Aranyköpések,beszólások!!!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Christiansen
MENYUS KEDVÉÉRT:
================
-Miért van füst a templomban?...
-Atyaég!

Pffff...bocsi<#vigyor5><#vigyor5><#vigyor5>

menyus77
ezek büntetnek<#vigyor0>

dunga
A "leghosszabb" magyar mondat, ami visszafelé is ugyanaz: Kis erek mentén, láp sík ölén, oda van a bánya rabja, jaj Baranyában a vadon élö Kis Pálnét nem keresik.

Isten szeret tégedet, az egyház meg a pénzedet. -- Oi! -- 'Ember küzdj és bízva bízzál!' ..de ha nem megy, legalább engem hagyjál!

dunga
Szõke nõért yön a halál:
-Érted yöttem.
-Értem?
-Érted. Érted?
-Nem értem.

Isten szeret tégedet, az egyház meg a pénzedet. -- Oi! -- 'Ember küzdj és bízva bízzál!' ..de ha nem megy, legalább engem hagyjál!

dunga
A nok ket nagy problemaval kuzdenek: nincs mit felvenniuk es nincs elegendo helyuk, ahol ezt a semmit tarolhatjak.

dunga
Az agresszív kismalac sétálgat a városban:
- Rohadt meleg, rohadt Nap, rohadt emberek, rohadt autók. Bárcsak minden köddé válna! Rohadt köd...

PResident Evil
nááájó

hen-tes
én ezt így:
Prezi te csodagyereknek indultál, már három évesen annyi eszed volt mint most

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

dunga
Egy részeg vizel a parkban. Egy nõ elmegy mellette és azt mondja:
- Micsoda állat!
- Nyugi, nyugi, tartom - válaszol a részeg.

http://www.apple.com/trailers/fox_searchlight/night_watch/large.html

http://www.apple.com/trailers/fox_searchlight/night_watch/large.html

LittleL
DDD. Loláá

Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !

PResident Evil
pfúúúbazzeg 😄DDDDDDDDD

JackDaniels
Csodagyerek vótál! Már 3éves korodban annyi eszed vót mint most!

\"Never say never!\" W Churchill

Olyan ronda vagy hogy anyád szatyorban vitt le a játszótérre!
PResident Evil
lál

JackDaniels
Olan hülye, hogy nem tud egyszerre lépni meg rágógumizni.

\"Never say never!\" W Churchill

cement
hatvan éves 😄

respect to the man in the ice cream van

PResident Evil
nah ez a szar 😄D

pikk8
egyszer úgy jársz mint a légpuska! derékba törlek és hátulról betöltelek!

\"Bármit megtehetsz, mindent megnyerhetsz, mindent eljáthatsz, játszva meghalhatsz!\"

PResident Evil
😄D

CSOCSO
...
pikk8
olyan hülye vagy hogyha ló lennél tolnád a szekeret!

\"Bármit megtehetsz, mindent megnyerhetsz, mindent eljáthatsz, játszva meghalhatsz!\"

LittleL
jah, ez tényleg másik topicot igényel...

de hogy a témánál maradjunk:

- Olyan ronda kisgyerek voltál, hogy anyádék csontot kötöttek a nyakadba,
hogy legalább a kutya játtszon veled. DDD

Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !

Azért azt bírom, hogy minden off hsz után mindenki odaírja okosan, hogy nem kéne offolni.

De amúgy ilyen hosszászólásokkal tényleg nem kéne itt offolni.

Valahogy most már kezdem elhinni, hogy a régi egyház irányította rendszer még ma is él. Legalább is a legutóbbi felmérések szerint az európai országokban készített felmérések alapján az derült ki, hogy a az elmúlt 10 évben kialakult politikai helyzetért a zsidók és Izrael a felelõsek. A megkérdezettek 68%-a vallotta ezt.

Azért ez nem egy Moszkva téri rasszista megmozdulás... 😄

De valóban nem ezt a topicot kell "szennyezni"...

\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD

PLaci
Már elnézést, de az egész kereszténység mint zsidó szekta kezdte mûködését, és csak azért vált külön egyházzá, mert az 1. században nem a jézusban hívõ zsidók, hanem az elszakadáspártiak vették kezükbe az egyház irányítását...

1ébbként meg ez nem az a topic, ahol ezt meg kéne vitatnunk 😉

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

És nem neki kell hinni, hanem benne...
Annak, aki akar...

