a játék értékéből semmit sem von le...alapjában véve igen is jó a modellezés, bug meg minden játékban van... -
#17881 sztem aki látta az alfát az tudja hogy ott elég faszán megvolt csinálva -
davos80 #17880 Az első képen, hogyan rektad össze a kis kockákat? Vagy eleve ott volt? -
#17879 Van különbség a végében hogy elküldöm-e a segélykérő üzenetet? (Csak egyszavas választ kérek plz hogy van-e v nincs) -
Árnyvadász #17878 Megfelel nekem is, de van jó oldala is.
Más: Nem tudom azt észrevettétek e, de multiban van önárnyékunk, ami szépen vetődik bárhova! Single-ben miért nincs?