4879
-------------------------------
-
#4319 lol -
#4318 de holnap kiderül növök-e még.. :D -
DIESEL DOG #4317 :DDDDDD -
#4316 Egy keves hölgy ismerősöm szavai.
"Véletlenül megismerkedtem vele egy társkereső oldalon".
-
#4315 "a kutyát se érdekli" és a "fű se nő vasárnap" fúziójából hirtelen ki akarta mondani:
A kutya se nő vasárnap..
-
SpoCho #4314 haverom a : nem minden arany ami fénylik mintájára egy ilyet szólt: "nem minden lámpa ami fénylik" :D -
#4313 lol ez a mónika só xD -
#4312 :D.aD:adsA.AD
"a báttyáimmal úgy megölünk hogy meghalsz!"
-
DIESEL DOG #4311 Nekem a máuniká showról ez jut eszembe:
- Jóska gyerek mos' pofázzá' !
- megvertünk bé-bé-bé-bébbózzütőveee' ?!
-
#4310 2 mónika sós szösszenet:
(Maunika) - Ferenc, akkor jön Mária, mondd el neki miért vagy itt!
(Mária bejön, leül)
(Maunika) - Szia Mária, itt van Ferenc aki elmondja miért jött!
(Ferenc) - Na szia. Szóval az van, hogy teccesz meg minden...
- Ivett, Te tényleg félreléptél amíg a férjed a börtönben volt?
- Dehooogy, hát két kisgyerek mellett nem megyek el "emberezni".
-
#4309 :DDDD -
#4308 Ma árut szállítottunk munkatársammal Pestre. Sétált egy nagyon jó nő az utcán, erre benyögi munkatársam:
"Nézd a!! Hát testvérem, ennek olyan picsája van... szétfeszíteném és benyalnék neki meleg szarig!" -
Totya000 #4307 - láttad, mit csinált ez a barom?
- te barátod, faszodon verd agyon egy szál szalmával. -
DIESEL DOG #4306 lulz! :DDDDDDD -
Totya000 #4305 - melyik kocsival megyünk Olaszországba?
- ezzel.
- ebbe én be nem ülök, mert belekölykedzett a kutya.
- akkor te ketteslétrával jössz Olaszországba, a kurva anyádat! -
#4304 Lalibá' lovasoktató beszólásai
- Látják azt a csoportot a korlát mellett? Azok nem lovagolni jöttek, hanem magukon röhögni. Úgyhogy szedjék össze magukat!
- Lovat láttak már? És miről ismerték föl? Hogy röfögött? Hát elárulom, az nem az volt. Vagy amikor meglátta magukat, attól félrebeszélt.
- Maguk egy óráért befizettek ötezer forintot. A ló ingyen csinálja. És
ahogy magukat elnézem, ő jár rosszabbul.
- A szeme a feje elülső részén található, ezért előrefelé jobban lát.
Amelyik minden oldalra egyformán lát, az a vak ló.
- Hátul két lába van, ezekkel fut, elöl kettő, ezekkel fékez, és mind a
négy patában végződik. Így lehet megkülönböztetni az asztaltól.
- Mint látják, mindegyik patájára patkót szögeltünk. Ez nagyon praktikus, mert ha valakit megrúg, az nem tud utána reklamálni.
- Látják a ló hátán a nyerget? Őseink alatta puhították a húst. Maguk
felette fogják.
- A ló elöl harap, hátul rúg, ezért a közepén szállunk föl rá.
- Segítsen neki, emelje a lábát! Úgy, most lendítse föl! Most egy kicsit pihenjenek, míg én kiröhögöm magam.
- Egyikük szálljon le, vagy maga, vagy a majré!
- Üljön már lazábban! Ahogy így elnézem, a merevgörcs magánál volt ipari tanuló.
- Hogy ül a lovon?! Maga jobboldali?
- Magának hogy áll a lába? Hogy a kedves nagymamától örökölte? Nem létezik, már régen kihalt volna a családjuk.
- Látja ezt a szíjat? Kapaszkodjon bele! Az a fék, de itt mi kantárnak
hívjuk. Ha meghúzza, a ló lassít. Ha erősen húzza, a ló megáll. Ha nagyon erősen megrántja, akkor a ló hanyatt esik, és maga lesz alatta.
- Ne remegjen már annyira, eltöri a ló gerincét. Mit csodálkozik? Igen, van gerince, nem politikus az!
- Ezt hívják kényszerleszállásnak. Elég alapos talajlazítást végzett!
- Igaza van, a csúcson kell abbahagyni! Tisztelem a tudományos
érdeklődését, de abban a susnyásban nem fog találni ritka növényfajt. Majd ha a ló visszafelé jön, megint felszállhat.
- Ahogy látom, maga legalább egy hétig nem fog ülősztrájkot kezdeni.
-
#4303 looool xD -
#4302 kb ugyanez volt anno nálunk, annyi hogy a történelemtanár azt kérdezte a felelőtől (aki nem volt egy észlény) hogy "kik robbantották ki a II. világháborút?"