De akkor már nem hit... hanem tény

LittleL
nembaj, én nem vagyok úgysem vallásos.

Elõbb mutassa meg magát Isten,
aztán majd hiszünk neki. DDDD

...vagy csak nincs nagydobra verve?...

Az is érdekes, hogy a Pest megyei püspök azért mondott le mert saját tudomása szerint a magyar katolikus papok között 60% (!!!) a zsidó származású ember.

\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD

Christiansen
Persze. Mert zsugoriak cukorkát venni...<#wilting>

Punker
a rabbik között kevesebb pedofil van.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Érdekes! Ha zsidó papot írtál volna akkor most rasszista/atiszemita lennél?

Csak úgy kérdem...

dunga
ehhöhh'😊

LittleL
Ha még nem tudod, hogy mi leszel ha nagy leszel....:

Ha szereted a sört legyél kõmûves. D
Ha szeretsz punciban turkálni akkor legyél nõgyógyász
Ha szeretsz robbantgatniakkor legyél pirotechnikus
Ha szeretsz lopni akkor legyél betörõ
Ha szeretsz ordibálni akkor legyél katona kiképzõ
Ha szeretsz másokat szívatni akkor legyél BKV ellenõr. DDDD
Ha szeretsz hazudni akkor legyél ügyvéd
Ha egy ígéretet sem tartasz be akkor legyél politikus
És ha pedofilnak érzed magad, akkor menj el katolikus papnak.<#idiota>

dunga
GoGa has quit (Quit: Volt egy néger barátom..., de apukám eladta😞)
-
-
<Shifter> lol
<Shifter> Ha a Boci csokiban tej van, mi van a Tibi csokiban?

dunga
ok:>

lálé 😄😄😄😄😄😄😄D😄

nem rasszista, arc 😄

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

dunga
Nem fake, bár kissé rasszista:
Kedden megyünk WestEnd-be pár haverommal és a nyugati elõtt egy 'füsti' nõ odalép hozzánk, h 'Nem tudnátok adni 36forintot?' egyik srác meg kicsit közelebb hajol: 'Kevesebb szolárium, és több marad.'

dunga
Micimackó
Pszichiátriai vélemény Micimackóékról
Micimackó:

Kórosan mézfüggõ szenvedélybeteg, aki mindent megtesz, hogy napi adagjához hozzájusson (fára mászik, méhekkel csípeti össze magát, stb). Ha nem kap mézet, mély depresszióba esik, gondolkodása lelassul, tökéletesen alkalmatlanná válik mindenfajta társadalmi-közösségi, kooperatív jellegû tevékenységre.

Malacka:

Totál idióta szegény. Szellemi fogyatékos (dadog, képtelen értelmesen fogalmazni, és bizonyára dyslexiás is), és növésben is erõsen visszamaradt példánya fajtájának. Mivel képtelen másokkal megértetni magát, állandó kisebbrendûségi komplexus gyötri, nem is beszélve arról, hogy még a leghétköznapibb dolgoktól is fél. Kórlapján szerepel még akut klausztrofóbia és a biztonságérzet totális hiánya is.

Tigris:

Megalomániás tévképzetes elmebeteg, a veszélyesebb fajtából. Meg van gyõzõdve arról, hogy a tigrisek a többi élõlény felett állnak, így a Százholdas Pagony önjelölt kiskirályát tisztelhetjük benne. Ubermensch-szindrómájához az árja tigris fajhoz való beteges ragaszkodás, túlfûtött rasszizmus társul. Közösségekbe beilleszkedni képtelen, a társadalom magányos számkivetettje õ, aki elszigeteltséget tettetett vidámsággal, és állandó pótcselekvésével, az ugrálással próbálja meg kompenzálni.

Füles:

Súlyosan depresszív alkat. Öregkorára belátta, hogy élete egy kudarc, egzisztenciája pedig valahol a béka segge alatt van. Nem tudott összegürcölni egy lakásravalót, ezért - míg társai jó meleg, fûthetõ odvas fákban vészelik át a teleket - meg kell elégednie egy huzatos fatákolmánnyal, ami Tigrisnek köszönhetõen minden második nap tönkrezúzódik. Ez a gyökértelen élet, valamint a seggen fityegõ mûfarok - Milne-nal minden bizonnyal az impotencia szimbóluma -, amivel a többiek állandóan baszogatják, egyszerûen elviselhetetlenné teszi az életet Füles számára. Öngyilkos is lenne, ha depressziója nem totálisan passzív magatartásban ütközne ki, és ha nem félne az újabb kudarcoktól ("mi van, ha nem sikerül?").

