Aranyköpések,beszólások!!!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
diák (lány): és a vízben nagyon sok mikroorgazmus él...
tanárnõ: mikroorganizmusok.. maradjunk ennyiben. De kívánok magának is nagyon sok mikroorgazmust...
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
felénk ezt már tudja mindenki... 😄
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
-Látam apudat a Mercivel....
-Tééényleg? Hol?
-Ugyan hol? Határátkelõn Hegyeshalomnál......-.-
-Áááááh úgyse hiszem el....... Mostanában nem jár Romániába....
Olyat röhögtem, de nem kapcsolt, h mi van.
Rise FM Mi a vas legnagyobb ionja? A kam-ion.
mesélte btom, h egyik ismerõsének a haverja mentõs. és kihívta a mentõket két fiatal, egy srác meg egy csaj. meztelenek vtak. a csajnak égési sérülési vtak, a srác farka meg vérzett. megkérdezték a mentõsök, h mi történt. palacsintát csináltak meztelenül. a csaj szopta a srácot miközbe a srác forgatta a palacsintát. a forró olaj a csajra ment, és ráharapott a srác farkára. a srácot annyira hirtelen érte, h elkezdte ütögetni a forró serpenyõvel a csajt
*anyám : O
gergo_ gorgeous says (23:46):
*XDDDDDDDDDDDDDDDDDD
mára vége XXXXDDDDDD
<@Potyi> jajj, edina ha tudnad mit meg nem tennek ERTED
<Edinababa> ohh :> pl
<@Potyi> felmasznek a legmagasabb hegyre is, megkuzdenek a leggonoszabb sarkannyal, lehoznam a csillagokat
<Edinababa> oha akkor kezdetnek gyere at :> nincsenek itthon anyuek. biciklivel 20perc neked
<@Potyi> most neeee
<@Potyi> olyan eros szel fuj :|
"mostanaban annyit jarok suliba h kezd lassan az ivas rovasara menni"
az en nagymuteromnal jofejebb a vilagon nincs
hazajovok a csajtol
leulok a gep ele
bejon
"na jot kurtal kisunokam?"
vágja a csaj a témát:
Xawy:
Akkor döme hozza a vinyóját?
Zsuzsi:
Háát azt mondta hogy hozza az egész winchesterét...
Xawy:
Isteneeeem, jóvanakkor hozza a vinyóját.
Zsuzsi:
Hát ha rajta van a winchesterén akkor biztos...
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
<Hunger> es rovid is 😄
XD
ez mondjuk nem beszólás de...:
01:23
01:24
01:24
Vasztrál - Ezen beszartam a röhögéstõl 😄 : Reggeli óra, bejön a tanár, elkezd tanítani, majd fél óra múlva majdhogynem rácsap a fejére, abbahagyja az órát, és elrohan. Másnap meséli, hogy reggel autóval indult el otthonról, és útközben megállt tankolni. Bement kifizetni a tankolást, majd kifelé jövet látta, hogy elhúz a benzinkút mellett az a busz, amivel reggel be szokott jönni. és végül elérte.... 😄
"Véletlenül megismerkedtem vele egy társkeresõ oldalon".
<#vigyor1>#vigyor1>
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A kutya se nõ vasárnap..
<#zavart1>#zavart1>
"a báttyáimmal úgy megölünk hogy meghalsz!"
<#wow3>#wow3>
- Jóska gyerek mos' pofázzá' !
- megvertünk bé-bé-bé-bébbózzütõveee' ?!
<#idiota>#idiota>
(Maunika) - Ferenc, akkor jön Mária, mondd el neki miért vagy itt!
(Mária bejön, leül)
(Maunika) - Szia Mária, itt van Ferenc aki elmondja miért jött!
(Ferenc) - Na szia. Szóval az van, hogy teccesz meg minden...
- Ivett, Te tényleg félreléptél amíg a férjed a börtönben volt?
- Dehooogy, hát két kisgyerek mellett nem megyek el "emberezni".
<#idiota>#idiota><#wow3>#wow3>
"Nézd a!! Hát testvérem, ennek olyan picsája van... szétfeszíteném és benyalnék neki meleg szarig!"
- te barátod, faszodon verd agyon egy szál szalmával.
- ezzel.
- ebbe én be nem ülök, mert belekölykedzett a kutya.
- akkor te ketteslétrával jössz Olaszországba, a kurva anyádat!
- Látják azt a csoportot a korlát mellett? Azok nem lovagolni jöttek, hanem magukon röhögni. Úgyhogy szedjék össze magukat!
- Lovat láttak már? És mirõl ismerték föl? Hogy röfögött? Hát elárulom, az nem az volt. Vagy amikor meglátta magukat, attól félrebeszélt.
- Maguk egy óráért befizettek ötezer forintot. A ló ingyen csinálja. És
ahogy magukat elnézem, õ jár rosszabbul.
- A szeme a feje elülsõ részén található, ezért elõrefelé jobban lát.
Amelyik minden oldalra egyformán lát, az a vak ló.
- Hátul két lába van, ezekkel fut, elöl kettõ, ezekkel fékez, és mind a
négy patában végzõdik. Így lehet megkülönböztetni az asztaltól.
- Mint látják, mindegyik patájára patkót szögeltünk. Ez nagyon praktikus, mert ha valakit megrúg, az nem tud utána reklamálni.
