Aranyköpések,beszólások!!!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Narxis
xD

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Aquir
"Igazán büszke vagyok a szerénységemre..." xD

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

SLICK
"Kevered a szezont a faszommal..."

Aquir
lol

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

SLICK
"Kedves Télapó! Szeretnék kérni egy másolatot a rossz kislányok listáról!"

Aquir
na milesz kértél tanácsot? -.-

Olcsóvér
namilesz

Acer Aspire one

Aquir
logikai umbukfenc következtében lehetõség nyílt a beszólás tartalmának megkérdõjelezésére -.- de ezt nem vesszük komolyan -.- de tényleg -.-

Narxis
LOL vazze, ezen vitatkoztok? 😄

Aquir
épp ezért mondtam, akirõl orvostanilag megállapítják hogy nincs tovább, azok nyugodtan megfelelnek neked, és még beszélni is tudnak egy ideig ha szerencséd van -.-

Olcsóvér
meghalni biztos jó nem volt aki visszajött volna...

Acer Aspire one

Aquir
ezt kérlek szépen könnyen (?) meg lehet tenni. Ugyanis olyan öngyilkost kell megkérdezned (ki tudja hogyan keveredve oda), aki biztosan már csak egy ideig marad életben, például azonnal ható mérget vett be, illetve leugrott egy magas helyrõl és már megállapították hogy nem lehet rajta segíteni, ekkor te odarohansz és amíg még beszélni tud, addig tied a pálya -.-

Olcsóvér
Öngyilkossági ügyekben csak olyanoktól fogadok el tanácsot, akinek már sikerült.

Acer Aspire one

dunga
Tomi üzenete:
mint ma valszamon. a tanar kerdezi a gyereket. mondja nevnapja van. erre mondja: akkor ma biztos iszol. mellette ullo mondja, h szulinapom van, erre beszol, h akkor ma nagyon bebaszunk.

Isten szeret tégedet, az egyház meg a pénzedet. -- Oi! -- 'Ember küzdj és bízva bízzál!' ..de ha nem megy, legalább engem hagyjál!

dunga
A brit közszolgálati mûsorszolgáltató, vagyis a BBC honlapjának sportszerkesztõi rendszeresen közzé teszik a hét legjobb beszólásait, amelyek a szigetország sportéletében hangzanak el. Ezek lehetnek akár sportolók nem mindennapi nyilatkozatai, akár televíziós kollégák félresikerült mondatai, mindenesetre egy dolog közös bennük: nem lehet nem mosolyogni rajtuk. A lista szubjektív, helyenként ironikus, ezt kéretik figyelembe venni!

„Ha arra kérnek, zárjam ki a lehetõségét annak, hogy valaha a Manchester United menedzsere legyek... Nos, nem tehetem. Különleges kluboknak különleges menedzserek kellenek, szóval elméletben mûködhet” – a különleges és szerény José Mourinho.

„Igen, a Manchester United a legjobb angol klub, de azt látják, hogy mennyivel lett jobb a Premier League, mióta eljöttem? Ha angol élcsapattal dolgozhatnék, egészen biztos, hogy szorosabb lenne az élmezõny” – Mourinho ismét. Írtuk már, hogy szerény?

„Európa egyik legjobb belföldi csapata ellen lépünk pályára” – Chris Coleman a Chelsea-rõl, a meccs elõtt. Ezt talán õ sem érti.

„Meglepett, hogy a legjobb csapattal álltak fel ellenünk. Csalódtam bennük” – a Coventry menedzsere, Chris Coleman, miután csapatát a legjobbjaival felálló Chelsea kiejtette az FA-kupából. Alávaló pofátlanság.

„Sz...rul fociztok” – Cristiano Ronaldo vitaindító megjegyzése a Newcastle Unitedben szereplõ Steve Taylor felé.

„Hát, Te meg csúnya vagy” – Taylor válasza, miután ölre ment az MU és a Newcastle játékosa a szünetben. Tiszta óvoda.

„Ha mindig így játszunk, nem hiszem, hogy valaha is úgy éreznénk magunkat, hogy egy gólnál nagyobb verést kapjunk” – a skót Inverness középpályása. David Proctor. Mi tagadás, elég optimista egy pesszimista.

„Ha valaki azt mondja a meccs elõtt, hogy nyerünk, annak azt válaszoltam volna, hogy túlságosan sok gint ivott” – Terry Butcher, az Inverness edzõje, miután csapata óriási meglepetésre 1–0-ra megverte a Rangerst. Proctor inverz.

„Ha nem lõsz gólt, nem nyerhetsz” – mondta Paulo Sousa, a QPR menedzsere. Novemberben nevezték ki, és a jelek szerint hamar beletanult a futball nemzetközi halandzsa- és közhelyszótárába.

„Öt ok miatt nem védheti meg az idén világbajnoki címét: a két Ferrari, a két BMW, Fernando Alonso és Sebastian Vettel miatt” – Murray Walker, a Formula–1 szakértõje. Majdnem talált.

