4879
-------------------------------
  • matyi0323
    Tényleg amúgy. :D Olvas vlamit és vigyorog:D Kb olyan lehet, hogy meglátja kisujjad és már fekszik..:D
  • Broafka
    nem tagadom :)
    én is mindenen röhögök amúgy, csak ezek ezeknek az aranyköpéseknek a fele az inkább olyan szituációs poén, szóval az adott helyzetben vicces, és így leírva annyira nem, de van köztük jó
  • Narxis
    Ja, de tényleg jó aranyköpések ezek. :D Társaságban is mikor összejövünk, sokat röhögünk. Egy kiadós, jó nevetés iszonyat jól esik. :D
  • dunga
    Abony - Ráckeve mérkőzés, kevésbé józan szurkoló:
    'Optimálisan vagyok!'
  • Olcsóvér
    suliban még régen csajok érdezik miazapénisz?
    egyik spanom:az akor jóú ha megcsípi a dér aztánesznek belőle a madarak és jön a vadász aki lelövi a deret::dddd nekem nemkellett több:d

• angelslie
    Tegnap angolóra elején találtak a padban páran valami rajzot.
    Elkezdi az egyik: - De hát ezeknek az embereknek nincs is arca a képen!
    Mire a másik csodás magyarázata: - Persze hogy nincs mivel ezek arctalan emberek! :D
  • Protosz
    Így olvasom a poénos beköpéseket egy igen durva nekem is eszembe jutott..

Sráccal megyünk ki az óráról...Amikor az egyetemtől pár lépésnyire ilyen középiskolás jótevő kéregetők próbálnak pénzt gyűjteni a rák ellen.
    A kis csaj aki hozzánk jött igen pörgött már, és megszólította a haverom:
    -Rákok ellen gyűjtünk. Támogatjátok?
    Haverom meg megint okos volt,vissza kérdezett:
    -Mi bajod a rákokkal?
    Na nekem ott végem volt. :D Naná hogy a kis csajnál kiment a biztosíték, lefagyott neki D:
  • Narusco
    jap, nálunk is van ilyen. de komolyan mindenen röhög :D amugy itt sg-n nem szeretem, látom hogy egy új hozzászólás ebben meg ebben a topikban, rányomok, és látom hogy "lol". elbasztam az életemből 10 másodpercet.
  • SpoCho
    az ilyen emberek szoktak a legjobb társaság lenni:D nem sok kell,hogy röhögjenek, és akkor mindig jókedv van:D én személy szerint preferálom az ilyen embereket:)
  • Broafka
    téged amúgy könnyű szórakoztatni, te csak röhögsz! :D
  • Klon
  • Narxis
    lol :DDD
  • dunga
    Edzéstervezés órán:

Srác: Ezért esznek tehent.
    Másik srác: Tehenet.
    Tanár: Ja igen. Figyeltem én, hogy valami nem stimmolt.

Ugyanaz az óra, ugyanaz a tanár:
    'Ha elvisz egy vírus, akkor életképtelen vagyok, és akkor minek' az élet?'
  • Totya000
    - van egy zsepid gyorsba?
    - nesze!
    - ne mentolosat, szarni megyek.
    - nagy a baj?
    - most fingottam egy olyat, hogy volt két deci leve...
  • Narxis
    :DDDDDDDDD de lol
  • SpoCho
    Háhh:D Haverom ma nagyot akart mondani, és egy ilyen hagyta el a száját:
    A XIX. században a fajgyűlölet Unillegális volt:D (az illegálist próbálta volna fokozni:D)
  • Narxis
    fúúúj :DD
  • Broafka
    volt barátnőm panaszkodott, hogy szar kedve van, meg depis, mert, hogy éppen menstruál, aztán mentünk a villamoson, és anyám felhívott, hogy adjam be magamnak az oltást, volt barátnőm meg mondta, hogy ő már megkapta:

volt bnőm: -én már megkaptam az oltást.
    anyám: - és volt mellék hatása?
    volt bnőm nekem: - háát, azóta menstruálok!
  • Narxis
    :DDDDDD
  • brightside
    Na a minap én is hallottam egy okosságot. Lehet, nem új, csak nekem volt az....
    "A processzor füsttel működik! Ha kijön a füst, többet már nem működik"
  • angelslie
    ok
  • GhostRider1 #3976
    a koffer hó fehér mármint a hofferé....bőre mint a kokain nem coffein mint gróz perez OLDSZKÚÚL A GÁDZSI MINT A SÓSPEREC
  • Narxis
    Nekem verhetné... :DDDD na jó ez durva volt. :)
  • Narxis
    LOL
  • prezi
    offtopic -.-
  • tyrael9393
    van két ritka gyökér osztálytársam. megpróbáltam megbeszélni velük hogy ne szólanak hozzám, mintha nem lennék itt, de nem bírták ki, így hát mindig ha hozzám szóltak csak bunkóztam velük, meg néha csak szimplán kcsög voltam, jól ki is röhögték őket már sokszor. Amúgy meg nagyon antiszociális népség tényleg nem kell sajnálni őket.

az egyik tanár, mert hogy nemcsak diákok de tanárok is utálják őket, osztotta a két srácot és kész, elpattant egy húr, feladta.
    - Gyerekek, miért nem közösítitek ki őket?
    (Kis csönd, a nagy teremből egy árva hang:)
    - Én próbálom...

pár példa a két idétlen vicceiből:
    - Peti te mikor verted ki utoljára?
    - Tegnap.
    - Komolyan? én nem..verjük már ki..Mennyünk már le mosdóba..
    - Oké!
    és elindulnak mosdóba. Ezt a párbeszéldet elsős létükre még nemcsak hogy emberek,de még felsőbb évesek, sőt, lányok előtt eltolják..

az egyknek bármit mondasz ami nem vicces, neki áll röhögni, olyan hangosan ahogy bír, az óra közepén...10 perces osztást kap a tanártól hogy milyen debil és tanuljon meg viselkedni, sé ne legyen hülye mert mé megbuk...mit csinál? Pofánröhögi a tanárt úgy hogy 10en befogják a fülüket, oly hangos..stb
  • morcosqtya
    - Ferikém, hol tanul a nővéred?
    - A Szemmelversz orvosi egyetemen..

• prezi
    ja azon én is benyígtam :D
  • Narxis
    biciklis haverod LOOOOL
  • 22351665
    "Felkenlek mint freskót a falra" Péterbál
  • SpoCho
    jajj a második sztoriból kihagytam a legnagyobb poént:D mikor felhívta az édesanyját megkérte, hogy küldje már ki a tűzoltókat, mert akkora volt a becsapódás, hogy beszorult a bicikli alá és ki kéne vágni belőle, és a kocsi meg kigyulladt:D :D XD utólag kiderült, hogy szimplán ráborult a bicikli, és a kocsit meg az ütődés miatt a fejét megütve hallucinálva látta lángolónak :D XD
  • SpoCho
    az igen:D meg eszembe jutott még egy sztori:D

haverokkal bulizni voltunk.. Az egyik srác(tomi) mutatta a telójában a képet a barátnőéről.(nem a világ legszebb csaja fogalmazzunk így)tomi meg persze dicsekedett, hogy milyen szép a bnője meg milyne szerelmes meg hasonlók... Erre egyik igen jó állapotban lévő haverom(épen a nagy vöröst várta) megszólal: -Ez szép?? Szebbet okádok!!
    Eme kijelentése után kb 5 mp-cel egy hatalmasat rókázott(sugárban jött a cucc, és lehányta a saját csukájának a sarkát!!) Erre a tőlünk kb 10 méterre álló társaság egyik tagja: Az szép termés srác!!!
    Erre haverom: Na ugye! nem megmondtam??:D

Ugyanez a haverom(aki okádott) volt az aki este egy jó buli után hazafelé tartott csutka részegen BICIKLIVEL! és nekiment egy parkoló kocsinak. Majd felhívta az anyját, hogy elütötték.:D
  • mikszer
    Hugom meglátta, hogy beveszek egy rózsaszín gyógyszert.
    - Fúúj, mi az?
    - Algoflex M.
    (Fennakadtak a szemei)
    -... M?..
    - Mér', baj?
    - Az 'M' az nem 'Male'...
    (Amúgy sima algoflex volt :D )
  • Narxis
    :D
  • SpoCho
    ja, és a poén! tök komolyan gondolta.. 3 szor is visszamondtam neki, hogy mit mondott, és nem esett le neki:D
  • SpoCho
    Nemrég kérdeztem haveromtól:
    Én:Te Bandi! ha azt mondanák, hogy mondj egy várost, ahol szívesen laknál és odaköltöztetnek, minden költséget ők állnak, vesznek lakást, keresnek munkát, stb.. akkor melyik várost mondanád??
    B:Amerikát...
    Én:mondom VÁROST!!
    B:(kicsit elgondolkodva)Akkor TEXAS!!!
    befulladtam a röhögéstől:D:D
  • morcosqtya
    kisgyerek besszólása:
    a national geographic-on láttam egy filmet a korálykibráról...
  • morcosqtya
    iszogatunk, iszogatunk, oszt ráisz' még mellé..
  • morcosqtya
    Ez már szürreális:
    (Mónika show)
    - Megcsaltalak drágám.
    - és kivel?
    - a TV szerelővel.

• dunga
    Tomi üzenete:
    mein kampf helyett mein gamf az uj duma most