DOOM 3 and Resurrection of Evil

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zoozoo
Hello!

Talán számtalanszor elhangzott a kérdés és elnézést is kérek érte, ha valakit mélyen érint, de a kósza hírek után...
Egyszóval: mihez hasonlít a legjobban a játék? Hent, vagy van benne ész is? :)

:) jó

én most mentem le a kövekhez:) ez a rész nagyon szép és izgalmas lett:) szünteltetem is a gamét, majd éjjel nyomázok vele yóü hangosan sötétben csendben:) sokkal izgalmasabb igy a game:) én szinte csak éjjel nyoluok:)
Amúgy szerintem aki 1x végignyomja az nemhiszem hogynekiáll újra elõröl:) Monnyuk ha lesz franko szinkron a gémszhez, akkor talán végigfutok rajta:) De legalább ez a game megér annyit hogy kiirjam dvdre:) rég volt már ilyen hogy vmelyik gaméra azt mondom na ezt kiirom:)
Pedig hippi szuppi archiver progim van:(

dr Kotász
Inkább a füvet, mint téged...
Aham...akkor mégsem vagyok fasz és nálam nem kóser valami...
Na akko irány a bót azt buy cd:)

hykao
ha a pak000.pk4-en belül neked nincs könyvtár, akkor ott valami nagyon nem el lett furujázva!!!

ÍGY kéne kinéznie "belülrõl" a pak000.pk4-nek!!!
Kandurex
Szerintem most fogja magába vágni a kést...az elõbb mondta el, hogy a fax haverjai lenyúlták, neki meg nincs másolata

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Miért nem telepíted iso-ból?

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Ok, megint kiderült én vagyok a fasz...nekem nem jött le hogy ki is kell tömöríteni:))))))) Arhívon belül add-oltam:)

Nem tudom! mer a fasz haverok már a második példányt nyúlják le tõle olyan szöveggel: jajj neked úgyis megvan meg csak le kell töltened...lol

Más: úgy van nálam ahogy mondtad. Letöltöttem a .vfp és beraktam a bla000.pk4-ba de azon belül nálam nincs könyvtár egyáltalán!!! Viszont a file ott figyel a gyökérbe amit kicseréltem...

milyen parancsal is tudom kiiratni az fps-t játék közben?
Hagyd a fenébe azt a mukit, had dögöljön meg. Fegyver meg cuc van bõven.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Kandurex
Inkáb rakd újra az egészet (5perc) :), mint itt szenvedsz

hykao
Az csupán mintapélda volt, hogy nálam hogyan van!
A lényeg, hogy az a rohadt interaction.vfp fájl a pak000.pk4-on belül (ami egy sima .zip fájl) a plprogs mappában legyen!!!
De lehet én vagyok a béna eleve rosszul csináltam vagy másról beszélünk...

Yoo ok akko visszakersek....

Köszönöm a segítséget

Egy hím méhecske buzdító szavai: "Szorgos népünk gy?zni fog, 'cause HERE I am!"

De nem yooo mer nincs olyan mappa!

Jéé mintha az Unreal 2 sztoriját hallanám.
Pedig az sem tetszett senkinek.. Látod, különbözõek vagyunk. Bár nekem tetszett mindkettõ :))

hykao
Miért nem próbálod meg, amit mondtam???
Tuti nem a fájllal van a hiba, hanem te basztad el a struktúrát!!!
NEMTOK DOOMOZNI BASSZÁTOK MEG AGGYATOK MÁ 1 FILET:)

ibrik
SirBubu: Win98/ME-hez a DOOM3HUN-on találod a MOD-ok közt az "okosságot".
Egyébként ez az az oldal, ahonnan a magyarítás is tölthetõ.

ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu

hykao
Szerintem jó lesz az, csak rakd bele az általad említett mappába a .pk4-en belül!!!
Mitol lett volna jobb? Erre nincs igazan jo receptem. Ami viszont rossz volt: Lekapcsolom ra a villanyt, aztan radobom a szornyeket. Lekapcsolom ra a villanyt, aztan radobom a szornyeket. Lekapcsolom ra a villanyt, aztan radobom a szornyeket. Kene mar valami valtozatossag! Fel se kapcsolom a villanyt, aztan radobom a szornyeket.

