DOOM 3 and Resurrection of Evil
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Talán számtalanszor elhangzott a kérdés és elnézést is kérek érte, ha valakit mélyen érint, de a kósza hírek után...
Egyszóval: mihez hasonlít a legjobban a játék? Hent, vagy van benne ész is? :)
Amúgy szerintem aki 1x végignyomja az nemhiszem hogynekiáll újra elõröl:) Monnyuk ha lesz franko szinkron a gémszhez, akkor talán végigfutok rajta:) De legalább ez a game megér annyit hogy kiirjam dvdre:) rég volt már ilyen hogy vmelyik gaméra azt mondom na ezt kiirom:)
Na akko irány a bót azt buy cd:)
ÍGY kéne kinéznie "belülrõl" a pak000.pk4-nek!!!
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Más: úgy van nálam ahogy mondtad. Letöltöttem a .vfp és beraktam a bla000.pk4-ba de azon belül nálam nincs könyvtár egyáltalán!!! Viszont a file ott figyel a gyökérbe amit kicseréltem...
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
A lényeg, hogy az a rohadt interaction.vfp fájl a pak000.pk4-on belül (ami egy sima .zip fájl) a plprogs mappában legyen!!!
Egy hím méhecske buzdító szavai: "Szorgos népünk gy?zni fog, 'cause HERE I am!"
Pedig az sem tetszett senkinek.. Látod, különbözõek vagyunk. Bár nekem tetszett mindkettõ :))
Tuti nem a fájllal van a hiba, hanem te basztad el a struktúrát!!!
Egyébként ez az az oldal, ahonnan a magyarítás is tölthetõ.
ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu
Talan erdemes lett volna egy lampa, amit allandoan tudsz hasznalni(esetleg idonkent kimerul), de a fenye gyengebb mint a mostani lampae. Nem tudom mennyire megvalosithato, de egy infrakereso jo lett volna valamelyik fegyverre(pl. geppisztoly). Gondolom ezt ugy, hoy a fegyveren kis infravoros kepernyo, ami segit elkapni a vaksotetben szambazo ellent.
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
, kevésbé ilyedtem meg.
Grafikailag szerintem nagyon szép. Én nem vagyok annyira otthon abban, hogy a számgép tulajdon képpen mit is csinál. Tetszik vagy nem, az nem érdekel, hogyan csinálták.
Története is volt (ez mondjuk váratlanul ért a Doom 1-2 után), szóval nem értem azokat akik azt mondják nincs. Azok vagy nem tudnak agolul, vagy csesztek elolvasni-meghalgatni-megnézni a logokat a nagy siettségtõl.
Tény hogy lieneáris mint az állat. Gondolkodni tényleg nem kell benne (az számomra nem mentség, hogy primkó amcsiknak készült).
Mindent öszevetve, kellemesen csalódtam. Mondjuk én nem vagyok túl nagy Doom/Quake fan. Élvezetes volt. Egyszer. Mégegyszer már unnám.
Sõt egyszer egy másik civilt véletlenül én magam lõttem le, amikor egy szobának az ajtaja kinyílt, én be, az meg mintha úgy mozdult volna, mint egy zombi... háát rába...ott

ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Áramszünet van, és teleprõl megy a gép /APC-UPS/, és kinája-e elmenteni az adatait.
Egy hím méhecske buzdító szavai: "Szorgos népünk gy?zni fog, 'cause HERE I am!"
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitõl, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
Meg valaki írta pár napja, hogy nem nagy szám a motor, mert a pálya 40%-át nem látni. Attól a gép még a 100%-ot lerendereli szvsz
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitõl, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
17508:
"...nem az dönti el, hogy összesen hány százalékos egy gam, hogy menyi az értékelendõ dolgok össz százaléka hanem az értékelõ ember végleges véleménye. A végleges véleményem nekem meg mindezektõl függetlenül 90% mert élvezetes game."
17515:
"...a D3 egy élvezetes hentgém."
Ha még mindig nem világos valami akkor ajánlom, hogy menj vissza az oviba és ott trollkodj, az a te szinvonalad kisember.
Elõszõr is sokkal félelmetesebbnek kellett volna lennie a játéknak. Talán ez ami a legfontosabb. A sok repetitív pályát (Alpha Labs 1-4, Delta Labs 1-4) mindenképpen sokkal változatosabbra kellett volna megalkotni. Mindegyikben volt némi újítás, de be kellett volna vállalni jóval többet, hogy radikálisan máshogy nézzenek ki a szintek. A harcok sem minden milyenek egy játékban, ezért feletébb örültem volna annak, ha az ellenfelek többsége nem lát a vaksötétben, így én az árnyékosabb helyeken taktikázva tudtam volna harcolni ellenük, illetve egy megfelelõ AI algoritmus esetén a tereptárgyakat kihasználva tudtam volna megütközni velük. Õk is és én is használtam volna a tereptárgyakat, több ellenfél esetén a bekerítés kockázata is szóba jöhetett volna. Az ellenfelek adagolásával is szûkmarkúan bánt az ID, igazán lehettek volna ezen a téren is bevállalósak. A helyszíneket több logikai feladat is taríthtatta volna, mert a mai játékokban ez egyrészt kiveszõfélben van, másrészt még mindig a leghangulatosabb elem ami egy FPS-ben szóba jöhet. Nyílt tereken is lehetett volna játszani, hisz láttuk a motor tudja kezelni. Öltözetben simán megoldható lett volna, és roppant hangulatos, nem értem miért maradt ki. Kicsit nagyobb élethûségre is törekedtem volna, többször lehetett volna, olyan amikor maroknyi túlélõ katonával közösen bevédünk egy stratégiailag fontos pontot, épületet, vagy közösen intézünk támadást egy megszerzendõ célpont miatt. Ez például külsõ teres megvalósítással a program csúcspontja is lehetett volna. Kevesebb PDA és kulcskeresés is elég lett volna, mert a 90%-ban szinte mindenütt így lehet továbbmenni a következõ szintekre. Több nagyobb monstretermetû lényt is eltudtam volna képzelni, a Hell Knight önmagában kevés, a többi szörny viszont nagyon is jó. Tehát kissé érthetetlen miért a koncepció valósult meg. Az X-edik pálya után fõszörnyekbõl meg kissé már megfásul az ember, pláne ha dettó Quake2 kivitelezésû a velük való találkozás, még a helyszínek is szinte ugyanazok. Nagyjából ennyi jutott az eszembe... Hangulathoz azért sok apró elemecske kell, hiába.