4879
-------------------------------
-
#2674 szem cukore' -
#2673 ehhe ehhe :_>>>>>
[fekszik_a_földön] -
#2672 mért vagy te ilyen biztos benne? -
#2671 :DDDDDDDDDDDDDDD
ezt nem lehet megjátszani...te eredeti és hamisítatlan hülye vagy. -
#2670 A magánéletemet hagyd ki!
Különben is lehet hogy kamuztam,sose lehet tudni,az internet takarja a valóságot :))))!
És mondtam,hogy nem vitázok veled! -
#2669 újabb és újabb bizonyítékok arra hogy te nem csak megjátszod magad, tényleg hülye vagy. nem csodálom én azokat a bukásokat meg egyebeket. -
#2668 -
#2667 végül is igaz!!!
Akkor annyira nem is értelmetlen ez a topik? -
#2666 :]]]]
de yo igy, mert hozzászólásaitok közben keletkezik csomó aranyköpés és beszólás
:P -
#2665 arra célzol,hogy ki beszél?
amig a #2641-es hozzászolását,ki nem "iratta" addig ilyenröl szó sem volt!
-
#2664 az hatalmas...de egy ilyen elmétől ne is várj csodákat ;) -
#2663 '...nem mutatnának rosszul a csillagok melett 2 db sárga 3szög...'
ezz érdekes mondat így
-
#2662 akkor miért törölted ki onnan az egyik hozzászólásom te szerencsétlen. az én fejlődsemet egy szellemiekben erősen korlátozott iszonyatosan buta gyerek ne akarja szabályozni mert össze talál akadni a bajszunk.
szerintem próbáld meg fölfogni az eddigieket építő jellegű kritikaként.;)))
-
#2661 FIGYU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Én itt,és a Tarajos Sül Fanclub topikon kivül nem folytatok vitát veled!
/a fanclubbom,pont erre lett kitalálva,ugy hoyg nem bánom/
Értsük mag egymást!
Ha Te gyökér vagy,és nem akarsz pozitiv irányba fejlödni,akkor maradj továbbra is gyökér!
Ha én gyökér vagyok,és nem akarok pozitiv irányba fejlödni,akkor továbbra is gyökér maradok!
Ennyi
Szeva -
#2660 azon nem csodálkozom, azon röhögök te ökör.
egyébként ha válasz kell rá nyisd ki azt a csipás szemed egy kicsit jobban. -
#2659 Ezen is csodálkozz légyszi:
Itt ebben a topikban:#2654 -
#2658 -
#2657 Tanár:Holnap doga lesz!/mert nem voltubk kussba/
Oszttársam(FIÚ):Háát tanárnŐ,én holnap megyek orvoshoz,oszt csináljon a dogámmal azt amit akar!
Másik Oszttársam az elözö oszttársamnak(FIÚ):Rendszeresen hányingered van,és érzed a hasadon,hogy mozog?És mostmár nem akarod tovább halogatni,az ultrahangot??? -
#2656 téged vagy félre informáltak, vagy csak saját elgondolásból hiszed magad (ilyen szellemi háttérrel) felnőtt embernek. ezt egyébként sem lehet életkorhoz kötni, de ha nagyon ahhoz szeretnéd akkor - hogy legyen némi örömöd is - fél év mulva már az leszel, bár ez senkit sem fog érdekelni. :)
az aláírásod meg egyéb szarjaid meg hidegen hagynak -
#2655 Na hogy legyen értelme a topiknak is:
Nem az a paraszt,aki traktorral megy a discoba,hanem az,aki rajta hagyja az ekét! -
#2654 17 és fél éves ember nem felnöttnek számit??????????????
Ha már az egymás fikázásánál tartunk,akkor én meg azt mondom,TANULJ MEG OLVASNI!
Ha még nem olvadt el töled az egered,akkor menj a Fanclubbomba,és a kép alatti aláirást olvasd el!
Ennek a topiknak a megovása érdekében is!
Na yo hogy ne fáradj el,még megkeresed!
