4879
-------------------------------
-
#3475 Vannak még hasonlóan jó megfogalmazású dolgok... -
#3474 Rák a gyerekekért alapítvány -
#3473 -
#3472 nálunk ezt egy angol tanár meselte: kihiv egy gyereket a táblához, le kell neki forditani, hogy New York izgalmas. Erre a gyerek de hisz ez már le van forditva, erre felirja a tablara New York is galmas! -
#3471 -
#3470 én edzöm:
-na akkor elövesszuk a mit!
-
#3469 Edzőm: 'Ez a spori nem tud látni!' -
#3468 -
#3467 Kémia, valami atommag, és elektronok távolsága, és a vonzással kapcsolatban próbált rávezetni a jótétlélek tanár, mire az elmondottak, és kérdések alapján hatalmas magabiztossággal, és szent meggyőződéssel kimondtam a választ:
MINÉL NAGYOBB A GÖMB SUGARA ANNÁL NAGYOBB A GÖMB...
Ismerősöm munkatársa este a 2 fiához: Az kap ma vacsorát aki hamarabb elalszik... -
#3466 tegnap tanár a kicsiknek mondja miután kiborult a kémiaszertárba valamihogy:senki lába be ne tegye a kezét:D hát nem kicsit fulladtam meg a röhögéstöl -
#3465 -
#3464 Egyik tanárom mondta a héten (kissebbségről):
Nem tehetünk róla, hogy hamarabb megfogta őket a vonat füstje... -
#3463 hehehe -
#3462 oszt fön a tanár mondja h megbeszéljük ki hova akar menni tovébbtanulni mi szeretne lenni. haver bekiáltja :a pinász a legjobb álás. repült is az figyelmeztetés :DD -
#3461 -
#3460 Ugyanez a barátom közölte egy másikkal,mikor 1 légy mászott a vállán: VIGYÁZZ VIGYÁZZ mert ott van egy phokk!!! még nem tudta hogy a póknak nincs szárnya:( Ja és közölte velünk,hogy az ő órája nem karcos mert fel van polikrólozva:) -
#3459 Az egyik szerény szellemi képességű barátom,lement a boltba,majd találkozott egy pár barátjával. 1-2 óra bandázás utánn megszólal:na megyek haza,mert apám azt hiszi hol voltam?!... -
#3458 -
bir00oo #3456 ostoba spammer vagyok
-
#3455 Ezek jók! -
pacclacc #3454 Haver Wc-re menet előtt. Na elmegyek kábelt feltetni. -
pacclacc #3453 Ujságba lehetett olvasni.
Robikának
Boldog névnapot kiván a Rúzsai Földművelő Egylet, Traktoros Országos Szövetsége, Barátai! A permetezőt hozd vissza! S.O.S -
n3whous3 #3452 Nem poén, csak egy mondás. Nem is én találtam ki, szerintem se annyira vicces, de aki elég hülye, az tudja az ilyeneket értékelni ^^ -
#3451 nem értem a poént, elmagyaráznád? -
#3450 -
n3whous3 #3449 "Hülye vagy, vagy almát kérsz?" -
Totya000 #3448 Szartam egy kétláncosat. -
#3447 -
#3446 Még tavalyról, tesi után az öltözőben (ami átalakítás miatt jelenleg a pincében van):
Természetesen izom büdös van, mert pár állat a régi tusolót piszoárként használja. Na, szóval.. Épp öltözködünk, amikor az egyik nemtesiző geek, bejön a cuccáért, majd elordítja magát:
- Anyám, ki fingott?!
Mire az egyik osztálytársam:
- Részvétem.
:) -
#3445 :D -
#3444 Régi story:
Idegenben játszottunk valahol, de már ne memlékszem pontosan hogy hol. Nem is az a lényeg.
Tehát foci meccs, második félidő vége felé jártunk. Egyik ellenfél játékos felvágta a középpályásunkat, kapott is egy sárgát. Védőnk odamegy, megkérdi a sporit, hogy:
'Spori! Nincs magánál piros?'
Erre a bíró: 'Nincs, de van sárga.'
Ezzel felmutatta neki. -
Totya000 #3443 "Aha, majd ha Szandi lesz az AC/DC előzenekara, max. akkor." -
#3442 tarajos sül returns -
#3441 :DSA::ASD:?SAD?:_ASD_:ASD -
#3440 Így mindjárt más...tuti mindenki a hasát fogja most már :DDD -
#3439 Igazából ez 1 hosszadalmas dolog volt mert a földrajzszertárfelelős(mindenki vmien felelős én vagyok a gazfelelős alias gardener)nem vitte ki óra után a térképet és 2 hét szünet után a tanár majdnem átesett rajta és lebaszta a földrajzszertárfelelősöket utánna válaszoltam az 1ik helyett -
#3438 Ne vegyétek el szegény sikerélményét ;) -
#3437 csak irigyek vagyunk, mert nem nekünk jutott ilyen eszünkbe -
#3436 hát ööö, szerintem ez nem volt olyan nagy szám -
#3435 csodálatos