„A menedzser azt mondta, ha így folytatom a csapatnál, a szurkolók a végén még elneveznek egy szektort rólam. Ennek örülök, csak sajnos a Molineux Stadionban nincs elég nagy szektor” – a Wolverhampton csatára, akinek igaza van. A neve: Sylvain Ebanks-Blake.

„Nem védekeztünk megfelelõen, amit az eredmény is mutat” – a Hét nyilvánvalósága-díj nyertese, Gary Waddock, az Aldershot menedzsere, miután csapata 5–0-ra kikapott a Bradfordtól.

„Az Aston Villa kapujában Brad Pitt” – ismeretlen orosz kommentátor a Villa–Stoke meccs elõtt. Ez egy amolyan botnyelvés volt.

„A Liverpool négy négy egyes felállásban játszik” – Trevor Francis a Liverpool–Sunderland bajnoki alatt. Egyáltalán, mi bajuk a számukkal?

(nemzetisport.hu)

Isten szeret tégedet, az egyház meg a pénzedet. -- Oi! -- 'Ember küzdj és bízva bízzál!' ..de ha nem megy, legalább engem hagyjál!

dunga
James üzenete:
suli fórum
James üzenete:
beleírtam hogy
James üzenete:
T.O.-s néniknek küldöm a következõ idézetet Albert Einstein-tõl:

"Én mindenkivel egyformán beszélek, a szemetessel ugyanúgy, mint az egyetem elnökével."

Héjjj Sül!!! azon gondolkodtam, hogy feléred már ésszel, hogy téged mindenki körberöhög?? Meg a világ szerencsétlenségének tart???
Mellesleg, mára hány életévet hagytál magad mögött??😄 Nineteen ages??😄
Ne haragudj, ez nem piszkálás lenne, pusztán kiváncsiság...Nagyon kiváncsi lennék, és kérlek priviben válaszolj, hogy rájöttél-e már, hogy mi az oka annak, hogy mindenki egy bigsitnek tart???
Üdvözletem: SpoCho
Totya Beszólásai meg!.... nem tanyasiak...Hihetetlen idiótaságok, amik kurva jól hangzanak!!! Természetesen, Totya mellett, vannak még olyan beszólók, és aranyköpõk akik hozzászólásain, hihetetlen nagyokat lehet röhögni, de Totya "megszólalásai" egyediek!!! Ezért õ a Legjobb! (ez megint csak szerintem van így, nekem Totya megszólalásai tetszenek a legjobban, mert én is hasonló "idióta"/És ez a dicsérõ formája a szónak/vagyok, csak nekem ennyi elmebetegség nem jut eszembe.)

TOTYA!! CSAK ÍGY TOVÁBB!!!
Figyelj Sünike!!!!! Ez nem beszólás a részemrõl, még ha te annak is vetted! ez szimplán egy vélemény, valamint egy tényközlés!!!

Anyádéknak meg úgy szólogatsz be, ahogy akarsz...

Engem jó lenne, ha kihagynál az "okosságaidból" köszi!!!
Narxis
Ezen mit kell érteni? Olyan tipikus tanyasi beszólások amin kocsmában két sör között röhögnek az õstermelõk.

Ha igazi aranyköpések, beszólások kellenek akkor ---> bash.hu

Klon
sztem meg te nem érted...
egyetértek SpoCho-val! Totya a király 😄

Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON LE SZOTYIRA PÉNZT!\"

Narxis
Szerintem Totyáé se valami jó.<#shakehead>

prezi
Gondolom tõlük tanultad a 'beszólás' mûvészetét... otthon legalább tudsz érvényesülni 😄

Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !

Tarajos Sül
😊
Hát igen 😊
Anyáméknak is beszoktam szólni a szobába,ha akarok tõlük vmit 😊
Hali Everybody! Végigolvastam a topict(9óta olvasom)😄! El kell hogy mondjam, van két HÕSünk!
(*)+ Totya(*) hihetetlen beszólásai vannak! A beszólogatás koronázatlan királya!!!
(*)-Tarajos Sül(*) neki is hihetetlen beszólásai vannak, csak nem a jó értelemben!!!!😄
szucsy89
😄ddddd
dunga
Hatalmas tudásszomjam van:
a tudást anyámtól, a szomjat apámtól örököltem.

