4879
-------------------------------
  • dunga
    Vannak még hasonlóan jó megfogalmazású dolgok...
  • gameplusz
    Rák a gyerekekért alapítvány
  • Narxis
  • ati666
    nálunk ezt egy angol tanár meselte: kihiv egy gyereket a táblához, le kell neki forditani, hogy New York izgalmas. Erre a gyerek de hisz ez már le van forditva, erre felirja a tablara New York is galmas!
  • Narxis
  • ati666
    én edzöm:
    -na akkor elövesszuk a mit!
  • dunga
    Edzőm: 'Ez a spori nem tud látni!'
  • Narxis
  • MuchACHO79
    Kémia, valami atommag, és elektronok távolsága, és a vonzással kapcsolatban próbált rávezetni a jótétlélek tanár, mire az elmondottak, és kérdések alapján hatalmas magabiztossággal, és szent meggyőződéssel kimondtam a választ:
    MINÉL NAGYOBB A GÖMB SUGARA ANNÁL NAGYOBB A GÖMB...

Ismerősöm munkatársa este a 2 fiához: Az kap ma vacsorát aki hamarabb elalszik...
  • bujcsik555
    tegnap tanár a kicsiknek mondja miután kiborult a kémiaszertárba valamihogy:senki lába be ne tegye a kezét:D hát nem kicsit fulladtam meg a röhögéstöl
  • Narxis
  • SLICK
    Egyik tanárom mondta a héten (kissebbségről):
    Nem tehetünk róla, hogy hamarabb megfogta őket a vonat füstje...
  • Narxis
    hehehe
  • bujcsik555
    oszt fön a tanár mondja h megbeszéljük ki hova akar menni tovébbtanulni mi szeretne lenni. haver bekiáltja :a pinász a legjobb álás. repült is az figyelmeztetés :DD
  • Narxis
  • Kjuuub
    Ugyanez a barátom közölte egy másikkal,mikor 1 légy mászott a vállán: VIGYÁZZ VIGYÁZZ mert ott van egy phokk!!! még nem tudta hogy a póknak nincs szárnya:( Ja és közölte velünk,hogy az ő órája nem karcos mert fel van polikrólozva:)
  • Kjuuub
    Az egyik szerény szellemi képességű barátom,lement a boltba,majd találkozott egy pár barátjával. 1-2 óra bandázás utánn megszólal:na megyek haza,mert apám azt hiszi hol voltam?!...
  • light00
  • bir00oo
    ostoba spammer vagyok
  • Narxis
    Ezek jók!
  • pacclacc
    Haver Wc-re menet előtt. Na elmegyek kábelt feltetni.
  • pacclacc
    Ujságba lehetett olvasni.

Robikának

Boldog névnapot kiván a Rúzsai Földművelő Egylet, Traktoros Országos Szövetsége, Barátai! A permetezőt hozd vissza! S.O.S
  • n3whous3
    Nem poén, csak egy mondás. Nem is én találtam ki, szerintem se annyira vicces, de aki elég hülye, az tudja az ilyeneket értékelni ^^
  • biomage
    nem értem a poént, elmagyaráznád?
  • Narxis
  • n3whous3
    "Hülye vagy, vagy almát kérsz?"
  • Totya000
    Szartam egy kétláncosat.
  • dunga
  • nothes
    Még tavalyról, tesi után az öltözőben (ami átalakítás miatt jelenleg a pincében van):
    Természetesen izom büdös van, mert pár állat a régi tusolót piszoárként használja. Na, szóval.. Épp öltözködünk, amikor az egyik nemtesiző geek, bejön a cuccáért, majd elordítja magát:
    - Anyám, ki fingott?!
    Mire az egyik osztálytársam:
    - Részvétem.

:)
  • Aquir
    :D
  • dunga
    Régi story:
    Idegenben játszottunk valahol, de már ne memlékszem pontosan hogy hol. Nem is az a lényeg.
    Tehát foci meccs, második félidő vége felé jártunk. Egyik ellenfél játékos felvágta a középpályásunkat, kapott is egy sárgát. Védőnk odamegy, megkérdi a sporit, hogy:
    'Spori! Nincs magánál piros?'
    Erre a bíró: 'Nincs, de van sárga.'
    Ezzel felmutatta neki.
  • Totya000
    "Aha, majd ha Szandi lesz az AC/DC előzenekara, max. akkor."
  • dunga
    tarajos sül returns
  • prezi
    :DSA::ASD:?SAD?:_ASD_:ASD
  • VinylToy #3440
    Így mindjárt más...tuti mindenki a hasát fogja most már :DDD
  • Scottt
    Igazából ez 1 hosszadalmas dolog volt mert a földrajzszertárfelelős(mindenki vmien felelős én vagyok a gazfelelős alias gardener)nem vitte ki óra után a térképet és 2 hét szünet után a tanár majdnem átesett rajta és lebaszta a földrajzszertárfelelősöket utánna válaszoltam az 1ik helyett
  • gameplusz
    Ne vegyétek el szegény sikerélményét ;)
  • dunga
    csak irigyek vagyunk, mert nem nekünk jutott ilyen eszünkbe
  • Broafka
    hát ööö, szerintem ez nem volt olyan nagy szám
  • ÁjjLe BoBBi
    csodálatos