DOOM 3 and Resurrection of Evil
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
SG átírta a szülinapom, nem Februáiri hanem Szeptemberi vagyok.
mert nem tudom azt a kurva kibaszott kódot a szar kibaszott páján ahol vonattal érkezek meg..!!Valaki legyenszives árulja el..hogy hol van a kód...???
Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400

"vessetek a mókusok közé" :)
"
<2004. augusztus 07. @ 12:35 - sHadeS>2004. augusztus 07. @ 12:35 - sHadeS>
Újabb mod került elõ kedvenc FPS-ünkhöz. Ez a példány annyiban módosítja a játékot, hogy nem kell váltogatni a zseblámpa meg a fegyverek között, ugyanis ráteszi a lámpát a fegyverre! Nincs több idegeskedés, vad
a LINK"
HAHAHAAAAAA KIRALY
forras:gémsztar
sazl : c
Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400
Csak a .pk4-eket kell!
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
Ha esetleg valamelyik mód .pk4 fájlja ugyanolyan nevû lenne, mint amilyen már található a /base mappában, akkor át kell nevezni, úgy, hogy a pak utáni szám nagyobb legyen (pl. pak004.pk4 már van, át kell nevezni mondjuk pak111.pk4-ra)
Nekem így van fenn a GORE, az elemlámpa, és a magyarítás egyszerre.
Tehát így egyszerre több mód is használható, és nem kell betölteni õket a MODS alól, hanem a játék indításakor autómatikusan aktiválódnak, és nem kúrja el a gyorsmentést sem.
Megnyomtam a létrát elkezd szenvedni a szerkezet az emeléssel egyfolytába visszazuhan a létra jött egy pók körbe körbe rohangáltam elõle a társai nem jöttek a létra egy idõ után felemelkedett felmásztam lelõttem a pókot és abban a pillanatban jött a póközön..😊
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
"vessetek a mókusok közé" :)
Viszont a grafika felemás érzelmeket váltott ki belõlem, mert vannak kiemelkedõ dolgok, de emellett viszont sajnos van pár idegesítõ eleme is.
hat nezzetek mar ra doom1 meg 2re,ugyanez a henteles volt,ok,hogy most minden fel lett ujitva a 3. részre,de az attol meg csak egy FOLYTATAS. szoval nem tudom hogy aki jaccott 1. meg 2. resszel az mit izel itt hogy csalodott a jatekban meg a tobbi hujeseg....
지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu
Majdnem összefostam magam mikor elszabadult a pokol. 😄MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Most akkor mér nem nyilt fel elõször,ha meg rossz,akkor mér nyilt fel utánna?
Vagy ez is a démoni erõk játéka?

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Ha jól gondolom, akkor van erre a problémára megoldásom, ha valakit érdekel, és még nem volt róla szó!
Amúgy kb. úgy mûködik a dolog, hogy 512megás videókártyával nem lenne textúratöltés miatti swap, minél kisebb a rendelkezésre álló textúra-memória, annál többet kell swap-elgetni a textúrák miatt.
Namost ez egy 128, vagy 256 megás kártyával, ha van mellette mondjuk 1 giga rendszer ram, és ebbõl elkülönítünk 256-ot AGP-re (azaz a rendszer ha elfogy a videókártya memóriája, hozzányúl a renszermemóriához max. 256 megáig), akkor még játszahtó marad a játék, minimális textúra miatti swapelgetés mellett.
Nyílván minél kevesebb a videókártya memória, iletve a rendszermemória, annál több textúratöltögetés várható, tehát mondjuk egy 128 megás videókártya mellett "csak" 512 rendszermemória van, és ebbõl még elkülönítünk 256 megát AGP-re, akkor nemcsak a kevés textúramemória miatt fog swap-elgetni, hanem ráadásul még a kevés rendszermemória miatt is.
Egy 256 megás videókártyával + 1 giga gyorsabb rendszerrammal (amibõl 256 megát AGP-re engedélyezünk) szinte alig lehet különbség (textúra miatti swapelés terén) mint egy 512 megás videókártyával.
Az teccik a játékban, hogy annyira élõ, hogy még a csávót is fel lehet emelni a géppel 😄