Aranyköpések,beszólások!!!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

dunga
<#hehe>

Isten szeret tégedet, az egyház meg a pénzedet. -- Oi! -- 'Ember küzdj és bízva bízzál!' ..de ha nem megy, legalább engem hagyjál!

LittleL
haverom egyszer :
"Na hozd azt a kerítésszaggató bort !"

Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !

dunga
az aranyköpés és a beszólás egyesítése az, h edzzünk 2és fél órát délután a napon 50°-ban... persze! 😞

Isten szeret tégedet, az egyház meg a pénzedet. -- Oi! -- 'Ember küzdj és bízva bízzál!' ..de ha nem megy, legalább engem hagyjál!

Osztályfõnök: A Földnek kilenc bolygólya van...

dunga
A hozzánemértésemmel yobban hozzáértek, mint te!

dunga
yogos, kihagytam egy részt😛

megszentségteleníthetetlenségeskedéseitekért...

dunga
megszentségtelenítéskedéseitekért? 😛

Ezt olvasd ki fürgén:

mteéésetetgentélzetgdíhlnséesgkeneisreeskett

persze a hosszából amúgy is ki lehet találni 😊

PResident Evil
😄😄:😄S:S:A:SD:ASD:ASD:ASD

hen-tes
Azzal, hogy Isten fogakat adott neked, egy baromi jó segget cseszett el...

vótmá? 😄

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

a tanár elõre bejelentette, hogy másnap dogát írunk, aznap az osztály 80 százaléka ellógott csak arról az óráról. bejön órára a tanár és mondja:
tanár: -hogy hogy ennyien vagytok? csak nemhogy dolgozat lesz?
gyerek: -tanárnõ, mi vállaljuk, hogy hülyék vagyunk!

tanár: -...és a tizedik feladatot megtaláljátok a lap harmadik oldalán

Falconer
Letapasztanálak mint fandli a misungot 😄D

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Egy riprt a Reality TV-ben:
"Kész átverés, amit a nõk csinálnak. Soványak, elveszed õket, aztán felszednek vagy 150 kilót."<#nyes>

http://www.powerplaymanager.com/r57633

Falconer
Osztályfõnöknönk (matektanár vazze!):

Hát karácsony elötti szerdán, igen...
Szóval karácsony elötti szerdán, nemtudom....

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

katze
Két része van a feladatnak: a, b, és c.

486 DX-2 66 Mhz, 16 mb ram, herkules monocrome, 10 mb hdd, 5,1/4 360Kb fdd, lehet hogy gagyi, de nem részletre vette anyukám...

JackDaniels
De akkor ki hívott fel?? (mobil rulz)

\"Never say never!\" W Churchill

Laza
a datum feltetel helytelen 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Placebó
Info rádió Lendvai Ildikó - "Véletlenül még igaz is az amit most mondok" ehhe ehhe

Dieu me pardonnera, c\'est son métier! (Heinrich Heine) ja meg: http://spaces.msn.com/placehq/photos/

dunga
:]]]]]]]]]]]]]

Na nehogy má' az aszfalt szarja le a lovat! 😊
KraZ
Akkora paraszt,hogy kocsonyával zselézi a haját

MAN T.G.A.

Egy lány felhívott: "Gyere át, nincs itthon senki. "Átmentem. Tényleg nem volt otthon senki." 😊

Rengeteg beszólás, aranyköpés: http://www.gportal.hu/thoomas26
dunga
Hegyalján tegnap:
kb 5-6 srác yol berugva a fõtérfélességnél észrevette, h az esõ miatt a saras területet igy lezárták szalaggal.
Legokosabb srác meg ilyen értetlenkedõ, meglepett, feháborodott hangon:'Lezárták a sarat! De minet ez nem akadályoz!'
és ott átugrották nagynehezen a szalagot ami térdmagasságban volt és yo nagyon ugráltak a sár közepén.
De ahogy mondta, h 'Lezárták a sarat!' áá:> azon röhögtünk egész ideig :]]]

LSL
Akkora parszt, hogy a borotvahabja is kolbászos

http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD

Ne hízelegj, nem adok kölcsön!
Inkább ülj le a mosógép elé és várd a piros zoknit!

Duddits
<#nyes>

dunga
ok:>

PResident Evil
yo! 😄ASASDDDD

dunga
ez már yo?<#ticking>

dunga
Az alkoholista az, aki annyit iszik, mint te, csak nem szimpatikus.

PResident Evil
lásd Totya régebbi hozzászólásait...

dunga
akkor iry olyat, ami ide való...

Buci
ez nem vicc topik...

carpe diem

dunga
Szõke nõ megy a benzinkútra, kérdezi a benzinkutas:
-95-öst, vagy 98-ast?
-Miért, idei nincs?

reaper4
wazz télleg 😄

zsír <#eljen>

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

IlluminatoR
"Álljatok fiúk a napra, ott nem fúj a szél." - Pista bá #2

cement
volt mar legalabbis lattam mar 😄

respect to the man in the ice cream van

Davidus
wow😊

V9ykn8_TZL0

dunga
ez volt tavalyi diákdiri választási szórólap elsõ lapyán
kira<#eljen>

Tudtad?

Egy anlgaii etegyem ktuasátai szenirt nem szimát melyin serenrodbn vnanak a bteük egy szbóan, az etegyeln ftonos dloog, hogy az eslö és az ultosó bteük a hölyeükn lneegyek. A tböbi bteü lheet tljees összevabisszásagn, mgiés pérbloma nlkéül oalsvathó a szveög. Eennk oka, hogy nem ovalusnk el mniedn bütet mgaát, hneam a szót eszgébéen.

DJviolin

...még egy ilyen okos mondat és hozom a cipõkanalat és belerõltetem a faszomat a szádba!

Felirat a férfi wc vizelde szekciójában : a csap elfordításával a vizelet leöblíthetõ / kiegészités ceruzával a nyomtatott szöveg mellett : a vizelet elfordításával a csap löblíthetõ /
dunga
-Fogadjunk, h nem tudsz elszámolni 70-ig!
-Miért?
-Mert 69-nél már tele van a szád.

by millu:]

dunga
SELECT eperturmix, túrórudi, szendvics FROM hûtõ WHERE szendvics_name='sajtoskolbászos' AND szendvics_author='édesapa' AND túrórudi_valid>0620 ORDER BY hûtõ_polcszint.

Lenyomlak mint a Tesco az árakat!!!

dunga
Felirat egy étterem férfi mosdójában:
"Kérem, ne dobjon csikket a WC-be! Ugyanazok a kezek szedik ki belole, amelyek a vacsoráját készítik!"

repvez
"olyan korán kelek le se fekszek" 😊
ilsa
"eddig egoista voltam, de mostmár teljesen tökéletes vagyok"-by viktória

"-Nem mindegy hogy csapba szarsz,
vagy a szarba csapsz." -->Steve Lutenist (vagyis én)