791
Vad Angyal
-
frey #315 vov.Ezt Ivonak mondta vagy serghionak?
-
palace #314 Ti nem tudjátok, de már volt itt 2 hozzászólásom, amit töröltek, mert biztos úgy gondolták, hogy nem illik ide. Az elsőben egy kicsit reklámoztam az oldalamat. Erre vk. azt kérdezte, hogy miért itt reklámozom, ha nincs is semmi köze a Vad angyalhoz. Erre én azt válaszoltam, hogy nem tudom miért itt. De most már tudom! Az oldalamo találhattok képeket a Vad angyalról (is). A lényeg: palace.sphosting.com -
truman #312 Ma majdnem megmurdelt az Angelica asszony:) -
Piquet #311 Ivo egy csipás nyálgyerek. Megérdemelné, hogy megcsalják jól. -
KeKSZ #310 speed: Ugye, hogy milyen jó kis sorozat?
Tudjátok, hogy mit nem értek? Hogy az ügyvéd, miért hagyta ott a céget??? Mert most van még egy munkája? DE, szerintem attól még nem kellett volna felmondania...
Szerintetek Ivo elmegy a régi lakására, hogy leleplezze Florenciát? Szerintem Igen! :) Jó kis részek lesznek! :Ö -
speed #309 multkor lattam 3 percet belole:
bejon a csaj piros bezbolsapkaban es mondja a faszinak:
-xy mar valasztott regebben, de most en is valasztottam
faszi:
-ohh uhh khmm
...beindul a zene...
csaj:
-es en teged valasztottalak
...zenekar belehuz, csokok, stb...
nem volt rossz;) -
Piquet #308 1 milla a nézettsége -
hm... -
frey #301 vagy ez most ciki? Assassin miért nem írsz? -
frey #300 300?én? -
KeKSZ #298 Lassan eléri a Topic a 300 bejegyzést... :) Nem is olyan rossz! -
KeKSZ #297 Stallone? Az meg ki? Sylvester? Miért játszana benne? :)))
Vad Angyal Forever! :) -
dilic #295 kössz megértettem az égész sorozatot... -
Spheriot #294 Nekem még a nagybácsi szimpi.
Rájottem hogyan készülnek ezek a szappanoperák, először is csinálnak egy családfát ahol mindenki mindenkinek a valakije, utána a leglehetettlenebb variációban összepárosítják őket. Randomizálva eldöntik ki miről tud. Majd megkeverik az egészet, beleraknak pár idiótát és ala brazil szappanopera. -
Spheriot #293 Hát a vadangyal sz@rról. -
Piquet #292 Egyébként az ivo tényleg nem szimpi, szőke nyálgyerek -
Piquet #291 Az tuti nem , de jó lenne :)))) -
dilic #290 te mi a sz*rról beszélsz??? -
Spheriot #289 Nálunk a többség nézi, most hogy a Bg2-t már harmadszor is végigjátszottam és nem nagyon jött olyan progi amihez igazán kedvem lenne pár részt láttam. Szerintem ugy minden 2.-3.-at elég megnézni ugyis követhetőek az esmények, én csak azon izgulok hogy ne ahoz a hülye Ivóhoz menjen már az a szegény Milli tejreklám, hanem ahhoz a szegény Szergyóhoz, az legalább szimpi.
Amugy meg IVÓ meg Milli mégis tetvérek, még ha mostoha tetvérek is. Ilyen hülye családi kalamajkát. Tényleg Szergyóról még nem derült ki hogy ő tényleg Milli testvére???? -
dilic #288 csatlakozom hozzád nem tudom mi a jó ezen a sz*ron. -
Piquet #286 Arra még várhacc, alig több mint 200 rész van hátra -
Piquet #284 Én befizetek 1000:1-hez. Habár néztem a mai részt nem emléxem mi is volt a vége :) -
nemtom,szedjünk pénzt fogadásra
Ivo kérdésének lényege:
megkéri a kezét --> 2:1
miről beszéltek Florenciával? --> 2,5:1
szereti-e őt Mili --> 1,5:1
szereti-e Mili Sergio-t --> 3:1
Mili az ő keresztapjának a lányának az ükannya-e,aki Joey és Amálka házasságából született,és unokája Lee Hong,a kínai cipőgyáros? --> 1000:1
Tippeket holnap 8-ig lehet leadni -
Banyek! -
Mailben volt,nem fórumon. -
Jól szólsz! :) -
frey #276 nem, akedvenc haver az a kedvenc haver, akirol 1szer irtam neked, hogy vidd magaddal:) -
Amiről -úgy fest- én is lemaradtam. -
A kedvenc haver-azt hittem hogy a 265 hozzászólásodban arra a melegre utaltál akiről a múltkor írtam. -
frey #272 az idézöjel valami piszkos dolgot takar, vagy csak én nem birom megérteni? -
nekem tetszett
amúgy a helyes cím : http://www.extra.hu/matav
egy másik topicban találtam -
nekem se -
Nem most családi elfoglaltság lesz ,mert városi vezetésre megy a barátnőm,és én meg a gyerekkel pörgök...
A ''kedvenc haveromat'' inkább elfelejteném:) -
frey #265 ujabb ismerkedesi est a barpulttal..es egyeb nemkivanatos fazonokkal..vagy ezuttal magaddal viszed a kedvenc haverodat is? :) -
A nemzet fővárosában(azon belül Budán-> Óbudán). -
Köszi a meghívást,de szombat már foglalt:(
Amúgy melyik városban?Már mondtad hol vagy rezidens de kiesett a fejemből... -
Szombat.
Egy kis szórakozóhelyen leszünk. Ha akarsz jönni, dobjál egy levélt nekem! -
Gratula!Nagy ivászat akkor kilátásban?
-
De akkor legalább beszélgessünk itt náluk. Bár nekem egész békésnek tűnnek(legalábbis a pokémonosokhoz képest).
Mondtam már, hogy túl vagyok a félévi vizsgáimon? -
Hát úgy néz ki .hogy tényleg nem....