Vad Angyal
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mi minõsül alacsony ktgvetésûnek?Talám az ha nem Rodrigo Snachez Muheres Rico Paconak hívják a fõhõst(megszólításonként 3 perc csak a neve),a kis ktgû meg csak simán Enrice?
Az alacsony ktgvetésû, ez meg nem annyira alacsony ktgvetésû.
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek õk.
NEM dehogy is nemlatod??? az alacsony költségvetésü... ez meg nem. még ennyit se tudsz...
csak azt nem tudom hogy mi lehet az alcsonyabb azoknal a tragya mexikoi szaroknal 😊 itt mar a szineszek fizetnek? vagy mi? 😊
csak azt nem tudom hogy mi lehet az alcsonyabb azoknal a tragya mexikoi szaroknal 😊 itt mar a szineszek fizetnek? vagy mi? 😊
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
Jajaja, sztem is szar
Látszik rajta, hogy kis költségvetésû film, és a szereplõk is még túl fiatalok
Látszik rajta, hogy kis költségvetésû film, és a szereplõk is még túl fiatalok
don hozé huan de vega elment teazni és leöntötte magat na ebböl akora botrány kerekedett mait 150 resz mulva se fognak elfeledni...
Akkor rácuppant...
Héliosz:jelentkezz valamelyik kórházba és ha lesz agydonor akkor beültetik neked.Meglásd egész megváltozol...
Héliosz:jelentkezz valamelyik kórházba és ha lesz agydonor akkor beültetik neked.Meglásd egész megváltozol...
Az a durva, hogy más értelmes témákhoz még egész véletlen se szól hozzá.
Én egy csomót ismerek, aki nézi, de mind nõ.
Csak azokat a balfékeket kérdezik akikrõl már messzire látszik hogy szivacsagyúak,egyedül nekik lehet a negatív véleményen kívül bármi ezekkel a szappangenyókkal kapcsolatban.
ehhh
en szerencsere alig ismerek 1-2 embert abbol a 3.3 milliobol....
ja es negem meg sosem kerdetekme mit nezek szoal ez a közvelemenykutaas nagy baromsag...
en szerencsere alig ismerek 1-2 embert abbol a 3.3 milliobol....
ja es negem meg sosem kerdetekme mit nezek szoal ez a közvelemenykutaas nagy baromsag...
ok, bocs!
kösz!
Palace, szégyen ilyen weboldalt reklámozni.
a coca-colának semmi, de itt tényleg vannak képek a vad angyalról!: http://palace.sphosting.com
Tényleg? És mikor kezdõdik?
vov.Ezt Ivonak mondta vagy serghionak?
Ti nem tudjátok, de már volt itt 2 hozzászólásom, amit töröltek, mert biztos úgy gondolták, hogy nem illik ide. Az elsõben egy kicsit reklámoztam az oldalamat. Erre vk. azt kérdezte, hogy miért itt reklámozom, ha nincs is semmi köze a Vad angyalhoz. Erre én azt válaszoltam, hogy nem tudom miért itt. De most már tudom! Az oldalamo találhattok képeket a Vad angyalról (is). A lényeg: palace.sphosting.com
Ma majdnem megmurdelt az Angelica asszony😊
Ivo egy csipás nyálgyerek. Megérdemelné, hogy megcsalják jól.
speed: Ugye, hogy milyen jó kis sorozat?
Tudjátok, hogy mit nem értek? Hogy az ügyvéd, miért hagyta ott a céget??? Mert most van még egy munkája? DE, szerintem attól még nem kellett volna felmondania...
Szerintetek Ivo elmegy a régi lakására, hogy leleplezze Florenciát? Szerintem Igen! 😊 Jó kis részek lesznek! :Ö
Tudjátok, hogy mit nem értek? Hogy az ügyvéd, miért hagyta ott a céget??? Mert most van még egy munkája? DE, szerintem attól még nem kellett volna felmondania...
