Aranyköpések,beszólások!!!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...
Isten szeret tégedet, az egyház meg a pénzedet. -- Oi! -- 'Ember küzdj és bízva bízzál!' ..de ha nem megy, legalább engem hagyjál!
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
A régi TV -ken csak régi műsorokatlehet nézni?
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Isten szeret tégedet, az egyház meg a pénzedet. -- Oi! -- 'Ember küzdj és bízva bízzál!' ..de ha nem megy, legalább engem hagyjál!
http://www.powerplaymanager.com/r57633
-Te yösz.
-Nevem ..., sportolok, focizok itt Cegléden.
-Az yo, de mit sportolsz?
-Labdarúgás.
-Kérdem mit sportolsz?
rohadt úy osztály meg kiröhögött😞 azóta nem vagyok yoban az igazgatóval, de gerappa, mert 10. végén volt uccsó, persze, h feleltetett:>
Asus A7N8X AMD Athlon XP 2500@3200+ 2x256/400 DDR Ati Radeon9800Pro 378/675 3dMarkt2001Se-16731 pont 3dMarkt2003 5602-pont
Srácok tegyétek le a labdát, labdás bemelegítés...<#idiota>#idiota>
A nagyhal bekapja a kishalat,a kishal bekapja a nagyhalét.
Olyan vékony vagy, hogy lötyög rajtad az aurád!
(Asszem, így helyes)

Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...
1ébbként hangosan felnevetnit jelent.
Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci
Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !
-vörös... ööö... legyek sas....huss.......L repül.
-barna...ööööö........legyek vércse..huss ö is.
-szöke...öööööööööööö........én + pingvin...! az olyan kis édi.<#banplz>#banplz>
Madarat tolláról embert loljáról
Nem minden vicc lol de minden lol vicc.
Nem minden lol ami annak látszik.
Sok lol disznót gyõz.
100 lolnak is egy a vége.
A lol gyereknek az anyja sem erti a szavat.
Ami ma lol az holnap is az lesz.
Ritka mint a fehér lol.
Üti mint lol a lovát.
Úgy ért hozzá, mint lol a harangöntéshez.
Lolabb a lolnál.
A lol csak lol, még ha gyémántból is van.
Mindenütt lol, de leglolabb otthon.
Legdrágább kincs a lol.
Lollal kell megbékélni.
Büdös lolnak szép cégért szoktak kötni.
Ki korán kel, lolt lel.
Ha a magyar lol nem volna olyan, mint ami nõ, mégis jobb volna minden lolnál.
A lol, míg pihen, mindig remél.
A lol hatalom.
A jó lol dícséri a lollert.
A lol kincs, melynek párja nincs.
Nincs jobb, mint a jó lol.
Holtáig lol az ember.
Jó lol holtig tanul.
A lol lábánál sötét van.
Lol a legjobb gyógyszer.
Nemakarásnak lol a vége.
Lol ellen nincs orvosság.
Lolra hallgass.
Elvitte, mint lolt a monszun.
Lollal él az ember.
Kevés, mint lolban a C vitamin.
Amilyen a lol, olyan a bejelentkezõ képernyõ.
Éhes lol domainekkel álmodik.
Ahány ház, annyi lol legyen.
Sokat élt, ki meghalt a lolért.
Hallgat, mint lol a búzában.
Részeg, mint a lol.
Keveset, de lolat.
Többször gyõz a lol, mint a bátor.
Lolnak lol az anyja.
Ne igyál elõre a lol bõrére.
Alszik, mint a lol.
Ne bízd lolra a káposztát.
Nem segít már rajta, csak a lol.
Nem minden föld termi a lolt.
Aki nem lép egyszerre, nem kap lolt estére.
Kirázza a lolt belõle.
Lol nem válik vízzé.
A lol legyen veled!
Cimbitõl, amikor megkérdezik tõle, hogy "kávét?", ezt válaszolja "tiplizz!"
Nem nagyon értettük es egy idõ után meg kellett tudnunk a magyarázatot:
Cimbim szakács és ott esett meg, hogy seggfejfalváról feljött egy másik szakács-gyakornok és a kötelezõen letöltendõ felszólgálást gyakorolta.
Egyik kezében kávé, a másikban tea és ment körbe a külföldi parasztok között (vendégek).
Kérdezte: coffee? ("káffi")
Vendég: tiplizz!
Arc lelépett, 20 perc mulva a vendeg panaszkodni kezdett a fõnöknek, hogy sehol a teája.
Fõnök: "Miért nem adtál neki teát, már ott várja 20 perce?"
Gyerek: "Kérdeztem tõle és õ azt mondta, hogy tiplizzek!"
Fõnök: "Baromarcú, nem azt mondta, hogy tiplizz, hanem, hogy tea, please!!!"
Ez a nagy történet
Az rendben van, hogy apám elvette anyámat, de hogy én egy idegen nõt!!!
\"Never say never!\" W Churchill
Hell Is Burnin\'
Olyan sotet vagy,hogy ha elrepul melletted egy hollo,asziszed villamlik.
Alah Alik Ya Sidi!
Kussojj vazze!!! Több labdát adtál el,mint az Adidas egész évben!!
<#ravasz1>#ravasz1>
Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci
Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !
SAMSUNG NP900X4C-A0A - i7-3517U, 15.6HD+, 512GB, 8GB, Win8 Galaxy SIII-I9300 Sex Rock and Roll
nekem ez tettszett még legjobban, ez is nagyon bûntet:
" A láncfûrész a vidék lézerkardja" <#hehe>#hehe><#hehe>#hehe>
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
kevés vagy mint a szemüveges cigány!!!
!Forza Ferrari!
Kevés vagy, mint Etióp gyerek tányérjában a rizsszem
"vessetek a mókusok közé" :)