Narxis
LOL

Klon
nem új, de jó 😊

Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON&#65279; LE SZOTYIRA PÉNZT!\"

GhostRider1
Bárkivel megeshet!!!!
"Néhány napja volt némi munkám a garázsomban. Egy nõ bejött és kért tõlem egy hétszáztízes alkatrészt.
Teljesen értetlenül pislogtam rá, nem volt világos, mi a fenét akar.
Kérdeztem: - Hogy néz ki?
Nõ : - "Tudod, olyan kicsi izé a motor közepén és 710-van rajta. Sajnos elveszítettem, pedig mindig ott volt és most kellene egy másik!"
Na erre adtam neki egy papírt, hogy rajzolja le, hátha felismerem.
A csaj rajzolt egy kört és beleírta hogy 710.
Frankóra nem tudtam, mit akar, ezért odavittem egy másik autóhoz és megkértem, mutassa meg rajta, melyik a 710-es alkatrész!"
http://www.tolna.net/~atus81/710.jpg

&#9733;

Met
<#falbav>

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

<#wilting><#help>

Aquir
xD

qtab986
- Parti után mivel ütöd el az idõt, amíg ágyba nem kerülsz?
- Erre sosem emlékszem. Macika (Pély Barna - a szerk.) általában levetkõztet, felöltöztet, néha pedig megdug közben.

Idézet: Galambos Dorina a Free magazinban

Szuvas fog és büdös száj, ennek titka: Ovenal.

Hajam hullik, mint a hó, mert samponom a Wash & Go.

Fabulon a bõre õre, le is rohad rögtön tõle.

Narxis
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

szucsy89
nem teljesen idevág, iwiw üzifalon olvastam, néhányon felnevettem😊

hogy miket írnak manapság a termékekre....

Sears hajszárítón:
Alvás közben ne használja!
(Pedig ilyenkor kéne, hogy jól nézzen ki a hajam!)

Chips zacskón:
Ön is nyerhet! Még vásárolnia sem kell! Részletek a zacskóban!
(Csak áruházi tolvajok részére)

Mélyhûtött (Mirelit) árun:
Felhasználási javaslat: Kiolvasztani.
(Persze ez csak javaslat. Ehetjük jégbe fagyva is?)

Tesco tiramisu dobozán (a doboz alján!):
Ne fordítsa fel!
(Marha! Most már késõ!)

Pudingos dobozon:
A termék melegítés után forró lesz!
(Mint ahogy az éjszaka után nappal jön.)

Vasaló dobozán:
Ne vasalja a ruhát saját testén!
(Pedig ezzel mennyi idõt spórolhatnánk!)

Altató tabletta dobozán:
Álmosságot okozhat.
(Még szerencse...)

Karácsonyfa izzókon:
Csak kültéri, illetve beltéri használatra!
(Esetleg hol máshol használhatnám még?)

Gyermek Superman jelmez dobozán:
Az ember alapvetõen nem tud repülni. Ezt a tényt a jelmez viselete sem befolyásolja!
(No comment...)

Svéd láncfûrészen:
Ne próbálja kézzel, vagy külsõ nemi szerveivel megállítani a fûrészt!
(Úristen! Volt már erre példa....?)

Javítómûhely bejáratánál:
Mindent megjavítunk. Kérem kopogjon, mert nem jó a csengõ!
SLICK
ezt gondolom csak néhány hsz után döntötted el, hogy szar az egész.
Grat

sz4bolcs
Na, ez aranyköpés. <#idiota>

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

GhostRider1
de már másodjára? <#wow3><#zavart2>-.-

&#9733;

bodesz
véletlen tévedtem be ide...

(&#175;`&#183;._/&#175;`&#183;._.&#183;]\\BodesZ/[&#183;._.&#183;´&#175;\\_.&#183;´&#175;)

Klon
ha nem tetszik, nem kell ide jönni!

Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON&#65279; LE SZOTYIRA PÉNZT!\"

bodesz
szánalmas ez a topic.ezt ti meritek aranyköpésnek elnevezni SÕT BESZÓLÁSNAK???????????????
ez komoly?
szerintem komoly szociális problémákkal állnak szemben itt 1esek csak nem veszik észre...gondolkodjatok el picit.

(&#175;`&#183;._/&#175;`&#183;._.&#183;]\\BodesZ/[&#183;._.&#183;´&#175;\\_.&#183;´&#175;)

Aquir
jó kis egyszerû testreszabható játék xD

dunga
Haver:
'A Landwirtschafts Simulator miért van mindig benne a top 10 topicban? Ennyi paraszt van az SG-n?'

én mondjuk még régen olvastam valahol, de haver az borult rajta vagy 20 percig😄...
ehhez hasonló:
-az egészben nem is ez a félelmetes...
-Hanem???
-Hanem??? mondjuk a medve!!!!😄
Narxis
😄DDDDDDD szakálas

Mai párbeszédem haverral...
Én: mi a különbség a sas közt???
Haver tágra nyílt szemekkel: a sas??? nem tom...
Én: Semmi... mindkét szárnya egyforma, különösen a bal...😄 XD XD
Molnibalage
És a Katrika hurrikán pusztítása után ezt? Eh... 😊

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

"A múltkor édesanyám felcserélte a fogkrémemet a kézkrémmel.
Azóta olyan selymes a szám, hogy még a zsíroskenyér is kicsúszik belõle."