Szerintetek Ivo elmegy a régi lakására, hogy leleplezze Florenciát? Szerintem Igen! 😊 Jó kis részek lesznek! :Ö
multkor lattam 3 percet belole:
bejon a csaj piros bezbolsapkaban es mondja a faszinak:
-xy mar valasztott regebben, de most en is valasztottam
faszi:
-ohh uhh khmm
...beindul a zene...
csaj:
-es en teged valasztottalak
...zenekar belehuz, csokok, stb...
nem volt rossz😉
bejon a csaj piros bezbolsapkaban es mondja a faszinak:
-xy mar valasztott regebben, de most en is valasztottam
faszi:
-ohh uhh khmm
...beindul a zene...
csaj:
-es en teged valasztottalak
...zenekar belehuz, csokok, stb...
nem volt rossz😉
1 milla a nézettsége
vagy ez most ciki? Assassin miért nem írsz?
300?én?
Lassan eléri a Topic a 300 bejegyzést... 😊 Nem is olyan rossz!
Stallone? Az meg ki? Sylvester? Miért játszana benne? 😊))
Vad Angyal Forever! 😊
Vad Angyal Forever! 😊
kössz megértettem az égész sorozatot...
Nekem még a nagybácsi szimpi.
Rájottem hogyan készülnek ezek a szappanoperák, elõször is csinálnak egy családfát ahol mindenki mindenkinek a valakije, utána a leglehetettlenebb variációban összepárosítják õket. Randomizálva eldöntik ki mirõl tud. Majd megkeverik az egészet, beleraknak pár idiótát és ala brazil szappanopera.
Rájottem hogyan készülnek ezek a szappanoperák, elõször is csinálnak egy családfát ahol mindenki mindenkinek a valakije, utána a leglehetettlenebb variációban összepárosítják õket. Randomizálva eldöntik ki mirõl tud. Majd megkeverik az egészet, beleraknak pár idiótát és ala brazil szappanopera.
Hát a vadangyal sz@rról.
Egyébként az ivo tényleg nem szimpi, szõke nyálgyerek
Az tuti nem , de jó lenne 😊)))
te mi a sz*rról beszélsz???
Nálunk a többség nézi, most hogy a Bg2-t már harmadszor is végigjátszottam és nem nagyon jött olyan progi amihez igazán kedvem lenne pár részt láttam. Szerintem ugy minden 2.-3.-at elég megnézni ugyis követhetõek az esmények, én csak azon izgulok hogy ne ahoz a hülye Ivóhoz menjen már az a szegény Milli tejreklám, hanem ahhoz a szegény Szergyóhoz, az legalább szimpi.
Amugy meg IVÓ meg Milli mégis tetvérek, még ha mostoha tetvérek is. Ilyen hülye családi kalamajkát. Tényleg Szergyóról még nem derült ki hogy õ tényleg Milli testvére????
Amugy meg IVÓ meg Milli mégis tetvérek, még ha mostoha tetvérek is. Ilyen hülye családi kalamajkát. Tényleg Szergyóról még nem derült ki hogy õ tényleg Milli testvére????
csatlakozom hozzád nem tudom mi a jó ezen a sz*ron.
Arra még várhacc, alig több mint 200 rész van hátra
Én befizetek 1000:1-hez. Habár néztem a mai részt nem emléxem mi is volt a vége 😊
nemtom,szedjünk pénzt fogadásra
Ivo kérdésének lényege:
megkéri a kezét --> 2:1
mirõl beszéltek Florenciával? --> 2,5:1
szereti-e õt Mili --> 1,5:1
szereti-e Mili Sergio-t --> 3:1
Mili az õ keresztapjának a lányának az ükannya-e,aki Joey és Amálka házasságából született,és unokája Lee Hong,a kínai cipõgyáros? --> 1000:1
Tippeket holnap 8-ig lehet leadni
Ivo kérdésének lényege:
megkéri a kezét --> 2:1
mirõl beszéltek Florenciával? --> 2,5:1
szereti-e õt Mili --> 1,5:1
szereti-e Mili Sergio-t --> 3:1
Mili az õ keresztapjának a lányának az ükannya-e,aki Joey és Amálka házasságából született,és unokája Lee Hong,a kínai cipõgyáros? --> 1000:1
Tippeket holnap 8-ig lehet leadni
nem, akedvenc haver az a kedvenc haver, akirol 1szer irtam neked, hogy vidd magaddal😊
A kedvenc haver-azt hittem hogy a 265 hozzászólásodban arra a melegre utaltál akirõl a múltkor írtam.
az idézöjel valami piszkos dolgot takar, vagy csak én nem birom megérteni?