Aranyköpések,beszólások!!!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Történt a hetedik osztály végén, hogy mi ballagtattuk ugye a nyolcadikosokat. Haver mondta a 'mûsor' végén a beszédet. Egy elég rövid szöveg volt egy idézettel a végén.
Srác mondja a szöveget, és elkezdi a végét:
'... és ne feledjétek Arany János szavait:'
Ekkor a srác elfelejtette az idézetet, megfordult, és kiment.
Az az érdekes, hogy alig valaki vette észre, hogy nem tudtuk meg, mely szavait ne feledjék a nyolcadikosok. <#idiota>#idiota>
Isten szeret tégedet, az egyház meg a pénzedet. -- Oi! -- 'Ember küzdj és bízva bízzál!' ..de ha nem megy, legalább engem hagyjál!
én: hol barnultál le így?
Õ: a kamrába 😄
na itt szakadtam vagy 10 percet 😄 😄 XD
Isten szeret tégedet, az egyház meg a pénzedet. -- Oi! -- 'Ember küzdj és bízva bízzál!' ..de ha nem megy, legalább engem hagyjál!
'Ahogy így elnézem: minden háborúban megvan a baj.'
(Ma derült ki, hogy 95% lett neki az írásbeli töri érettségi. <#idiota>#idiota>)
Azért, arra "büszke" vagyok, hogy az érettségi után 18 évvel is képes vagyok 3 óra alatt 7 dl. töményet elfogyasztani komolyabb elbutulás nélkül. Ezt jelentené, hogy "életre" neveltek?
'Nincs véletlen egy Vodafone-os, vagy egy független kártyátok?'
'Ha lány lennék...'
Kár, hogy egybõl leesett neki, h el van tévedve <#idiota>#idiota>
A minõség és a mennyiség nem számít, csak sok legyen és jó!
Az igaz, hogy a kemény munka még senkit sem ölt meg, de minek kockáztasson az ember?
Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)
egyik osztálytársam úgy választotta el a szarvast hogy s×××-vas.<#wink>#wink>
gamertag:markidlive
"basszus, áramkimaradás volt?"
"miért?"
"hát nézd az órákat, 0:00, ott is 0:00"
"kicsim... éjfél van!"
😊
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
"Csókolom, Laci bá!"
Azt a tanárt Tibornak hívják.
(Úgy hallottam, hogy nem kicsit röhögnek a gyereken azóta is.<#hehe>#hehe>)
két napja ezen röhögünk haverjaimmal😄
ezt pár haverommal már tudjuk is, sikerütl leinni magunkat úgy, hogy láthatatlanok voltunk 😄
Az alkoholtartalmú italok címkéin a következõ feliratokat kellene elhelyezni a cigarettás dobozok mintájára:
Figyelem! Az alkohol fogyasztásának hatására azt gondolhatja, hogy suttog, pedig ez nem biztos!
Figyelem! Az alkohol fogyasztása a legfõbb oka annak, hogy úgy táncol, mint egy idióta!
Figyelem! Az alkohol fogyasztása okozhatja, hogy a barátait állandóan biztosítani próbálja a ragaszkodásáról!
Figyelem! Az alkohol hatasára azt gondolhatja: tud énekelni!
Figyelem! Az alkohol fogyasztása elhiteti önnel, hogy az exbarátja/barátnõje majd meghal az ön telefonhívásáért hajnali háromkor!
Figyelem! Az alkohol hatására azt gondolhatja, hogy értelmes társalgásba tud bocsátkozni az ellenkezõ nem bármelyik tagjával!
Figyelem! Az alkohol hatására gondolhatja, hogy önnek misztikus kung-fu tudása van, aminek következtében jól elláthatja mások baját!
Figyelem! Az alkohol hatására reggel az ágyban, másik oldalára fordulva valami nagyon ijesztõt láthat!
Figyelem! Az alkohol hatására az az illúziója lehet, hogy ön okosabb, ügyesebb és sokkal szebb is bármely más embernél!
Figyelem! Az alkohol hatására az gondolhatja, hogy ön láthatatlan!
Figyelem! Az alkohol hatására azt gondolhatja, hogy az emberek önnel együtt nevetnek!
Figyelem! Az alkohol hatására törés keletkezhet a tér-idõ kontinuumban, minek hatására az idõ szó szerint eltûnik!
Figyelem! Nõknek! Az alkohol terhességet okozhat!
A helyes táplálkozás mindenütt visszaköszön. Újságok, reklámok, magazinok, szórólapok, és még ki tudja milyen eszközökön keresztül bombáznak minket az okosságokkal. Íme egy kis tömény esszencia a helyes táplálkozásról!
