DOOM 3 and Resurrection of Evil
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PSN ID.: Beegabor
cat 4.6: 24.5fps
cat 4.9b + interact mod: 25 fps!
0.5 fps, ez 2 %-os gyorsulas!
durva
nem ?

sazl : c
Horsepower is how FAST you hit the wall. Torque is how FAR you take the wall with you.
ja, a gamershell.com-on volt olyan mod is, ami a gépfegyverre rak egy lámpát, így nem kell váltogatni (duct tape mod volt a neve asszem)
nem próbáltam, de aki ezért nyfog, az keresse elõ!
Horsepower is how FAST you hit the wall. Torque is how FAR you take the wall with you.
----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----
Én eddig min 95 % -ot adnék.
Tetszett a daruzás is, a tili-toli liftes rész is, egyedül az IMP-eket kezdem utálni, de legalább szívesebben darálom õket. ja a mágnesvasútra kíváncsi leszek, meg a pokolra is... És közben jó olvasgatni a PDA-ban az e-maileket is, szóval Király a stuff.

5-öt a nagy gépigény vesz le 10-et pedig a néhol el-ellaposodó játékmenet
War. War never changes.
Mindentõl elvonatkoztatva maga a gém átlagos grafikával 90% szentem is kb mind a Chasm. Nemtom emlékezte-e rá? Régi gamma de nekem akkor nagyon bejött, a hatalmas quake klón áradat egyik terméke: Kicsit jobban nézett ki mint a quake1 de nem lehetet benne szinteket mászni (kamuemelt teknika) viszont para volt és hatalmas heteket lehetett benne rendezni mert leszakadtak a végtagok (asszem ebben az elsõk között volt ha nem az elsõ). Tátál erre emékeztet doom3 szal 90%.
Az eszméletlen grafika miatt amivel tul.képpen (lehet páran unják már) korszakalktó gém...100%

"vessetek a mókusok közé" :)

"vessetek a mókusok közé" :)
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitõl, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
vázzz! az oldal közepérõl kellett felhozni a topikot!
UP! 

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Kitömörítettem, belerak file yoo helyre, visszarak, átnevez, örül.
1024 high max
pont 40 fps elégedett vagyok
Energiatakarékosságból. - 40 Vödör sóderb?l -
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitõl, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
Háboruzni a békéért olyan mint szeretkezni a szüzességért!