791
Vad Angyal
-
frey #376 es mit szolnatok, egy kis konyvegeteshez?:) -
#375 frey: igazad van... Egy kicsit tényleg elhúzzák... Én mostmár csak azért nézem, hogy lássam az utolsó részeket.
De, mit szóltok ahhoz, hogy van Vad Angyal könyv is? : )
-
frey #374 :) -
#373 mar feleve megy?? :)
huhh :) -
frey #372 en a legelejen neztem a sorozatot, es neha meg most is nezem, kb 2 hetente 1* - igy is tokeletesen lehet kovetni - es szerintem tul sokaig nyujtjak, meg a szappanoperakhoz kepest is sokaig. Az utobbi fel evben nem tortenik semmi... -
#371 Nekem mindkettő teccik. -
#370 egyre jobb... barcsak a sorozatra lehetne ezt elmondeni...
bar lehet hogy az is egyre jobb mert meg 1 reszt se lattam :)))
telleg ebbe jatszik az a natalie oréjro??? vagy ki a turo? ez is lagalabb akora szinesz mint a kontra barbara ... -
#368 es ha hulye akor sarga angyal?:))) -
#367 Csak még vad is. -
#366 nemlatom csak ertem...
amugy a vadangyal olyan mint a fekete angyal? -
#365 Na látod! -
#364 akkor ertem merjottek a zsaruk... -
#363 De elég könnyen elveszítette őket. -
#362 de azert meglepödtel amikor a titkar köölte hogy Laci vagyok es egeszsegesek a fogaim :))) -
#361 Még korábban pedig mintha egy mosógépszerelő lettél volna aki állandó keresztesháborút folytat a vízkővel:) -
#360 Ja. A múltkor aszittem, hogy Tóth Ferenc vagyok, a signalnál dolgozom üzletkötőként, bementem a munkahelyemre, az asztalon megraktam a titkárnőmet(nagyon élvezte), aztán a rendőrök jöttek értem. -
#359 Akkor baszol rá ha rádszáll valamelyik biztosító és túlerőbe kerülnek a kártyáik... -
#358 Nálam mindig van néhány névjegykártya és amelyikből a legtöbb egyformát találom, az vagyok én. -
speed #357 neha en sem tudom;) -
#356 Csak az ímélcímedről jöttem rá, ki vagy. -
#354 elöfordulhat...
-
#353 Mi minősül alacsony ktgvetésűnek?Talám az ha nem Rodrigo Snachez Muheres Rico Paconak hívják a főhőst(megszólításonként 3 perc csak a neve),a kis ktgű meg csak simán Enrice? -
#352 Az alacsony ktgvetésű, ez meg nem annyira alacsony ktgvetésű. -
#351 NEM dehogy is nemlatod??? az alacsony költségvetésü... ez meg nem. még ennyit se tudsz...
csak azt nem tudom hogy mi lehet az alcsonyabb azoknal a tragya mexikoi szaroknal :) itt mar a szineszek fizetnek? vagy mi? :) -
#350 Nézd már,még válogatnak is...
Szar ez mind max a csomagolása más.Ízre,szagra ugyanolyan. -
Piquet #349 Jajaja, sztem is szar
Látszik rajta, hogy kis költségvetésű film, és a szereplők is még túl fiatalok -
#347 don hozé huan de vega elment teazni és leöntötte magat na ebböl akora botrány kerekedett mait 150 resz mulva se fognak elfeledni... -
#346 Akkor rácuppant...
Héliosz:jelentkezz valamelyik kórházba és ha lesz agydonor akkor beültetik neked.Meglásd egész megváltozol... -
#345 Az a durva, hogy más értelmes témákhoz még egész véletlen se szól hozzá. -
#344 Héliosz te elkeseredett vagy ,vagy csak ennyire rácuppantál ezekre a szappanopikra?
-
#341 És nyugdíjas. -
#340 Én egy csomót ismerek, aki nézi, de mind nő.
-
#338 Csak azokat a balfékeket kérdezik akikről már messzire látszik hogy szivacsagyúak,egyedül nekik lehet a negatív véleményen kívül bármi ezekkel a szappangenyókkal kapcsolatban. -
#337 ehhh
en szerencsere alig ismerek 1-2 embert abbol a 3.3 milliobol....
ja es negem meg sosem kerdetekme mit nezek szoal ez a közvelemenykutaas nagy baromsag... -
palace #327 ok, bocs! -
palace #324 kösz! -
#323 Szégyen ilyen sorozatot nézni:) -
Piquet #322 Palace, szégyen ilyen weboldalt reklámozni. -
palace #321 a coca-colának semmi, de itt tényleg vannak képek a vad angyalról!: http://palace.sphosting.com -
Piquet #320 Tényleg? És mikor kezdődik?