289
Milyen (olcso de jo) hangkártyát érdemes ma venni?
-
diegho #172 Nem tud valaki valamit mondani a Genius Sound Maker Live-ről? -
kowajano #171 hát attol függ melyik Jazz hangkártyára gondoltál -
corleone #170 Csak 2 hangszórót használok. Az SB 128 jó vétel? Ha SB Live value-t veszek csak fölös pénzkidobás, vagy sima sztereoban is lényegesen jobban szól?
Azt is hallottam, hogy a Jazz kártyák olcsók, s mégis szépen szólnak. van valakinek ilyen? -
kowajano #169 én se találtam ilyen beállitást :( -
Szabll #168 Miután feltettem egy uj drivert a yamaha724 chipes kártyámra nálam is recsegett az UT, erre behúztam a use 3D hardware-t a sound-ban mire megszünt.Talán próbáljátok meg.
Néha sima boot után nem megy Windowsban, a winamp recseg, sistereg.Csinálta a régi driverrel is.Valami 5let?
-
#167 Abit BE6-II, AWARD BIOS.
-
Atus #166 Lehet, hogy más a BIOS-od, mint Phyre-nek. -
#165 HOL VAN????????
Én nem találtam meg??
HELP! Mert mostanában recseg a UT, eddig ezt nem nagyon csinálta.....
-
kowajano #164 http://www.kvantum.hu/szakmai/ismertet/harmonyhifive.shtml
Hi Five vs. Harmony fortemedia 6 csat hasonlitják össze -
kowajano #163 szvsz amenyibe kerül az a kártya sokkal jobat kapsz azért a pénzért -
CLY #162 Van valakinek tapasztalata az SBLIVE Dolby Digital-os hangkártyájával?
Jó/Rossz??
A creatív hangfalszettel hogy szól DD-ben?
Üdv.:
CLY -
kowajano #161 Lentebb irtam a problémát UT motoros játékok és köztük föleg az UT hangja egyszerüen szétesik torzul mint a barom. Sajna megoldás nem nagyon látszik mert a Fortemedia leállt a drivergyártással szal nemtudom..
Phyre
sajna én ilyen beállitást nem találtam a BIOSban -
Propeller #159 Phyre, még várom a válaszodat a kis ügyünkben !
-
kowajano #158 kiprobálom , feltéve ha van ilyen állitási lehetöség a biosban -
Phyre #157 Akinek FM801-el recsegési gondja van, próbálja meg az alaplap bios-ában a PCI Latency-t 64-re állítani. -
kowajano #156 és ki nem hiszi? :) -
kowajano #154 hát azt megépiteni szerintem full gáz már ha van ilyen. Ha egyáltalán kapsz hozzá alkatrészt -
Sid #153 Bár ezek nem az igazi érzést nyújtják,de óccsóbak. -
Sid #152 A neten csomó helyen találni ilyen ál-Dolby dekódoló kapcsolási rajzot, lehet, hogy azzal kéne próbálkozni.
Egyébként az ilyen elektronikus cuccok árának a 60%-a nyereség. -
kowajano #151 ahhoz még nincs hangfal. Ha nem aktivat veszel -
nyunyu #150 Haaaat, 80 korul mar erositovel egyutt kapod :-) -
kowajano #149 nem mindenki vesz magának drága erösitöt, amásik meg a Dolby licccenszet megvenni szvsz iszonyatos pénzekbe kerülne, és gondolom az öszes hangkártyát is ujra kéne fejleszteni. Nem véletlenül olyan drága egy Dolby Digital dekóder a legocskább is 60 zseton körül van és akkor még erösitö is kell -
nyunyu #148 Azt nem ertem, hogy van egy _regi_, kiforrott szabvany, amit manapsag egyre tobb ember hasznal, es akkor miert nem lehet olyan kartyat csinalni, ami ILYEN hangot general???
(Igen, a Dolby Digitalra gondoltam... Ha mar vettem draga erositot, akkor hasznalni is szeretnem...)
Csak a licenszet kene megvenni a Dolbytol es semmi ujat kitalalni... Olyan bonyolult ez? -
kowajano #147 A Guillemot bejelentette a Fortissimo hangkártya örökösét, a Gamesurround Fortissimo II-t.
A kártya külön fejhallgató kimenettel is rendelkezik a négycsatornás kimenetek mellett. Ezeken kívül található rajta optikai ki és bemenet is. A Hercules egy speciális vezérlőpultot is készített a kártyához, amelyet a Tálcáról lehet elérni. Ez tartalmaz egy tízsávos ekvalizert is.
