Aranyköpések,beszólások!!!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
-az kap 1est, aki nem tudja az anyagot
-az kap 2est, aki rosszabbuk tudja, mint én
-3ast, aki annyit tud mint én
-4est kap, aki jobban tudja az anyagot nálam
-és 5öst, aki a Bodi kutyámnak hoz csontot 😊
Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...
A tehén egy bonyolult állat mégis megfejtem!
"Olyan vagy mint a f*szom, csak nincs a fejeden szökõkút."
gamertag: kenobita
- Utálok egyszerre hárman beszélni! :-))
-Messze van még a következõ MEGÁLLOMÁS?<#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1>
Si te levantarse temprano, veras salir el sol. Si acuestas tarde, tembien. Forca Barca!
Isten szeret tégedet, az egyház meg a pénzedet. -- Oi! -- 'Ember küzdj és bízva bízzál!' ..de ha nem megy, legalább engem hagyjál!
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
'Sose üss meg egy lányt, ha lábbal is eléred!'
Isten szeret tégedet, az egyház meg a pénzedet. -- Oi! -- 'Ember küzdj és bízva bízzál!' ..de ha nem megy, legalább engem hagyjál!
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
486 DX-2 66 Mhz, 16 mb ram, herkules monocrome, 10 mb hdd, 5,1/4 360Kb fdd, lehet hogy gagyi, de nem részletre vette anyukám...
Elkezdi:
- Ebbe a dobozba raktam mindent, amit nem használok, gyertya, mikuláscsomag, szappan...
Lehet nem akkora poén de akkor nagyon jót aszaltam rajta =)
486 DX-2 66 Mhz, 16 mb ram, herkules monocrome, 10 mb hdd, 5,1/4 360Kb fdd, lehet hogy gagyi, de nem részletre vette anyukám...
-Tudok teleportálni!
-Ya persze, azt hogy?
-Hát megiszok yopár felest este, mayd reggel otthon ébredek fel.
<#idiota>#idiota>
Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
by hellchild
Haver: na ezt nézd meg magadnak!
én: nem is a látvány a lényeg, inkább a halvány...
-Igen,bajuszos volt,olyan 180 centi.
-Hmmm...Hát igen,az bajuszból elég feltûnõ...."
csupasz pisztoly 2 es fel
Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/
Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/
Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !