4879
-------------------------------
-
#4037 ezek mekkorák, szét röhögtem magam xDDD aszittem itt ilyen 1000 éves gyökér beszólások vannak, nem play for real-be :D
na tolok egyet énis:D haverral részegen a zenegépnél:
-Usher-t szereted??
-A sört?? Persze megiszom.
-
#4036 Ezek jók! :DDD -
#4035 real events:
Ismerősöm bemegy az éjjelnappali kisboltba szilveszter kora esti óráiban.
Eladó:
- Szia, mit parancsolsz?
- 7 db virslit kérek.
- Tudod mit, legyen 8, hátha beugrik még valaki..
(ez is inkább helyzetkomikum volt..) -
#4034 Na ma Robika megint alakított
Órán magyaráz a tanár, mindenki nagy csendben. Erre ö hirtelen felkapja a fejét és megszólal: NINCS VALAKINEK EGY NEGRÓJA?
Hát eléggé nagy röhögés tört ki erre :DD
Aztán fel kellett olvasnia az egyik gyereknek az esszéjét, erre mikor felállt a padból Robi megszólal mögötte: HÜÜ de jó segged van! -
#4033 de legalább iskolában vannak.. kevesebb koszt szednek össze mint ha kint lődörögnének. -
#4032 :-) érdekes osztályba járhatsz... :-)
Középsuliban volt egy roma srác ("Kunos") az osztályunkban, nagy duzzadt szájjal és fapofával tudott baromi nagy faszságokat mondani.
Egy of. órán vmi diákbiztosítós reklámanyagokat rakott le a tanár az asztalra, amit csengetés után rögtön megleptek a lányok, mindenkinek kellett belőle. Kunos lassan odamegy, majd elbődül:
- MI EZ, JÉÉZUS?
-
#4031 :-DD -
#4030 asszimilálódik -
#4029 :DDDD
integrálódik -
#4028 Ma magyaróra, dolgozat kiosztás: Enyhén paraszakcentussal rendelkezö cigány osztálytársnak 5-ös lett. Sose volt még 5öse, úgy meglepödött rajta, hogy hangosan elkezdi: Tanánö ezt el ke' mondanom anyunak! Feehívhatom?(óra közepén persze és halálosan komolyan gondolta)
-Nem Robika, majd szünetben!
-Há' akkó küdök neki SMS-t!
Aztán óra végén hangosan bekiabálja: ANYU VISSZAÍRTA HOGY ÜGYI VOLTAM!
Hát én már kész voltam ezen :DD -
extramagascsaj #4027 bnőm tesójának a szövege:
" ez női munka...csinálja a kurva anyja" :D -
SpoCho #4026 Ma mondta kedves barátom: Akko' szopd faszon apádat!!!:D röhögtem rajta egy nem kicsit:D ugyanis ezt a szó összetételt még nem hallottam:D de tetszik:D -
#4025 haverod lool :D -
SpoCho #4024 (.) (.)
) . (
( Y ) -
SpoCho #4023 :D xD az élet egyik legnagyobb alap igazságát láthatjuk:)(Y):P
haverom küldte msn-en:
Bandi üzenete: (.) (.)
) . (
( Y )<---- íme a barátnőm:P:D
Tegnap töri órán ismételtünk.. és feljött a szó I. (szent) Istvánról,
és arról, hogy annak idején Vazult azért tették alkalmatlanná az uralkodásra, mert merényletet követett el István ellen...
