Aranyköpések,beszólások!!!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Youtube-on találtam ezt a kommentet, és gondoltam másolom:
ancsa1234
ma bioszon:
"gyerekek soroljunk fel fenyõféléket..."
-erdeifenyõ, vörösfenyõ, feketefenyõ, miklósfenyõ 😄
tanárnak nem esik le beszél tovább:" a legtöbb nyitvatermõ örökzöld"
egyik srác:- miklósfenyõ meg a '60-as években volt örökzöld 😄😄😄
Isten szeret tégedet, az egyház meg a pénzedet. -- Oi! -- 'Ember küzdj és bízva bízzál!' ..de ha nem megy, legalább engem hagyjál!
A lét határozza meg a tudatot: Ha a lét megisszuk, akkor a tudat elmegy!
Isten szeret tégedet, az egyház meg a pénzedet. -- Oi! -- 'Ember küzdj és bízva bízzál!' ..de ha nem megy, legalább engem hagyjál!
'Hülye is vagyok, meg b*szd meg is!'
<#idiota>#idiota>
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
és õ mondott mindig ilyeneket,h " ilyet szólt"
- hétvégén mondták a rádióban , hogy a szoptatás világnapja volt .
- Ezt így bemondták a rádióban .....
Hát szõke egy kicsit és nem az anyaságra asszociált .
Haverral ülünk órán.. egyszer csak ilyet szól:
- Ha szép nem vagy, legalább hülye ne legyél...!!
Bocs ha volt már, de ez most eszembe jutott aztán akkor is szétröhögtem magam, de most is😊😄D
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
Sz4bolcs1985: miert oszt ilyen jo lapokat?
Sz4bolcs1985: sorry for my english
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Olyan ez a mountebáájk mint a BRANT EGYE MEG!!
Nem voltak teljesen józanok, nyomták a partyt. Megláttak egy jobban kinézõ lányt, akinek eléggé kapaszkodnia kellett, hogy ne essen el. elõre hajolva kapaszkodott, hogy a háta mögött fogta a korlátot két kézzel.
Haver odamegy lazán, és megkérdezi, hogy:
'Jót nyújtasz?'
Lány lesett egyet, és elszaladt.
<#idiota>#idiota>
"Pénteken Pesten piros padon Pisti pici pöcse pontosan passzol Panni pici puncijába." szakadtak õk is, meg mi is mikor elmesélte.
-Nagyon örülök, hogy bejöttél velem a városba. Jót beszélgettünk.
-Nem azért jöttem, hogy beszélgessünk.
-Hát miért?
-Hogy jobban jöjjön ki az egy fõre jutó benzinköltség (apám szakadt😄)
Haver: - milyen színû a karácsonyfátok?
hatásszünet...
én: - zöld... meg néhol barna
Chuck Norrisnak még akkor is elmúlik a szúnyogcsípése, ha vakarja.
ez igy lehet hogy nem üt, de akkor szakadtunk.
'A sarkantyú is elõ van írva, mégis hátul hordják.'
Kollégámat kérdezzük mi az ebéd ?
Józsi:-Rizsa meg hús .
Többiek:-Azt rizsnek nevezik , rá is van írva a zacskóra mikor megveszed .
Józsi:-Nyersen rizs ha megfõzik akkor rizsa .
Többiek : - Vettetek már tarhonyt ?
Dávid kérdez: Alexa mi Svájc fõvárosa?
Alexa : õõ valami Switzerland...
Nem nevettem <#rolleyes>#rolleyes>
(Javitott verzió)
Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money
Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money
Dávid kérdez: Alexa mi Svédország fõvárosa?
Alexa : õõ valami Switzerland...
Nem nevettem <#rolleyes>#rolleyes>
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
"De ugyan! Minek lennétek közgazdászok, amikor fizikusként sokkal több munkával, sokkal kevesebb pénzt tudtok majd keresni "<#nevetes1>#nevetes1>
Ki a rákot érdekel a gép konfigurációm?
Kata(haver nõje): csináltatni akarok köldökpiercinget!
Én: az vagány, de vigyázz, ne a jobba, mert akkor buzi vagy!!!😄xD
Haver miután kiröhögtük magunkat: nem akkor lesz buzi, ha a balba teteti???😄(de ezt a kérdést, balta arccal kérdezte/tök komolyan/)😄😄
lassan másfél órája ezen röhögök😄 gondoltam megosztom veletek, nem tudom mennyire vicces ez így nektek, de mi röhögtünk rajta egy jót😊
bazdmeg de volt oylan is h a szûrõt keztem el szívni és nemtudtam mé van retek íze a cignek
Aztán elkezdte mondani az egyik tábori csajról:
"Bazd meg, aztán majd ha Rebi rá néz a sátradra, úgy bepereled, hogy még a tampont is kiperelitek belõle!"
😄D
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
'Többet fizetnek, de kevesebbet kapunk.'
<#idiota>#idiota>
★
'Ott jön a jövendõbeli exed.'
Kirántotta, mint tutti-frutti a fogtömést :p
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n