Kanga:

Elvált asszony, egyedül neveli gyermekét - kell-e többet mondani? Az állandó házimunka és rosszcsont kölyke hamar kikészítették Kanga idegeit. Ráadásul - mivel Ausztráliából emigrált bevándorló -, idegennek érzi magát a Százholdas Pagony mérsékelt égövi élõvilágában. Ennél pedig már csak kóros férfihiánya a rosszabb: igen régen kamatyolt már, és ezt beteges tisztaságmániáján próbálja levezetni - vár az igazira, aki sosem jön el.

Zsebibaba:

Csonka családból származó egyke, ennek köszönhetõen anyuci szeme fénye, és mint ilyen, egészségtelenül elkényeztetett gyerek. Zsebibabának mindig mindent szabad, senkitõl nem kap egy jó nagy maflást, akármit is csinál. Ugyanakkor a Pagony lakói - elsõsorban édesanyja - nem fordítanak elég idõt az iskoláztatására, így biztosak lehetünk benne, hogy felnõttkorára Zsebibaba elkallódott tehetség lesz, aki egy idõ után majd az alkoholhoz vagy a droghoz fordul, hogy elfeledhesse a világ kegyetlenségét.

Nyuszi:

Az agresszív-neurotikus páciens iskolapéldája. Hétköznapi félelmeit felnagyítva él, ennek köszönhetõen mindig van valami, amiért aggályoskodik, és mindig van valaki, akin aggályait - heves dührohamokkal és gyakran tettlegességig fajuló tombolással - levezetheti. Elviselhetetlen természetének köszönhetõen világ életében agglegény volt, és egyenes úton van a bogaras vénemberség felé. A Pagony lakói utalják, de annyira szánalmas, hogy nem merik megmondani neki.

Bagoly:

A Százholdas Pagony legöregebb lakója, aki nem tud mit kezdeni a közte és a többiek között húzódó generációs szakadékkal. Hogy elfogadtassa magát, görcsösen igyekszik tudásával lenyûgözni õket, ám ez leggyakrabban tudálékosságba csap át, és még nevetségesebbé válik. Elsõsorban a fiatalabbakat, Zsebibabát és Malackát próbálja megnyerni, aminek alapján joggal feltételezhetünk némi pedofíliára való hajlamot is.

Róbert Gida:

Hát, elég beteg kiscsávó lehetett, ha összehozta a fenti elmeotthont..

LittleL
lehet, hogy a PECSA -i koncertre izzított egy kicsit a JAy KAy. DD

menyus77
Egyébként én sajnálom a csöviket;egyik az Örs Vezér téren úgy néz ki, mint Jay Kay; egyszer télen a jégen Groovolt is egy olyat, mikor felénk közeledett.
(Just another story)

LittleL
Ez meg a folytatása lehetne :

- csöves : Nem tudna egy kis pénzt adni ? Cserébe adok egy " Fedél Nélkül " -t.
- milliomos: Nézze, nekem sincs fedél a fejem felett....
- csöves :<#wilting>

gurubefree
Ezt el kell olvasni / nagyon király /

A Kínaiak világhódító hadjáratba kezdenek, és szépen lassan eljutnak
a Székelyföldig.
Felsorakozik a két hadsereg egymással szemben, majd a kínai vezér
megbeszélésre hívja a székely vezért Áront.
- Nem félsz? kérdi a kínai.
- Há mér félnék? kérdi hetykén Áron.
Azért, válaszol a kínai, mert mi 200 millióan vagyunk, ti meg csak
40 ezren.
-Elkerekedett Áron szeme, feltolta a kucsmáját, megvakarta a fejét
majd hátrafordult a hadaihoz:
- Emberek! Hova a f...-omba fogunk eltemetni 200 millió kínait?<#falbav>

&#12478;&#12523;&#12479;&#12540;&#12531;

Ez hatalmas...!! 😄

menyus77
Reeal story<#beka2>

menyus77
- csöves: Tud adni egy kis aprót?
- civil : csak tízezresem van...
<#zavart1>

cement
😄D ezt kipróbálom, mekkora 😄😄😄

respect to the man in the ice cream van

HÉ ez egyáltalán nem a te szöveged!82-Neurotic----Rock téritö kellene videon?????IRJ ha megvan!!!!!