Vigyázat, NAGYON JÓ!!!
Kérdés: Egyek kevesebb húst, és több zöldséget, gyümölcsöt?
Válasz: Meg kell értenie a logisztikát. Mit eszik a tehén? Szénát és kukoricát. És mik ezek? Zöldségek. Igy a steak nem más, mint egy nagyon effektív mechanizmus arra, hogy zöldségek kerüljenek a szervezetbe. Gabonafélékre van szüksége? Egyen csirkét. A marhahús kitûnõ forrása a mezei fûnek. És egy sertésszeletben megtalálható a javasolt napi zöldségmennyiség 100%-a.
K: Csökkentsem az alkoholfogyasztásomat?
V: Dehogyis. A bor gyümölcsbõl készül.
A brandy az desztillált bor, ami azt jelenti, hogy kivonják belõle a vizet, így még töményebb formában juthatunk gyümölcshöz. A sör pedig gabonából készül.
K: Hogyan számitjuk ki a testzsír-százalékot?
V: Nos, ha egy teste van, és zsíros, akkor 1:1 Ha két teste van és zsíros, akkor 2:1 és így tovább....
K: Mik az elõnyei a rendszeres testedzésnek?
V: Egy elõnye sincs. Az én filozófiám: Az a jó, ha nincs fájdalom!
K: Az olajban sült ételek károsak?
V: NEM FIGYEL RÁM!!!
.... Manapság növényi olajban szoktak sütni. Hogy lehetne az káros, hogy még több zöldséghez jutunk ezáltal?
K: Felülésekkel meg lehet szabadulnunk az úszógumitól?
V: Biztos, hogy nem! Amikor igénybevesz egy izmot, az nagyobb lesz. Akkor kell felüléseket csinálnia, ha nagyobb hasat akar!
K: A csokoládé káros?
V: Megõrült?
HELLO
Kakaóbab! Az is zöldség!!!
K: Az úszástól jó alakja lesz az embernek?
A: Ha az úszás jót tesz az alaknak, akkor magyarázza meg nekem a bálnákat.
K: Fontos, hogy az ember formába hozza magát?
V: Hé! A "kerek" is egy forma!
Remélem, ezzel tisztáztuk az összes étkezéssel és testedzéssel kapcsolatos félreértéseket.
És ne felejtse el:
Az élet NE egy sír felé vezetõ biztonságos út legyen, hanem bukfencezzünk végig egy üveg borral az egyik kézben, egy csokival a másik kézben, és közben ordítsuk: Micsoda buli volt!!!
ÉS......
Azoknak, akik állandóan amiatt aggódnak, hogy mit egyenek, itt az összefüggés a táplálkozás és az egészség között. Megkönnyebbülés végre megtudni az igazat a sok téveszme olvasása után.
1. A japánok nagyon kevés zsírt fogyasztanak, és kevesebb náluk a szívinfarktus, mint a magyaroknál.
2. A mexikóiak nagyon zsírosan étkeznek, és kevesebb náluk a szívinfarktus, mint a magyaroknál.
3. A kínaiak nagyon kevés vörösbort fogyasztanak, és kevesebb náluk a szívinfarktus, mint a magyaroknál.
4. Az olaszok sok vörösbort isznak, és kevesebb náluk a szívinfarktus, mint a magyaroknál.
5. A németek sok sört isznak, sok kolbászt esznek, és kevesebb náluk a szívinfarktus, mint a magyaroknál.
Mi ebbõl a tanulság?
Egyél, igyál azt és annyit, amennyi jól esik. Amiatt fogsz meghalni, hogy magyarul beszélsz..........
"...a Jóakarat szétfröccsen a Butaság szökõkútján, kövér gyerekek gyûjtik a könnyeket egy vak koldus számára, aki egy falragaszt betûz remegõ újjakkal: ez itt a pokol!" - Syrius
James üzenete:
vacsora a barátnõddel:8000
James üzenete:
kondom:600
James üzenete:
barátnõd arca amikor benyit anyád:
James üzenete:
felbecsülhetetlen
James üzenete:
személyes tapasztalat <#haha>#haha>
mellékhatások:álmosság, fejfájás stb. 😄
Laza egy edzõd van
'XY! Mindig lesen vagy! Számolj el a fejedben háromig, és csak utána indulj!'
Van ilyen bicikli, csak te errõl már leszálltál!!😄 ezen vagy 10 percet röhögtem😄
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
haver(h)
én(é)
é: Hallottad már Dézsa új számát?
h: Az Zséda, te hülye!
é: Ja, tényleg!!😄
h: LoL