Talan erdemes lett volna egy lampa, amit allandoan tudsz hasznalni(esetleg idonkent kimerul), de a fenye gyengebb mint a mostani lampae. Nem tudom mennyire megvalosithato, de egy infrakereso jo lett volna valamelyik fegyverre(pl. geppisztoly). Gondolom ezt ugy, hoy a fegyveren kis infravoros kepernyo, ami segit elkapni a vaksotetben szambazo ellent.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Na végig vittem én is. Mondjuk nekem egyszer elég volt. Láncfûrész rulez, szinte csak a nagyobb tereknél használtam lõfegyvert (azért ez némileg túlzás, de tényleg 65-70% láncfûrészt használtam). A monoton bugása megnyugtatott , kevésbé ilyedtem meg.
Grafikailag szerintem nagyon szép. Én nem vagyok annyira otthon abban, hogy a számgép tulajdon képpen mit is csinál. Tetszik vagy nem, az nem érdekel, hogyan csinálták.
Története is volt (ez mondjuk váratlanul ért a Doom 1-2 után), szóval nem értem azokat akik azt mondják nincs. Azok vagy nem tudnak agolul, vagy csesztek elolvasni-meghalgatni-megnézni a logokat a nagy siettségtõl.
Tény hogy lieneáris mint az állat. Gondolkodni tényleg nem kell benne (az számomra nem mentség, hogy primkó amcsiknak készült).
Mindent öszevetve, kellemesen csalódtam. Mondjuk én nem vagyok túl nagy Doom/Quake fan. Élvezetes volt. Egyszer. Mégegyszer már unnám.

ibrik
Én már onnan rengeteg pályával odébbvagyok, nálam is meghalt az a faszi, de úgy látszik nem kár érte, mert nélküle is tovább lehet jutni.

Sõt egyszer egy másik civilt véletlenül én magam lõttem le, amikor egy szobának az ajtaja kinyílt, én be, az meg mintha úgy mozdult volna, mint egy zombi... háát rába...ott

ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu

B@dsector
kinája-e = kivánja-e
Hmuda
Kell hozá külön egy WinME peccs. Nemtom honna, nagyon régen még be volt ide linkelve.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

B@dsector
Na vajon mit jelent a Power Outage?
Áramszünet van, és teleprõl megy a gép /APC-UPS/, és kinája-e elmenteni az adatait.
de akkor a sok fegyvert hogy szerzem meg?

Én úgy csináltam, hogy a tömörített cuccba bemásoltam az interaction.vfp file-t. Mondjuk furcsa volt, hogy valami glprogs mappába kellet volna lenni erre kint vót gyökérbe...aztán addoltam és kész. 1éként 1 kölhoni fórum szerint csináltam. Dobjon már meg valaki plz 1 eredeti filelal, ígérem ezután nem cserélgetem:) [email protected]

Kandurex
Az ürge mindenképpen meghal, ha végig tudod kísérni útközben nyílik ki valami

Valaki esetleg be tudta indítani winmen?

Egy hím méhecske buzdító szavai: "Szorgos népünk gy?zni fog, 'cause HERE I am!"

hogy védjem meg?? help!

Hmuda
Õ kötött belém én csak jószokásomhoz híven bebizonyítottam, hogy scak egy kis f*sz akinek a szája jár.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

hykao
ez sem lesz az...de az sem volt az!
RelakSfromhome
Látom emiatt már írni sem tudsz :D

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitõl, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

azta k*rv*p*c*r jó k*rv* annyát b*ssz* sz*jb* az a p*cs fejû akit megkell védeni ott el étrenál már oldalrõl táamdnak rá azok a ... szörnyek, hogy védjem így meg?!?!?!?!?!?!?

én inkább játszok vele, ti csak veszekedjetek ! :) egyébként tényleg nagyobb a game füstje mint a lánga! sem grafikailag, sem a fizikai motor, sem játékmenetileg nem lesz egy mérföldkõ, a far cry az volt.persze ez nem azt jelenti hogy rossz játék lenne, sõt, sztem igen jó és hangulatos. de kár fikázni és kár dicsõíteni is.

Lacc
Hát talán próbáld ki ember :) Ez csak egy mod, nem vágja haza a játékot, max ha ingame betöltöd.
Lacc
Hagyjátok már abba mer idegesít.
NeoMaN
na lhúztam, nem rontom a hangulatotokat tovább. bocs mind3nkitõl.