[súgás hátulról]: "a fasiszták"
[felelő gyerek gyorsan rávágva] "a focisták" -
DIESEL DOG #4301 Ez még régen történt, mikor még élelmiszeripari szakközépbe jártam...
Történet egy évvégi javítófeleléssel kezdődött, mert az egyik csaj aki osztálytársam volt bukásra állt történelemből. Tanár felszólítja, csaj csak áll és néz, mikor a tanárnő már könnyebbet sem tudna tőle kérdezni, mondja neki hogy akkor "sorolja fel a második világháborúban feltalált fegyvereket"
Na itt kezdődik a jó része a történetnek, csaj megint csak áll és néz miközben haveromék a csaj mögött lévő padból súgják neki a jó válaszokat de úgy hogy már-már hallani is lehetett. Na erre a mellette lévő padból az egyik hülyegyerek odasúgja neki azt hogy "mondjad hogy betonkeverő!" erre a csaj benyögi jó hangosan szélesvigyorral a tanárnőnek hogy "betonkeverő".
Na erre először az osztályunk tört ki hangos nevetésben, majd a tanárnőnk is elmosolyodott. Végül egyébként a csajt megbuktatták, mert megnyikkanni se tudott a hülyeségen kívül... :DDD -
#4300 :DDDD -
SpoCho #4299 tanár: "Szlovák lesz az:)" erre a csaj: "Szlovákiában is vannak cigányok":D -
#4298 LOL, tanár mit szólt?:D -
SpoCho #4297 Aloha Everybody!:) MA feleltünk Petőfiből irodalom órán, és egyik csaj egy ilyet nyögött be: "Petőfi paraszt volt, mert paraszt családból származott"... a felelet előre haladtával: "Nevet változtatott, mert cigány volt":D na itt majdnem meghaltam a röhögéstől:D:D -
#4296 "nembaj hogy melyik" -
#4295 :DDDD -
#4294 Rolimmooo üzenete:
*szenvedek
* kést állítottam véletlen a tenyerembe
*meg másnapos is vok
*hétfőőn
dunga üzenete:
*
*jól nyomod
*de ma kedd van
*:P -
SpoCho #4293 LOL!:)
Én baráti társaságban rámutatva egyik srácra..: Egyedül csak mi ketten voltunk ott:D volt egy kisebb fajta röhögés:D -
#4292 "De Feri, én ezt most nem izéből mondom" -
#4291 looooool -
#4290 haverom tegnap este:
"Ba*d meg én pedofil lettem, tegnap randiztam egy 15 éves csajjal, és nem engedte, hogy megöleljem, ezért ott hagytam a pi**ába!" :D -
#4289 repost msn-en:
- kimegyek rágyujtok
- ejnye, ne dohányozz, kevesebbet kell majd dolgozni..
:DDdddd -
#4288 jucibabu üzenete:
*na akkro camozzunk geci'
*D: -
#4287 lol xD -
#4286 ááááááá, én már olvasás után rosszul lettem :D -
#4285 X üzenete:
*de ez a film nézés nem is rossz ötlet
*lehet h megnézek egykét bigbang theoryt
*ismered?
Y üzenete:
*gangbanget olvastam
*nem
*:D
X üzenete:
*ammi
*?
Y üzenete:
*:P
X üzenete:
*4elméleti fizikusról szől
Erre lett volna jó a 'ja, olyan rész is van' sor :] -
#4284 omg -
#4283 loal :> -
#4282 Jujj eszembe jutott egy nagy:
egy évfolyamtársam mesélte egy középiskolai élményét. A következő:
4 osztálytárs olyat "játszott" egy tanteremben hogy körülálltak egy nagy 2 méteres vas álló ruhafogast, és mintegy egymásnak passzolgatva lökdösték.
Ment egy darabig, jól szórakoztak mígnem az egyik srác elhibázta, nem tudta megállítani és a fogas egyik kiálló foga belecsapódott a szeme körüli részbe.
Mindenki megrettenve állt, próbáltak segíteni, lestek hogy mi lesz vele, kifolyt-e a szeme stb..
A srácnak véres volt az arca meg a szeme kicsit, de csodával határos módon a szemgolyója ép maradt, viszont a szemhéja végig felszakadt a szeme csücskétől a másik végéig.. gyakorlatilag 2 ponton függött, és lefittyedt.. nem tudta lecsukni.
Mindenkit a rosszullét kerülgetett, hullasápadt... A gyerek meg egyszercsak bátortalanul elvigyorodva megszólal:
"bazmeg látok becsukott szemmel is bazmeg!!"
A történet hitelességét nem tudom igazolni, nem voltam ott, viszont olyan mondta aki elég őszinte ember volt, nem nagyított.
Másrészt ilyet kitalálni se lehet, annyira banális.... -
#4281 :DDD -
#4280 lol