791
Vad Angyal
  • frey
    es mit szolnatok, egy kis konyvegeteshez?:)
  • LoSA
    frey: igazad van... Egy kicsit tényleg elhúzzák... Én mostmár csak azért nézem, hogy lássam az utolsó részeket.
    De, mit szóltok ahhoz, hogy van Vad Angyal könyv is? : )
  • frey
    :)
  • Laalee
    mar feleve megy?? :)
    huhh :)
  • frey
    en a legelejen neztem a sorozatot, es neha meg most is nezem, kb 2 hetente 1* - igy is tokeletesen lehet kovetni - es szerintem tul sokaig nyujtjak, meg a szappanoperakhoz kepest is sokaig. Az utobbi fel evben nem tortenik semmi...
  • Lteebee
    Nekem mindkettő teccik.
  • Laalee
    egyre jobb... barcsak a sorozatra lehetne ezt elmondeni...
    bar lehet hogy az is egyre jobb mert meg 1 reszt se lattam :)))
    telleg ebbe jatszik az a natalie oréjro??? vagy ki a turo? ez is lagalabb akora szinesz mint a kontra barbara ...
  • Laalee
    es ha hulye akor sarga angyal?:)))
  • Lteebee
    Csak még vad is.
  • Laalee
    nemlatom csak ertem...

amugy a vadangyal olyan mint a fekete angyal?
  • Lteebee
    Na látod!
  • Laalee
    akkor ertem merjottek a zsaruk...
  • Lteebee
    De elég könnyen elveszítette őket.
  • Laalee
    de azert meglepödtel amikor a titkar köölte hogy Laci vagyok es egeszsegesek a fogaim :)))
  • Assassin
    Még korábban pedig mintha egy mosógépszerelő lettél volna aki állandó keresztesháborút folytat a vízkővel:)
  • Lteebee
    Ja. A múltkor aszittem, hogy Tóth Ferenc vagyok, a signalnál dolgozom üzletkötőként, bementem a munkahelyemre, az asztalon megraktam a titkárnőmet(nagyon élvezte), aztán a rendőrök jöttek értem.
  • Assassin
    Akkor baszol rá ha rádszáll valamelyik biztosító és túlerőbe kerülnek a kártyáik...
  • Lteebee
    Nálam mindig van néhány névjegykártya és amelyikből a legtöbb egyformát találom, az vagyok én.
  • speed
    neha en sem tudom;)
  • Lteebee
    Csak az ímélcímedről jöttem rá, ki vagy.
  • Laalee
    elöfordulhat...
  • Assassin
    Mi minősül alacsony ktgvetésűnek?Talám az ha nem Rodrigo Snachez Muheres Rico Paconak hívják a főhőst(megszólításonként 3 perc csak a neve),a kis ktgű meg csak simán Enrice?
  • Lteebee
    Az alacsony ktgvetésű, ez meg nem annyira alacsony ktgvetésű.
  • Laalee
    NEM dehogy is nemlatod??? az alacsony költségvetésü... ez meg nem. még ennyit se tudsz...

csak azt nem tudom hogy mi lehet az alcsonyabb azoknal a tragya mexikoi szaroknal :) itt mar a szineszek fizetnek? vagy mi? :)
  • Assassin
    Nézd már,még válogatnak is...
    Szar ez mind max a csomagolása más.Ízre,szagra ugyanolyan.
  • Piquet
    Jajaja, sztem is szar
    Látszik rajta, hogy kis költségvetésű film, és a szereplők is még túl fiatalok
  • Laalee
    don hozé huan de vega elment teazni és leöntötte magat na ebböl akora botrány kerekedett mait 150 resz mulva se fognak elfeledni...
  • Assassin
    Akkor rácuppant...
    Héliosz:jelentkezz valamelyik kórházba és ha lesz agydonor akkor beültetik neked.Meglásd egész megváltozol...
  • Lteebee
    Az a durva, hogy más értelmes témákhoz még egész véletlen se szól hozzá.
  • Assassin
    Héliosz te elkeseredett vagy ,vagy csak ennyire rácuppantál ezekre a szappanopikra?
  • Lteebee
    És nyugdíjas.
  • Lteebee
    Én egy csomót ismerek, aki nézi, de mind nő.
  • Assassin
    Csak azokat a balfékeket kérdezik akikről már messzire látszik hogy szivacsagyúak,egyedül nekik lehet a negatív véleményen kívül bármi ezekkel a szappangenyókkal kapcsolatban.
  • Laalee
    ehhh
    en szerencsere alig ismerek 1-2 embert abbol a 3.3 milliobol....
    ja es negem meg sosem kerdetekme mit nezek szoal ez a közvelemenykutaas nagy baromsag...
  • palace
    ok, bocs!
  • palace
    kösz!
  • Assassin
    Szégyen ilyen sorozatot nézni:)
  • Piquet
    Palace, szégyen ilyen weboldalt reklámozni.
  • palace
    a coca-colának semmi, de itt tényleg vannak képek a vad angyalról!: http://palace.sphosting.com
  • Piquet
    Tényleg? És mikor kezdődik?