- Látják a ló hátán a nyerget? Õseink alatta puhították a húst. Maguk
felette fogják.
- A ló elöl harap, hátul rúg, ezért a közepén szállunk föl rá.
- Segítsen neki, emelje a lábát! Úgy, most lendítse föl! Most egy kicsit pihenjenek, míg én kiröhögöm magam.
- Egyikük szálljon le, vagy maga, vagy a majré!
- Üljön már lazábban! Ahogy így elnézem, a merevgörcs magánál volt ipari tanuló.
- Hogy ül a lovon?! Maga jobboldali?
- Magának hogy áll a lába? Hogy a kedves nagymamától örökölte? Nem létezik, már régen kihalt volna a családjuk.
- Látja ezt a szíjat? Kapaszkodjon bele! Az a fék, de itt mi kantárnak
hívjuk. Ha meghúzza, a ló lassít. Ha erõsen húzza, a ló megáll. Ha nagyon erõsen megrántja, akkor a ló hanyatt esik, és maga lesz alatta.
- Ne remegjen már annyira, eltöri a ló gerincét. Mit csodálkozik? Igen, van gerince, nem politikus az!
- Ezt hívják kényszerleszállásnak. Elég alapos talajlazítást végzett!
- Igaza van, a csúcson kell abbahagyni! Tisztelem a tudományos
érdeklõdését, de abban a susnyásban nem fog találni ritka növényfajt. Majd ha a ló visszafelé jön, megint felszállhat.
- Ahogy látom, maga legalább egy hétig nem fog ülõsztrájkot kezdeni.
Történet egy évvégi javítófeleléssel kezdõdött, mert az egyik csaj aki osztálytársam volt bukásra állt történelembõl. Tanár felszólítja, csaj csak áll és néz, mikor a tanárnõ már könnyebbet sem tudna tõle kérdezni, mondja neki hogy akkor "sorolja fel a második világháborúban feltalált fegyvereket"
Na itt kezdõdik a jó része a történetnek, csaj megint csak áll és néz miközben haveromék a csaj mögött lévõ padból súgják neki a jó válaszokat de úgy hogy már-már hallani is lehetett. Na erre a mellette lévõ padból az egyik hülyegyerek odasúgja neki azt hogy "mondjad hogy betonkeverõ!" erre a csaj benyögi jó hangosan szélesvigyorral a tanárnõnek hogy "betonkeverõ".
Na erre elõször az osztályunk tört ki hangos nevetésben, majd a tanárnõnk is elmosolyodott. Végül egyébként a csajt megbuktatták, mert megnyikkanni se tudott a hülyeségen kívül... 😄DD
*szenvedek
* kést állítottam véletlen a tenyerembe
*meg másnapos is vok
*hétfõõn
dunga üzenete:
*<#idiota>#idiota>
*jól nyomod
*de ma kedd van
*😛
Isten szeret tégedet, az egyház meg a pénzedet. -- Oi! -- 'Ember küzdj és bízva bízzál!' ..de ha nem megy, legalább engem hagyjál!
Én baráti társaságban rámutatva egyik srácra..: Egyedül csak mi ketten voltunk ott😄 volt egy kisebb fajta röhögés😄
"Ba*d meg én pedofil lettem, tegnap randiztam egy 15 éves csajjal, és nem engedte, hogy megöleljem, ezért ott hagytam a pi**ába!" 😄
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
- kimegyek rágyujtok
- ejnye, ne dohányozz, kevesebbet kell majd dolgozni..
😄Ddddd
*na akkro camozzunk geci'
*D:
Isten szeret tégedet, az egyház meg a pénzedet. -- Oi! -- 'Ember küzdj és bízva bízzál!' ..de ha nem megy, legalább engem hagyjál!
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
*de ez a film nézés nem is rossz ötlet
*lehet h megnézek egykét bigbang theoryt
*ismered?
Y üzenete:
*gangbanget olvastam<#idiota>#idiota>
*nem
*😄
X üzenete:
*ammi
*?
Y üzenete:
*😛
X üzenete:
*4elméleti fizikusról szõl
Erre lett volna jó a 'ja, olyan rész is van' sor :]
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
egy évfolyamtársam mesélte egy középiskolai élményét. A következõ:
4 osztálytárs olyat "játszott" egy tanteremben hogy körülálltak egy nagy 2 méteres vas álló ruhafogast, és mintegy egymásnak passzolgatva lökdösték.
Ment egy darabig, jól szórakoztak mígnem az egyik srác elhibázta, nem tudta megállítani és a fogas egyik kiálló foga belecsapódott a szeme körüli részbe.
Mindenki megrettenve állt, próbáltak segíteni, lestek hogy mi lesz vele, kifolyt-e a szeme stb..
A srácnak véres volt az arca meg a szeme kicsit, de csodával határos módon a szemgolyója ép maradt, viszont a szemhéja végig felszakadt a szeme csücskétõl a másik végéig.. gyakorlatilag 2 ponton függött, és lefittyedt.. nem tudta lecsukni.
Mindenkit a rosszullét kerülgetett, hullasápadt... A gyerek meg egyszercsak bátortalanul elvigyorodva megszólal:
"bazmeg látok becsukott szemmel is bazmeg!!"
<#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
A történet hitelességét nem tudom igazolni, nem voltam ott, viszont olyan mondta aki elég õszinte ember volt, nem nagyított.
Másrészt ilyet kitalálni se lehet, annyira banális....