4879
-------------------------------
-
akos #2754 egy a személyedről készült fotóval/aktképpel azt hiszem kiengesztelhető vagyok :)) -
#2753 Feltétlenül!
Elnézésed kérem, ha megsértettelek!
-
akos #2752 Nana. Csak semmi dehonesztáló többesszám... ha kérhetem :)
ENGEM tessék szeretni yol! :)) -
#2751 ...és persze mindenki mást is.
-
#2750 Húúúha!
Szeretem ám az Ákosokat.
-
#2749 én is,én is :))))
Amugy a többi topik sincs a toplistán!
Csak az a 10 topik...
-
akos #2748 én szivesen leszek a barátod... -
#2747 Nem vagytok vmi aktívak. Miért van ez? A többi fórumon nagy a népsűrűség...lehet, hogy át kellene mennem?! Nem, maradok a többi nem igazán érdekel, de mikor lesznek itt barátaim?! ;)
-
#2746 "Isten meghalt." /Nietzsche/
"Nietzsche meghalt." /Isten/
-
#2745 Hőkezelés óra. Tanár öléggé hasas. Tanuló telefonja F1 autó hangján "csörög". Autó elmegy egyszer, kétszer... Nagy csönd, most mi lesz? Tanár lenéz nagy pockjára:
-Ez nem én voltam... (nagy röhögés)...legalább is remélem... -
#2744 a mi tanárnönknek már olyat is mondott az eggyik oszttársam,hogy wc-re kell mennem,tanárnö nem kisér el?
Nem lett belöle semmi gubanc csak nevetett rajta :) -
#2743 -
Abator #2742 Egyik oszt. társam dobta be ezt matekon:
- Tanárnő nem játszunk inkább bujócskát? Mi kimegyünk elbújni, maga meg ittmarad, és elszámolgat 45 percig.
Szerencséjére a tanárnő poénra vette -
akos #2741 akkor most lássuk a te pengeéles yopofaságaid, amik mind zsír újak...
légyszi mester... légyszi légyszi... taníts!!!
-
#2740 nem tudom volt e már
"-Szőrös a csengőtök?
-Nem
-Akkor anyádat nyomtam meg"
-
4edikreg #2739 Agebra curzuson beco a tanárunk: szerencsés helyzet mikor ilyen jó testek felett dolgozunk meg,hogy könnyen meg tudjuk jegyezni az f összetéve s sorrendet ha összeolvassuk (f0s-a gyengébbek kedvéért) háte ez trivi -
4edikreg #2738 enyire nem lehet rossz hogy előtt mindig vessző mindig a fejed a falba keljen verni...
-
#2737 Nem lehetsz még elég részeg, ha kapaszkodás nélkül tudsz a padlón feküdni!
-
#2736 hol vannak már az aranyköpések, úgy beszólnék valakinek :C -
#2735 ne offolj.
ezek régi szarok. -
#2734 kérdezd már meg. -
#2733 na akkor meg örüjjé^^ -
#2732 tonhalmagvan a nadasban baszki :D, LOL :DD:D:D
( by my oszttars) -
#2731 ne nekem gratulalj hanem a flemereknek.
nekem +fav ez a topik es allandoan amikor latom uj uzenet benezek es csak flame semmi a topikhoz tartozo. elegge unom mar -
#2730 nem seggbebaszásról volt szó! [olt]
amúgy nem kell már keddig várni a dologra Poppy, mert egy másik kuncsafttal ledolgozgattuk az ügyet... [hehe] -
#2729 lehetek az első? -
#2728 ugyan miért a te fanklubbodra gondolna? gondolkozz el mielőtt leírsz valamit és nem fogok én sem meg más sem rádtámadni. -
#2727 [2005.12.18.21:28:33] <@hellchild> eze1 nem kell csaj
[2005.12.18.21:28:42] <@hellchild> foleg karacsony elott
[2005.12.18.21:28:52] <@hellchild> meg h szilveszterkor ugasson h ne igyak -
#2726 grat. -
#2725 hagyjatok mar abba ezt a szar flamet mer szajbabaszom mindet -
#2724 komolyan neha ovasd vissza miket irsz, bahhhze, komolyan mint egy 11 eves ugy viselkedsz.. hagyd amr abba amgad es ne offold szet a topikot a faszsagaiddal, koszi -
#2723 #2717: "Tiszta szar lett a topic Sül meg Boby f@xságától. -Fav"
Gondolom,az én fanclubbomra gondolt,ha mégse akkor bocs,de már megint nem tudod visszafogni magad!
-
#2722 én nem hiszem el hogy valaki ennyire hülye legyen. ki beszél itt a te szaros fanklubbodról? -
#2721 Okos enged, szamár disznót győz.
-
#2720 -
#2719 -
#2718 szal a fanclub-bom azért,sz@r mert ÁjjLeBoBBy teleirkálta,olyanokkal ami nekd nem tetszik?
Megtudom azt csinálni,hogy az összes hozzászolását törlöm,de nem lenne jogos,mert ennyi erövel,mindenkiét kitörölhetném!
Meg amugyis azért topik,hogy beleirkáljanak! -
BenceYCE #2717 Tiszta szar lett a topic Sül meg Boby f@xságától. -Fav
És üdv a még épelméjűeknek. Byeall! -
#2716 Tudom ám, csak lemaradt! :) -
#2715 - Bárcsak világos jelet adna nékem az Úr! Mondjuk elhelyezhetne egy nagyobb összeget a nevemre egy svájci bankban.