Aranyköpések,beszólások!!!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Isten szeret tégedet, az egyház meg a pénzedet. -- Oi! -- 'Ember küzdj és bízva bízzál!' ..de ha nem megy, legalább engem hagyjál!
FTF²@CS:S - users.atw.hu/ftf2 \"Life is like a fuse, short and burning fast\" P4 2,8GHz|1GB RAM|320GB|X800Pro|ViewSonicVX924|Audigy 2|Logitech Z-5500|PlextorDVDR|Logitech MX1000

Isten szeret tégedet, az egyház meg a pénzedet. -- Oi! -- 'Ember küzdj és bízva bízzál!' ..de ha nem megy, legalább engem hagyjál!
Na nehogy már a porcelán törje össze az elefántot
Na nehogy már a Wc okádja össze az alkoholistát
Na nehogy már a diszkosz dobja el a Fazekas Róbertet
Na nehogy már a kalapács dobja el az Annus Adriánt
Na nehogy már a grillcsirke egye meg a Fekete Lászlót
Na nehogy már a sör igya meg a kõmûvest
Na nehogy már a bank rabolja ki a betörõt
Na nehogy már a befõtt tegye el a nagymamát
Na nehogy már a gitár pengesse a gitárost
Na nehogy már a kutya fogja meg a sintért
Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !
-Asszed, te vagy itt a chip leader?
(pokeres duma)
-------------------
Mit is tudhatunk meg a mai reklámokból?
Kalgonizálás: olyan kémiai eljárás, amelynek során az alumínium fûtõszálról lerobban húsz centi vízkõ, és az rögtön csillogni kezd, a háziasszony szemével együtt. Annyira forradalmi eljárás, hogy még a mosógépszerelõnek öltözött statiszták is megdöbbennek, és az õ szemük is csillogni kezd. De ebben van az örök élet titka is, ha mosógépek lennénk, sokkal tovább élnénk, és csillogna a fûtõszálunk.
Szilanizálás: egy öt centi vastag pólóból harminc centi vastag pólót csinál. Ha ügyesen, összehajtogatva vesszük fel, ezt a vastagságot testünkön meg is õrzi. Arcunk hozzádörzsölve illatos és puha lesz, ráadásul elmúlik a depressziónk, és boldog, szilanizált háziasszonnyá válunk. Vigyázni kell, mert egy tíz centi vastag pulóverbõl hatvan centiset csinál, s úgy fogunk kinézni, mint egy Michelin gumiember.
Liposzoma: olyan animált, digitális gomb, ami a digitális háziasszony arcát kisimítja, de a ruhából is eltávolítja a szennyezõdést. Sajnos fordítva nem mûködik, tehát a háziasszony arcáról nem távolítja el a szennyezõdést, és a ruhát nem simítja ki. Ezért a mosakodást és a vasalást nem tudjuk megspórolni. Túladagolása esetén arcunk felpüffed, és a ruhából eltûnik az anyag. Labor körülmények között láthatjuk, hogy intelligens, megkeresi a szennyezõdést, felismeri, majd magából kiválasztja azt az enzimet, ami kell, eltávolítja a foltot, s környezetbarátin beépül a növényekbe. A legintelligensebb liposzómák már segítség nélkül jutnak el a 25.000 forintos kérdésig.
Molekula: minden, ami nem hagyományos. A modern fogkrémek, mosóporok, arckrémek, mosogatószerek mind molekulával mûködnek, amelyek majd olyan intelligensek, mint a liposzómák, csak nem csíkos színûek. A hagyományos mosóporok például biztos nem molekulával, hanem hagyományosan mûködnek, vagy ha molekulával is, azok szürkék, s nem a ruhának mennek, hanem nekiütközve a mosópor falának, felrobbannak. A szennyezõdés pedig ott marad, s a családban mindenki szomorú. Ezzel szemben a nem hagyományos molekula fehérre varázsolja a fogat, a ruhát s mindent aminek tudatosan nekiütközik. Mondhatni a molekula a modern háziasszony boldogságának a kovácsa.
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
Vetélkedo
A mûsorvezetõ a következõ kérdéseket teszi fel egy szõke nõnek sorban:
1. Hány évig tartott a 100 éves háború?
- 116 év
- 99 év
- 100 év
- 150 év
A szõke nõ kihasználja a lehetõséget, hogy egy kérdést passzoljon.
2. Melyik országban találták fel a panama-kalapot?
- Brazíliában
- Chilében
- Panamában
- Equadorban
A szõke nõ a közönség segítségét kéri.
3. Melyik hónapban ünneplik az oroszok az októberi forradalom emlékét?
- Január
- Szeptember
- Október
- November
A szõke nõ telefonos segítséget kér és felhív egy másik szõke nõt.
4. Mi volt IV. György király neve?
- Albert
- György
- Manuell
- Jónás
A szõke nõ a számítógép segítségét kéri.
5. Melyik állatról nevezték el a Kanári-szigeteket?
- Kanári
- Kenguru
- Patkány
- Fóka
A szõke nõ kiesik a játékból.
