23325
-
MagyaR #17998 Van benne doom3as dolog is. ;) -
MagyaR #17996 Pedig alig egy hete, hogy megjelent:D -
MagyaR #17995 AAAA van hozzá magyarítás? De király! -
#17994 nincs más lehetőséged -
:) #17993 meg a kistetvesei:) -
:) #17992 de addigra k9nyir a tetű:(((((((( -
#17991 Használd a Soul Cube -t 3X- r. -
:) #17990 ahol vannak a kövek az ásatásoknál a végén akinek a térdéig se érek -
#17989 Van egy pár rohadék nagy ördög, még is melyikre gondolsz? -
:) #17988 HELP azt a rohadék nagy ördögöt hogy lehet kinyirni ?:((( -
#17987 ott a pont. -
ent #17986 Mondjatok egy oldalt, ahonnét nyomhatom lefelé! -
#17985 Srácok én úgy vagyok ezzel és még a többi játékkal is, hogy engem nem nagyon érdekel, hogy most milyen a fizika meg rongybaba-effekt, meg hasonlók a játékban. Ez mind csak luxus.
A lényeg, hogy élvezd a játékot. Kinek ez a stílusa, kinek meg az.
Szóval én filmkritikusnak sem lennék nagyon jó. Ha tetszik egy játék, akkor végigjátszom, vagy a jó filmet végignézem. Ha nem tetszik, akkor nem fogom kielemezgetni, mint a kritikusok, hanem egyszerűen NEM játszom vele.
A Doom3 például tetszik, mert játszom vele -
#17984 Sunyogjál csillagbogár, olvass már vissza pár ezer oldalt, hogy tisztába legyél a mindenkori véleményemről. -
#17983 Mondjuk igne nehéz túlszárnyalni manapság az elvárásokat, mivel már egy nagy rakás fasza játék volt, amik univerzális újításokat tartalmaztak. Engem pl. anno a Mafia nevű játék hatott meg nagyon, azzal nagyonsokat toltam. De például a Doom 3 semmi különös. Nem érzem azt a varázst, amit régebben pár új játéknál éreztem. Még amikor számítógépem se volt, csak haveromnál toltam a doom-ot (még a 95öset ), az teljesen megfogott. No, persze akkor még a pc is új volt nekem... Na mindegy, a lényeg, hogy a Doom 3 egy remek motorral megáldott darabolós játék lett - némi extrával. Várom a Doom 3 motorral készülő akciójátékokat! -
#17982 nem mind1 mit írnak az újságok? az a lényeg, hogy neked tetszen a game -
#17981 Hát nem tudom, engem az ilyen apróságok azé tudnak bosszantani, főleg egy shooter játékban. Me a feladat nem egy Thief3. Itt az elsődleges feladat akkor is csak a lövés maradt, nem? Ha beszélsz v.kivel, az aszongya, hogy leül egyet DOOM-ozni me pl. töke tele az egész napjával, írtani akarja a zombikat. Akkor má lehessen belelőni abba a sz*ros ital autómatába... Szal ez szubjektív, de engem zavarnak ezek a "dolgok". Meg nincs kihajlás, ... nem mintha annyira kellene, de ahogy mondtad 2004! -
#17980 A GameStar Augusztusi száma megjelent már? Kíváncsi vagyok abban mi lesz a gammáról... -
#17979 Egy kis fény kéne még. -
#17978 Más játék nálam többet aratot!!!! -
#17977 ez a lényeg ...én is annyit vártam tőle amennyi lett... -
#17976 Miért kell a kákán is csomót keresni? A DOOM 3 egy nagyon fasza játék, ennyi.Jó, mondjuk a fizikán javíthattak volna egy kicsit (vagyis inkább tehettek volna bele. :D) Az pedig, hogy belelősz egy italautomatába és nem történik semmi, egyenesen röhejes 2004-ben, de az ilyen apróságoktól eltekintve szerintem nagyon jól sikerült, gyönyörű, a hangok tíz pontosak, a hangulata meg verhetetlen. Hát mi kell még? -
#17975 Mér, nem üt? -
Nagydög #17974 "Doom 3 már egy csomó warez oldalon van.HA HA"
Nem mondod!? Es mit tudsz a Day of the tentacles-rol? ;) -
#17973 Doom 3 már egy csomó warez oldalon van.HA HA -
Nagydög #17972 ""szuper relatívumokban "
Hüm? Nem szuperlatívuszokban?"
Nem. Egyszeruen csak azt akarta irni, hogy rohadtul viszonylagos a jatek. :) -
#17971 OFF
D3 vagy HL2? Egyik sem! MGS3! :) Tuti lesz PC-n is de mikor?:( -
#17970 :DDDDD -
#17969 Persze, ha hókon nyomnak a dobozával -
#17968 jaaaa voltak olyanok akik már telepités alatt tudtak mindent ... ja bocs :DDDDDD -
#17967 De ez már off, szal...inkább a D3 legyen a téma. -
#17966 ...és akik reálisan látták azt mondják: HL2 a trónon lesz! -
#17965 Nem mindenki hitt, voltak akik reálisan látták a helyzetet... -
#17964 én már nem hiszek a csodákban ... ezt hittük a D3rol is -
#17963 Szerintem a HL2 erosen utni fog. -
Árnyvadász #17962 Én úgy tudom szeptember közepére már a boltokban lesz. -
#17961 Nezz meg egy igazi shotgunra alulra szerelt lampa fenyet bazz azzal se vilagitanak be egy stadiont -
#17960 A Nightmare mindig is irreális volt a doom-ban, inkább csak egyes - erre megfelelő - pályák időre végigjátszásával szórakoztak a fanok. -
Christian #17959 ok kösz -
#17958 thx