Hmuda
Mivan, már nem tudsz jobbat kitalálni?

min változtat a Doom 3 Retail Gore Mod Version: 1.0 ? nem fagy tõle vagy ilyesmi? vki már felrakta?

RelakSfromhome
Az, hogy a helységek igencsak hasnolítanak egymásra nem olyan nagy baj, merthogy ez egy marsbázis vagy miafene, sazl sok azonos elembõl van összetákolva. A sötétségrõl meg annyit, hogy az elemlámpánk istentelenül messzire világít, de a plafonról lelógó neon szinte csak saját maga alatt sinál fényt, meg nincs visszaverõdés száelõszámolva, sazl egy világos faltól két centire feketeség (nem sötétség, feketeség) is lehet.

Meg valaki írta pár napja, hogy nem nagy szám a motor, mert a pálya 40%-át nem látni. Attól a gép még a 100%-ot lerendereli szvsz

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitõl, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

NeoMaN
szakértõ

Hmuda
Nem idézem a teljes üzenetet, csak az idevágó részleteket:
17508:

"...nem az dönti el, hogy összesen hány százalékos egy gam, hogy menyi az értékelendõ dolgok össz százaléka hanem az értékelõ ember végleges véleménye. A végleges véleményem nekem meg mindezektõl függetlenül 90% mert élvezetes game."

17515:

"...a D3 egy élvezetes hentgém."

Ha még mindig nem világos valami akkor ajánlom, hogy menj vissza az oviba és ott trollkodj, az a te szinvonalad kisember.

Amitõl jobb lett volna a DOOM3:

Elõszõr is sokkal félelmetesebbnek kellett volna lennie a játéknak. Talán ez ami a legfontosabb. A sok repetitív pályát (Alpha Labs 1-4, Delta Labs 1-4) mindenképpen sokkal változatosabbra kellett volna megalkotni. Mindegyikben volt némi újítás, de be kellett volna vállalni jóval többet, hogy radikálisan máshogy nézzenek ki a szintek. A harcok sem minden milyenek egy játékban, ezért feletébb örültem volna annak, ha az ellenfelek többsége nem lát a vaksötétben, így én az árnyékosabb helyeken taktikázva tudtam volna harcolni ellenük, illetve egy megfelelõ AI algoritmus esetén a tereptárgyakat kihasználva tudtam volna megütközni velük. Õk is és én is használtam volna a tereptárgyakat, több ellenfél esetén a bekerítés kockázata is szóba jöhetett volna. Az ellenfelek adagolásával is szûkmarkúan bánt az ID, igazán lehettek volna ezen a téren is bevállalósak. A helyszíneket több logikai feladat is taríthtatta volna, mert a mai játékokban ez egyrészt kiveszõfélben van, másrészt még mindig a leghangulatosabb elem ami egy FPS-ben szóba jöhet. Nyílt tereken is lehetett volna játszani, hisz láttuk a motor tudja kezelni. Öltözetben simán megoldható lett volna, és roppant hangulatos, nem értem miért maradt ki. Kicsit nagyobb élethûségre is törekedtem volna, többször lehetett volna, olyan amikor maroknyi túlélõ katonával közösen bevédünk egy stratégiailag fontos pontot, épületet, vagy közösen intézünk támadást egy megszerzendõ célpont miatt. Ez például külsõ teres megvalósítással a program csúcspontja is lehetett volna. Kevesebb PDA és kulcskeresés is elég lett volna, mert a 90%-ban szinte mindenütt így lehet továbbmenni a következõ szintekre. Több nagyobb monstretermetû lényt is eltudtam volna képzelni, a Hell Knight önmagában kevés, a többi szörny viszont nagyon is jó. Tehát kissé érthetetlen miért a koncepció valósult meg. Az X-edik pálya után fõszörnyekbõl meg kissé már megfásul az ember, pláne ha dettó Quake2 kivitelezésû a velük való találkozás, még a helyszínek is szinte ugyanazok. Nagyjából ennyi jutott az eszembe... Hangulathoz azért sok apró elemecske kell, hiába.
NeoMaN
Szakértesz, vergõdsz hogy milyen ratyi a gáma, és mégis itt esz a fene... Hogyisvanez??