791
Vad Angyal
-
#433 A versiro tudasomat mar megfitogtattam a 'tavasz' topicban. tobbet nem merek megkockaztatni. -
#431 oo.. szivesen, de nem tul jo az enekhangom. meg azthiszem a szoveget se tudom pontosan. -
#429 miert ne lennek halas? fenyt viszel a sotet betegsegem kozepibe :) -
#427 halas koszonet :) -
#425 tudom :)) mennyi a jogdij? -
#423 szivi :)) -
#421 azt, hogy bar 3-4 eve mar sztaroljak, ha elmulik nem fog neki tobbnek tunni 15percnel. -
#419 az ido relativ :) utolag nem fogja 15 percnel tobbnek erezni -
#418 hat ja ennek se kelelt volna tovabb annak maradnia :) -
#417 ' Mindenki sztar lehet eleteben 15 percre. ' -
#415 :) az is egy megoldas. de az utolso eveiben legalabb jol erzi magat. -
#414 ugyanmar ezek ugy szarjak a penzt ki az balakon, hogy csak na. lemegy acsillaga raszokik a drogra elkölti minden penzet es kesz :)
-
#413 eleg jol megszedi magat ennyi ido alatt, hogy ne legyen ezentul gondja. -
#412 hidd el vilagszerte az...
megunjak az meberek es mivel nulla szinesz egyböl megy a süllyesztöbe, vagy fetreng josok agyban egyket mellekszerepert valami b class filmben... -
#409 nem itt nalunk. odakint. sok sorozat+par nagylemez, es annyi penze van hogy sok. ez itt csak egy isaura-s kilenges jomagyar modra. -
#407 mar nemazert de mit adott el magan? 1 ev mulva azt se fogod tudni ki volt ez... -
#406 lattam a szenyarusnal a vakangyal könyvet :) eleg vicces volt amr a kinezete is...
de a lejobb a torgyan könyv volt valami politikai szexkönyv :) el nem tudom kepzelni milyen lehet az az ember aki a torgyira gerjed... -
#405 Végre egyszer egy helyesírási hiba nálad is!
Egy kicsit örülök, hogy nem vagy tökéletes. -
#404 Rettenetesen profi a szakmajaban. nagyon el tudja magat adni. -
#401 Igaz, igaz. -
#400 ha ezt a kepet kell nezni akor inkabb a csiszar :))) -
#398 Tök jó volt a Női Sztriptíz!! :) Nekem nagyon tetszett!!
Nagyon aranyas volt a VadANgyal! :)
Bááár... A Csiszár néha nagyon Lama volt.
-
#397 hat szerencsere csak a bemutatot lattam, mar az is eleg szar volt... sötet buta picsa es raadasul meg ronda is... nekialott kelletni magat a spargaival... -
#396 Szerintem szörnyen nézett ki. -
#394 én is :) -
#393 Úgy izgulok! -
speed #391 barcsak nekem lennenek ilyen jofej ismeroseim;) -
#390 Szomorú a szívem,mert mikor végre összetalálkozunk itt,nekem mennem kell:((
Jó legyél és szia! -
frey #389 mindjart megnezem -
#388 Ja úgy 20 perce küldtem egy mailt,megkaptad? -
#387 Nem,csak úgy könyvégetés-könyvelgetés vonalon elmozdultunk és egyszer csak ide lyukadtam ki... -
frey #386 hehehe...Csak tudod egy lokott ismerosom leszoktatott rola..;) -
frey #385 Frau Plastic Chicken behatas?
Egyebkent meg akartam kerdezni, hogy erted, de azt hiszem nem mertem: megint egy jo poen, amit csak en nem, ertek...:) -
#384 Lesz koncert is! -
#382 Rájöttem. -
#381 nembaj elöfordul... -
#380 A röhej az hogy először könyvelgetésnek olvastam a könyvégetést:)
Frau Freya Nagy Tavaszi Könyvégetése Ideológiától Mentesen (5 éves kor alatt ingyenes,de van nyugdíjas ,diák és katona kedvezmény is) -
#379 Ez jó. -
#378 :) -
#377 Mérlegképes?