23325
-
#18214 Falon atmenni csalas?
Az meg minek? Jatszani ki fog akkor? Ejnye-bejnye!
Hihetetlen emberek vannak... -
#18213 ne csalj.... -
deicide #18212 azt nem tudod hogy lehet falon átmenni annnak a csalását...? -
deicide #18211 visszább olvastam hogy valaki itt elakadt...! -
#18210 Ha ezt is tudtad, akkor bocsi, ez esetben nem tudok mit mondani. Szinte mindenhol a kozelben van egy halott, PDA-val, ahol ki kell nyitni valamit... -
#18209 De o azt mondta, hogy az usereknek nemcsak mailjuk, hanem hangfile-jaik is vannak, es abban is szoktak mondani a kodot!
Ilyenkor szepen vegighallgatod, es megtudod a kodot. Ha gyenge vagy angolbol, akkor is ki fogod hallani a harom szamjegyet egymas utan! -
neckman #18208 #18194 plz help -
deicide #18207 Nem mondod....?!Ezzel már az elején tisztában voltam!De az én kérdésem nem erre irányult...!!Hanem....
Elakadtam:((!Szenvedek a Delta Laborban...:((
Nem tudok bemenni azon az ajtón ahol a plazma akármi van:( kód kellene hozzá!!Amit irt a PDA azt nem akarja elfogadni:(( Help...Help...Help.. -
#18206 valakinek sikerült a multit megcsinálni ??? akinek megy az magyarázza el hogyan hol mit kell csinálni + merre :)
köcce -
#18205 igen PDA, minden személynek, van általába user datája, ott play, és halgasd -
#18204 9800SE modolva 9800pro-ra.
Az OMEGA driverek felrakása előtt mindenképp teljesen le kell szedni a korábbi ATI drivert!!! Különösen a Control Panelt!!! Erre - a control panel eltávolítására - külön fel is hívják a figyelmet az OMEGA driver installjának szövegeiben!!!
Lehet, hogy ez volt nálad a probléma!!!
Tehát: teljes ATI uninstall (driver+cp), gép újraindít, OMEGA felrak, gép újraindít, élvezi a +10%-ot. :) -
#18203 Nem tudom.
Az én beállításaim:
Control Panelen minden fullra, kivéve a "Várj a függőleges képszinkronizációra" (ez alapértelmezett: kikapcsolva álláson), és a Vonalsimítás, illetve az Anizotróp szűrés "Alkalmazás szerint"-re bepipálva.
(mert mindhárom dolgot a játékban aktiválom)
Tehát a játékban meg:
4x Vonalsimítás (Élsimítás)
vsync: IGEN (Függőleges képszinkron)
Grafikai részletesség: HIGH-on (így az anizotrópikus szűrés 8x-os) -
HellBurner #18202 Csak pakoltad egymásra a drivereket vagy uninstall>restart>driver
Milyen kártyád van? -
deicide #18201 mijen hangfájlok...?!A PAD-ra gondolsz...?Ha nem az a neve akkor..nem...PDA...?...Csak felcseréltem...! -
#18200 szegények én már végignyomtam ti csak szenvedjetek -
#18199 vász? :) -
#18198 Ja, az a 4.7-es alapú!
Nos az én esetemben ez úgy volt, hogy eleve ez volt fent.
Kijött ugye először a 4.8-as béta (ami többeknél kb. 20%-os gyorsulást ért el OpenGl-nél), majd a 4.9 béta (ami ugye csak X800-as kártyáknál gyorsabb a 4.8-nál).
Először felraktam a 4.8-ast, majd a 4.9-est.
Mindkettő kb. ugyanúgy teljesített...kb. 10%-kal gyengébben, mint a 4.7-es alapú OMEGA.
Erre visszaraktam az OMEGÁT (már csak azért is, hogy lássam nem-e csak valami furmányosság volt...), és ismét a jól megszokott 10%-os teljesítménynövekedés lett az eredmény.
Minden újrainstallálásnál kínosan ügyeltem, hogy pontosan ugyanazok a beállítások legyenek a Control Panelen. -
#18197 hangfájlok? -
deicide #18196 Elakadtam:((!Szenvedek a Delta Laborban...:((
Nem tudok bemenni azon az ajtón ahol a plazma akármi van:( kód kellene hozzá!!Amit irt a PAD azt nem akarja elfogadni:(( Help...Help...Help.. -
Caponee #18195 Köszi. -
neckman #18194 hogy lehet állítani az fps ? -
#18193 Most értem a pokolba. Hát nem egy egyszerű környék az biztos... Lőszer is alig, ráadásul tele van repülő fejekkel váh! -
HellBurner #18192 Ha mindenkinek jobban megy, nekem miért nem?