A hangkártya a háromdimenziós hangeffekteket hardveresen számolja, 52 3D hangcsatornát támogat. A számításokért a Cirrus Logic SoundFusion CS4624 DSP chip a felelős. A Fortissimo II támogatja a Sensaura Positional Audio technológiát, így teljesen kompatíbilis a A3D 1.0, az EAX 1.0 és 2.0 (!) szabványokkal is.
A kártya mellék adják a Yamaha S-YXG50 szoftveres hullámtábla emulátort, amely támogatja a General MIDI és a Yamaha XG szabványokat is.
A Fortissimo II-t április végétől forgalmazzák 49 dolláros (15000 Ft) áron.
-
nyunyu #145 www.vortexofsound.com
Meg elerhetoek innen az Aureal driverek... -
kowajano #144 ez a kis fos IC csinálja a dolby digital meg a többi ilyen hangzást DTSt is
-
Jocó #143 bocs leközelebb oda irom...
bocs bocs bocs......... -
#142 Az integrált hangdzsuvára gondolsz???
-
kowajano #141 Joco
van télleg de mért nem az alalapok topicba irtad a szamitogep.hu n olvastam . Asus a7v133 -
Jocó #140 Ez más témához kapcsolódik...
Nekem van egy POSTMAN-es.
Az elvtárs azt irta, hogy látott (hallott) zenélő ASUS AMDs lapot. -
#139 Akkor most nekünk segíts ebben a driver probiban! :-))
-
#138 http://www.vortexofsound.com/drivers/drv_v2wdm.htm
innen letölthetsz drivert Win2000-hez
üdv,
rage -
#137 Zenélő alaplap? :-))))
Nem, az Abit csinált egy 5.1-es hangkártyát.....
-
Jocó #136 Milyen az a zenélő ASUS alaplap ?? -
#135 Ezt hogy képzelik?????????????
Beszélek azzal a bolttal ahol vettem, hogy azok beszéléjenek azokkal akiktől ők rendelik és azok adnak nekem új drivert???????
Öcsém ez má' nagyon rossz vicc..............
-
kowajano #134 ja nekem is a 2,5D van fenn de már ez is tavaly agusztusi aszem azota képtelenek voltak csinálni uj drivert. A másik ami a CDn van az anyira szar hogy még az EAXot se ismeri fel normálisan , legalábbis én nem birtam játékok alatt használni ha a 2.3 volt fenn
A másik az ABIT is adott ki ilyen hangkártyát 5,1 es ugyanezzel a chippel AU10 néven. Letöltöttem tölük is a drivert kiprobálásra . Ugyanolyan szar. Ha az ABIT hangkártyája is csinálja ezt a jelenséget akkor az elég gáz. Csak jo lenne ha uj drivert is csinálnának amire nem sok esély van. :( -
#133 FM801 Drivers
Because we do not supply the end-user products like sound cards, the software drivers we developed only for the reference use by our OEM customers. Different end-user products might have different features and require different drivers. Please contact your board manufacturer for driver support.
Hogy lehetnek ezek ekkora köcsögök?????
Röhej..................
Kowa, neked melyik van fenn (Forte 801 driver)?
Mert nekem a 2.5D, ezt még időben sikerült letöltenem, mert a CD-n csak a 2.3 van, asszem....
-
IRO #131 "http://www.mushroomhouse.com.tw/english/download.htm"
Itt van Millenium béta driver. Esetleg érdemes megpróbálni. -
kowajano #130 hát ja recsegést vagy valmi olyasmit mintha iszonyatosan torzulna a zene + az effektek. Az a legröhejesebb az egészben hogy én csak UT motoros játékoknál tapasztaltam. Talán uj driver segitene de a Fortemedia leszarja az egészet . ezt tették ki az oldalukra:
FM801 Drivers Because we do not supply the end-user products like sound cards, the software drivers we developed only for the reference use by our OEM customers. Different end-user products might have different features and require different drivers. Please contact your board manufacturer for driver support.
irtam nekik mailt hogy ugyanmár magyarázzák meg hogy a kártyagyárto hogy tudna adni nekem uj drivert ha a chip gyárto adja hozzá a drivert? válasz nem is jött rá . Ez olyan mintha a Nvidia nem csinálna több drivert és mondjuk aztmondja rá kérjem az asustol vagy leadtektöl
nevetséges -
#129 Néha, de ez alatt pontosan mit értesz?
Recsegést??