DOOM 3 and Resurrection of Evil

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

RelakSfromhome
A normalmap mindenesetre még mindig le tud nyûgözni. Nagy arc volt, aki kitalálta:

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

Hmuda
Mondom...

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

NeoMaN
Kommentelj még ide 680-at az 50%-al...

Hmuda
Christian: a kódokat mindig vagy a különbözõ emberek PDA-jinak leveleiben, vagy a hangüzenetekben találod, esetleg elõfordul, hogy kis cetliket találsz a dobozra kiirva (készer volt nekem eddig ilyen), vagy esetleg egy közeli konzol adja meg a választ (egyszer volt még ilyen).

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Hmuda
Én egy rakat iylen géppel találkoztam. Szvsz csak poénnak van bent.

oneal1
nekem is kikapcsolt
menny tovább

!Forza Ferrari!

oneal1
a konzol nálam is altgr+0

!Forza Ferrari!

Hmuda
Nehogymár amiatt basszál le mert nemtom a timedemó kódját. És a konzol nálam mûködik altgr+0-ra.

miicsoda? 😊)
miután legyaktál ott mindenkit simán vissza lehet menni zseblatyesszel. Akkor már nem fog jönni senkit, szal nyugodtan lehet mászkálni.

RelakSfromhome
Hát... a fizikára 5-nél többet nem adnék. Pl most volt olyanom, hogy a széket nem tudtam odébbtolni, mert útját állta egy üdítõsdoboz...

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

Kandurex
ja, ja szólj a rencergazdának

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Kandurex
menetközben nyíl ki valami, az ürgét tényleg nem lehet megmenteni

RelakSfromhome
Erre legfeljebb rendszergarázdát ha találsz 😄

Hmuda
Belémkötsz és te mondod peace? Röhelyes vagy, pont a te fajtádat jellemeztem úgy mint begyöpösödött hajthatatlan, mások ellentétes véleményét el nem tûrni tudó embereket.

van vagy 10 ilyen gép, nem tudom mit jelent. sztem csak "poén"

hiba
szolj a rendszergazdanak 😊

RelakSfromhome
Van itt egy konzol, ez a Alpha Labs Sector1-ben található, miután átkeltünk a sugárnyalábbal idõnként átszelt szervizfolyosón. Kijövünk egy kicsike kijáraton, lenyomunk két zombit, majd az egyik sarokban ez van:

Ha megnyomom a konzolt, elkezd köpködni, hogy biztonságimentés, anyámkínja, majd kikapcsol. Mi a fene lehet ez? Vagy csak egy hülye poén?

Lacc
Hát én megvédtem végig de aztán a végén a létránál sötét lett és megvakarták a fejét az impek. Vagy én voltam láma, mert után nem kaptam egy gramm ammot se?
hykao
Szal nekem így néz ki a MAGYAR MÓD mappám: (modként töltöm be)

akkor az életem árán is megvédem!

Kandurex
bajnak nem baj, csak lemaradsz egy halom lõszerrõl és némi élet + páncélról

amikor van egy emberke, és egy lámpát visz a kezében, és követni kell, nem baj, hogyha meghal?

hykao
De ne biztonsági másolatot készíts! Hanem minden add-on-t úgy peccselj a játékhoz ahogy írtam! Így nem írsz felül semmit, és ha gond van csak kitörlöd a plusz fájlt!
Mellesleg nem lehet, hogy rosszul, vagy rossz helyre raktad?
Illetve rosszul csomagoltad vissza? Esetleg rossz struktúrával? Azért ezeket ellenõrizhetnéd!
hiba
ott falat is lehetett bontani 😊

Lacc
Szerintem is sprint. De most nem mindegy, gyorsabban megyünk vele 😛
Lacc
Ezt az üvegtörõsdit még nem is próbáltam, mindjárt keresek is egy ilyen pályarészt.

Nekem még a Red Factionban tetszett ahogy tört az üveg 😊
hykao
Hát én nem tudom, a többi játékhoz képest alapból futásnak tûnik, shift-re meg tényleg sprintbe kezdünk. (mellesleg a menüben is úgy van, hogy SPRINT, nem pedig úgy, hogy RUN)
Ok ok persze csinálhattam volna bizti másolatot de nem...nincs 1 ilyen fileod?

NeoMaN
Nemtom, sztem alapból rokkantnyugdíjas szinten vánszorgunk, shift-re pedig normális sétába kezdünk. Nagyon lassú a mozgás szvsz. Nembaj, pm_walkspeed 300.

RelakSfromhome
HL-ban is ha szapultad a törhetetlen üveget, megmaradt a nyoma. Ezt az üvegtörösdit meg már láttam valahol, de jussak a pinkydémon szájára, ha most megmondom, hogy hol.