Tarajos Sül Fanclubb Hosszú cime:
A lenéző jellegü hozzászolásokat eltávolitom,ugyhogy INKÁBB PRIVIBEN ÜZENJ NEKEM,HA LEBA@SZÁSRÓL VAN SZÓ! Köszy
-
Realtibi #2653 Dátum: 2005.12.11. 17:17 Adta: Borg
idiota szpemtopik nyitása
és még robi a hülye
+ amit írtál ott hogy ne beszélej csúnyán robi,[#2648] akkor olvasd el a 3.-ik sorodat -
#2652 ha egy csöpp eszed lenne odafigyelnél arra amit én, és sokan mások mondanak és tanulnál belőle.
sebaj. az a poén hogy egyszer a marhákból is felnőtt ember lesz. ;) -
#2651 Very Funny!!!!!!!
Pedig nem mutatnának rosszul a csillagok melett 2 db sárga 3szög! :)))
Amugymeg nem féltelek!
Azért koponyát nem kivánnék,mert nem lenne,akinek a szenyozását olvasnám :DDDDD
-
#2650 általános iskola 2. osztályos lehettem mikor a szellemi ranglétra ezen fokán jártam ahol most te.
én a hülyékre sosem haragudtam, ezután sem fogok.
a büntetőpontoktól meg ne félts.
sok szerencsét a továbbiakban -
#2649 nyiss egy topicot magatoknak :) -
#2648 Szerintem azért annyira nem,hogy átkeljen nevezni Bobby VS Tarajos-ra! :)))
Csak ö nem ismeri,a kulturált hozzászolást,és ö itt szereti levezetni a feszültségét,szegény nem ismeri a gumiszobát! -
#2646 ez a topic már rég értelmét vesztette :C -
lord nihilus #2645 "...anyu képzeld, ma megsimogattam egy kutyát és egy rúzs jött ki a kukijából!" -
#2644 ezdebuzi! kussolj, inkább foglalkozz azzal hogy kedden áljon a farkad...;) -
#2643 Ejnye! -
#2642 húha...rosszat fogok álmodni :\ -
#2641 tudod az a probléma te szaros kis elmekárosult gyökér, hogy itt téged minenki körberöhög.
félreértés ne essék, én egy percig nem akartalak téged szórakoztatni.
szerinted miért mondtam hogy nyiss egy saját topicot? hogy mégjobban felfigyeljenek az SG legnagyon tudatlan szánalmas seggagyú gyermekére.
hidd el sokan szeretik az ekkora sügér marhákat mint te, mert színt visznek a mindennapokba.
szóval csak hajrá, így tovább, meg amit még ilyenkor szoktak mondani.
-
#2640 Milyen termékenyek lettetek! -
#2639 ja :))) -
Phat Smoker #2638 Az a többi,"ellenfelem" szerencséje,hogy nagy a szerencséje,és hogy nem találkozunk!
nem lesznek ám mindig ilyen szerencsések, te ott leszel és jajj nekik!
-
#2637 hát jó tényleg nem vagyok vmi kemény figura,de ha bedühitenek...
Az a többi,"ellenfelem" szerencséje,hogy nagy a szerencséje,és hogy nem találkozunk! -
Phat Smoker #2636 Nem tudom,biztosan hogy ö volt,akkor meg minek verjem agyon?
Isten irgalmazzon annak, akire te egyszer megharagszol! :))
-
#2635 Te neked feltünt,hogy tök uncsi vagy,mikor mindig velem van bajod???
Pl:hogy én mért kérdezem meg ezt-azt,na nekem ilyenkor te marhára uncsi vagy,nem az hogy gyökér vagy,de eléggé "untatsz"
"mindegy egyes hozzászólásoddal kinevetteted magad. nem tudom feltünt e..."
Számold már meg,hogy ennek a lényegét,is már hányszor mondtad... -
#2634 de vazze,nem láttam hogy ö nyulta le,csak azért gyanakodtam rá,mert ö már 1x lenyult a 1 másik kölöktöl több mint 90 db-ot!
Nem tudom,biztosan hogy ö volt,akkor meg minek verjem agyon?
Különben is akkora 1 paraszt,hogy szemétkedik a tanárokkal/már aki hagyja/,és már a fegyelmi elött áll a kölök!