Aranyköpések,beszólások!!!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CSOCSO
LOAL😄 ennyire szar ido van otthon?😄
RIZLA
ÉTK tanárom dumája anno:
-az kap 1est, aki nem tudja az anyagot
-az kap 2est, aki rosszabbuk tudja, mint én
-3ast, aki annyit tud mint én
-4est kap, aki jobban tudja az anyagot nálam
-és 5öst, aki a Bodi kutyámnak hoz csontot 😊

Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...

Fizikatanárunk szólott emígyen....

A tehén egy bonyolult állat mégis megfejtem!
cenobite
Mármint nem nekem ofkoz. 😄

gamertag: kenobita

cenobite
Fõnököm szoktavolt gyakran mondani:
"Olyan vagy mint a f*szom, csak nincs a fejeden szökõkút."

gamertag: kenobita

Volt fizikataárom:
- Utálok egyszerre hárman beszélni! :-))

Nuno Gomes
haverom a buszon:
-Messze van még a következõ MEGÁLLOMÁS?<#nevetes1><#nevetes1>

Si te levantarse temprano, veras salir el sol. Si acuestas tarde, tembien. Forca Barca!

dunga
<#wilting>😊)

Isten szeret tégedet, az egyház meg a pénzedet. -- Oi! -- 'Ember küzdj és bízva bízzál!' ..de ha nem megy, legalább engem hagyjál!

Mayday
Az idei nyárra emlékezem. Egy szép keddi napra esett.

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

dunga
okos osztálytársam:
'Sose üss meg egy lányt, ha lábbal is eléred!'

Isten szeret tégedet, az egyház meg a pénzedet. -- Oi! -- 'Ember küzdj és bízva bízzál!' ..de ha nem megy, legalább engem hagyjál!

dunga
yah... szó szerint😛

Aquir
ez meg hát.. arat 😊))

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Aquir
😊)

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

dunga
:>>>>>>> szappan hmm >>

katze
láál =)

486 DX-2 66 Mhz, 16 mb ram, herkules monocrome, 10 mb hdd, 5,1/4 360Kb fdd, lehet hogy gagyi, de nem részletre vette anyukám...

katze
Egyik barátném pakolászott szobájában. Büszkén mutatott egy dobozt, amin a következõ felirat volt: Mindenféle vacak.
Elkezdi:
- Ebbe a dobozba raktam mindent, amit nem használok, gyertya, mikuláscsomag, szappan...

Lehet nem akkora poén de akkor nagyon jót aszaltam rajta =)

486 DX-2 66 Mhz, 16 mb ram, herkules monocrome, 10 mb hdd, 5,1/4 360Kb fdd, lehet hogy gagyi, de nem részletre vette anyukám...

dunga
elõbb hallottam:
-Tudok teleportálni!
-Ya persze, azt hogy?
-Hát megiszok yopár felest este, mayd reggel otthon ébredek fel.
<#idiota>

dunga
<#violent>

nyami
lekjob™

LittleL
büntet. DDD

Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !

Szabi84
Korhoz illõ beszólás!<#eljen>

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

SLICK
Megyek dobok egy bihari mocskost. (elmegyek hugyozni)
murok, málé= gyökér, idióta

RIZLA
jobb egyszer megijedni, mint egyfolytában félni....

Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...

prezi
😄DDDDDDDDDDDDD

Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !

A madarak azért repülnek olyan szépen, mert nincs bennük pilóta.

Mayday
LOOOOOOOOOOOOOOOOL <#taps>

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

dunga
'Akkora paraszt vagy, h a GTA-ban is a traktort loptad el elõször!'
by hellchild

gazgoblin
Kedvencem:

Picsába a f@sszal!

Learn, adapt, overcome! Szavazz a Pénztárcáddal!

CSOCSO
😊
CSOCSO
nekem tetszett.. vizualis tipus vagyok es elkepzeltem a hulye leslie fejet ahogy mondja a szoveget. nekem tetszett
enyhén paraszt tájszólású nõ végigordította az utcát, nem idézném, nem az az érdekes.
Haver: na ezt nézd meg magadnak!
én: nem is a látvány a lényeg, inkább a halvány...

cement
nem mondhatnám h megnevettetett 😄

respect to the man in the ice cream van

CSOCSO
es nem tetszik?😊
cement
odalapoztam..

CSOCSO
"-Na,és hölgyem,látta az elkövetõt?
-Igen,bajuszos volt,olyan 180 centi.
-Hmmm...Hát igen,az bajuszból elég feltûnõ...."

csupasz pisztoly 2 es fel
cement
<#wilting>

CSOCSO
<#taps><#taps><#taps>
echinacea
aha énegy csóró vk

CSOCSO
LOAL
hen-tes
ne tagadd, csórod a szöveget.. -.-

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

echinacea
,,..."

hen-tes
besenyõ család? :-)

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

echinacea
a sün dörög

dunga
sündörgõ? azmi?:>

LittleL
Na húzz el a sündörgõbe innen öreg!! D

Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !

echinacea
that one<#violent><#mf3><#boxer>

leveskocka
<#eplus2>
dunga
láthatott sok szõlõt az is:>>

LittleL
Répceszentgyörgyi kerítésszaggató bor. DDDD

IlluminatoR
"Nem tudom, olyan száraz ez a víz.."