P.S.: Ha a kérdések olvasása közben nevettél, akkor íme, a válaszok:
1. A százéves háború pontosan 116 évig tartott (1337-1453).
2. A panama-kalapot Equadorban találták fel.
3. Az októberi forradalmat november 7-én ünneplik.
4. IV. György király eredeti neve Albert volt. A király 1936-ban változtatta meg nevét.
5. A Kanári-szigetek neve a fókáról kapta a nevét. Latinul a fókák (=tengeri kutyák) szigetét jelenti.
Na, mennyivel vagy okosabb a szõke nõnél?
sítábor kép :]
SZÓYY ANYÁDNAK, HOZZON SÜNT!!
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD
A moha déli oldalán mindig fa van!
mekkora geek írás 😄DD
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON LE SZOTYIRA PÉNZT!\"
\"Bármit megtehetsz, mindent megnyerhetsz, mindent eljáthatsz, játszva meghalhatsz!\"
ezen jot derultem a tobbi regi vagy szar 😮
respect to the man in the ice cream van
Nektek olyan az IQ-tok, mint a gyémánt... Pont olyan mélyen van.
Ha már szép nem vagy, legalább hülye ne legyél!
Könnyebb a nõt teherbe ejteni, mint gondolkodóba.
Akkora pofont kapsz, hogy csokorba szeded a villanyoszlopokat és felköszöntöd a trafóházat!
Ha olyan kicsi lennél amennyire hülye vagy,kivont karddal rohangálnál a szõnyeg alatt.
Olyan kicsi, hogy amikor lelép a járdáról, a segge nekiütõdik az aszfaltnak!
Katolikus iskola, valaki fütyörészik az órán, mire a tanár: - Álljon fel a fütyülõ, ha nem fér a bõrébe!
Simuljon ki az EKG-d.
Olyan tuskó vagy, hogy a láncfûrész lefulladna a fejedben!
Ha a hülyeségtõl nõni lehetne, ülve csókolgatnád a napot!
Hiroshima '45 - Csernobil '86 - Windows '98
Olyat bevágok, hogy elnyúlsz, mint a parlamenti ülés.
Beálltam,mint a kapanyél!
Hogy rajzoljon téged körül a Doszpot Péter !
Sajnálom édesanyádat, hogy gyereket várt oszt te jöttél.
Legyen 100 emeletes házad és a görcs rángasson le-föl benne.
Lefejellek, mint vasorrú bába a patkómágnest!
Olyan kövér vagy, hogy a légy kétszer tankol míg egyszer körülrepül!
Meghajtalak, mint hegyipásztort a lavina.
Aki a kicsit nem becsüli, az simogassa.
Lefejellek, mint vak delfin a tartályhajót.
Ne húzd ki a gyufát, mert a legkisebb ütésem is halálos, de tudok ám nagyobbat is ütni...
Olyan kövér vagy, hogy a szentjánosbogár kétszer cserél laposelemet míg egyszer körülrepül.
Visszabeszél, mint nyugdíjas a TV-nek.
Üzletben: Jó napot kívánok! Megismer engem, hölgyem? nem?!... hát én vagyok A VEVÕ!!!
Most megüsselek, vagy összeesel magadtól is?
Lenyomlak, mint szájszagot az orbit.
Kell egy pofon vagy megverekszel érte?
Te elrontottad az életed amikor élve születtél.
Ha a hülyeség hajtaná a biciklidet, kontrázva mennél fel a himalájára!
Megfejellek, mint kezdõ szöcske a harangvirágot.
Megfejellek, mint kezdõ hering a stéget.
Széttéplek, mint hülye gyerek a képeskönyvet!
Vigyázzál, mert pofánruglak ököllel!
Olyan büdös a szád, hogy megváltás volna, ha finganál.
Olyan sötét vagy, hogy a fekete lyuk hozzád képest atomvillanás!
Ez az egyed Taigetosz pozitív.
Öregem, Te egy igen komoly érv vagy az abortusz mellett.
Ha olyan messze laknál mint amilyen hülye vagy, sose érnél haza.
Kevés vagy, mint törökmézben a janicsár.
Te helybõl hülyébb vagy, mint más nekifutásból!
Akkora paraszt hogy szédûl az aszfalton!
Az egyik lábad x a másikat meg ki se lehet olvasni...
Olyan sötét vagy, hogy ha negrót szopogatnál a Duna parton, kikötne a lábadnál a vízirendõr, mert azt hinné, világítótorony.
Olyan ronda vagy, hogy az etióp kisgyerek nem meri elvenni a kezedbõl a rántotthúst.
Csak egy dolgot nem engedtek meg neked kiskorodban: a gázcsapot.
Úgy felrúglak, hogy leolvasod a Göncölszekér alvázszámát!
Megpörgetlek mint kurva a ritikült.
Felruglak mint arab gyerek a teveszart.
Megfejellek mint gonosz erdei manó a kalapos gombát.
Megrázlak, mint pincsi a perzsaszõnyeget!
Tapad rám, mint varacskos disznóra az ürülék.
Nem vagy paraszt, csak messze laksz a leágazástól.
Enny1
"vessetek a mókusok közé" :)
remélem nekünk is az lesz
hátha nem halok meg vagy lavina <#zavart2>#zavart2>
De azert orulunk, hogy ezt leirtad 😊))
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...