Mindenesetre az Alphalabs Sector 1-ben találtam egy érdekes konzolt, mindjárt adok képet

hykao
Na ezért nem szabad kicserélni, módosítgatni az eredeti .pk4 fájlokat!!!
Minek??? Elég egy ugyanilyen struktúrájú bármilyen nevû .pk4-et beledobni a /base könyvtárba, és máris autómatikusan az ebben a fájlban található dolgokat használja a program. (ez jelen esetben egy pár kilóbájtos .pk4 fájl...)
Úgy emlékszem abba volt.De hogy az 1. vagy a 2. részben azt nemtom.

"vessetek a mókusok közé" :)

interaction.vfp-t valaki bombázzon mát nekem mer az enyém megsérült és sötét van a doomban😊 nem úgy hanem nagyon😊 nincsenek taxtúrák na😊 Cd-m sincs mer elvitték és nem akarom még 1x lehúzni. [email protected]

hiba
hmm fel is teszem a sof2-t 😊

hykao
LOL! Mi ez az új SG fejléc??? Há' ne má'! Ez nagyon rossz így! 😊
Fizika. Nekem nagyon tetszett pld a reaktor vezérlõ nagy ablaka 1ik sarka egy gránátrobbanás szélétõl kitört.Ezt észrevéve elkezdtem kis darabokat kilõni belõle pisztojjal.Ilyen se volt még. Viszont az hogy a törhetetlen üveg és egyéb beton/fém dolgokon nincs sérülésmodell az nevetséges. Már a sof-ban is volt.Meg a kitört üvegszilánkok eltûnnek...a Sof ban(asszem) megvolt a feelingje annak hogy kitörtél üveget és akárhányszor arra jártál az mindig roszogott a talpad alatt.Itt hiányzik.
Nagyon ellentétes az egész prog, valahol nagyon profi máshol meg iszonyat gagyi.
Ugyhogy végûl is szerintem azoknak is igazuk van akik dicsérik , meg azoknak is akik szidják.
Összességében jó lett a prog de a profi szinttõl nagyon messze van.

"vessetek a mókusok közé" :)

hykao
Obi van "Christian" Kenobi!

Tedd már fel azt a kibaszott magyarítást, és akkor az audióban lévõ kódokat is elolvashatod, ímél formájában.
Persze olvasni azért így is kell majd...bár tudom, gyorsabb 15x beírni, hogy: "hol vannak a kódok???" 😊)))
EOX

Retteketet

hykao
Mi van veletek?
Alapból futunk, shift-re sprintelni kezdünk!!!
Jól érzékelhetõ, hogy alapból sem sétálunk, ahhoz túl gyorsan mozgunk!
Sztem meg épphogy ha kurvafelületesen, csak végigrohanok az egészen szinten nézed, akkor jön ez le.
Ha igenis TÉNYLEG belenézel (és nem csak írod!), akkor találsz történetet, meg úgy általában sokkal jobb színben fogod látni a Doom 3-at.

Amiga
Mondjuk EASport pont csinál stratégiákat (manager-játékok) :-)

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

EOX
Hát szerintem ha az id szakítana az fps mûfajjal, olyan lenne, mintha az EA Sports csinálna stratégiát😄

Retteketet

A timedemot is kerdeztem am. Amugy csak azert kotekszem mert meg a konzol sem ugy van ahogy irtad..
Na ez pl 1 értelmes hozzászólás! Szentem fps lesz a köv is-->globális bevilágítás felé kacsintgatva. Az intel már rég tervebe vett HARDWARES(!) támogatást is...

RelakSfromhome
Jah, de mindjárt újra próbálom, mert rájöttem valamire

ha nem lett volna soha

korr.
Mondjuk megmondom õszintén elgondolkoztam azon, hogy az ID miért is csinál játékokat. Elég lenne ha a motort megcsinálná JC, aztán a többi csapat felvásárolná és sokkal hamarabb lehetne kiadni ID-s motorokkal játékokat, mintsem várni addig amíg az ID nem adja ki az aktuális motorjára készült játékot. Hisz az ID által készített játékok nem annyira nagy durranások, mint amelyek a már meglévõ motorra jöttek ki mondjuk a Raven által, vagy sorolhatnám. Ez tény.

De azért hiányérzetem is lenne, ha lett volna soha Doom, Quake hisz igazi kis pokolfajzatírtó játékot azért mégiscsak az ID tud csinálni ezt valjuk meg. Painkiller talán a kivétel... De Carmack rendíthetelen. Már az új motoron dolgozik, és abból is csinálnak játékot. Kiváncsi leszek milyen lesz, mert azt mondta, radikálisan eltér majd az elõzõektõl. Tipp: Szerintem valami Morrowind szerût fog alkotni csak a környezet a POKOL LESZ 😄
hiba
mellette meg lehet futni is 😊

Inkább a futás😊
hiba
futas helyett ird be
set timescale 4
😊