Mit rontok el? -
#18191 nekem bejött az új omega driver ;) -
HellBurner #18190 OmegaDrive 2558 -
HellBurner #18189 Várjál! Nézem! -
#18188 Nálad!
Másnál meg gyorsabb. Pl. nálam is!!! 10%-kal!
És a textúra minőséget persze installálás után maxra toltam, és úgy csináltam a tesztet.
Melyik OMEGA driverrel próbálkoztál? -
HellBurner #18187 Az omegadrive nem gyorsabb mint a catalyst 4.9b, csak az omegadrive-nál az opengl textura minőség nincs a legmagassabra állítva.
TimeDemo1: (2. futás 2.6Barton,9600Xt FireBlade,overdrive on,512RAM,800x600,medium)
omegadrive: 41.7 Fps
Catalyst 4.9b : 43.0 Fps
-
#18186 Alt Gr + 0
com_show fps 1 -
Caponee #18185 Biztos szakálas kérdés, de olyan sokat irtok, hogy nem tudok vissza olvasni ennyit.
Hogyan tudom lehozni a konzolt, és mit kell beírnom, hogy kirakja az FPS-t.
Magyar billentyűzetem van..
THX
-
Light #18184 Hát, a gömbre nem gondoltam..:)
Köszi a segítséget..!
Amúgy nem tudom, hogy minek kellett annyira sz*rnia minden játékosnak a neten, hogy milyen gépen fog futni, és hogy majd upgrate-elni kell a videókártyát, procit stb..
Nekem egy közép-magas kategóriájú gépem van.. (2,7 Xp, 512ddr dual-ban + egy Leadtek Gef4Ti4600 64ram).. és ultra high grafon 1024-ben szaggatásmentesen fut minden helyen, csak a füst tesz be neki annyit, hogy nem 45-50fps ott, hanem 35-40fps.. (magyarul pont a 'Hell' pályára célzok)..
A konfigom már vagy 2 éve megvan, és nem cseréltem benne semmit azóta.. az eddig megjelent high-end grafikájú játékok egyikével sem volt problémám, mindegyik élvezhető sebességgel ment, szaggatásmentesen..,
így álltam hozzá a Doom 3-hoz is, és nem sírtam előre, hogy ha megjelenik, megyek azonnal váltani.. a lúzerek ezt tették, de nem értek vele sokat.. (lsd fent)..
Hali! -
#18183 Spoiler!!!
Nekem kb. 3x kellet lelőnöm azt a három Seekert, majd gyorsan rakétára váltani, és lőni azt a fénygömböt. Kellett párszor próbálkoznom, mire sikerült... -
CUCLI #18182 a gömböt lövöd? -
Light #18181 Sziasztok!
Kéne egy kis segítség:
A 'Hell' utáni pályán a főszörnyet(?) hogyan kell kinyírni? Addig okés, hogy a 3 Seeker-t lelövöm, és utána tudom csak sebezni..; de belelőttem egy csomó rakétát, eredmény semmi, és kezdek mind a lőszerből, mind az életerőből kifogyogatni..
Megfelelő helyen kell lőni vagy mi a fene..?
Köszi! -
#18180 Maj' biztos a dúmot is adják az 512-es X800-hoz.. -
#18179 Émmá megvettem 4 hónapja a HL2-t a vidkarimmal...csak le kő tőttenyi a hl2 ódalról...:))) -
qrz #18178 Vicces! Letöltöd a doom3-at és röhögsz a markodba de jó leszedtem gecók!Hoppá de mitörtént nem fut a konfigon!jaja rohanás a boltba új videokareszért.Gyors veszek 1 brutál karit 256-512 mega rammal,hogy jól fusson a cucc.A kör itt bezárult.A HW gyártók finszírozzák a játékipart a minnél csicsásabb gammákért.A user meg nem 1 50$-os játékot vesz hanem 1 300-500$-os videókarit stb-stb.
-
Bat #18177 "Nevermind what I say" :)
-
Árnyvadász #18176 Budapesten mindenki megveszi. :D -
#18175 Sorry--- én voltam már lelapozva... ne figyeljetek rám