és hogy István ezért tette alkalmatlanná az uralkodásra Vazult
erre haverom: Ha István meg volt merényelve, akkor hogy adhatott parancsot, Vazul bántogatására??:D
na én itt offoltam:D -
#4022 :DDDDDDDDD ááá ez kurva jó -
#4021 én ezt repülő tehénnel ismerem :) -
#4020 Előbb küldték msn-en: Blankus üzenete:
*de amúgy ez milyen már
Blankus üzenete:
*hogy a nők kihordják 9 hónapig
Blankus üzenete:
*még meg is szülik
Blankus üzenete:
*és a férfiak hol viselnek el olyan fájdalmakat mint pl a szülésnél?oO
Kere Teh -=[BlacK_JacK]=- üzenete:
*házasságkötéstől válásig
Blankus üzenete:
*erre
Blankus üzenete:
*inkább
Blankus üzenete:
*nem mondok semmit
Én perpill azóta is halok megfelé..XDXDXDassad -
#4019 loooooooooooooooool :D -
SpoCho #4018 ez igen nagy!!!:D Ez kb olyan, mint amit haverom kérdezett tőlem egy kiadós borozás után: Mi az esélye annak, hogy egy lángoló elefánt rádesik miközben te utazol a metrón??:D
nézek rá: :O mivan??:D
erre ő: 50-50.. vagy rád esik, vagy nem:D -
#4017 Az előbb voltma orvosnál. Elkezdi mesélni:
'Öcsém még 15-16 éves volt, én meg már egyetemista. Hazajöttem hozzá Debrecenből, és elmentünk sörözni. Erre mondja nekem: Bátyó! Minden nőt meg tudok dugni 50%osan. Erre kérdezem tőle, hogy az mit jelent. Erre ő, hogy én akarom, ők meg nem.'
-
ribot #4016 Ezen én is már 10 perce.... :D -
#4015 L'art pour l'art-ba is elmenne, ja, de ez öcsém és köztem volt a beszélgetés -
#4014 ÁÁÁÁÁ .....bal herémre facsipeszt, fájjon inkább az. :) -
#4013 Öreg! Nooormális???? -
#4012 -Ki visz el engem?
-Téged szel egy kiwi? Hogy' szelne már egy kiwi?
-
#4011 -
#4010 unokanővéredről képet :D -
#4009 Chateltem unokanővéremmel:
Én:
otthon winampot használok :D:D
Ő:
csak vlc van..
az nem jáccik rádiót:(
Én:
aisjó
de legalább videót bármilyet lejátszik
Ő:
az igaz
tegnap fűrész hatot játszott....
nagyon okos kis szerkezet
Én:
looool -
#4008 grat :DD -
SpoCho #4007 jajj:D Most nézem, hogy a #4000 az enyém:P:P:D -
SpoCho #4006 Fekete hajú a csaj:D igazából, ami belül van az tükröződik kívül is:D -
#4005 best :D -
#4004 ááááááááááááááááááááááááááááááááá szőke volt?:DDD -
SpoCho #4003 Jajj! jut eszembe a suliról:D.. ma feleltünk József Attilából(1905-'37).
és kérdezte a tanár osztálytársamtól, hogy: Na, és 1937-ben mi történt J.A.-val?? erre a csaj.. kicsi gondolkodás után..: őőő sok dolog.. pl volt nyár, meleg.. tél, hideg... de.. leginkább meghalt. itt egy fullos röhögés:D erre a tanár full komoly arccal:Meghalt a tél??? na itt készek voltunk:D erre a csaj:D nem a tél... hanem a Gárdonyi Géza. én itt már úgy röhögtem, hogy folyt a könnyem.. erre elkezdi a tanár.. József Attila lesz az... erre a csaj: Becézze tanárúr ahogy akarja..:D na itt én offos lettem:D -
#4002 :DDDD -
#4001 A sulink eleje felvan álványozva, mert felújítják és tele van munkásokkal az álvány.
Magyaróra elején jön be a tanárnö és elsö mondata:
-Gyerekek nyissuk ki az ablakot, had jöjjön be egy kis levegö!
Erre hirtelen hátul valaki kétségbeesett hangon kiabálja:
-DE TANÁRNÖ! Akkor bejönnek a munkások!!! -
SpoCho #4000 Haverom mondta ma:Ha a faszomnak két lába lenne Máténak hívnák:) Ezzel a kedves kis mondattal utalt, a nem éppen helyes viselkedésemre:D de ez után a mondat után jó ízűen röhögtem vagy 10 percet:D -
#3999 azért az ilyenek néha az agyamra tudnak menni.... -
#3998 teeeeeee :P :D